Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#178140) penge111


penge111
addikt

Amúgy ezek a souls szerű játékoknak az a különlegessége, hogy kimozdít a játékosbeli komfortzónádból . Én is mikor először játszottam a ds1-el elkerekedett szemmel csodálkoztam, hogy berohantam a kis szörnyikék közzé és nem én voltam az Isten, nem volt elég csak egy gombot nyomkodni, az utolsó kis csontváz is kinyírt. Utána jött az újabb döbbenet, hogy ezek halálkor újra termelődnek, utána nagy nehezen eljutottam a bosshoz, ott meg leszakadt az arcom, hogy csak rám nézett már halott voltam. Türelem, sok kitartás, gyakorlás meghozza a gyümölcsét...

Természetesen sokan azért ülnek le játszani, hogy szórakozzanak, könnyed kikapcsolódást kapjanak egy-egy játéktól. A souls játék és társai, nem ilyenek. Inkább a kihívásról szólnak, hogy türelmes legyél és megfontolt, figyeld meg és ismerd ki az ellenfeleid, és garantálom, hogy nem marad el az a katartikus érzés, amikor egy-egy keményebb bosst legyűrsz. Szóval ha már egy kicsit belefáradtál abba, hogy sok játékba csak az x-et kell nyomkodni, szinte mindent megcsinál a játék helyetted, egy egy főellenfél légyűrése nem jelent kihívást, vagy 2 nap után nem is emlékszel ezekre, akkor érdemes ezekre a játékra is egy pillantást vetni. Nehéz belejönni, de ha rákapsz az izére, akkor nehezen szabadulsz, és keresni fogod az ilyen típusú játékokat is.

@Mike : 38 vagyok, mint írtam nem mindenkinek fekszik a stílus. Nyilván akinek nem az nem érti mi motivál arra, hogy egy bossal órákat töltsek. Ds2-nél volt olyan boss ahol 6 órát bohóckodtam, persze nem egy nap alatt. Youtube videókat én nem nézek, mert így az igazi kihívás. Úgy tudnám neked ezt elmagyarázni, mikor még fiatalon nagy csajozógép voltam pont azok a nők nem motiváltak, akiket egy éjszaka alatt megkaptam, míg a feleségem 6 hónapi kihívást jelentett, míg összegyűrtem vele első alkalommal a lepedőt. Lehet valakinek jók az egy éjszakás nők, de engem mindig is jobban motivált amit kicsit nehezebben tudok megszerezni. De persze nem vagyunk egyformák, de szerintem általánosságba, amit könnyebben megvalósítunk, elérünk nem értékeljük annyira mint amit nehezebben érünk el vagy valósítunk meg.

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.