Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllarus
veterán
válasz Mister_X #40801 üzenetére
Nekem nagyon tetszett. A top gunnal hozza a top gunokat
Addig viszont kicsit szenvedős.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bad Pritt
félisten
válasz Mister_X #40801 üzenetére
Érdemes menni vele, mobilis, cserébe a páncél szar, a kupolája világít. Az ágyúja remek, lassan céloz, de 240-es sebzés két lövéssel kinyír egy azonos szintű medet is és nem is pontatlan, az átütése is elég. Én szerettem összességében.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emre
veterán
válasz zsolthee #40727 üzenetére
Itt a kép. Csak azt nézd meg hogy milyen színűek pusztultak el és milyen színűek foglalnak, meg hogy kik hozták a meccset. Ez mondjuk nem mindig törvényszerű de az esetek többségében lehet rá építeni.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
emre
veterán
Egyedül a O704 játszott elfogadhatóan a pirosak közül, de ha a foch nem zavarodik meg és húz át előtte keresztben akkor neki is jóval kevesebb sebzése lenne. És az ellenféltől a Tiger2 miért tudott 2000-et sebezni közvetlenül az arty után a legtöbbet? Egyébként itt a replay ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Simulacrum
senior tag
válasz diegho #40653 üzenetére
Most megnéztem. Óriási volt ez az E3-as meccs. Az ellen T62-je kb. 1%-os hp-vel állt nyílt részen többször is és nem szedte le senki, kb. ő spotolt mindenkit. Az egy dolog, hogy be kellett volna mennie a városba, de azért az is durva, hogy a saját csapata 5 perc alatt elhullott.
Én sem emlékszem, hogy kaptam volna olyan leosztást, hogy csak magam voltam 10-es. Olyanra emlékszem, hogy két-két 10-es volt oldalanként. -
PAWI
tag
Persze, igazad van. Én is raktam fel képet az előbb, az is tele volt piroskákkal.El halluf volt a pálya, a jagdpantherünk északon a tipikus HT-s ütközőpontnál simán felment és szembe állt a is-3 stb. tankokkal, 20 m-re. 2 lövés és meghalt 0 sebzéssel...a hajamat tudnám tépni, úgy, hogy egyenlőre még narancska vagyok én is...
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Tuco Ramirez #40703 üzenetére
Tényleg? Nem mondod...
(#40721) HáGé Látom nem sikerült felfogni amit írtam.
(#40733) Sanya
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pete55555 #40814 üzenetére
Aha, diegho-nak újabban elég sok kommentje születik a gold noob témában, Cseri ezt megszólta, hogy miért sír már ő is, mikor a fórum fele a sírásról szól, Te meg leszóltad őt, pedig most volt valamennyi alapja annak, hogy beszólt neki (bár nem így kellett volna). Ennyi a lényeg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pete55555
addikt
válasz Bad Pritt #40816 üzenetére
Mondjuk ez lehet, bár azt szerintem te is elismered, hogy artyra goldot lőni pl elég meredek...
Lehet volt valamennyi alapja, meg a fórumbeli írásai miatt szólta meg, de ahogy te is írtad, nem így kellett volna - már csak azért sem, mert a fórum fele a sírás, a másik fele meg diegho elleni szájcsata. Aminek nagyon nagy része nem ide tartozna szerintem....Szeretem leracsniztatni...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Pete55555 #40817 üzenetére
A gold témához némiképpen kapcsolódva, volt már velem is nem egyszer olyan, hogy arty-ra, papír járműre gold-ot küldtem, mert előzőleg egy más nehéz páncélzatú célpont volt a fő ellenfél, de hirtelen felspotolódott vagy beszáguldott a képbe és olyankor nincs idő mérlegelni, főleg nem újratölteni.
-
Shirani
csendes tag
Srácok amúgy csak én tapasztaltam azt, hogy a T29-es tornyán gyengítettek?
-
Pete55555
addikt
Az istttenit már, hogy IS-3-al berak T10-be, sebzek 2000-et, de a JT 10 hp-n marad, az E-75 meg 45 hpn, hát persze, hogy ellövik előlem.
Francba ezzel a buzi eventtel.
Ja, a T92-nk meg kilőtt a végén...[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Murovanka-n bementem az erdőbe a tüzért védeni.Bejött mellém egy amx 50 100 és egy e50.(szakaszba voltak)
Mondtam nekik hogy spot-oljanak mert ez így nem lesz jó hogy senki sehova csak várjuk a sültgalambot.Erre írják hogy menjek én az isu152-vel.Jeleztem nekik hogy td vagyok nem lenne sok esélyem.Erre mögém jött az e50 és elkezdett tolni.
Ilyen gyökerekkel hogyan játszon az ember?
Persze folyamatosan nooboztak meg hogy töröljem le a játékot,report,stb.....
Jött egy tigris,lekaptam belőle 800hp-t,amíg töltöttem kilőtte az amx.Utána írja hogy használhatatlan vagyok....közben folyamatosan a ház mögött bújkált.
A végén egyedül előre mentem egy isu152 ellen és kilőttem,ők meg az erdőből irogattak.
Üdv:Viktor
-
Mister_X
nagyúr
Már csak azt kell mérlegelnem, hogy megér-e 1500Ft-ot a váltás, mert a B1 is tetszik addig, amíg nem a lista alján vagyok meccs elején, mert egy KV-1-nek a lánctalpát se bírom ellőni, de még egy ötös medet se bírok megsebezni. Felderítőnek meg meredek menni 30km/h-val, de legalább pattognak a lőszerek. Máig nem értem, hogy hogy tudott 90+%-ot lecuppantani frontoldali páncélon keresztül egy Hetzer, mert pattant már le komolyabb tank lövése is.
Apropó lánctalp: melyik lövedékkel tudom a három közül a legnagyobb valószínűségből leszedni? Ugye sebezni nem mindent tudok nálam magasabb szinten, de akkor már maradjon is egyhelyben, amíg valaki kiszedi...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
scyllarus
veterán
válasz Mister_X #40831 üzenetére
1. HE
2. HE
Mármint a Hetzer HE-vel lőtt, azzal nem kell, hogy átmenjen (esetleg golddal), és a láncot is HE-vel téped le a legkönnyebben.
Nekem a B1 sehol sem tetszett, egy mókás momentum volt, amikor 1-1-ben maradtunk utolsónak az ellenfél B1-ével, és 40x! lőttünk egymásra, mire ki bírtam szedni, ő 10% HP-ról indult, engem meg sem bírt sebezni. Az az ágyú egy vicc, szerintem ködgránátvető van rajta[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Mister_X
nagyúr
válasz scyllarus #40832 üzenetére
Nemrég nyomtam rá egy kis festést meg polírt, elejére meg egy Jeanne d'Arc feliratot (az se volt hosszú életű), így már tetszik Sacred Valleyben volt az egyik legjobb menetem, ott sikerült felderítőket meg artykat vadászni (bár a vége döntetlen lett és artynak kellett foglalnia a sok afkoló nyomorult miatt). Csak tényleg az a nem vicces, ha vannak ötös szintűek a menetben.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #40834 üzenetére
Azok sokszor olyanok. Az offtopicban linkelgettem T6-os csatákat, ahol T40-nel voltam, ott is olyanok voltak, hogy 2 KV-1S összesen kevesebb, mint 700, vagy 1 volt 125 sebzéssel. Ezért nem félek én a KV-1S-től semmiben ülve, ügyes játékos kezében jó, de legtöbbször VP hajtja (de jó vazze, mekkorát lő), akik aztán nem tudják használni.
-
PAWI
tag
Sziasztok!
Valaki játsza a játékot mobilnettel? Kiváncsi lennék, hogy megy vele.
-
Chris0321
addikt
-
mtade
aktív tag
-
L4mie
veterán
Chat kikapcsolásával amúgy nem értek egyet, sokkal effektívebb lenne egy mute rendszert bevezetni.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Angel1981
veterán
válasz Chris0321 #40838 üzenetére
"Ha minden mód engedélyezve van akkor ilyen eséllyel jönnek (normál/ütközet/támadás/nemzeti csata) 40/20/20/20 %, ha egy kivan kapcsolva akkor egyenlően oszlik el az esélye a többi között."
Tudtommal a jelenlegi arány 60/20/20, vagyis egy kikapcsolt játékmódnál 70/30.
Én az Assault-ot már rég kikapcsoltam, ehhez képest nem a standard jön 70%-os eséllyel, hanem az encounter, sőt, az elmúlt 200 csatámban már már majdnem csodálkoztam, ha nem encounteres harc volt!"A 8.11 modokkal kapcsolatban: "Egy kis munka a mod készítőtől és minden menni fog. Ne pánikolj." "
Én is ebben bízom!
Furkoo: mármint hogy? Hogy legyen személyre szabott, vagy mi? Opcionális a dolog, aki akarja, kikapcsolja, aki nem nem. Teljesen OK a dolog!
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Angel1981 #40841 üzenetére
nem, úgy mint mondjuk a WoW-ban volt, ha valami kis páfrány elkezdi azt gondolni, hogy ő itt most majd mekkora csatát fog levezetni és jobbra balra utasítgat chaten mindenkit, akkor fogom és mint a reportnál mute-olom a sunyiba, vagy az anyázókat, ellenben a teljes chat kikapcsolása azért nem feltétlenül jó, mert bár elvétve azért előfordul hasznos információ is rajta.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Angel1981
veterán
Ez az, amit feltételeztem, hogy "személyre szabott".
A gond az, hogy az esetek 80%-ban trollkodás / inzultálás / provokáció van, és nem lehet előre megmondani, hogy ki lesz az aki beszól, és utána már majdnem mindegy, mert már eleve felnyomta az agyadat - legalább is az enyémet biztosan.
Az Általad vázolt esettel, hogy field commandernek képzeli magát az illető, én a csaták kb. 2%-ban találkoztam, és az még amúgy sem olyan zavaró, mint a trollkodás.A "hasznos információ" a másik 2% - most magáról a chatről beszélünk.
Valóban vannak hasznos információk, de azt az esetek nagy részében a térképes megjelölések, és az egyéb gyorsüzenetek adják, amik a chat kikapcsolásával is meg fognak jelenni.Szerintem jó lesz így.
"A löveg mozgás is egy egyensúly paraméter - például a KV-1S -8 lefelé mozgással rendelkezik a 122mm-en, a valóságban ez -2 lenne csak, Yurko azt mondja a történelmi értékekkel sok Orosz tank játszhatatlan lenne. "
Maga a dolog OK, de a KV-1S pont rossz példa, ott túllőttek a célon. Annyian kérik a KV-1S nerfjét de a WG csak tolja, csak tolja, mindezt úgy, hogy egy ilyen fontos paraméterben ennyire nem történelmi az értéke - mert ők úgy döntöttek. Ha csak -4-re csökkentenék, máris érezhető nerf lenne, és még az oly sokszor hangoztatott történelemhűséghez is közelebb lenne, de nem!
Játékegyensúly ide-oda, minden szentnek maga felé hajlik a keze!
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #40841 üzenetére
Én már akkor kikapcsoltam az új játékmódokat mikor bejött a lehetőség. Úgy vettem észre sajnos többeknek gondot okozott megérteni éppen mit is kellene csinálni (támadni kellett volna erre védekeztek és hiába írtam nekik szépen, hogy mi a helyzet csak hajtogatták a magukét persze vesztettünk) és így legalább ez már nem idegesít.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz scyllarus #40835 üzenetére
A KV-1S szerintem tipikusan az a tank, ahol nagyon sokat számít melyik mapra tesz be. Nagy nyílt területeken csak szenved az ember a pontatlan ágyújával és a hajára kenheti a 390HP-s sebzést. Az olyan mapokon ahol a sarokharc dominál viszont nagyon jó.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
gagyenkov
tag
válasz Simulacrum #40843 üzenetére
Van egy pár 10-es medem hasonló legénységi szinttel és tényleg jókat megyek velük! Persze ennek a legmagasabb a legénysége mert a Type59-ét képeztem át amikor bejött a Kínai ág!
W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP
-
Departed
őstag
válasz scyllarus #40835 üzenetére
Hát igen, szerencsére nekem szépen tud működni a móka KV1-S-sel. Pont tegnap volt isteni csatánk (pont az aznapi zárómeccs), kétfős platoon-ban mentünk ilyenekben ülve ENSK-en.
Eredmény: 6 kill nekem, 4 kill csapattársnak, majdnem meglett a 12 közös kill a legszebb csapat medálért.
Így legalább lehet továbbküzdeni érte.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
diegho
nagyúr
Most találkoztam ezzel: [link] ő ékes bizonyítéka annak, hogy a kétjegyű szám a névben az IQ-t jelenti. Elhiszitek, hogy fogalma sincs arról, hogy a tankokon modulokat kell kifejleszteni és úgy nyílnak ki a magasabb szintű tankok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest