Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#44192) dfsz34 válasza vv5204 (#44188) üzenetére


dfsz34
őstag

Én kb egy éve játszom a WoT-al, de már én is észrevettem, hogy milyen ütemben nő az passzív és teljesen haszontalan (idióta?) játékosok száma.

Az elején nem zavart, azt se tudtam pontosan, hogy mi történik körülöttem és már egy nagy tank kilövése is sikerélmény volt.

Most már tudom, de ami borzalmasan idegesít, amikor a passzív vagy egyszerűen buta játékosok miatt sorozatban vesztek el csatákat.

Itt most az a kérdés, hogy akarok-e vagy egyáltalán tudok-e még magasabb szintre lépni, hogy az agyhalottak ne is érdekeljenek és tudjam kompenzálni őket, ne legyenek sorozatos bukóim.

A lag csak rátett erre, mert nagyon keveset mentem és elgondolkodtam, hogy én bizony nem akarok de talán nem is tudok eljutni még magasabb szintre és ennek így nincs értelme, hogy halálra idegesítem magam egy játék miatt. A szórakozás része szinte nulla, alig van egy nap 2-3 jó csatám. Talán ha minden tizedikre mondható, hogy igen, jól szórakoztam. A sorozatos keserves bukók meg túl gyakoriak.

Úgyhogy részemről a WoT-ot olyan értelemben lezárom, hogy nem húzok tovább olyan ágakat, amik igazán nem is érdekelnek, csak miért ne alapon nekiálltam. Megtartom a tízes tankokat, mert ott is sok van, de észrevehetően kevesebb a primitív játékos, mint lejjebb, de beosztom és egy nap max 2 tízessel megyek.

Prém tankok maradnak, mert van sok amivel nagyon jó és élvezetes menni, de lehet, hogy egypár lapátra kerül, mert innentől én többet sz.r tankkal nem játszok. Pl. lehet, hogy jó tank az is6, de nekem nem tetszik, nem érdekel vagy csak nem tudok menni vele, mindegy, többet az nem gurul ki a garázsból, lehet eladom. Hasonló az excelsior.

Még 3 ág érdekel (valamelyik orosz med, a 121 és a batchat), azokat húzom tovább, de az se zavar, ha több hónap múlva lesz csak meg.

Ezek mellett megtartom a kedvenc tankjaimat, amikkel szórakoztató menni általában (T29, Hellcat, T71, IS3 és visszaveszem a SU101-t).

A napi játékidőt minimálisra redukálom és ahogy leírtam, csak olyan tankokkal megyek, amik tényleg érdekelnek és a tapasztalat alapján adják a játék élményt.

Ezt nem lehet tovább csinálni, komolyan mondom, hogy egy játék idegesít, ahelyett, hogy szórakoztatna.

Igazából nem a lag miatt, de az volt az utolsó csepp nálam, hogy nem elég a sok primitív csapattárs még ezen is szét idegelje magát az ember.

Ma már követtem ezt az elvet, lenyomtam 8 csatát és be is fejeztem mára és nem vagyok ideges a WoT miatt. A vesztes csatákban is aprítottam szépen, mert volt játékélmény és nem megint arra kell gondolják, hogy a sok agyhalott miatt már megint nem tudtam duplázni, mert nem érdekel innentől.

Ez a játék kiidegeli az embert, amikor eljut egy szintre és érti, hogy mi történik körülötte. Nem szabad hagyni, ez a tanácsom. Két lehetőség van, amit előbb leírtam vagy tényleg rászánni az időt és a fáradtságot a játékra és megtanulni úgy játszani vagy közel úgy, mint a profik. A második megoldásra nekem se időm de talán tehetségem se, úgyhogy marad az első megoldás, hogy szórakoztató játék maradjon a WoT.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.