- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ddt500hu #257191 üzenetére
aztaq....azt meg hogy?!? Mindenkit robbantott....nem szoktak annyi ideig tartani a roham csaták, hogy ennyi sebzést össze lőjön.
Gyuri27: én az 5K alatti WTR-eket már nem is veszem számításba....gyakorlatilag a nullához konvergál legtöbbször a teljesítményük! Tisztelet a kivételnek, de a nagy átlag az sajnos ez, felesleges is ezen vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz
ddt500hu #257110 üzenetére
Ne a prémium tankokat próbáld markolni, azoknak sokkal nagyobb szokott lenni az elvártja, kb olyan, mintha egy szinttel feljebb lennének (pl Skorpion mintha T9-es lenne).
Egyébként mind a Skorpionnál, mind a Su130nál nagyon jó eredménynek számít a 90%. Ebből is látszik, hogy jó játékos vagy.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz
ddt500hu #257097 üzenetére
Ennyi WN8-cal legalább tier 8-ig le kell tudnod markolni a legtöbb tankot. Nekem is e körül van, és már 100 felett járok a 3 markokkal, tier 5-től 8-ig, ill van már 2 tier 9-es is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #256783 üzenetére
A bokrokat nagyon megritkították meg telerakták a pályákat kisebb-nagyobb dombokkal, dombocskákkal, hogy alig maradt pálya, ahol le lehet adni lövést nagy távolságra. A WTE-vel meg néha lehet trédelni, de inkább nagy távolságból kéne lőni.
A régi varázserdőben lehetett nagyot alkotni a WTE-vel, ott volt 2 csúcs sebzésem, illetve prokhorovkán a harmadik. Meg valahogy nem volt ennyi lepattogó lövés, hogy ez mikor változott meg, nem tudom, de táras tankokkal mostanában úgy kell számolni, hogy 1-2 lövés kárba fog veszni biztosan, csak egészen ritkán adja be az összeset. Meg nem volt 80-al repesztő kerekes könnyű tank, ami pótkerékkel elhárítja a lövéseket
Különleges tank a wte100, lehet vele szórakozni, de van egy érzésem, hogy megbánják azok, akik ennyiért megvették és úgy egyébként nem állt hegyekben az arany az accountjukon, tehát kvázi "értéktelen", semmire más értelmesre nem használható aranyat dobtak be.
A dezgamez demózza ezt a mai 2 csöves TD-t, egy ideig futott a háttérben a twitch, néha ránéztem, hogy milyen a tank és írta valaki, hogy 400e aranya volt mielőtt megvette a phoenixet
na mondom, nekem meg 40e meg egy kis maradék volt a legtöbb arany az accon valaha is, de akkor 150 karácsonyi ládát nyitottam és utána volt ez a csúcs.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #256480 üzenetére
Ezt az információt honnan veszed? Én úgy tudom, hogy pont az ukrán háború miatt a dróntechnika fejlődik óriási ütemben.
Gyártanak persze páncélosokat, mi magyarok is a könnyű támogató fajtát, mert egyrészt a katonai doktrinákat időigényes átírni, másrészt nem nagyon van elképzelés, hogy ha nem páncélossal, akkor mivel támadjanak és próbálják védeni a gyalogságot. A ruszkik is támadnak páncélosokkal, hogy aztán az ukrán drónok szépen szétkapják a vasakat. Ott már nem működik a WG féle rng, egy drón szinte hajszálpontosan támadja a gyenge pontot és röpködnek a tank tornyok.5 éven belül jönnek az AI vezérelt automata drónok, vagy még hamarabb. 1 operátor jókora, biztonságos távolságból sok, kb 10 darab drónt tud kezelni. AI drón lapít valahol napokig és vár, utána visszaszáll feltöltésre, vagy cirkál és utána megy tölteni. Ha csapatmozgást, páncélost, egyéb járművet lát, akkor meg támad. Van gyalogság ellen, páncélosok ellen, jókora robbanószer mennyiséget visz és gyenge pontra támad nagyon precízen, szinte lehetetlen ellen védekezni.
Pont ez a kín, hogy persze senki se hülye, az oroszok se és látják mi megy Ukrajnában a páncélosokkal és próbálnak elhárító rendszereket fejleszteni, de nem lehet. Ráadásul a drón jóval olcsóbb, AI vezérelt drón, ami mondjuk kiszámíthatatlanul, cikkázva tud támadni, én úgy olvastam, hogy 10e dodó körül megáll majd 5 év múlva. A mostani kézi vezérelt drónok pár ezer dollárba kerülnek csak, de kell mindegyik mögé egy operátor, az AI vezéreltnél meg 1 operátor a célra küldhet többet is. Ráküldenek 3-4 drónt a páncélosra és annak vége, hogyan védje ki?
Az operátornak annyi dolga lesz, hogy leokézza a támadást vagy leállítja, erre lesz egy rövid időintervallum. Esetleg átveheti és kézzel is irányíthatja, de minek?
A magyarok is amit gyártanak könnyű harckocsit úgy kapja szét egy pár ezer dolláros drón, hogy fájdalmas nézni. A ruszkiknak vannak hasonló könnyű, támogató tankjaik, roncshalmaz marad belőle és hiába próbál menekülni, az ukrán drón kezelők már ügyesek, tapasztaltak. Nagy mennyiségű robbanóanyagot tud bevinni egy drón, ott kő kövön nem marad.Csak egy vak nem látja, hogy milyen lesz a modern háború 5-10 év múlva. Remélhetőleg nem az ukrán hadszíntér fogja ezt demonstrálni, hanem hamarabb befejezik.
-
LuiT
aktív tag
válasz
ddt500hu #256220 üzenetére
A minap pont ezen a pályán csatáztam, és ugyanígy járt egy ellenséges tank. Le akart jönni, felborult és 1 perc után felrobbant. Sztem ezzel a pályával, azon a részen van valami bug, ha ilyenek történnek.
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
zodo
nagyúr
válasz
ddt500hu #254618 üzenetére
Csak a szokásos üzi érkezett a support-tól.
Köszönjük, hogy felvetted a kapcsolatot a Wargaming Player Supporttal, és felhívtad a figyelmünket erre az ügyre.
Megértjük, hogy az ilyen helyzetek tönkretehetik a játék élvezetét. Hadd segítsünk ebben.
Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott információk alapján vizsgálatot végeztünk, és eljárásainknak megfelelően megtettük a megfelelő intézkedéseket.Sajnos nem tudjuk nyilvánosságra hozni, hogy pontosan milyen intézkedéseket tettünk az adatvédelem miatt. Megértésüket reméljük. Biztosítjuk azonban, hogy a Játékszabályzat megsértését megfelelő szankciókkal sújtjuk.
További szép napot és jó szórakozást kívánunk a csatatéren!
Ha bármilyen egyéb problémája van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.po1son
Én is szeretem a Leo-t de én kis pista vagyok hozzád képest.
1 tankon sincs 3 jel max. 2 egy páron.
Nálam lila venti, töltésgyorsító és fejlesztett piros távcső van fent.
0,26 szórás meg engedjük el mert néha a holdat is leszedi az 50 méterre álló tank helyett.
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz
ddt500hu #253964 üzenetére
Ez érthető, csak akkor meg a 6 játékos összesen kilőhet kb. 20 sentinelt átlag 3-4db nem lesznek előrébb. Itt is ez volt egyiknek lett 8 a többi meg 3 vagy az alatt mert hamar vége lett a csatának, nem mentek foglalni. Pedig ha van foglalva és ugyebár vigyázunk a tankra akkor lehet igazán a sentineleket aprítani a +75-100% sebzés miatt.
-
Plata
félisten
-
-
-
xAttilax
őstag
válasz
ddt500hu #252984 üzenetére
Ő azért szar, mert nem érdekli a játék, mert csak szórakozik és ebbe belefér a light yolo ("10-15 csatából csak lesz 3 win), meg a progetto 65-el 1465-ös átlag kempeléssel (0.64 spot átlag) DE ha más csináljak akkor bot, meg szar világtalan...
olyan mint a képei a nagy mesék mellé. ha nincs dmg akkor soha nem látod, hogy mennyit sebzett, csak, hogy kilőtt valakitDe most pl arty-val volt sebzés és egyből előkerült egy normális kép
Igazi nagy hantás formaamúgy imádom, annyira jól eltudja mesélni a nagy eséllyel fos unalmas csatáit, hogy hihetetlen
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252977 üzenetére
Még valami,a felállás nem 3v1 volt,csak az lett a vége,ha 3v1 lett volna,akkor talán a csapattársaim nem a bázison dekkolnak bokorban és nem indulok el.Vége valóban 3v1,de előtte még a bázison volt egy kis vicces körbe körbe futkározás.Mivel a piszok medeknek nem tetszett a közeledésem.
#252979ddt500hu
Sajnálom,de ez számomra csak egy játék és nem veszem komolyan,te viszont túl komolyan veszed és görcsölsz,ettől vagy ilyen hisztis,de ha ennyire rágörcsölsz még a végén idegbajos leszel és talán aranyeret is kapsz mire felnősz.
Szerintem zárjuk a témát mert fölösleges.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252977 üzenetére
Ne magadból indulj ki.
Attól hogy te ilyen vagy nem biztos hogy más is ilyen,szóval no para,majd kinövöd.
Egyébként az e3-at ha meglövöm talán felébred az álmából és ki nyír,így meg vicces volt,gondolom a csapattársai szidták mint a bokrot.
Másik a csapattársaim a bázis előtt kempeltek,meguntam és úgy voltam vele hogy akkor most spotolok,mikor félúton jártam ők is megindultak és jöttek utánam.
Lehet hogy nem fogod fel,de igen is élveztem azt hogy a bázisukon játszadozom az ellenséggel.Nem érdekelt hogy kilőnek a medek,úgy voltam vele legalább nem a bázison kempelek.Ez meg jó poén volt.És élveztem,ami a játék lényege.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252972 üzenetére
Tudod mi az a móka?
Az ha artyval befoglalod az ellenség bázisát.
Úgy hogy egy afk T10 td ott ál mellette.Hárman voltak a bázison,de a másik kettőt kilőtték csapattársak.
A progetto nem is figyelt a többiekre,engem akart kikapni.
#252974ddt500hu
Hát ha egy épkézláb ember mondaná valszeg érdekelne is.
De így csak jó kedvem lesz tőle.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
ddt500hu #252851 üzenetére
Háát,abból ki indulva hogy a WoWs-ban a magyarok általában higgadt és normálisabb játékosok közt vannak,félő hogy a Wows fórumban túl nyugis az élet.
Itt legalább mindig van valami hiszti és jól lehet szórakozni még meló közben is.
Ui: Képzeld most kaptam egy mailt a WG-től,amiért hoztam a formám és egy piszok troll voltam,kaptam egy prém hajót.
Ui2:Tévedtem,kettőt.[ Szerkesztve ]
-
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu #252784 üzenetére
Azokat a napi küldetéseket ahol minél többet kell tankot illetve modult sebezni, nekem artival a leggyorsabban teljesíthető. Van hogy 1-2 csatából megvan ha olyan a követelmény. Sokan gondolom küldetéseket csinálnak ahol muszáj elővenni a tüzérséget. Elfogadom hogy nem egy népszerű osztály, de hatékonyságuk vitathatatlan. Jól esik mikor megköszöni csapattárs ha kihúzom a pácból. De engem is mentett meg jópár alkalommal saját arta.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu #252773 üzenetére
Nem akarok állást foglalni hogy ki mennyire béna vagy sem, én az vagyok ezért nem megyek egyenlőre tier 10-be.
Viszont azt tudom hogy nagyon pálya függő a tüzér is. Lehet élete meccse volt a T92 játékosnak, de még mindig jobban el tudom fogadni mikor egy béna néha virít valamit, mint amikor a 2-3 gunmarkos tank lótúrót sem alkot. Nem megy mindenkinek jól a játék, ezt el kell fogadni. Lehet jó vagy rossz napja bárkinek tudástól független. Ez csak játék, én is így kezelem. Soha nem vettem zokon ha lejátszottak vagy kilőttek.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Djuree
félisten
válasz
ddt500hu #252771 üzenetére
én azt szerettem, akkor néha artyztam is, akkor még lázba hozott, S-51-el fingattam a jgtigereket meg T30-akat full hp-ról.
bár ellenük meg szar volt, most már inkább csak idegesítőek az artyk.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ddt500hu #252265 üzenetére
Simán support, aztán ők majd visszaállítják mert ilyen nincs...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ddt500hu #252259 üzenetére
Nem az uj parancsnok tett ki mindenkit?Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
vJokka
aktív tag
válasz
ddt500hu #252210 üzenetére
Nálam csak ~5300 Ft, sajnos ajándékként nem lehet küldeni.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/ig_catalyst_amx1357gf_lowdisc"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
ddt500hu #251412 üzenetére
az a topik nem pörög, kevés a játékos is, tizede mint a wot-nak, mármint nem csak itt hanem globálisan, pedig nem rosszabb mint a wot, sőt! úgy a hajók kevésbé érdeklik az embereket mint a tankok...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Anime filmek és sorozatok
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest