Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- +363025648**
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ennyi pénzért ez egy nagyon korrekt tudású készülék lett.
-
Létezik G99-ből Ultra verzió
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
xxman
senior tag
Most $179-ert hirdetik a termék fotón , de a végösszeg visszaszámolva már $250 körül van, ami mondjuk még szintén okés, csak nem értem hogy jön ki
Én még a redmi note 10 pro-m nyúzom, de félek hogy mik lesznek ha elfáradna szegény, de ez a poco bejövős, 179-ert már rendelném isI just wanna have some fun.
-
okiszPSX
tag
A 8gigás pedig kijön annyira, én berendeltem a 12eset 220-ért, az is annyira volt hirdetve...
Elfelejtik itt sokan, hogy mit kapsz most már 100e alatt amoled,120hz 8-12gb ramot, ráadásul 67wattos töltést??
Mindig vannak elégedetlenek. Nekem is jobb lett volna az x6pro, de árban meg duplája és még az sem drága. De 100 alatt nincs még egy ilyen teló, az fix!
ui: én redmi note 8prot váltok majd[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Milyen a telefon? Első tapasztalatok?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kavalkád
aktív tag
borzasztó csúnyák azok a nagy bagolyszem kamerák hátul.
-
hunaqua
addikt
Én rendeltem egyet. Sajnos elég sokára jön meg.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Ma vették át de nem vagyok otthon. Talán a jövő hét végén lesz időm vele foglalkozni.
-
nils11
csendes tag
szia! Milyen az új telefonod?
Nils
-
hunaqua
addikt
Pár napja használom, ezért a pénzért (179usd) szerintem nagyon jó cucc. Kértem már nyitási engedélyt,talán holnap már nyitni is tudom. Nincs még rá semmi CFW sem TWRP,lehet nem is lesz de teljesen jól használható egy mezei felhasználó részére. Aki már használja,és próbálgatttott rajta mási firmware-t (nem a globalt) az mondja el a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Ez a kategóriában egy nagyon kedvező árú telefon. Én nem gondolom,hogy megérné nagyon sokáig ezt támogatni nekik. Jöhet majd az új cucc,azt kell már akkor eladni.
-
nils11
csendes tag
Az ár/érték arány jó, pont ezért érdekel hogy kap android 16-ot a telefon vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Nils
-
Azerta
csendes tag
Sziasztok,egy hónapja vettem egy "ilyet"- egyenlőre tartalékba.
Sim kártyát még nem kapot csak wifin van,de szerintem nagyon merül annak ellenére,hogy a beállításokba sokmindent elvégeztem.
Van valami miui specifikus beállítás esetleg amiről nem tudhatok?- hyper os meg nincs rajta!- lehet az majd megoldja? -
hunaqua
addikt
Az mit jelent,hogy nagyom merül? Ezt használom ,és én nem vettem észre.
-
Azerta
csendes tag
Csak azt,hogy nagyon merül!,egy realme 9 a mindennapos de az fényévekkel kevesebbet eszik akksiból úgy,hogy rajta a 4gés mindent azon intézek.
-
Azerta
csendes tag
Van egy p30 pro,szintén csak wifin de az meg3 szor jobb!
-
hunaqua
addikt
Meg fogom most nézni. Feltöltöm este 9-re 100%-ra,és megnézzük,hogy mennyire merül mondjuk reggel 9-ig wifi és sim mellett.
-
Azerta
csendes tag
Jó köszönöm ,kíváncsi vagyok.
-
Azerta
csendes tag
Képernyőképet hogyan lehet ide beszúrni?
-
hunaqua
addikt
Este 9 kor levettem 100%-on ,most 98% . Megy a wifi,sim,sense widget,és jöttek gmail üzenetek. Szerintem teljesen rendben van.
-
Azerta
csendes tag
Akkor viszont az enyémmel lehet némi hiba,megnyugtattál,mert azt hittem ez a teló hibája illetve a rendszeré.
-
Azerta
csendes tag
Nekem a p30 pro viselkedik eddíg a leglobban;5 évesen.csak a fiam leejtette s azóta hektikus a viselkedése néha be sem kapcsol.egyébként köszönöm a választ.
-
hunaqua
addikt
Egyelőre úgy gondolom,hogy a 179usd árat nagyon megérte. A bootloader nyitás már megvolt.Várom hátha lesz rá TWRP és onnan akár custom cuccok is.
-
Azerta
csendes tag
Érdekes,lemerítettem nullára,feltöltöttem és elég jó eredményt produkál
A litium polimernek ez a jó? -
MODERÁTOR
-
nils11
csendes tag
Szerintetek lesz android 16 erre a telóra?
Nils
-
MODERÁTOR
-
Azerta
csendes tag
Kettő főverziónak illene jönnie rá..
-
nils11
csendes tag
Érdekes itt viszont egész más a vélemény.
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/1941we2/poco_x6_m6_pro_launches_with_3_android_os/
És mintha a gsmarena oldalon is hasonló lenne
Persze ezeket és is csak olvastam és nem biztos hogy hiteles. Épp ezért érdekel mások véleménye.Nils
-
MODERÁTOR
-
MiniPiji
csendes tag
Sziasztok ismét!
Esetleg valaki hosszabban tudna mesélni a telefonnal kapcsolatos tapasztalatairól? még mindig nem tudtam eldönteni, hogy megvegyek-e egy ilyet. köszönöm.
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
én is ilyet szeretnék, viszont szülőknek venném, segítsetek kérlek ebben:Anydesk remote control megy rajta rendesen? Lehet távsegítséget adni rá? (teljes értékűen, nem csak screen sharing)
Illetve az alap OS dobál reklámot? Ha igen, letiltható valahogy?
Előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Csontikka
aktív tag
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és hogy megnézted, így már sokkal nagyobb biztonsággal fogom megrendelni. Amin nézted, azokon már a HyperOS volt?
-
MODERÁTOR
-
Csontikka
aktív tag
válasz Viktor0610 #43 üzenetére
-
movax
őstag
Nem tudom eldönteni, hogy M6 Pro vagy Redmi Note 13 legyen, az első talán valamivel erősebb, de az utóbbi újabb.
-
MODERÁTOR
Ez inkább a Milyen okostelefont vegyek? topikba való, de ahogy látom, túl nagy eltérések nincsenek a két teló között.
Szerintem kb. mindegy, ezek közül melyiket veszed.Xiaomi 13T
-
movax
őstag
válasz Viktor0610 #46 üzenetére
Igazad van, bocsi, törölheted a fentit, megkérdezem a másik topikban.
-
Csontikka
aktív tag
válasz Viktor0610 #43 üzenetére
Megvettem végül, kifogástalanul működik az AnyDesk, ahogy írtad.
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Lányomnak vettem egy 8/256-os M6 Pro-t. Egyből dobott fel frissítést. Érdemes feltenni? Nem néztem. Ez még miui, vagy már HyperOS? -
Csiszike
tag
válasz SkyLine3000 #49 üzenetére
A legújabb frissítés már hyper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest