Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobbkezes ???
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Nemtudja valaki hogy hova lett az ébresztés külön funkció?
Fit2-n betudtam a telefontól függetlenül állítani ébresztést.
Fit3-on viszont sehol nem találom. -
Ricardo
titán
válasz
Namelesske #44 üzenetére
Az szép
-
Domestos
tag
Ahogy a cikkben is írták, hogy nem pontos, a sajátommal is az a tapasztalatom, hogy a lépésszám köszönő viszonban sincs a valósággal. Durván felülszámol. Nem tudom, hogy általános probléma-e, de nálam nagyon nem jó. A pulzus viszont kifejezetten pontos. A mellkasi övemmel mérttől is alig tér el. Amennyire meg tudom ítélni, a stresszmérés is, bár nem merték számszerűsíteni az appban a HRV-t, amit amúgy mérnek.
-
waszabi07
aktív tag
Ez tetszik nagyon, nfc-nek örültem volna. Van amúgy kb ilyen áron eszköz ami kb ilyen tudású és lehet vele fizetni is? Vagy azt csak a watch szint tudja?
-
clon
senior tag
A telefonokban van vészhelyzeti funkció, a samsung esetén a One UI 5-től a bekapcsológomb x5 megnyomásával hívja a 112 számot.
Előfordulhat a One UI 6.1 az ami már az órát is hozzáköti ehhez. Eddig sem kapta meg a One UI frissítéseket 2-3 év után a telefonok jelentős része. -
sose vennék egy ennyire korlátolt eszközt (ahogy samsung telefont se). pedig a design és a tudás okés.
-
stewe780
őstag
Óraszámlapokhoz:
Az elsőt egy fórumtárstól kaptam, a második forrása:
[link]Ha valaki rátalál a neten még ötletes, számlapokra, dobja be a fórumba. Biztosan minden fit3 tulajdonos örülne neki.
Netán ha még maga szerkeszt egy jópofát és közkinccsé tenné, dobja fel valahová egy veszteségmentes formátumban. Én biztosan kipróbálnám. -
pv5
csendes újonc
Ha jól értem a cikkből, futáshoz is mindig velem kell lennie a telefonnak és pixel telefonokkal sem olyan egyszerű használni.
-
stewe780
őstag
Aki többre vágyik, ott a watch, négyszer ennyiért. Nem egy kategória. Nekem az üzemidő volt az első és nem érdekel ha ezért cserébe néha a telefonhoz kell nyúlnom az órám helyett (gps, nfc).
Én ha hazaérek ledobom az órát, ha elmegyek itthonról felveszem. Ezzel a használattal 4 nap után 64%-on áll most.
A szerkeszthető óraszámlap tényleg nem ad sok lehetőséget, mégis számomra ez és a nagyobb kijelző nyújtja a legtöbb pluszt a fit2 után, amit váltott. -
youngboy
senior tag
a vészhelyzeti híváshoz One UI 6.1-es vagy frissebb Samsung Galaxy okostelefon megléte az elvárás
Ez vajon miért? -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Többet vártam ,de tudom nem akarnak az okosórànak konkurenciaát csinálni házon belül. Szoftveresen ha javítanak az üzemidőn illetve biztos lesz rá akció ,akkor jó vétel lehet Samsung telefon mellé. Nfc -ért azért kár.
-
lewisfm
aktív tag
Nincs GPS és nincs NFC fizetés. Rövid az akkus üzemidő.
Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy mit tud, de ezek a minimumok nélkül számomra haszontalan. -
válasz
Dantee_Mikoo #20 üzenetére
Nekem tetszik, egyedi és merész egy egész zenekarral ismerkedni
-
gyuri2008
veterán
válasz
thomasvold #19 üzenetére
Hogy lehet készíteni?
-
hangacsipeti
újonc
A horkolásfigyelés akkor működik, ha a telefon töltőre van csatlakoztatva.
-
gabyka
aktív tag
válasz
thomasvold #19 üzenetére
Max annyiban egyedi, hogy milyen hátteret raksz be...az, hogy az óra alul vagy felül jelenik meg, nem egy nagy lehetőség...
-
NvidiaRTX
őstag
Megrendelve. Egy Mi Band 8 Pro-t vált.
-
joey04
titán
Ez tetszik.
GPS kéne bele még.
-
Kérdésem az lenne, hogy az egyedi szíjcsatlakozó és annak csatlakoztatása mennyire tűnik masszívnak és strapabíró megoldásnak ?
Képeken nem tűnik annak és nem is nagyon esik szó róla . -
Dantee_Mikoo
tag
Sokat gondolkoztam rajta hogy ezt vegyem-e vagy egy Amazfit/Xiaomi terméket, de miután csalódtam már Xiaomi termékben (és kapta is az ívet rendesen itt fórumon is) végül ennél a terméknél maradtam, egyelőre nagyon nem bántam meg.
Jól néz ki a csuklómon, megjön minden értesítés, teszi a dolgát akadás nélkül, a kijelző is kellemesen szép, és valóban kényelmes a touch screen érzékenysége.Ui: Találtam egy érdekes fordítást, de javítsatok ki ha ez rendben van
-
Csak az nem derült ki a cikkből, hogy Dani milyen állat lenne... az alvás alapján
-
mrbego
aktív tag
Nekem a jövő héten érkezik majd egy ilyen.
Amúgy óra számlapot lehet egyedit készíteni? Vagy csak az adottak vannak? -
"Dupla nyomással gyors edzésindítást eszközölhetünk"
De lehet akár számológép, vagy más is.
-
thomasvold
őstag
2 napja vettem egyet, egy Xiaomi Band 6-ot váltott. Eddig meg vagyok vele elégedve. Talán az akkuidő lehetne kicsit combosabb. GPS és NFC nem hiányzik. Egyelőre...
-
Ricardo
titán
Jó lenne látni egy összehasonlítás a xiaomi band 8-cal.
Üzemidő, pontosság, napfényben láthatóság....
Ha valahol belefut valaki egy ilyen tesztbe, akkor linkelje be legyen szíves. -
-
-
Ricardo
titán
Összességében nem tűnik rossz kütyünek, de amikor ezt olvastam, hirtelen az jutott eszembe miért???
"Két applikációra lesz szükségünk a telefonon ahhoz, hogy használni tudjuk a Fit 3-mat, az egyik a Galaxy Wearable, amin keresztül elérhetők a pánt beállításai, a másik pedig a Samsung Health, amibe a mért egészségügyi adatainkat szinkronizálja a rendszer. "
Teljesen logikátlan. Egy ZS kategóriás cégnél talán, de egy ekkora gyártónál nem erre számítana az ember
-
geotom
tag
Ezt a barométeres dolgot sehol sem látom! Ennyire béna lennék hogy nem találom? Más! Eddigi úszásaimat jól mérte igaz csak két alkalom volt. Viszont határozott beütés kell a hossz végén!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem egyedül úsztam az adott pályán az elején, és amikor előztem vagy úgy fordultam, hogy épp más is volt a falnál, akkor megesett, hogy úszásnemet váltottam, nehogy megüssem a másikat. Azokon a hosszokon van a vegyes jelölés és pont ez látszik a képen, a többinél stimmelt a felismerése.
-
Hogyan lehet pontos az úszásstílus megállapítása, amikor (legalábbis a berakott képen) két Vegyes is szerepel - az idők alapján 1-1 hosszon belül?
A plusz-mínusz 1-2 hossz pedig alkalmatlanná teszi a feladatra - ennyire pontosan én is tudok számolni. Vagy becsülni. Vagy tippelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest