Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Ruinberg 1 zászlós csata. A foglalókör túloldaláról úgy szedett ki a KV2, hogy őt nem is lehetett látni. Ennyire jó a KV2 álcázóértéke, hogy fedezék nélkül a nyílt terepen, egy környi távolságról nem lehet észlelni...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Kakumix
senior tag
Szerintem kevered a HESH-sel, ami a HE-hez hasonlóan, ha talál sebez is valamennyit. A HEAT átütés után sebez - így nincs területsebzése sem -, mint az AP és APCR lőszerek, de ezekkel ellentétben nincs becsapódáskor (szög)normalizációja így könnyebben pattan, illetve nyeli el az üreges páncélzat és lánc.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Djuree
félisten
rémálom szerintem, bár rühellem a lájtokat amúgyis, aki szereti őket és tud is velük annak jó lehet, néha vannak egész jó körök, t10-ben 3000+ dmg-el top sebző vagyok ilyen is volt, több is.
de ha vki szeret sebezni akkor neki rémálom lesz, bár az átütése messziről is egész pofás, de az alfa pici. ha meg medként játszok szidnak is rendesen, bár megértem, de városi pályán nem lehet vele mást.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
Elképzelhető az, hogy ha az NVIDIA Experience által javasolt magasabb beállításokat használom a WOT-ban, akkor magasabb lesz az FPS-em? vagy max csak szebb lesz tőle, de nem jobb?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
Nem gondoltam, hogy ér valamit ez a dinamikus szakasz, de ennek segítségével csináltam meg 2 artys küldit gyorsba
Fully electric lifestyle!
-
Kakumix
senior tag
válasz szbalogh #99254 üzenetére
Igaz
(#99258) jano_77: Hülyén hangzik, de amikor AMD-m volt gyér és egyre eső fps-t produkált a játék. Mikor már idegbeteg voltam miatta kipróbáltam az AMD optimalizálóját, ami annyit tett, hogy minden csúszkát feltolt maximumra és mindent bekapcsolt. Majd eldurrant a fejem annyira ideges lettem, hogy szórakozik velem. De csodák csodájára a korábbi 20 fps felment 50+-ra. Biztos nem csak annyit csinált, hogy feltolta a csúszkákat. Viszont minden esetben ezen a programon keresztül kellett indítanom a WoT-ot, mert különben megint nem volt fps. Most nvidia kártyám van itt nem használtam, de lehet hogy kellene neki adnod egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
jano_77
nagyúr
Olyanokhoz fordulnék a következő kérdésemmel, akik WIN10-re frissítettek már és használtak korábban is és most is Reload Timer modot:
WIN10 frissítés óta a szines kis körben a szám helyett, ami ugye vissza számolt, csak egy soványka függőleges kis téglalap látható! Gyanítom vmi font készlet bibi lehet a baj, de csak gyanítom. Esetleg tapasztalt már ilyet vki? Korábban, frissítés előtt szépen mutatta a számokat."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
fradi81
veterán
na akkor megéri cserélni a jó 'öreg' 8.1-et
moto g72, Ninebot d28e
-
h1mpi
félisten
válasz PR0JECTNR56 #99267 üzenetére
És rá lehet bírni a modot, hogy más fontot használjon?
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
ez engem is érdekelne? esetleg lehet tudni, hogy milyen font készletet kellene feltelepíteni a windows alá!?
amúgy nekem win10 előtt is 70 körüli FPS-em volt stabilan - volt, hogy 100 felett is volt egyes pályákon - és ez most is meg van. Viszont! számomra, lehet csak placebo, de jóval gyorsabban indul el a játék maga! Illetve azt vettem még észre, hogy a proci kevésbé melegszik fel. Win8.1-nél 60 c fok körül volt mindig, most pedig 50 körül mocorog.
hogy legyen vmi igazi WOT-os dolog is: meg lett végre a 2. jelzésem is a T-34 medre. Tudom sokatoknak már rajta lehet a 3 is, de nem oly régen kezdtem el ezt tolni, hogy meg legyen a jelzésem, kezdésnél még az 1 sem volt fent.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Azért akad egy kettő.
Nemrég vettem szintén 7770 -et, zafír ghz edition 1 gb 17k-ért.
Proci nem a legjobb de 50-60 fps megvan ezekkel a középszerű beállításokkal, ablakos full hd felbontás mellett.
Sem a proci sem a vga nem megy 100 % -on, úgyhogy lehetne még mit finomítani de nekem bőven elég ennyi.
Ha más nem adj fel, "keresek" hirdetést. -
gardzser
csendes tag
Nem szeretek artyzni de mivel a küldik miatt muszáj ezért néha én is megyek pár kört.
Itt az volt a küldim hogy öljek 2 artyt. Mint láthatjátok nem volt, ezért próbáltam segíteni a csapatot.
Először a jobb játékosokat akartam kiiktatni hogy könnyebb legyen a csapatnak. Ez félig meddig sikerült is.
Viszont az egyik hazánkfiának ez nem nagyon tetszett.
Csak azért rakom be ide hogy ti is láthassátok hogy a káromkodásba profi. -
Viktoár
addikt
Néha előre tudom hogy kikapunk pedig nincs xvm felrakva.(Na nem mintha az előre megmondaná csak sejteti.)
Amikor úgy kezdődik a csata hogy a tortoise-al egymás után pattanok a med oldaláról aztán a következő két lövés teljesen más irányba megy (ennyit a pontos lövegről) akkor tudom hogy szívás lesz.Valószínűleg az egész csapatnak "kedvez" az rng mert ilyenkor rendre óriási fölénnyel győz az ellenfél csapata.
Dehát ez van ez egy ilyen játék.
Előbb T9-be az ellenfélnél 6 nehéztank volt nálunk meg egy sem. Természetesen cumi volt .
Üdv:Viktor
-
szbalogh
addikt
Dickerre meg lett a második jel a csőre.... a poén az, hogy úgy fél éve nem játszottam vele és most is csak egyet
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
Szia h1mpi! Találtam egy ilyet, ahol van vmi utalás fontokra (kommentekben keresd). Kipróbálni még nem tudtam, mert meló helyen vagyok, esetleg, ha tudod, próbáld ki megoldódik-e a problémánk és vissza kerül újra a szám a színes kis karikába. Jelezd mindenképp, ha próbáltad.
Megtaláltam[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
A Stugos arty küldetéseket mivel ajánlott megcsinálni úgy, hogy nulla (de tényleg nulla) tapasztalatom van a tüzérséggel?
KV-2-ből kifejlesztettem az S-51-et, de kezdek rájönni, hogy ez nem kezdőbarát arty Kb semmit nem találok el, a wn8-am meredek zuhanásban van, a vérnyomásom ellenben az egekben -
Greentea
senior tag
válasz Balesz1899 #99287 üzenetére
Grille-vel az összeset meglehet csinálni, utolsót nem sikerült pedig volt 2000+ sebzős köröm vele, de akkor még nem volt elérhető az a küldi később pedig nem jött újból össze, csak a GW pantherrel.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Bishoppal megcsináltam az összeset.
-
Warton
őstag
S-51-el simán meg lehet csinálni, de mellé egy Bishop vagy Grille bizonyos küldik miatt nem árt.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Diarmand
senior tag
Minek megcsinálni? Elég a másik négy ág és megvan a T28HTC.
-
jr1994
addikt
Mi ilyent mér nem kapunk? Most nincs top of the tree.
Deee ebben a pillanatban végre kikerlült a gamescom akció:
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Chris0321
addikt
Na, eu1-nek annyi.
-
törölt tag
Kihúzták a konnektorból a szerverek hálózati tápkábeljét!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs