- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
válasz
CirrMee #255559 üzenetére
Nem tudom te melyikbe tartozol az általad felsoroltak közül, de ezek szerint mélyen megérintett. Tudod én ott töltöttem be a 20. életévemet, és egyetlen percét sem bántam meg. Életre szóló barátságokat kötöttem, a nehézségek tudják igazán össze kovácsolni a közösséget. Ha egy fiatalember megtanulja a tiszteletet és még az állóképességét is javítják csak nyerhet a dolgon. Nem rosszindulatból írtam, de ez a hiperszenzitív nyegleó generáció nem biztos hogy profitál abból hogy semmit sem vár el tőlük senki. Elemezgetik a kis sérelmeiket, ahelyett hogy továbblépnének és valami hasznosat csinálnának. Tisztelet a kivételnek természetesen. De sajnos a többség nem ilyen. Nem gondolnám hogy te szolgáltad volna a hazádat a kommentedből kifolyólag. De ha mégis, az a te magánügyed hogyan élted meg..
-
-
bolygo85
tag
válasz
CirrMee #254883 üzenetére
Nálam este hal meg 7-8 körül, most semmi gond nincs amikor írok.
Tőlem a WG support azt kérte hagyjam futni a PingPlotter, legalább 30 percig és a napló fájl küldjem el nekik hogy ki tudják vízsgálni hol és mi lehet a hiba.
WGCheck naplót már elküldtem nekik abban nincs hiba szerintük.
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254365 üzenetére
ne haragudj, hogy az accod utám mertem kérdezni egy játék fórumán. Nem akartam ennyire a személyes teredbe gázolni.
Tudom, hogy itt nagyon kényes téma ez!
De, hogy ne csak kötekedjek
Ma hogy ment a játék? megint soporoller volt? elmentek a lövések? vagy ma adta és engedett játszani a játék?
Mondanám, hogy dobj fel egy jó replay-t de tudom, hogy az a név miatt nem lehetDe el is mesélheted, régen plata olyan jókat mesélt ahogy Artival játszott az ellenféllel és kergették de nem kapták el
imádtam.
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254349 üzenetére
akartam keresni egy képet ahol 10 csatát bukók zsinórba az earlyvel kb 3000 wn8 mellett, anno ide a fórumba raktam be és ahogy néztem a HSZ-eket, hogy mennyiszer előjött ez a téma, nagyon durva!
Most nem pisálnék széllel szemben
Szóval tök igazad van főnök! Ebben a játékban mindenki azt csinál amit csak akar, mert úgy is manipulálva van, a WG az elején eldönti, hogy van aki 47, 50 vagy 57% WR lesz, ezen nem lehet változtatni. Nem számít a pályaismeret vagy a skill, meta tankok játszása, csak a WG kedve
Remélem így most jó leszek.
Amúgy nem az a WOT neved mint itt a nick neved?(mert akkor azért sok mindent megértek)
De részemről vége ennek a beszélgetésnek, mert igazából magam alatt vágom a fát. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
CirrMee #254346 üzenetére
nem képet kért Tőled, hanem 4-5 csatát, amit végig nézve el mondta volna Neked a véleményét, hogy valszeg mit rontasz el a csatákban. De ahelyett, hogy megköszönnéd Neki, hogy segíteni akart, Te csak leszólod és azt sem érted meg, hogy mi a szándéka.
Itt kezdődnek a problémák.Ettől függetlenül én is vallom és osztom, hogy bizony nem egyformán osztogatja a gép a dolgokat, mert nálam is volt már olyan hogy mellének láttam a lövést és sebeztem, de sokszor volt az ellenkezője, hogy biztos találatnak láttam és semmi! Vagy hogy megfeszültem, sokat sebeztem és öltem is és mégis buktunk, mert a piroskák letoltak minket mint a szar. Ezek biztos nem véletlenek.
-
Taragas
aktív tag
válasz
CirrMee #254349 üzenetére
Ezt az aznapi szopatást én is érzem. Ezért váltok folyamatosan szervert. Hiába a magas ping, sokszor kötök ki 4es szerveren. Sokszor megoldja a problémát, de valamikor még ez sem. De nem kicsit demotiválò, hogy egyik nap örülök a 7000-es értékelésnek, valamikor meg 11k. Nem tudsz konstans lenni. Ha van egy hetem amikor folyamatosan legalább 9000-es körüli az értékelésem, összeteszem a két kezemet.
Nem tartom magam pro gamernek, de mai napig nem értem miért kellett a győzelmi arányt kihagyni az új értékelési rendszerből. 50k+ csatával csak számìtson már, hogy overalban van 57,5ös winratem, meg törekszem arra hogy minden tankommal 50 legyen legalább. Ez jobban felháborìt, mint a turbo csaták. Sok idiòtának csak lehozta valaki a meccset...
Rég bevezettem volna az NVP medált. sokszor jòl esne az embernek egy király ászos kör után ..
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254346 üzenetére
az, hogy megtudom nézni, hogy mikkel játszott és amúgy mi rendes statja, te csak bevágtál valamit, ami még a teljes és a 30 napost sem lehet látni. (amúgy meg replay-t szerettem volna
)
csak annyit, hogy tenni is kell a győzelemért. Régen azt mondták, hogy a legfontosabb az a dmg amit a csata első egyharmadában adnak le, ha már a végén sebez mikor már elment csata pont szart sem ér de a statba jól mutat. Szóval én elhiszem, hogy ez megtörtént csak azért nem mindegy hogy hogyan
Remélem nem lesz az, hogy nem mutatom meg a statom ezért meg azért -
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254344 üzenetére
ebből mit kéne látnom? tudsz mondani egy teljes nevet?
mondjuk annyi látszik, hogy soha nem jó lassú vagy kempel tankkal lenni: 0.38 felderítési arány borzasztó kevés.
po1son vagy phoenix1989-nél (bocsánat, hogy őket hozom fel de ők jó játékosok) 1.5 felett van.
De ha adsz egy teljes nevet akkor megnézzük -
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254338 üzenetére
én simán fenntartom a tévedés jogát
küldj már pár csatát mikor a "szopora" küld a WG. xlagmarx@gmail.com meggyőzhető vagyok. mondjuk egy 4-5öt mikor azt mondod, hogy ez most nem te vagy csapatod hibája volt. köszönöm szépenpo1son:
ez a statod... hogy szokták mondani? mindenki a saját szintjén nyomorog?
Szerintem CirrMee nem éppen erről beszél... -
po1son
addikt
válasz
CirrMee #254332 üzenetére
A wot már csak ilyen, egy nagy érzelmi hullámvasút lett a játék.
Nekem is vannak néha nagyon rossz napjaim, amikor semmi sem jön össze és még az RNG is brutálisan beleszól a játékba. Megaláznak a papíron rosszabb játékosok.
Evvel vagy együtt élsz a játékban vagy letörlöd.Az elmúlt pár hónapban nem tudom hányszor töröltem, aztán pár nap után újratelepítettem.
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254332 üzenetére
A "Nagy Testvér" nagy gondolata, hogy próbáljon meg normálisan játszani mert 14 másik van mellette... igen, itt megmondjuk neki kemény, hogy is kell játszani
Persze minden a WG hibája... hogy emberek 20-30k csata alatt nem képesek pozíciót megtanulni, használni minmapot, nézni és értelmezni, hogy mikor kell és hogy cselekedni...stb.
Az baj, hogy emberek 0 tudással akarnak jó játékosok lenni és ezt oldja meg a WG helyettük. Vegye le az RNG-t, csináljon jobb MM-t... stb
Tény, hogy sok van a rovásán a WG-nek: Felgyorsított csaták, minden szar 50-60-al megy, gold lőszer kb alap, ágakat napok max hetek alatt lehet kihúni 0 ról, lootbox 3 havonta, 4 esemény egyszerre..stb
De valószínű ezek a kor igényei, ezt akarja a többség és ebből van pénze a cégnek, mert azért álszentek ne legyünk nekik a fenntartható profit az elsődleges. Csökken, 1x éves boomer lassú játék, a mai kölyköknek ez már nem pálya, ha mindent jól csinált volna a WG akkor is csökken az aktív állomány, de azért a twichen most a mystery box miatt 20k+ aktív néző volt csak a hivatalos csatornán..
De visszatérve a témához, ha top tier HT-val vagy Light-al bemegyek TD mellé vagy red line-ra snipepolni akkor az tökre rendbe van szerinted? -
-
-
-
-
köpet
aktív tag
válasz
CirrMee #252563 üzenetére
Nálam ryzen 2600 + 16Gb RAM + gtx 1660s nem produkál ilyet, a laptopom tud nagyon megrogyni frissítések alatt, de az jóval gyengébb (i5 6. gen, 8 Gb RAM, 940mx, 120 gb sata ssd).
Lehet a win11 valamilyen bugyra, ami bekavar, de ha nagyon tele van az ssd az is lehet gond, illetve egyes dram cache nélküli ssd-k is be tudnak lassulni nagyon egyes helyzetekben csatolótól függetlenül (nekem is dram nélküli nvme ssd-m van).
Én a win dolgait nézném, a víruskeresőt, hogy mikor mit csinál, illetve az ssd jellemzőit. -
Papooo
senior tag
válasz
Fel a fejjel!
Core i7 6700T + 32 gb ram + nvme ssd + 2 gigás R7 240 (Dell 7040 AIO) konfiggal játszom, már vagy két éve, de kb 2-3 hónapja rendszeresen átcsap 2-3 másodpercnyi diavetításbe, az átlag 70-90 FPS
Eddig azt hittem, hogy a WoTban csesztek el valamit, de ha más játékkal is ezt csinálja, akkor vagy az AMD vagy a Microf*s lehet a hibás.Összeraktam egy gépet ismerősnek (Ryzen 5600G, 64Gb ram, RX 5600XT, nvme ssd, 1100-as táp, Win 11), és ott is előjött a diavetítés.
-
Plata
félisten
válasz
Passzolom,de nekem nem épp új gépen simán megy ultrán gond nélkül,frontvonalon sem láttam fps drop-ot.
Azt megszoktam hogy néha a ping felmegy,de az más tészta.
Emlékeim szerint csak az amd kártyát nem komálta régen,de azt le cseréltem nvidiara azóta nincs bajom.
Ryzen-t sem veszek olyan gépre amivel játszani akarok,tudom hogy a kedvenc MMO-m alatt agybajt kap vagy le ég. -
diegho
nagyúr
válasz
CirrMee #251112 üzenetére
Mondj kérlek 3 streamert, akik hitelesek és nem csak azt mondják, amit a hívők akarnak hallani.
Nekem abszolút nem baj, ha másnak van véleménye, de jelenleg te nem véleményt alkotsz, hanem a WG-t szidod valami miatt, amit meg sem tudsz fogalmazni, hogy mi. Minden fórum ezzel van tele, de konkrétum nincs, csak az, hogy szar a WG. Manipulált a játék... szivat az rng... szar a MM... de egy 10k csatás statisztika senki mondandója mögött nincs, amivel ezt alá tudná támasztani. Valóban nem tökéletes a játék, egyik sem az, de ezen 2 módon is lehet változtatni. 1. Keresel másikat és játszol azzal. 2. Megtanulsz ezzel olyan szinten játszani, hogy tényleg élvezd, mert valahogy mindig kiderül, hogy a leghangosabban sírók maximum átlagosak, de inkább az alattiak. Az sem véletlen, hogy a fórumokra rajtam kívül nem igazán jár super unicum... -
diegho
nagyúr
válasz
CirrMee #251110 üzenetére
Azért a felkapott streamerek is tudnak bőven baromságot beszélni, sőt a nagyobbak, mivel ebből élnek, leginkább azt mondják, amit a nézőik hallani akarnak, hiszen ezek az emberek tartják el őket. Jelenleg nem tudnék 5 olyan streamert mondani, aki hitelesnek mondható.
Nem tudom kinek milyen baja van ezzel a játékkal, de abszolút nem kötelező vele játszani. Én örülök neki, hogy van és annak is, hogy folyamatosan változik, mert ettől nem lesz unalmas. -
korren
aktív tag
válasz
CirrMee #247291 üzenetére
Én a Type 59-el voltam így anno.
Talán '19 Karácsonyán (vagy '18....) nem kevés lootbox-ot kellett vennem, amikor egyszer csak BEADTA!
Felhőtlen volt az örömem, még képernyő mentést is csináltam - pedig sose szoktam - arról, ahogy a láda beadta. Vhol még mindig megvan a kép...
Aztán eltelt pár év és most simán meg tudod venni a boltban...
De ez engem amúgy csöppet sem zavar, mert akkor tényleg nem igazán lehetett hozzájutni.
De az M6A2E1 USA heavy tankról is van hasonló történetem, de az nem lootbox volt, csak egyszer berakták shopba és többetsosenem!
Most meg...Na mindegy, ez WG. Ilyen.
Nem feltétlenül azért vesz vki egy ritka tankot, mert "op"! Neki értékes, örömét leli benne. A helyébe én is ezt tettem volna pl.
Ilyen alapon egy tankot se vegyél, tech tree is "szar... -
2thletme2day
őstag
válasz
CirrMee #247285 üzenetére
Ha egy év alatt nem lehetett hozzájutni semmilyen formában akkor szerintem teljesen biztosra vehető, hogy ezután sem lehet majd. Prémium ebr-t meg tudtad venni azalatt a pár év alatt mióta kijött? Ezt sem fogod szvsz...
A tankokról pedig.
-Imádom a német szuper heavyket így csorog a nyálam a Tiger-Mausra.
-Az obj752 azokal a mocskos rossz gunhandling statokkal nem érdekel. Papír alapján nem lesz egy jó tank..
-Type 63 hulldownban komoly ellenfél lesz de azért 14secet várni egy teljesen beszűkült lövésre akkora alphával amit kapott szerintem nem a legjobb deal.
-Az amerikaitort td annyira nem hoz lázba. A dpm-e jó de azon kívül semmiben sem kiemelkedő.
-A gsor annyira nem érdekel, hogy mióta kijött azóta egy tesztet sem olvastam róla.Szerintem nem rossz az idei felhozatal..Egyáltalán nem rosszabb mint a tavalyi. Ha mind az 5 tank op/ broken lenne akkor az lenne a baj.
-
Plata
félisten
válasz
CirrMee #247285 üzenetére
Valaki inkább azt jósolja meg nekem mikor jön újra kötvényboltba tank.
Azt hiszem ez lesz az első WoT karácsonyi buli amit kihagyok,ciki de még ilyen sem volt hogy ráunjak a játékra.Ma is inkább a másik Wg játékkal játszottam amiben lehet kalózkodni.
Ha beraknának valami elmeroggyant T10-es tankot kötvényért az érdekelne. -
-
Viktoár
addikt
válasz
CirrMee #245069 üzenetére
De most ki beszélt itt "gánmárkról" ?
Bukó meccsen is lehet húzni vagy inkább stagnálni ha van annyi az emberben hogy felismerje az adott szituációban mit lehet tenni.
Arról van szó hogy valahogy motiválni kellene a játékosokat a kiegyenlített erőviszonyokra. Törekedni rá hogy ne legyen mindig egy afk meg olimpiai úszóválogatott a csapatokban. Van a játékban bőven ami egyenlőtlenné teszi a csapatokat, legalább a játékosok ne b@sszanak ki egymással.
Jó, lehet hogy erős szankció lenne amit javasoltam, de ahogy most van az sem megfelelő.
-
Viktoár
addikt
válasz
CirrMee #245057 üzenetére
Attól még játék hogy bizonyos dolgokat jobban kéne szankcionálni benne.
És nem is egy alkalom miatt menne a büntetés hanem a sorozatos elkövetés miatt. Persze beküldjük a replay-t aztán vagy banolják vagy nem ezt úgysem tudjuk meg. A cél pedig nem az lenne hogy ne tudjon játszani az eltiltás miatt hanem hogy bizonyos tankokkal ne tudjon játszani ha sokat szopatja a társait.
Azok akik kitolnak a fedezék mögül vagy elmennek úszni szerintem pont leszarják ha egy óráig vagy egy napig nem tudnak belépni. Sokkal nagyobb visszatartó erő lenne ha tudná hogy elbukhat egy tankot amit utána újból ki kell húzni ha sokat gyökérkedik.
Azért ez messze nem likvidáló csoport.
-
phoenix1989
őstag
válasz
CirrMee #244967 üzenetére
régen játszottam vele, nem is tudom mire cseréltem be , de egyébként meglepően jó tank, oké böszme nagy és lomha , de cserében sok hp és jó löveg. régen ugy játszottam vele , hogy kb fél távig mentem a csatában. mivel amugy se jutottam közelebb mert lassú , viszont ha kis szinten tartalékolsz a hp val lazán lehozod 3-4 tank ellen is. én mindig probáltam arra játszani hogy jöjjenek rám, és a végjátkban hasznositotam a hp-m
-
Baltazár123
őstag
válasz
CirrMee #243684 üzenetére
Az szép, akkor te se mostanában térsz vissza. Korábban többször is tartottam szünetet, ilyen vagy olyan okból. Volt éven túli is, amikor nem volt éppen vga-m és nem is akartam olyan áron venni, inkább konzollal játszott mindenki nálunk, de már vártam a folytatást mindig.
Folytattam eddig mindig, amikor lehetőség nyílt rá, de ilyen fásult ürességet még nem éreztem a játék iránt, mint most. Ez a randommal szemben alakult ki nálam ezalatt az 1 hét szünet alatt
én magam is meglepődtem ezen. Soha nem tudtam elképzelni, hogyan hagyja valaki csak úgy abba a játékot, amibe ennyi időt beleölt már és hogy nem érez késztetést, hogy legalább párat guruljon, de mégis van ilyen. Engem is utolért.
A frontline, onslought viszont továbbra is vonzó, elméletben. Azokat a módokat szerettem, szórakoztattak mindig , remélem azokat legalább képes leszek játszani az üresség érzés nélkül. A randomot hanyagolni fogom innentől.
Lehet a yuzu-t se kellett volna telepítenem
ott sok a jó játék, meg inkább folytatom az AC valhallát series x-en, minthogy wot randomot játsszak. Eddig legalább a napi küldiket lenyomtam gond nélkül, de most már az se fog menni, nem érzek rá késztetést.
Na mindegy, jó játékot mindenkinek, a frontline-ig vagy onslought-ig elbúcsúzom, remélem azok még bejönnek majd.
-
Baltazár123
őstag
válasz
CirrMee #243500 üzenetére
30 napod lesz minderre az első belépésed után, azután már lehet használni az újraképző füzetet vagy aranyat. szűk lehet a 30 nap, hiszen nincs még javaslat a sorrendről, mert senki nem tudja még mi a leghatékonyabb kombináció és esélyes, hogy 30 nap nem is lesz elég erre... A lényeg, hogy akkor is resetelni kell a legénységed, ha nem játszol a tankkal, mert utána már csak pénzért lehet, ha mégis kell.
Remélem iparkodnak a cc-k és lesz egy javaslat a sorrendre, amit megfontolhatok, de én szeretem magam kialakítani a véleményem. Skill is mondja, hogy képtelenség az indexet ilyen gyorsan frissíteni, de valamit majd kitalál.
-
jano_77
nagyúr
válasz
CirrMee #239034 üzenetére
Ohhh NOOOOO!
találtam egy preferences.xml (ez sajnos nagy valószínűséggel már az áramszünet utáni állapotot tükrözi
), egy preferences_ct.xml (gondolom ez a teszt szerveré) és egy preferences_sb.xml (ez mi lehet?)
Sajnos ezt a file-t nem mentettem le sehováh1mpi: ha tudnám, hogy mi hogyan volt, akkor lehet, de lövésem sincs
-
Dobi 562
addikt
válasz
CirrMee #235531 üzenetére
Nem keresztre feszítés, hanem ban. Remélem hamarosan bevezetik az EU szerveren az NA fair play policy-t. Menni fog a levesbe az összes dezertálgató, másokat fedezékből kitologató, chat-en anyázó meg tengeralattjárózó hülyegyerek.
Szóval lehet viccelgetni, attól még nem normális dolog amit csináltok.
-
Szibilla
aktív tag
-
popey37
addikt
válasz
CirrMee #230581 üzenetére
szóval neked az a játék meg a szórakozás, hogy dezertálsz meg megfulladsz? ezzel az erővel inkább menj le a játszótérre és egyél homokot.
az ilyen **** játékosok miatt nem lehet normálisan játszani randomban.
hja a mi klánunkban lennél és csak egyszer játszanád el szakaszban vagy máshol, repülnél, még a lábad sem érné a földet.de ennek van ám egy ellenszere: a replayt beküldöm szépen sportszerütlen játék miatt, a harmadik ticketnél tuti tiltanak 3 napra, és a tiltások ideje hatványozódik. előbb utóbb kivágnak mint macskát ***ni végleg.
egyáltalán minek kezdtél el vele játszani? neked az életben is minden sikerül amibe belekezdesz flottul tökéletesen? nem hinném.
mert ezzel a játékhozzáállással csak a többiekkel baszol ki, de rendesen.
rühellem az ilyeneket. de azokat mégjobban akik a csata elején teszik mindezt. -
phoenix1989
őstag
válasz
CirrMee #230581 üzenetére
És neked az a szórakozás hogy elmész meghalni ne hogy véletlen megmozditsd a fejedben azt a pár fogaskereket. Értem.
Belohetetlen? Bocs de nincs belohetetlen csak tehetetlen.Még annyit tennék hozzá hogy igen is meg érdemli az ingyen killt és sebzést mert hajlandó használni a fejet. Ezzel már ki érdemli.
-
phoenix1989
őstag
válasz
CirrMee #230576 üzenetére
Azért veszít a csapatod ilyen esetben mert ilyen emberekkel van tele mint te. Nem próbálsz meg küzdeni nem akarsz tenni semmit csak más farvizen el lubickolni. Na ez a gáz abban amit csinálsz. Ne hogy véletlen elkezdj gondolkodni inkább a kifogás mondván úgysem menne. A világ legkönnyebb dolga nem igaz?
-
phoenix1989
őstag
válasz
CirrMee #230566 üzenetére
Na az ilyen kilepegetos játékosokat reportolom azonnal. Nem hiszem hogy ezeken nyavajogni kellene. 279 és társai sem legyőzhetetlenek. Főleg hogy nem biztos hogy jó játékos ül benne. Láttam már 279 3mas szakaszt ellenfélnel, mindenki sirt hogy vereség aztán úgy nyertünk alig vesztettünk tankot. A többsége ráadásul öngyilkos volt vízbe menekülő vagy berohano.
-
zodo
nagyúr
válasz
CirrMee #229308 üzenetére
Nem lesz meg a 4.
Állítólag ez utalás egy Szovjet mesére ahol Medve és sündisznó gyűjtött százszorszépeket de a 4. kimaradt.Easter egg
- Zenegép piros és kék oldalait nyomkodva talán nyilvánvaló hogy zenél majd és 3 egymást követő nyomásra kikapcsol.
- Díszkészítő ablak jobb oldalán lévő bögrére nyomsz.
Láncon érkezik egy mézeskalács figura mely úgy süllyed el mint Arnie a Terminátor 2-ben. -
popey37
addikt
válasz
CirrMee #225732 üzenetére
hát az első pár meccs igen: mellélő full szüküléssel 10/10-et, vagy lepattan, minden belövi: tier7-es tankok bárhol bármikor, nulla camo: 400 méterról mint az éjjeli lámpa vílágit. szoval egyenlőre katasztrófa. de azért adok neki még esélyt.
a kpz50t is igy kezdte, de megjavult. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged