Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
B-C 12t Obj260 LT-7.......hát, sirok. Keves vagyok en ide egyedül.
Lehet aludni kéne... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Az a T110E4 szorzózásom volt....10-bol 3 melle tobbi kritikus. Aztan valahogy 5ödjere meglett...

AMX 13 105-tel is addig szivatott tegnap amig lementem 50% WR alá érdekesmod....nem volt olyan hogy T49/Sheridian melle lott volna a trollcsővel amikor full speeddel jott felem, 800 alatt nem kaptam ha talalkoztam veluk..
-
jano_77
nagyúr
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
nem kell semmit átírnod semmi másra, csupán a letöltött ZIP file-t kicsomagolod, amiből lesz egy MODS és egy RES_MODS mappa! Ezeket kell bemásolni a WOT mappán belül a megfelelő helyre és készen is van. Illetve még annyi, hogy aktiválnod kell az XVM-et a www.modxvm.com oldalon a WOT bejelentkezési adataid megadásával.
-
-
-
-
Razermazer
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
A kedvenc td-m én már éreztem ezt, kezdődött azzal, hogy olyan mm-t kapott ahol csak városba tett, kínhalál.
Most itt van ez, sírtak sokan mi, hogy ki lettek lőve a semmiből.
A legjobb wn8-am, sebzésem, xp-m vele van, kedvencem, ezt is szarrá kell majd tenni gratulálok WG.
Nah így nem fogok én venni prém tankot többet , marad a gold és prémnap, aztán húzok egy két szimpi ágat, lófaszt a seggükbe. -
zodo
nagyúr
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Másnap pedig az update cikk videóval.
-
h1mpi
félisten
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Kösz hogy kiraktad, ez undorító WG húzás megint. Buktak egy eladást, már csak azért se veszem meg...
Ráadásul a kiadás után nem sokkal, amikor már mindenki megvette... a következő szimsztémájuk az lesz, hogy kiadnak egy OP prém tankot és 1 hónap múlva visszanerfelik a föld alá. Jól mondja ott egy Magyar kolléga, hogy veszel egy 24-es monitort és a gyártó 1 hónap múlva kicseréli 18-asra és akkor minden rendben? Nem nincs rendben semmi...
Megyek tesztszerveren még 5 kört vele...
-
galervin93
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Ja, nekem sem jön be igazán. Kiosztom ugyanazt a sebzést, mint a többi hatos meddel, ezzel is 1000 körül vagyok (picivel felette), de egyáltalán nincs meg az az élmény, mint mondjuk egy Rudyval, vagy a Cromwellekkel. Jó kis gép, teszi a dolgát, amolyan iparos masina, de semmi extra. Persze iszonyat az az ágyúsüllyedés és jól ki is lehet használni, de ennyi. Nekem nem lesz megtartós, megyek tovább az ágon.
-
Jadro
veterán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Olyan tank nincs, ami mindenkinek bejön, ez így teljesen normális. Már csak röhögök magamon, mert ezzel a tankkal - és csak ezzel! - kb majdnem minden összejön. 90 meccset tettem bele eddig és ezzel van a legnagyobb Wn8-am (2519) és Winrate-em is (71,11) Leszámítva a 10-20 meccses gépeket, a közelében sincs semmi. Mondjuk 90 kör még nem a világ, kíváncsi vagyok, hogy alakul ez majd mondjuk 250 körül.
Kíváncsi leszek, bejön-e a Leo neked. (Meg nekem is.
) -
neato3loco
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Náluk a naptár is egy kicsit másképp néz ki, mint nálunk...
-
-
szbalogh
addikt
-
neato3loco
senior tag
-
rlazol
veterán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
nekem megvan az M10.Nem jó közel vinni a fronthoz, hiába top sokszor a kedvezményes MM miatt.
Kifejezetten sniper med.
Viszont ebben baromi jó. 150 pen így nagyjából elég, hiszen többnyire nem a frontot mutatja az ellen. Arra meg ott a gold. Kicsit sebez, de pontos és 3.88 nekem a töltésidőm 100 %os legényekkel és töltésgyorsítóval. Bia, venti, csoki, még lejjebb viheti.
Nekem elég kevés az átlagsebzésem vele (talán 700 körül) de így simán hozza a 20-25k plusszt meccsenként. Egy 1000+dmg-es (kb 6 átüés) győztes csata 40k plussz.
Én szeretem. -
szbalogh
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Nekem egyik sincs csak csorgatom a nyálam

A CDC a legjobb a 8-9 ezer Ft-os kategóriában.
Tier 10-ben kb mindegy, hogy 100mm vagy 40mm páncélod van. Ha supportolni kell, akkor érj oda hamar! Mellesleg szpotternek sem utolsó.
Ha jól ment a játék a papír német TD-kkel, akkor a 8.8 is használható, de meg kell szokni a kisebb sebzést és átütést. -
Chris0321
veterán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Nekem a P/M10 van meg, olcsó a javítása és a lőszer és korlátozott az MM ezért elég sokszor top tank. A kreditet jól hozza és legénység képzésre is jó. A Panther 88-ról láttam teszt videót, azt mondták az nem rossz de már 10-esek ellen is mehet és azok ellen lehet kevés az ágyú. Tigrissel sem örültem a 10-es csatáknak. A P/M10-el is lehet gondod adódhat a páncélozottabb 8-as tankokkal de ritkán kerül össze velük és pár gold simán kigazdálkodható.
-
mcwolf79
veterán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Akkor valszeg rajtad is mosolyognék

Én még pl. az E3-mal és Jgpze100-zal sosem éreztem,hogy kellene a prémammo. Minek, mikor az alap is átüti még a nagy böszmék tornyát is. Amit jó helyre küldtem úgyis átüt, az autobounce helyekről meg az is lepattan, hiába a csillió pen. -
Zolee_70
senior tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Azt hittem a fórum azért van, hogy megosszuk egymással a jó és kevésbé jó dolgokat a játékkal kapcsolatban.
E helyett le vagyok ugatva.
Én is mondhatnám, hogy kit érdekelnek a berakott Tankászok, ilyen olyan kitűntetések. stb. DE nem teszem, mert engem érdekel, a pozitív és negatív is. Mert jó megosztani egymással a véleményt és az érzelmeket is.
Több tolerancia egymással szemben előrébb visz, nem kell egyből egymás nyakának ugrani....
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
h1mpi
félisten
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Köszi! Azvagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dfsz: nekem a Persingen majdnem fullos álca van és sokszor engedek el 2-3 sebző lővést, mire felspotolódok. Már csodálkozni is szoktam, hogy nem hiszem el, hogy nem látnak. Valamelyik nap a domb alján állt egy Indien én a tetején a bokor mögött, végig felspotolódott, de én nem
vicces volt, kapott is 2 meglepi lövést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó a listád 

Lehet aludni kéne...