Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149573) Lacko66


Lacko66
tag

Üdv mindenkinek ! :)

1 hetes a PS4 Pro konzolom és írnék pár újabb tapasztalatot.
Eddig teljesen jól működik minden, vettem már hozzá pár játékot is az ajándék God of War mellé. Horizon Zero Dawn mert rengetegen dicsérik és nekem egy játék kinézete is fontos, nos ez a játék elképesztően szép. Driveclub mert autós játék mindenképpen kellett, hogy kipróbálhassam az irányítást vezérlővel. Faltól-falig pattogtam, úgyhogy újra zsebbe kellett nyúlnom és rendeltem egy G29-et ami tegnap meg is érkezett. Így azért mindjárt más lett. Itt lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e PS4-re az Euro Truck Simulator 2-höz vagy az American Truck Simulatorhoz hasonló játék ? Tehát nyugis, csak hátradőlök és vezetek mert ilyen is kéne.

A konzol beállításainál az internetsebesség tesztelésnél nekem 380mbit/15mbit-et ír ami jónak mondható mert 500/20-as netem van és azért megy még pár eszközöm ami netet használ. Viszont amikor elindítom egy nagyméretű játék letöltését (a Horizonnál is ez volt) akkor a sebesség leesik ilyen 18/3 körülire. Ha újra elindítom a sebességtesztet akkor megint 380/15 körülit ír és a letöltés fel is gyorsul. Ezt nem tudom mi okozhatja de majd megszokom. :)

Egyszóval nem bántam meg, hogy vettem ezt a konzolt, jól el fogok szórakozni vele (még ha kissé költséges is volt az elindulás). :)

Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.