Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#41851) dfsz34 válasza [HUN]Dani (#41844) üzenetére


dfsz34
őstag

Ahogy írták nagyon kevés már az az alfa tier 9-be és a kb 8 másodperces töltési idő plusz a lövéshez szükséges célra állás, becélzás stb, mert az ellenfél a legritkább esetben fog egy helyben várakozni egy bekapott lövés után. A célzás idő nem németes nyilván, de megszokható, maradjunk annyiban, azért pl az arl44-hez képest egy nagyságrenddel jobb.Amit viszont nehéz megszokni, ha nincs teljesen beszűkülve, akkor nem annyira, mint az említett arl esetében, de itt is megy a lövedék mindenfele. Ha a célpontnak csak kis része látszódik, akkor meg tuti biztosan kell rá legalább két lövés még teljes becélzás mellett is, mert egy biztosan a talajba,kőbe csapódik. A francia ágyúk átka, nagyon "szórnak". Azt utálom nagyon, amikor rohanok a célpontra, kb 2/3-a kilátszik, lövök és a földbe megy és én meg bajban vagyok, mert közel kerültem és most az ellenfél jön. A JP2-t említhetném, ami hasonlóan mozgékony tank, de ott ilyen helyzetben én nem is emlékszem egyetlen esetre sem, amikor a földbe lőtt volna.

Az eleje nagyon pattintós, ha rázom, de tartani kell a távolságot. Hiába kívánja meg az ágyú, nem szabad nekifeszülni az ellenségnek, mert elveszik a frontpáncél adta előny. Ha rámásznak az arcomra, akkor a tetején levő gyenge pontokat bárki meglövi, amíg már akár 50m-ről is rázás mellett inkább elhibázzák, mintsem eltalálják. Ha lehet inkább tolatni kell, mindegy, csak legyen távolság az ellenfél és köztem.

Azért van előnye is, mert felkészít az F155-re, amit teljesen hasonló stílusban kell használni, csak annak van ágyúja is a pusztításhoz. A tank elejét kell használni, mindig a várható lövés irányába fordítani. Acélfal gyakori vele.

A másik előnye, hogy nagyon gyakran én török előre, amikor a nehéz tankok lapítanak, mint sz.r a fűben. Berakom kettesbe és rázom az elejét, amivel rengeteget pattint és csak amikor lövök, akkor állok meg szóközzel és ez nagyon hatásos tud lenni, általában az ellenséges csapat megsemmisítve utána vagy szétverve és menekülnek. A szépséghiba, hogy ritkán élem túl, mert ennek az ágyúja nem olyan pusztító, mint az F155, kicsi alfa, nehezen szedem ki vele ellenfelet és a társak sem szoktak aktívan segíteni, hiszen ha kibújnak, akkor meglőhetik őket. Csak akkor bújnak ki, ha látják az ellenfél már lőtt rám, de akkor szeretik a fraget lopni, mert már nagyon bátrak.

Illetve az arany lőszer, az hatékonyan belövi, de azzal nincs mit tenni. Ha rázom az elejét, akkor még azt is elég jól pattintja.

Tank ászt leginkább városi harcban lehet vele szerezni, ha kifogsz egy olyan bandát, akik nem tudják, hogy az alját kell lőni, vagy a lánctalpat leszedni, ha rázom. 7k sebzést és 8 kill-t csináltam hp veszteség nélkül, mert mindent pattintott, de tény, hogy kell hozzá ellenség is, mert ha a zöldek nem halnak meg korábban, akkor ők valószínűleg elintéztek volna, de ennyi szerencse kell az ászhoz.

(#41852) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Köszi az infókat. Szerintem elkezdem, aztán majd meglátjuk meddig bírom.

Most viszont várakozhatok, mert még fél napig bannolva vagyok. :))

magyarsrac

(#41853) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

Az egyik legjobb TD-nek tartom csatában látva ellenfélként a Focht. A 8-asnál járok, de már azt is nagyon szeretem és elvileg a 9-es ennél jobb lesz. Mondjuk az aranyeső biztos nem kedvez neki, de majd meglátjuk.

Elkezdtem a kínai ágat és csak az 5-ösig volt free xp-m rá, de nagyon durva, hogy most még hatos szinten is azt látom, hogy a játékosoknak fogalma sincs a bázisról. Lakevillen mindenki a völgybe ment csataütközetben és simán befoglalt az ellenség, pedig szóban és pittyegtetve is jeleztem, hogy a bázis most nem arra van. Szerintem 7-es szint alatt játszani nagyon nem éri meg.

(#41854) Atlantis válasza Simulacrum (#41853) üzenetére


Atlantis
veterán

Az utolsó mondattal nem értek egyet. Mostanában T4-T5 körül érzem legjobban magam, kreditfarmolásra is megfelelő, idén még talán nem is mentem a T8-as prémiumokkal, mert jön a kredit nélkülük is.
T10-et a rengeteg TD miatt elvétve futok, ha mégis, akkor én is TD-vel. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#41855) dfsz34 válasza [HUN]Dani (#41852) üzenetére


dfsz34
őstag

Egy dologra készülhetsz a foch-al, hogy nem tudom, milyen a statod, de ha magamat veszem alapul, a WT auf pz4-et húztam ki nemrég, összehasonlításra jó és azzal 2757 az átlag sebzés, 924 xp, a foch-al meg 2261 és csak 842. Tehát a foch-al nem tudok 1700-1800 wn7-nél jobbat menni, amíg a WT-vel 2000 is volt. Mennem kell az fcmpak-al legalább napi 4-5 csatát, hogy felrántsa.

Mondjuk úgy nem érdekel a stat, csak azt szeretném végre, ha kb azt mutatná, amit szerintem tudok, ennyi, de a régi csaták borzalmas eredményei lehúzzák úgyhogy nekem a saját célom 1700, nem több, többet ennyi régi sz.r csatával úgysem lehet elérni jobbat, de annyira meg nem is érdekel a stat, nem kezdek új accot ezért, ez jó lesz.

A prok lehet, hogy jobban mennek a foch-al, de nekem ez a tank gyengének tűnik, lehet, hogy aktívabban és többször kéne előretörnöm, de azért látszik, hogy akár a WT-hez képest, de említhetném az obj704-t is, amivel egy fél éve mentem és lényegesen magasabb volt már akkor is a sebzés átlagom vele, most biztos még jobb lenne, hiszen fejlődtem azért.

Ha a stat fontos neked, akkor úgy oszd be a foch-al való játékot, hogy a húzó tankokkal is menni kell mellette, mert szinte biztos, hogy gyengébb lesz vele a statod, mint amire számítasz.

(#41856) #43783936 válasza Simulacrum (#41853) üzenetére


#43783936
törölt tag

A med és heavy kínai ág nekem nagyon bejött.
Oroszos tankok, német pontosságú ágyúval.

Szerintem T6-8 között éri meg játszani, mert T9-től már indul a kempfeszt és a "nem segítek, mert drága a javítás ha kilőnek" című műsor.

Tegnapi kedvenc idézetem "FV (183b) go spot!"
Persze mindezt egy háromtagú IS-7 szakasztól kaptam a murovankai erdőszélen.

A csata végén, amit persze simán buktunk a teljes szakasznak nem volt 2000 sebzése. :C
Nekem mázlim volt, sikerült két egérkét is lőnöm.
Még jó hogy tegnap délelőtt panaszkodtam hogy milyen vacak egy TD. :D

(#41857) Zeratul válasza Djuree (#41849) üzenetére


Zeratul
addikt

Nem a TDk, hanem a heavyk és medek kifilézése egy TD feladata. Szvsz a JP jobb mint az AC46, papíron a Sturer Emil is, bár nekem lövege valahogy nem akart működni, ha spothatáron kívül maradtam vele akkor folyamatosan luftokat vagy lepattanókat lőtt, ha meg bementem akkor elég gyorsan kifiléztek.

(#41858) Angel1981 válasza Lipton (#41838) üzenetére


Angel1981
veterán

Pedig a KV-1-nél jobb "tanuló tank" tank talán nincs is a játékban.
Az meg hogy akár 2 szinttel magasabbak ellen is bedob, minden tankra igaz, egészen T8-ig! :)
(Kivétel persze a T1-T2, és a prémtankok nagy része).

(#41859) Djuree válasza Lipton (#41838) üzenetére


Djuree
félisten

KV nagyon jó! :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41860) Simulacrum válasza Atlantis (#41854) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Engem jobban bosszant, ha egy játékos azzal sincs tisztában, hogy merre van a bázis, azért T8-ban ilyen már nem fordul elő. Természetesen ott is van 15-0-ás csata, a de következő tuti nem ilyen lesz.
A kempfeszt nem zavar, mert én sosem kempelek, tehát jó esetben lövik, amit spotolok, rossz esetben gyorsan jön a következő csata. :)

(#41861) ztibor


ztibor
senior tag

Mivel eddig összesen 4 Tank Ászom volt, így meglepő majdnem egymás után a kettő :-)

[ Szerkesztve ]

(#41862) Angel1981 válasza ztibor (#41861) üzenetére


Angel1981
veterán

A kulcsszó; Campinovka! ;)
Persze szép munka! :R

(#41863) Djuree


Djuree
félisten

van vmi más oldal a planetwoton kívül ahol meg tudom nézni a napi statomat?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41864) [HUN]Dani válasza dfsz34 (#41855) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

A stat engem nem érdekel, bár szépen lassan közelítek az 1700wn6-hoz.

magyarsrac

(#41865) lnk válasza scyllarus (#41843) üzenetére


lnk
aktív tag

Elütöttem egy billentyűt valójában a 85-re gondoltam.

Simulacrum: Igazad van nálam is előfordult már hogy 1-1,5 percig spotoltam az enemyt és alig kaptam lövést vagy ha rájuk lőttek az bődületesen mellé ment,és persze ennyi idő után már volt egy med vagy heavy aki rámjött és kiszedett anélkül hogy kilőtték volna.Ezen nem húzom már fel magam hanem jöhet a kövi csata.Ha jó a csapat akkor kapsz supportot ha nem akkor egyszerűen nem.Ennyi

(#41866) g85j válasza Djuree (#41863) üzenetére


g85j
tag

A noobmeter, azt hiszem azon az előző napot, előző hetet, előző 1000 csatát írja.
Szóval azon visszamenőleg a napokat nem tudod megnézni, de ha minden nap ránézel...

(#41867) Djuree válasza g85j (#41866) üzenetére


Djuree
félisten

ott csak az uccsó 7 napot látom.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41868) Pete55555 válasza Simulacrum (#41860) üzenetére


Pete55555
addikt

Előbb voltam Malinovkán, normál csata... AMX M4-45: "heavy scout" felkiáltással berohant előre a mezőre, RHM meg oneshotolta.... persze 1-2 ellenség villant fel, azokat se lehetett lőni :W
Kb. "nem tudja hol a bázis" kategória...

...Szeretem leracsniztatni...

(#41869) g85j válasza Djuree (#41867) üzenetére


g85j
tag

Sztem próbáld meg délután is. Lehet később frissül.
Nekem szokta írni az előző napot......azért nézem mostanában naponta (esténtként), mert ultra szarul megy egy bő hete :(((

(#41870) Zeratul válasza Djuree (#41867) üzenetére


Zeratul
addikt

Először csak az első egy hetet fogja mutatni de ha elég gyakran látogatod és van elég napi meneted akkor napi bontásban is mutatja majd.

(#41871) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Ha valaki Type 95 Ha-Go aranyra hajt, az most próbálkozzon, elég olcsón megadta (csak az összehasonlítás kedvéért, ha jól emlékszem 756 sebzésre adta anno a 2. osztályút). Mondjuk örülök neki, mert elég hamar meglett vele. Nem mellesleg ez az egyetlen T2-es gép amit megtartok, már régóta vártam, hogy bekerüljön a játékba. :)


(#41872) jano_77 válasza Chris0321 (#41814) üzenetére


jano_77
nagyúr

tartok tőle, hogy mivel automatikus lesz a ban, így akkor is kapsz, ha egyik csapattársad eléd gurul, mikor épp ellövöd magad. :U

(#41830) KisApám: nem fogod megbánni...én meg is tartottam a SU-76-ot, mert egy gyilkoló gép, főleg ha saját tierjébe teszi. De tier 5-ben sem kell megijedni, ha már rajta lesz a tier 6-os löveg. ;]

(#41832) dfsz34: mi lenne ha ezt a folyamatos arany lőszer gondotokat a hivatalos WOT fórumon SerB-éknek írnátok le ennyiszer, mint itt?!? :F :U Lehet még meg is fogadnák a tanácsotokat.

(#41861) ztibor: de ennyire jól adja!? Kár, hogy sosem tudok játszani, mert meló van. :U

(#41863) Djuree: noobmeter; wotcs

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41873) Tiszteletes válasza jano_77 (#41872) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Áhh Jancsi!

Te is tudod, hogy Serbéknek ez csak egy újabb ok volna a szokásos frázisaik puffogtatására.

Szerintem soha nem fogja a stat tükrözni az épp aktuális skilledet. Feltételezve, hogy folyamatosan fejlődsz, aktuálisan az utolsó 1000 csata átlaga sokkal közelebb áll a pillanatnyi skilled reprezentálásához. Csakhogy az XVM-et tudomásom szerint nem lehet megkérni rá, hogy ebből a halmazból merítse az adatokat.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#41874) Diarmand válasza [HUN]Dani (#41864) üzenetére


Diarmand
senior tag

A stat engem nem érdekel, bár szépen lassan közelítek az 1700wn6-hoz.

Kurvanagy :C

(#41875) [HUN]Dani válasza Diarmand (#41874) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

:DDD

magyarsrac

(#41876) diegho


diegho
nagyúr

Régen írtam ide tankokról, ezt most pótolni fogom. Konkrétan az angol medium ágról fogok egy pár sort írni most nektek. Elöljáróban annyit, hogy igen kellemes meglepetés volt számomra a high tier része, még ma elkészül.

(#41877) jano_77 válasza jano_77 (#41872) üzenetére


jano_77
nagyúr

természetesen délelőtt akart lenni a (de). :B

Tegnap nagy részt még ISU-al mentem, hogy meg legyen az utolsó legénységi tagnak is a 2. skill 100% és lehessen 3. adni. Hiába sebeztem viszonylag sokat - volt persze betlis csatám is sajna, mikor a csata elején kiszedtek, mert a médiumok áttörtek középen - egyik oldalon tenger part, másikon a szőlős, nem tudom mi a pálya neve - és senki nem maradt a bázisnál rajtam kívül, így viszonylag hamar véget ért az a csata. mindenki tenger partra és szőlősbe ment. :W De így is 2500 átlag sebzésem lett tegnap, ami annyira nem rossz szerintem. Viszont így már eladhatom végre az ISU-t. Nem volt vele gondom, nem azért írtam, hogy végre eladhatom, csak egyel kevesebb tank lesz végre a garázsban....több ilyen eladásra váró tank is van, csak be kellene fejezni őket. :U

MÁS:
Jó lenne, ha a 7végén újra lenne legénység átképzési akció, mert az ISU legényeket át kellene tenni az Obj.704-be illetve a T-54 legényeket az Obj.140-be.
Ez utóbbival kapcsolatba kérnék tanácsokat:
1. T-54 3 skilles legénységét tegyem át Obj.140-be és egy 100%-osat vegyek T-54-be vagy
2. hagyjam T-54-ben a mostaniakat és 100%-osat vegyek az Obj-be?
Melyiknek lenne több értelme, melyik lenne jobb megoldás szerintetek?

Köszi a tanácsokat előre is!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41878) sith7 válasza diegho (#41876) üzenetére


sith7
nagyúr

Munkatársam nemrég állt neki ennek az ágnak, kiváncsi vagyok mit írsz róluk

(#41879) gagyenkov


gagyenkov
tag

Nem mondom,kitartó a srác a Ferdinánddal!

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#41880) Simulacrum válasza diegho (#41876) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Várom én is!
A Cromwell fantasztikusan jó tank, a Comethez már elkél a gold, amit én nem használok így nekem kicsit visszalépés volt a Cromwellhez képest, de elhiszem, hogy unikum kezekben nagyon jó tank.
Most a 8-asnál tartok, fullosan már kezdem megszokni, megszeretni.
A 9-es esetében sokat számít a top fegyver? Emlékszem Quickybaby játszott nagyon sokáig a második gunjával, mert ugye az pontosabb és gyorsabban is szűkül, kimondottan med ágyú. A top ágyúja ezekben rosszabb, cserében nagyobbat üt és persze nagyobb az átütése.

(#41881) Angel1981 válasza diegho (#41876) üzenetére


Angel1981
veterán

Várjuk, és előre is köszönjük! :R

Én már korábban kinéztem őket magamnak, mert úgy tűnt, fantasztikus ágyúik vannak!
Valszeg az első medium vonal lesz, amit végigviszek!

(#41882) Bad Pritt válasza gagyenkov (#41879) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Paris Hilton milyen jól tolja és még Type 59-ese is van :DDD

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#41883) diegho


diegho
nagyúr

Ma megbizonyosodtam róla, hogy nagyon jó döntés volt otthagyni a 322-t. Ez a klán valami vicc. Tele van olyan játékosokkal, akik sokadik accal tolják, 1k csatával már 2-3 tier10-ük van, mert százezresével veszik a goldot, de így is éppen lilák tudnak lenni, ha tudnak. Random csatában folyamatosan ugatnak mindenkinek, még a zöld is ossza az észt, pedig folyamatosan 1k alatt sebez tier9 td-vel... Kiléptem, ma hívott egy cimbora platoonba (nem 322-es) és behívott egy 322-est. Volt velünk egy IS-7 platoon, akiket lerohantak kb 9-en, erre elkezdi osztani őket. Kiderült lengyelek (1k WN-el szóval nem olyan vészesek) erre mit írbe a gyökér? Kár, hogy hitler nem irtotta ki az egész családodat... ez most mi? Abszolút nem az ő hibájuk volt az, hogy lerohanták őket. Oké, nem sokat csináltak, de azért ez akkor is nagyon durva. Természetesen német játékos volt. Most a lengyel meg írta volna vissza, hogy kár, hogy az usa nem rajtuk tesztelte az atomot? Nem is értem ezeket...

(#41884) Tiszteletes válasza gagyenkov (#41879) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Ha nem lenne az soha nem doktorál le. Azért remélem jobban műt mind ahogy játszik. :D Bár ebben a korban már sanszos, hogy a remegő keze miatt csak a partvonalról meg az íróasztal mögül gyógyít. :)

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#41885) #43783936 válasza Angel1981 (#41881) üzenetére


#43783936
törölt tag

A Cromwellről ez a noobmeteres stat sokat elmond.
Villámgyors, gonosz és hatékony.
Imádom. :D

Mondjuk, az durva, hogy valaki 4633 csatát nyomott le 80,4% WR-erl.

[ Szerkesztve ]

(#41886) Tiszteletes válasza diegho (#41883) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Seggfej emberek nemzettől függetlenül vannak bőven mindenhol.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#41887) zsolthee válasza diegho (#41876) üzenetére


zsolthee
senior tag

Várjuk!

Jelentem, az IS-2-vel meg lett a TankÁsz
A stock ágyú az ROF miatt és a "gyors" célzási idő mellett elég kellemes

Még nem mentem vele sokat. Mennyire kell beforgatni az elejét? A front lemez kialakítása érdekes. Se nem lapos, se nem ék alakú...

[ Szerkesztve ]

(#41888) sith7 válasza diegho (#41883) üzenetére


sith7
nagyúr

Az emberek nagy többsége nem tud veszíteni, és mindig könnyebb a másikat okolni, ha nem sikerül valami, ez így van az élet több területén is, sajnos.

Egyszer SC2 - ben elvertem egy srácot, erre beírta a chat - be: get cancer ... mondom köszi :(((

és még mindig csak egy játékról beszélünk, egy játékról ... :(

[ Szerkesztve ]

(#41889) gagyenkov válasza Simulacrum (#41880) üzenetére


gagyenkov
tag

Nekem meg van a Centurion 1, Centurion 7/1 és az FV4202-is! Nagyon szeretem őket. Nem véletlen, hogy tier IX ben a 7/1-et tartottam meg ;) A 105mm es lövege nagyon jó, 9.9 alatt tölt fullosan(venti, bia, gyorsító) A cent 1 is az egyik kedvencem tier VIII-ban! Kiváló az átütése , pontos és gyorsan tölt(6.6 mp)

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#41890) diegho válasza #43783936 (#41885) üzenetére


diegho
nagyúr

És ebből 1 sem ment randomban, ezt tegyük hozzá :) Hami és a hozzá hasonló nagy win rate low skill játékosok mind company-ban tolják.
Nézd csak:
Battles: 29,961
(company: 9,785)

Ez a sok csatás cromwell. Rengetegen csinálják ezt. Bemennek low tier company-ba és ott játszanak, mert nagyobb tankokkal, pláne randomban esélyük nincs.

(#41891) ztibor válasza sith7 (#41888) üzenetére


ztibor
senior tag

napi szinten pokerezek, ott a get cancer a leggyengébb kívánságok közé tartozik :-D

(#41892) Djuree válasza diegho (#41876) üzenetére


Djuree
félisten

na ez jó hír, én is bele akarok majd vágni a med ágba is. a heavy ág nagyon jó t8-ig, a konkererről is jókat írnak, lassan összejön arra is a zsé. a 10-est eléggé szidják, nemtom. szted milyen a 10-es heavy?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41893) diegho válasza Djuree (#41892) üzenetére


diegho
nagyúr

Ha nem gyulladna elölről jó lenne, de gyullad, így nem túl jó, mázli kell hozzá, hogy ne égessenek szét.

(#41894) Djuree válasza diegho (#41893) üzenetére


Djuree
félisten

ez nem túl jó hír.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41895) jano_77 válasza diegho (#41890) üzenetére


jano_77
nagyúr

akkor a 12.371 csatából a 303 company az elenyésző ugye, még elmegy kategória!? :B

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41896) gagyenkov válasza Tiszteletes (#41884) üzenetére


gagyenkov
tag

Megnéztem a statját, eddig nem sikerült neki össze hozni egy 10-est sem :) Viszont szinte minden harckocsival vörösek az eredményei, ezért mondtam, hogy igen kitartó! ;)

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#41897) Angel1981 válasza Pete55555 (#41868) üzenetére


Angel1981
veterán

"RHM meg oneshotolta"

Bocs, de ez nem teljesen világos; ammo rack? :F

[ Szerkesztve ]

(#41898) gagyenkov válasza diegho (#41893) üzenetére


gagyenkov
tag

Mint minden német ;) Engem szerencsére ne szoktak sokszor gyújtani a britekkel viszont a töltésemet sokszor lövik el. Szerettem a conquerort is. Az FV 215b viszont nagyon jó. Kellemes csalódás volt mert féltem attól, hogy nem lehet le nyomni a lövegét de igen :) A töltés ideje meg egy medet is megszégyenítően gyors (7.2mp)!! Ráadásul a 215b még cw képes is :K

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#41899) Angel1981 válasza Bad Pritt (#41882) üzenetére


Angel1981
veterán

Azért Scarletthez nem ér fel. :P
Össze kéne állniuk platoonba és twitch-en nyomulni - elhiszitek, hogy rekordokat döntögetnének nézettség terén? :D

(#41900) ryger válasza ryger (#41773) üzenetére


ryger
aktív tag

Erre esetleg valaki?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.