Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#257254) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Megnéztem magamnak hétvégén a Fall Guys-t. Kíváncsi voltam erre a nagy hype-ra. És arra, hogy ez lehet e a következő nagy bumm. Mint a moba, és a battleroyal volt. Szerintem nem ez lesz, ahhoz kicsit kevéske ez a játék. De a fejlesztők így se fognak éhen halni.
Engem ahogy ezek a gyerek cuccoknál szokás, nem tudott igazán behúzni. Aranyos, jópofa ez is, de a játékokban én mást keresek.

A másik játékról már írtam, a Marvel's Avengers bétát is kipróbáltam. Még az Anthem béta is biztatóbbnak tűnt anno. Katasztrófa ez a game. Kár, hogy a Marvel cimke el fogja adni. Valakitől azt olvastam, hogy milyen szép a játék... Amikor Hulk és Ms. Marvel sétálnak abban az erdőnek csúfolt textúrapacában, az hogy néz ki? A The Last of Us első részében is mérföldekkel szebb erdőt láthattunk, a második részről nem is beszélve.
Nem tudok igazán pozitívumot mondani a játékkal kapcsolatban. Főleg egy Arkham széria, és a PS4-es Spider-Man után.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.