Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#196387) S e t h válasza #80123904 (#196377) üzenetére


S e t h
nagyúr

Én is szeretnék prekog lenni, hogy előre láthassam, hogy melyik játék éri meg az árát már a megjelenés pillanatában.
Bár a kedvenc játékaim egyike a Last of us, miért lennék meggyőződve róla, hogy a második rész is ugyanilyen magas színvonalat fog képviselni?
Mert ugye példa van számtalan, hogy egy első rész után mit okádtak ki a készítők a piacra, vagy csak gondoljunk a rókabőrre.

De ha nem akarok szőrszálhasogató lenni és azt mondom, hogy vannak valóban felsőkategóriás ligában játszó cégek, akiknek a nevéhez valóban minőségi tartalom fűződik, ez akkor sem jelenti azt, hogy mindent cégnek ezt a bizalmat meg kéne adnom lásd pl Anthem, Fallout 76, Darksiders 3 esete.

De ha még azt is figyelembe veszem, hogy ezek a cégek a minőségi játékaikkal gennyesre keresik magukat, akkor sem értem, hogy miért fizetnék érte 25-30 ezer forintot mondjuk 15-20 helyett, mert a támogatásom nélkül kevesebb lesz a cégnél a 100 főre eső Ferrari tulajdonosok száma.

Az meg számomra még kicsit meg is mosolyogtató, hogy ezek a cégek ne az emberi esendőségre apellálva nyomnák ki ilyen áron előrendelésre a játékaikat.
A tudatos vásárlás első zátonya az előrendelés, amikor olyan dologért fizetsz, amiről azt sem tudod ízleni fog-e. Ez bizony kőkeményen lutri és sokan megfizetik az árát, ahogyan az életben sok mindenért persze.

Ez kb. ahhoz hasonlít, amikor a neten pofánkba nyomott fényképek alapján választanánk ki nyaralóhelyet, azt pofára esünk, hogy mállik a vakolat, dzsuva a kaja és majd csak nem leköpnek bennünket a vendéglátók.

Szerkesztve:

Lnb, ej, már megint egyetértünk.

Carlos, nem tudom ki ő.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.