- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
kchryss #107796 üzenetére
Kellett a marketing a sok letöltéshez és a bullshit generátor ezt dobta
Valószínűleg rá akart kattintani az XP alapján sorba rendezésre, de nem találta el és a legutóbbi maradt az első helyen. Nálam legalábbis ez történt, mikor délután megnéztem, hogy mennyi XP-vel van fent a második. Több mint 200XP-vel volt több, gondoltam is hogy ez igen derék! -
Kakumix
senior tag
válasz
mcwolf79 #107784 üzenetére
Borsig és WtPzIV is jó erre a küldetésre, leginkább pályafüggő, hogy messziről, bokor mögül tudj sebezni. T30 ellen csak a pontatlanabb ágyú szól, de azzal is ugyanúgy be tudsz állni a bokor mögé. A küldetés arról szól, hogy a lövés pillanatában és a lövésre se spotolodj. Előtte és utána is spotolhatnak, az nem baj.
-
Kakumix
senior tag
válasz
memphis221 #107684 üzenetére
Talán, ha kéred, a Top Gunt is megkaphattad volna és akkor járt volna az utolsó lövedék az utolsó tankba medál is, aminek a nevét nem tudom.szerk.: Fadin's Medal
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz
Tarill #107541 üzenetére
Esetleg régebben egy moddal (talán az xvm többsoros garázsa) eltüntetted a nem kívánt tankokat a listából a jobb gomb "Set as reserve" menüpontot választva. Ezeket, újra megjeleníteni, a többsoros garázs mod szűrőjét "Reserve"-re állítva tudod. Illetve itt is csak Rampage módba lépve látszanak.
-
Kakumix
senior tag
válasz
ollie #106849 üzenetére
A WoT wikiben is 1,85 van.
szerk.: Miért lenne szorzó a vesztes csatára?
szerk.2: Igazad van a minimális kreditben, mert nem a sebzésért megszerzett kreditre jár az 1,85-ös szorzó, hanem a csatába lépésért kapott kreditre. Rosszul emlékeztem! A csatába lépésért kapott kredit pedig a tank tierje alapján van megadva.
-
Kakumix
senior tag
válasz
ballington #106846 üzenetére
Illetve a krediten is van győzelmi szorzó! Én 1,5-re emlékszem, de itt 1,85 van.
-
Kakumix
senior tag
válasz
ollie #106727 üzenetére
Nem. Storm válaszolt. Szóval, egyrészt nem biztos hogy azt kell érteni, amit mond
, másrészt ez hiba. Ott látszik valami, de nem lőhető, átmegy rajta a lőszer? Minimum oda kéne tenni egy 1000mm vastag hitbox modellt, hogy lepattanjon róla minden lövés, ha nem akarják gyengíteni a tankot még egy gyenge ponttal, de ez így nem jó.
Újabb nézőpont. A pályákon évek óta meglévő a renderelt kép és az ütközési modell közti hibákat sem javították még (pl. nem látható sziklarész, amiben elakad a lövés vagy látható, de átmegy rajta). Erre régebben olyan válasz volt, hogy a legjobbnál gyengébb grafikán előfordulhatnak ilyen hibák, de már elég régóta max. grafikán játszok és mégis találkozok ilyennel.
meunier (#106730): Elvileg a T34-hez nyúltak hozzá és erősítették a legutóbbi patchben, de azóta sem okoz nagyobb problémát belőni (mondjuk ritkán is próbálkoznom csak ha már nincs más lőhető és másfelé sem tudok menni).
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #106711 üzenetére
Az SP nem lőhető púpjához egy újabb szösszenet a Status Report-ról:
-The T26E4 Super Pershing hatch with the mounted gun lost its collision model, bug or intentional? Storm: "Intentional" (A nem lőhető púp hiba vagy szándékos? Storm: Szándékos.)
Na, ebből kiindulva hamarosan javítják. -
Kakumix
senior tag
válasz
Télapó_ #106707 üzenetére
A szeretem túlzás az SP vonatkozásában, de használható. Ha farmolok IS-6-tal megyek, de nem nézem végig a csatát, ha bent marad akkor az SP-vel megyek a következőbe. Gyakran leírom, hogy nem lövök aranyat és ez sokat számít egy tank megítélésében, hiszen az SP aranya 255-ös átütésű vagyis "visz mindent célzás nélkül", míg az IS-6-é már T8-ban is kevés. Az meg hogy sok helyen belőhető, nem jelenti azt, hogy a szembejövők akár harmada is ismerné ezeket a pontokat. Rengeteg több tízezer csatás játékos sem ismeri és szidja a wg-t és sír, hogy nerfeljék az SP páncélját.
Nem vagyok jó játékos. A statisztikámban azt látom, hogy IS-6 57% WR, 1599 átlagsebzéssel az SP 53% és 1157 sebzés. Ekkora különbség nincs a kettő közt, a statisztikában leginkább az látszik, hogy az SP régebb óta megvan (bizony voltam még gyengébb is
) . A "buffja" óta sikerült 50% fölé vinni vele a WR-t, ami sith7-nek valószínűleg a 2,5x több csata miatt nem sikerült még, mert azóta valóban sokkal használhatóbb lett (sok hónappal ezelőtt volt). Ráadásul, ha az SP jobb oldalára vigyázol, szikla vagy fal mögé állva, akkor a torony bal oldalán lévő kupolát hiába lövik, mert az csak úgy látszik mintha ott lenne, de nincs a textura mögött hitbox így egy csomó lövést az ellen feleslegesen fog ellőni. De ez is többször volt már itt a fórumon is téma, de még a tulajok nagy része sem tudja.
Megnéztem a prémium shopot is. Majdnem 5000Ft a különbség a két tank közt! Ha most vennék ~14eFt-ért tankot, akkor nekem az FCM 50t-re fájna a fogam, hogy még jobban bonyolítsam az életed.
-
Kakumix
senior tag
válasz
sith7 #106706 üzenetére
Én is lejátszottam már vele ezer csatát. A gyulladást gyakoribbnak érzem, mint más tankokkal nagy tűzoltóval. Ma is megvolt. Ha oldalba kapják a lánc nem nagyon fog meg semmit és az üzemanyagtartály csak 175HP-val rendelkezik, de úgy tudom nem kell hogy pirosra lőjék ahhoz hogy gyulladjon, de a tankok nagy része egy lövéssel lelövi és nincs az oldalán páncél hogy védje.
Próbáltam a Replay Analyzerben keresni adatot, hogy alátámasszam az érzést valami számmal, de gyulladásra nem lehet szűrni csak gyújtásra és ami használható lenne, az az autoequip>8000 (mennyibe kerül a fogyócikkek automatikus újratöltése, két kicsi 3-6000 és mivel a tűzoltó nagy, az legalább 10000-be kerülne), de nagyon régóta nem fogyott el a depóból a nagy tűzoltócsomag, így ez sem működik.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Télapó_ #106697 üzenetére
Az SP-t nagyon sok helyen be lehet lőni szemből már egy IS-6 175-ös átütésével is (ez gyakorlatilag annyi mint a T6-os KV-85 átütése) és nem nagyon lehet forgatni, mert a tornya teteje, oldala is lőhető a géppuskát nem is számítva. Ráadásul a hasa már egy IS-3-nak normál lőszerrel sem nagy kihívás, ha egy kicsit be van forgatva, akkor a hasán a plusz páncélt elkerülve is belőhető, ha kicsit túl van forgatva akkor pedig az oldala (gyakran gyullad is) vagy akár az első lánckeréken keresztül is sebezhető.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Télapó_ #106691 üzenetére
Az ágyúja gyenge, szemből egy IS-3-at kihívás belőni, de cserébe, ha gyengébb játékos ül benne ő sem valószínű, hogy belő. A sofőrt és az ammot, elég gyakran kiütik. Sajnos újabban elég sokan lövik arannyal, még kilences tankok is így a páncélja már kevesebbet ér. Jobban szeretem mint a Super Pershinget, mert nagyobb az alfa és így ha sebez akkor már jobban hoz. Aranyat nem lövök vele, de az arany átütése gyengébb mint az IS-3 normál lőszerének. Nem gyullad, ami tetszik, de van benne nagy tűzoltó.
-
Kakumix
senior tag
Közben meg privátban fenyeget
-
Kakumix
senior tag
Régi barátunk Diarmand üzenetét tolmácsolnám Minionflash felé [link]
És még annyit, hogy köszöni a lehetőséget, hogy kipróbálhatta a Jagdtiger 8.8-at, tetszett neki -
Kakumix
senior tag
válasz
AlexHerceg #106080 üzenetére
Ha már ennyire biztos vagy ebben az artys csítelős dologban kérlek nézz már utána, hogy melyik moddal lehet ilyet csinálni. Kipróbálnám. Én csak szenvedek az artykkal, 7-15mp szűkülés után 2-4mp-ig repül a lövedék, ami becsapódik egy 4-10 tank méretű terület valamelyik pontjára szóval nekem már egy T95 sem könnyű célpont. Ha szűkülés nélkül lövök, akkor meg akkora a "célzókör", hogy nem látszik a széle a monitoron és simán a monitoron kívül csapódik be.
Az meg hogy hazudsz vagy csak nem igaz amit mondasz, nem mindegy. Utóbbi esetben egy replay-t megnézve talán rájönnél, hogy lőttek meg és ha hibáztál, akkor máskor elkerülheted. -
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #106057 üzenetére
Szerintem az Indien Panzert ne hagyd ki, nekem nagyon bejött. Viszont a SP1C is jó volt, de kevés XP kellett rá és 3 nap alatt átléptem. A RU251 is tetszik. Szóval menj a lightok felé, majd térj vissza az Indienért
Esetleg még nézd meg milyen közös modulok vannak és utána válassz irányt, én már megvettem az E-50-et mikor a VK2801-től elkezdtem a light ágat - az ajándék lányokkal akiknek már adott volt a BIA és a lámpa). Szóval ha van közös modul, akkor azok nekem már megvoltak.szerk.: a 3002D-re meg nem emlékszem, annyi hasonló német tank van azon a szinten, hogy csak az ínyencek emlékeznek rájuk, miután túl vannak rajtuk.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DaveHutt #106012 üzenetére
Ezret sebezni nem nagy ördöngösség vele és 3-4k spot is "gyakran" összejön.
A decemberi 86 csatából legalább 9x sikerült megcsinálni (34 csatának nincs meg az eredménye).
3/2 Prokhorovkán, 1/1 Malinovkán 4! alkalommal voltam ezeken a pályákon a 86-ból (Fiery Salient 0)szerk.: Windstorm 5x, Himmelsdorf, Winterberg és Kharkov 6x, Mines 9x - 32 csata ezeken a pályákon és 7k-t kellene spotolnom. Igazán kegyes az MM hogy ilyen jó pályákra tesz be és Sand Rivert sem kellett látnom
szerk.2: aranyat nem lövök és csak a normál csatamód van bekapcsolva
-
Kakumix
senior tag
válasz
Bingisz #105922 üzenetére
Tegnap láttam egyet, de az a klánvezér lehetett, mert majdnem 1200 WN8-a volt. A csata nagy részében az új tankját csodálhatta, mert az első csatája volt vele és utolsóként elhalva 3-at lőtt, ráadásul 1x sebzett is
Na , jó nem utolsóként halt, de a végén egy heroikus 3 vagy 4-15-ös meccsen
-
Kakumix
senior tag
válasz
jr1994 #105772 üzenetére
Na jó! Lehet, hogy az emlékeim azért annyira pozitívak, mert akkoriban kevésbé tetsző tankokat fejlesztettem (T28, T28 proto (ez csak lassúsága miatt), T95, Ferdinand, Jagdtiger, stock Pershing meg STA-1 és persze az arty-k (német 7-es 8-as + az angol 7-es). Az STA-1-re 120e, az angol 7-es arty-ra pedig 44e XP még mindig hiányzik, pedig a Caernarvont már április elején eladtam
lacibacsi: Mi ebben a kedvező? Kapsz 30150 aranyat (27500+2500 (30 nap prém) +150 (akciós garázs)) és egy T3-as zsebpiszkot 99,99€-ért, ha simán aranyat veszel ennyiért, akkor 30500-at kapsz.
Jolet: Szerintem a Panther II se nem olyan pontos, se nem annyira páncélozott, mint a Caernarvon, az átütése is gyengébb és talán még a ROF-ja is alacsonyabb. (szerk.: a ROF magasabb, de a célzásidő is)
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #105636 üzenetére
A google translate nem ismeri, de más szótárak az összejátszás / becstelen együttműködés egy adott cél eléréséért definíciókat is megadják a rigging-re.
Jelen esetben az ellenfél csapatban lévőkkel történő összejátszást jelenti a küldetések teljesítéséhez pl. összeszámolnak legalább két ember (vagy két vagy több klán is lehet), hogy az éjjeli órákban, amikor kevesen vannak a szervereken (főleg EU2) egy csatába kerüljenek és ott segítenek, hogy a kiválasztott küldetést meg tudd csinálni. Megfelelő szervezéssel már minimálisra lehet csökkenteni a szerencse szükségességét, mert ha tudják, hogy neked 22000-ret kell pattintanod akkor 2 percig az ellenfél csak lepattanókat lő rád. -
Kakumix
senior tag
Keresni lehet vele, de neked is keresned kell, hogy kit tudsz átütni. T9-ben gyakran, de néha még T8-ban is a medek felé kell venned az irányt vele.
Most néztem, hogy a 4600 sebzésre IS-6-tal csak 127e kreditet kaptam, a 112 pedig 1200 sebzéssel kevesebbre kapott 120ezret, talán azért, mert top tier voltam a csatában. -
Kakumix
senior tag
válasz
Bingisz #105215 üzenetére
Nem kapja meg +50% kreditet és XP-t, így sokkal többet kell hajtani a fejlesztés, XP gyűjtős akciók során és a vásárláshoz is. Ha esetleg valami másra gondolt akkor elnézést kérek, hogy beleszóltam.
Amíg volt prémiumom, T10-ben is gyűlt a kredit pedig nem vagyok kiemelkedő játékos, most meg már T8-ban is figyelnem kell, hogy ne menjek mínuszba a nap végére. -
Kakumix
senior tag
válasz
szbalogh #105125 üzenetére
Játék közbe azt hiszem tabra kiírja, miért jár a pont. Rampage módban ezekre emlékszem: 1 pont 150 sebzésenként, 5 pont kill-ért és 25? a zászlóért.
4 vesztes csata és -160e kredit, ráadásul nagyon messze voltam a legelső küldetés 250 pontjától, sebzés (és kill, ha kell) megvolt, de a pontnak csak a fele jött össze és persze egyszer sem nyertünk, ami a másodlagos lett volna.
-
Kakumix
senior tag
válasz
gurubefree #104831 üzenetére
A képen egyik kilences vagy tízes tankoddal sincs meg a saját HP-d sebzésben. Nem átlagon aluli, de nem is jó, ha a saját HP-dnál többet sebeztél volna, akkor talán lehetne a csapattársakra mutogatni. De még akkor sem lehet tudni, hogy mit csináltál a csatákban, mert lehet, hogy rossz helyen voltál vagy rossz tankot lőttél és ezért a sebzés ellenére még ártottál is a csapatodnak vagy legalábbis nem mutogathatnál rájuk.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Jammalan #104201 üzenetére
Meg kell venni, legalábbis ez van a wg oldalán.
*The mission will be available exclusively to Centurion X owners. -
Kakumix
senior tag
válasz
Jolet #103781 üzenetére
Esetleg kérsz egy accountot valakitől akinek megy.
ui.: Ez nem is rossz ötlet, mert ha valaki megváltoztatja a honlapon a jelszavát, akkor a teszten a régi jelszó marad, így nem kell attól félni, hogy viccből el lesz adva az összes tank az éles accounton
és valószínűleg a teszten azt sem nézik, hogy egy accountra hány gépről lépnek be.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #103689 üzenetére
Tankoknak van Battle Tier besorolásuk és a résztvevő legnagyobb battle tierű tank besorolása lesz a csata Battle tierje. Én legalábbis így tudom, a 12. battle tier még nem tűnt fel.
Maus Wiki - jobb oldalt fent van a battle tier
Wiki Battle Mechanics - Battle tierui.: lacibacsinak kellett volna címeznem a javát
nyunyu: Tényleg! Most, hogy írod emlékszem is rá, hogy nem is volt olyan régen mikor kivették. Tavaly nyáron talán?
-
Kakumix
senior tag
válasz
lacibacsi #103596 üzenetére
Ensken mikor délen születsz szinte minden csatában látni tankokat, amik fenn akadnak a lapos vagonokon és nem csak kis tierben. Most hogy a figyelmemet felhívtátok a modra, le is szedtem és majd meglátjuk, vissza kell-e tennem. Ha igen beírom, hogy meglegyen a napi láma.
A köd eltávolító nem segít abban, hogy elvileg nem látható tankokra lőj. De a köd visszafogja az fps-t és nagyon zavaróan csúnya. Bár még ennél is rosszabb a mostanában megjelent elmosás a kép szélein, amire nem találtam orvosságot, viszont időnként beleszédülök és járna az izzó piszkavas a kitalálójának és a fejlesztőknek is a ...ba. -
-
Kakumix
senior tag
válasz
Diarmand #102610 üzenetére
Majdnem 2 hét után azt tudom mondani, hogy a 7000-es spotolós küldihez, a 13 90-re szerintem kell a periszkóp. Igaz, hogy kicsivel többet sebzek, ha nem spotolós pályára tesz viszont sokat csökkent a spotom mióta a periszkóp helyett a stabit használom. Szóval vissza is teszem, viszont ha kész vagyok a küldivel valószínűleg újra cserélem őket.
-
Kakumix
senior tag
válasz
jr1994 #103403 üzenetére
Nálam azóta mutatja, hogy bekapcsoltam a "Show vehicle mod" lehetőséget telepítéskor. Ezzel a nem kifejlesztett vagy nem megvett tankokat tudod megnézni a garázsban. Kevés értelme van, de meg tudod nézegetni játékon belül az "összes" tankot pl. HD modell bevezetése után.
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol #103372 üzenetére
Az előző két hétben a hétvégi küldi idejére kikapcsolták és kedden kapcsolták vissza. Most a kikapcsolás elmaradt és hétvégén is 3x-os szorzó volt. Nagyjából ennyi volt a plusz, persze előfordulhat, hogy erre a hétre már nem tervezték, de szerintem tervben volt és akkor szombatig fog tartani.
-
Kakumix
senior tag
A mai Aslainben valami kifagyasztja a játékot, elvileg csak az XVM frissült azokból a modokból, amiket használok. Fisherman's Bay-en ugyanaz a csata 2x fagyott ki. Korábban is volt már ilyen - furcsa mód akkor is ezen a pályán - akkor újratelepítettem az előzőt és megoldotta.
-
Kakumix
senior tag
Na, ez a kretén októberi küldi sem úgy működik, hogy nekünk jó legyen! Nem a szorzós kör utáni győzelmekre adja a 2x-es szorzókat, hanem már a szorzós körök is beleszámítanak. Szóval nem lehet tervezni, hogy majd a hónap folyamán kiválaszt az ember egy tankot, amire igénybe akarja venni, a többit meg majd addig simán csak szorzózza. Ráadásul szokás szerint nem a napi szorzott XP lesz még kettővel beszorozva, hanem a kapott XP*(napi szorzó)+XP.
A mai első körömre kaptam így 1800XP*3+1800XP = 7200XP-t. -
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #103292 üzenetére
Ha csak a végsebességet változtatják és nem nyúlnak a motorhoz, talajellenálláshoz, akkor az korábbi tapasztalatom alapján csak annyit jelent, hogy gyorsabban megy lefelé. De sík terepen, önerőből nem biztos, hogy képes elérni a végsebességét (lásd. IS-7 ~60km/h).
Diarmand: de egyre jár az agyunk
-
Kakumix
senior tag
válasz
jano_77 #103182 üzenetére
Megnyitod a WoT parancsikont (jobb gomb->tulajdonságok). Ott a Cél (Target) mezőben találsz valami ilyet "C:\Games\World_of_Tanks\WOTLauncher.exe" a vége a lényeg, hogy a wotlauncher.exe legyen benne, ne a sima worldoftanks.exe. Na ennek a végére beírod " -integrity_default_client" és nyomsz egy OK-t. Majd rendszergazdaként elindítod (jobb gomb "Futtatás rendszergazdaként" vagy valami hasonló).
Ez ellenőrzi a kliens állapotát és javítja amit kell. Ha kész akkor ki kell szedni a pluszban beírt szöveget, visszaállítva az eredeti állapotot (ha a javítás nem javítja ki automatikusan). -
Kakumix
senior tag
válasz
mtade #103042 üzenetére
A jobb oldali wn8 számlálót a következőképpen tudod áthelyezni:
res_mods\0.9.10\scripts\client\mods\MultiHitLog\ könyvtárban kiválasztod azt a .json filet, amit használsz (kép alapján a Dmg-WN8-Eff.json fájlra tippelek), ebben a WindowKeyList részben az x és y kulcsokba tudod írni a felirat pixel koordinátáit. Ha csak lejjebb akarod tenni akkor az y-t növeld meg 10-15 pixellel. A pontos pozíciót egy képernyőmentést betöltve egy képszerkesztőbe (pl. windowsos paint) viszonylag könnyen megnézheted.ui.: Aslain csomagban nekem az x-et kell állítanom, mert lemaradt az elejéről egy 1-es és így full hd felbontáson is belelóg a tankokba. A tegnapi Aslaint még nem telepítettem, abban lehet hogy javítva van.
-
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver #102853 üzenetére
Bocs, ezt elfelejtettem vagyis nem jutott eszembe a PH-s neved
De kösz a dicséretet, ez mindig jól esik egy artytólegyébként ritka szar MM volt már megint.
-
Kakumix
senior tag
válasz
szbalogh #102608 üzenetére
Nem kell bemutatnod a 1390 ágyúját
Tegnap 600HP-s Leo PTA-t nem sikerült kilőni 100-150 méterről 1 tárból teljes HP-val. Első lövésre mindketten láncoltunk, nem javítottunk (nekem nem volt és valószínűleg neki sem), szóval álló helyzetben volt 5 lövésem és én maradtam ott
Diarmand: most nem kétezreket kell lőnöm, hanem 7000-et spotolnom és lőnöm. Tegnap mentem az F1 bokorba és olyan közel spotoltam fel az ellen 13 90-ét, hogy megijedtem mikor megjelent az orrom előtt a bokorban.
Mind a két oldalon jó csapat volt, mert sokáig egyikőnk sem kapott lövést. Mikor már kitáraztunk én láncolva maradtam és akkor csapott ki az arti, de mögöttem volt legalább négy tank és az ellen 1390-e csak annyi sebzést kapott, amit én lőttem bele. Mondjuk még így is "jól" jártam, mert a tegnapi 13 csatámból 3x saját tank szedett ki. Ma majd kipróbálom periszkóp nélkül, hátha észreveszem a különbséget.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Diarmand #102605 üzenetére
Az, hogy aktív vagy passzív spoter (esetleg dmg dealer) az nem attól függ, hogy melyik pályára és milyen csapatokba kerül az ember? Komolyan kérdezem, mert párszor már elgondolkodtam azon, hogy a 1390-en célzásgyorsítót tegyek valamelyik látótávot növelő felszerelés helyére, de nem tudtam dönteni, melyiket vegyem le.
-
Kakumix
senior tag
Wargaminges kérdőív 250 aranyért: [link]
-
Kakumix
senior tag
válasz
zsolthee #102435 üzenetére
Simán igaz lehet. El tudnám hinni, ha valaki azt állítaná, hogy statisztikailag a WTE-100-at hamarabb lövik ki mint bármelyik lightot. Két hónapja nekem is ki van fejlesztve, ezért nézegetem időnként, hogy ki mit alkot vele és gyakran látom a csataösszesítőn, hogy egyszer sem tudnak kitárazni, pedig az csak 8-9 másodperc.
Pár hete viszont volt egy unicum játékos, akinek a végére összejött a top gun és ennek ellenére nem spotolódott egyszer sem, pedig nem Malinovka/Prokhorovka méretű pálya volt. Értetlenül néztük a szakasztársaimmal. -
Kakumix
senior tag
válasz
Linkin #102261 üzenetére
Azért engem eléggé zavar hogy gyorsításkor felfelé, lassításkor pedig lefelé tér ki a löveg, eddig is zavart a megálláskori billegés, de ez sokkal rosszabb. Bár, ha sikerül hozzászokni, akkor talán időnként ki is lehet majd használni.
Viszont tetszik a kézifékes fordulás, hogy ennek mennyi haszna lesz azt még nem látom, bár nagyon könnyen be lehet fordulni vele egy tank mögé 180°-os fordulóval.
Obj. 140-nél én nem vettem észre a lassúságot, viszont mikor besárgult a lánc akkor sokkal lomhább lett mint jelenleg. Amikor lelövik a láncot még tovább csúszik a tank és mintha a sérült oldal felé fordulna, mint azt IRL is csinálhatja. -
Kakumix
senior tag
válasz
kchryss #102213 üzenetére
Én is voltam ma 1390-nel ott. Végig világítottam az ellent, felderítettem ~10 tankot, de csak 5800 spot jött össze, mert a sok kék (6-8 darab 1600-2500WN8-as) és az egyetlen lila csapattárs felment a hegyre. Hiába írogattam, hogy nincs ott senki nézzenek már rá a térképre. Két E100 és egy IS7 keresztül jött a mezőn full HP-val végig világítva
A hegyen meg egy SU TD (T7 vagy T8?) megfogta a támadó alakzatot és lentről szétlőtték őket arról a fás dombocskáról a medek és a TD-k. Ha jól emlékszem 95% esélyt mutatott a csataösszegzőn az XVMui.: a 15 spot az derék!
-
Kakumix
senior tag
válasz
ako001 #102124 üzenetére
Vásárláskor lehet választani, hogy melyiket preferálod és a következő vásárlások is az akkor kiválasztott módon fognak történni. Most ezért nem vásárolok semmit, de itt első ránézésre eléggé részletesen le van írva, hogyan tudod az átváltás mikéntjét beállítani.
ui.: Írta itt valaki, hogy több nappal későbbi árfolyamon vált a bank. De nálam mindig az adott pillanatban érvényes árfolyamon rögtön terhelte a bankszámlámat, ami így korrekt, különben lehetőségem lenne többször elkölteni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
jano_77 #101894 üzenetére
Durva ez a küldi, engem a T55A-s másfél hónapra megállított. Ez alatt 188 csatát mentem (IS-7, E5, E100, 110, T32), ezért a küldetésért. Ma megvettem a VK Bélát már a második csatában majdnem meglett, de elhibáztam. A harmadik csatában viszont simán meglett! 3200 sebzés, 8900 pattintott és még ki is lőttek, szóval a HT15 is teljesült volna, talán a Obj. 260-as is.
A VK Béla a HT12-es és HT15-ös küldikre lett kitalálva!rlazol: Csak a Béla! Az Aladárról sokan becsmérlőn nyilatkoznak és féltem tőle. De 2-3 kör után megszerettem és egy hétvége alatt kifejlesztettem a Bélát vele. A Béla nálam a depóban lévő E100 kiságyúját rögtön megkapta és az elmúlt hetekben, amíg az ezüstöt gyűjtögettem rá, a torony is kifejlesztésre került free-ből. Szóval a láncot leszámítva, fullosan indultam vele.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
sebijani1982 #100427 üzenetére
Nem azt mondom, hogy bárki adja meg, de valószínűleg azért kéri, mert sokan átverték. A megfelelő megoldás szerintem valami olyasmi lenne, hogy a vevő a saját gépére beengedi pl. TeamViewer-rel és ott írja be az eladó a kódot és erről készít pár képernyőmentést is.
szerk.: vagy Skype, amit Diarmand is írt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!