Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173736) #80123904 válasza ProEvoFan (#173704) üzenetére


#80123904
törölt tag

Játszottam vele egy órát. Háááát eddig nem vagyok elájulva tőle. A város szép. A mozgás a városban jó. A főszereplő szimpatikus és vicces.

A karakterek feje viszont borzalom hogy néz ki. Vannak emberek, akik az RDR2-t szólták le a fejek miatt, de basszus. Ez még a mass effect andromeda szintje alatt is van. Pedig abban sokkal több karakter szerepel.
Nem ez a lényege a játéknak, de basszus. 2018-ban egy sony ex-től többet vártam.

Szeretem, ha egy játékban figyelnek a részletekre. Eddig pár dolgot néztem meg, de azokban csalódnom kellett. A doki rendelőjében van 'függöny' (nem tudom mi a hivatalos neve, de tudjátok mire gondolok). Na azok olyanok, mint a betonfal. Futok nekik és nem lengedeznek, hanem ellenállnak tömören. Még csak nekifutni se lehet, mert a levegőnek fut neki, mert hagy egy jókora rést a karakter és az objektum között.
A robot kar mozgatásánál is adhattak volna kicsit a dologra, hogy megfogja az irányító kart, nem pedig 3 méterről a gondolataival kezeli.

Ismétlem, nem ez a lényege a játéknak és a harc/játékmenet jónak tűnik, tehát biztosan nagyon fogom élvezni. Viszont már most látszik, hogy ismét a sony ex-ek körüli rózsaszín köd jellemzi a játékról terjedő információkat.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.