- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ktg3
őstag
válasz
Departed #96174 üzenetére
Mondjuk alapból kezdőknek nem tudom mennyire lehet nem forgó tornyos TD-t ajánlani. Már az M3 lee hallatán minden kezdő hátán feláll a szőr, szóval inkább HT-t ajánlanék kezdőknek. Azok jóval butabiztosabbak és tuti nagyobb élményt nyújt mint egy TD. Ha meg már feltétlenül TD, akkor a classic orosz obj 268 vagy a régi jgpz ág amik azért rugalmasabbak. Esetleg az amcsi forgótornyosok, pláne a low tieresek.
-
myckey
veterán
válasz
Departed #94680 üzenetére
én dettó így vagyok a Comettel.
üzemanyagot használok még benne,hogy a mozgása még jobb legyen, így igen könynedén lehet vele szaladozni hátba/ oldalba kerülnipersze aranyat is lövök vele, ha szemből másképp nem megoldható és a helyzet megköveteli, de nagyon óvatosan nyúlok érte, mivel alap fiókkal elvinné a gatyámat is .
-
-
sith7
félisten
válasz
Departed #94613 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de a light - ok védelmében el kell mondjam, hogy 3 hete küzdök a T28 HTC LT-15 küldetéssel, és többször is volt, hogy Prokhorovkán spottoltam aktívan/passzívan, és senkit nem érdekelt, .... sőt az egyik TD úgy gondolta, hogy ott mellettem a bokorban neki tök jó helye lesz, és mellém állt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Departed #94449 üzenetére
Az a jó, hogy a T110E5-höz ez lesz már a 3. garnitúra legénység. :-)
Mondjuk a Mammoth legényeit átképeztem a T57 HT-be, eleve amiatt csináltam a 8bites mókát. Viszont több amcsi heavy már nincs, nem tudom mit kezdek a legényekkel. 50B legényei majd jól jöhetnek, mert franszia tankokat még nem kezdtem el. Orosz med legénység pedig majd jó lehet az Obj.430-hoz. -
jr1994
addikt
válasz
Departed #94449 üzenetére
Csak az a baj hogy a legénység nem nagyon fejlődik benne... itt elég gyakran kitart 10 percig a csata, szóval még azt se lehet mondani hogy gyorsabb mint egy random mert talán épp lassabb és egy 800+ xp-s körért már eléggé oda kell tenni a vasat...
Sajnos (még?) nincs olyan akció/küldetés amivel egy komoly bandát lehetne kigyúrni, pedig reméltem hogy egy francia csapatot össze tudok rakni.
H1mpi: csak egy olyan hogy nyertél egy csatát az eventben. Igen kb -
S.Copperpot
tag
válasz
Departed #94446 üzenetére
Mert ezek nem ugyanazok a tankok, csak úgy néznek ki! Van a nevükben egy (D), így külön típusnak számítanak. Csatlakozom szbalogh-hoz (94445), egy nyertes csata a medálért bőven elég lesz.
@mindenki: Azt tudja valaki, hogy a legények megmaradnak-e, vagy mennek a levesbe az event végén?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #92545 üzenetére
Ez annyiszor le lett már írva és nincs nagyon foganatja ,de persze egyetértek vele ,csak pont olyannak írod ,te is aki végre egy ilyennek is örül ?
Szerencsétlen napok óta próbál beilleszkedni a játékba berakott egy képet na bumm , inkább a notorius képvadászokat kellene megregulázni .
-
válasz
Departed #91878 üzenetére
T1 Heavy (V-ös) és vannak VI , VII , -ek is (VIII -ast is mintha már láttam volna , de lehet keverem most a VI -os Hellcat -al, mikor azzal megyek - tankot -)
Mikor x -szer rálövök és vagy "lepattan" vagy semmit sem sebez, vagy láttam már azt is, hogy 2-öt / 4-et sebzek rajt / lövésL
-
ddt500hu
veterán
válasz
Departed #91607 üzenetére
A T29 beállt tornyozni de kijönni már nem tudott úgy beszorították. Az AT7 meg tök egyedül volt a végén és nekiállt foglalni. 2 low hp-s tankunkat kilőtte de egy helyben forgott így könnyedén lőhettem.
Nem gondoltam, hogy meg van a küldi mert 1500-at mutatott a dmg panel. A blindshottok jól termeltek.(#91608) Zigi Köszi. Igyekszem. 1 küldi van hátra. A medest kell megcsinálnom kitüntetésre és meg is vagyok.
-
szbalogh
addikt
válasz
Departed #91283 üzenetére
Tegnap lementem pár körre tier 2-be a szuperOP Tetrarch-al
Igazi felüdülés volt
Valaki segítsen már az LT-7 küldiben! Elvileg ennél rossz a kiírás és nem felderíteni kell 3 arty-t hanem megsebezni. Nos, tegnap sikerült 3 arty-t sebeznem nagy nehezen de nem adta meg a küldetést. Vagy már kijavították volna? Vagy felderíteni és sebezni is kell? Már most fogalmam sincs mit kell csinálni. Jó lenne tudni, mert kb csak minden 5.-6. meccsre ad be 3 artyt és akkor se jutok mindig a közelükbe.
-
MinionFlasH
senior tag
-
myckey
veterán
válasz
Departed #90158 üzenetére
mondjuk nekem nem oszt nem szoroz a táras ágyú...felőlem azt kezdenek vele, amit akarnak.
azt én is elismerem, hogy 10 lövés nem gyenge eresztésMogyesz75
nem is emlékszem, mikor lőttem vele utoljára arankát...nincs is rá szükség.( pláne hogy nincs prém fiókom...pótkaját is ebből kifolyólag nem használok benneegyébként meg könnyű géppel, csak az tud igazán jó eredményeket elérni, aki mindenre oda figyel.A nemtörődöm playerek egyikből se tudják kihozni azt, ami benne van.
Aki meg tényleg frankón oda teszi a gépet, attól meg nem sajnálom az elért mutatókat -
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #90150 üzenetére
Nem kell azt a buldogot nerfelni , mert ugyan úgy mint a T71 esetében csak ügyes játékos tud belőle sokat kihozni ! Nagyon meg kell gondolni mindkét tankal , hogy kire megy rá az ember. Igaz Buldog esetében 10 lövedék van amivel azért egy sebzett T8 tankot ki lehet végezni ügyesen . Ez is falkában jó amúgy mint minden light-med tank !
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Departed #89409 üzenetére
No igen. Ez az ajándék olyan, mint Mátyás okos lányáé. Van is meg nincs is. Akinek jár, az még fel sem fogja a dolgokat. T1-T2-ben (esetleg T3-ban) van tankja, gyakorlata semmi, a másfélszeres szorzó meg pikula ezen a szinten. Nyilván ez nem vonatkozik a gyakorlott második (vagy sokadik) acc-ot húzó játékosokra, de a kezdőknek tényleg csak csepp a tengerben. Nem másokat akarok bántani, de ha magamra gondolok még emlékezem a kezdetekre... Az első száz csatámban csak pislogtam, mint ama bizonyos miskolci béka és akárhányszoros szorzóval sem lettem volna előrébb akkoriban...
-
Chris0321
veterán
válasz
Departed #88903 üzenetére
Én is elég régóta használom a KV-1-et, régen a pötyögtetős ágyúval használtam de nem voltam vele megelégedve ezért kipróbáltam a trollt és az maradt. Ez a tank általában top Tier, jól páncélozott egyértelműen front harcos ott pedig nem gond a távolra pontatlan ágyú. Elég sok a piros és narancssárga játékos az ellenfelek között, ők pedig nem szeretnek kimenni egy troll gun elég még akkor sem ha míg töltök kilőhetnének.
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Departed #87831 üzenetére
Igen, ha nem okoz élvezetet egy játék, akkor minek adjak neki még gyorsan 20x annyi esélyt?
Wot után a wt fura, de rengeteg technikai dolog van benne ami ott legalább meg van oldva.
Pl:
Nincsen szellem tankok, és a mezőn a semmi közepén közepén sem tűnnek el a tankok...
Sokkal szebb játék és több fps.
Ott nincs 25% rng.
Ott tényleg lehet egy lövéssel kinyirni a tankokat.
Nem fog egy hp-s tank terrorizálni.
:-DDe ez itt nagyon off és tudjuk jól, hogy a wotban semmi hiba nincs, minden feature, és nem bug vagy hiba, és a bugworld is egy fantasztikus motor a maga pár száz méteres látótávolságával :-P
-
szbalogh
addikt
válasz
Departed #87812 üzenetére
Jaja, ha látom, hogy valami gyors tank jön, már hátrálok is a legközelebbi falhoz. Pl. a replayben a Lorr. Azért megtorpantam én is és már indultam volna is a dombhoz de annyi esze nem volt hogy megpróbáljon beforgatni.
Löwe és IS7 detto. Nem lett volna szerencsés rájuk menni. -
Kucsek
aktív tag
válasz
Departed #87598 üzenetére
Hát replay-t nem hiszem ,hogy tudok mutatni.
Hosszú oldalról ( a mezőről) indultunk. Szerintem az a rosszabb oldal, mert a másikról könnyebb/ pozíciót nyerni a városban és kint tartani az ellent. Az F9 pont bal szélénél lévő törmeléktől kezdtem az irtást, majd gyorsan utcai harcra kényszerültem a győzelem érdekében.Csak az F7-9 mezőkben kellett mozognom és lőnöm a városban .Csiki-csuki utcai harc volt, 13 találat a 18 lövésemből,2 mellé, 3 pattanó. A mezőn B7-ig mentem csak tovább már nem kellett.
Csak egy tipp :Az 50%-os TD küldetést (szakasz lője legalább az 50%-t a csapat sebzésnek) Tier VII-ben próbáljátok inkább meg csinálni.Sokkal könnyebb mint Tier X-ben.
A mi felállásunk : 122-44/AC46/T28 HTC -
rolio1
tag
válasz
Departed #87397 üzenetére
Én még csak tizenpár meccset mentem vele, én is flankelek vele, majd még próbálgatom hogy mit visz be az AP. Statot húzni nagyon lehet vele, nagyon alacsonyan van a lila szintje.(Nem, nem én vok dfsz kolléga, ő már nem ír ide, csak feltűnt...)
(#87398) jozefgucci1
Nekem nincs még ászom vele, de én is most kezdek belejönni. Tegnap rámentem egy sima ágyús bulldogra az MT-25-tel és kiszedtem úgy, hogy meg sem tudott sebezni, az tetszett. A T49-cel elfelejtettem kipróbálni a nem derp ágyút, az lehet hogy jobb(bár HEAT az alaplőszere, ha jól látom).
Most néztem, te tleg most kezdted a bulldogot, én 400 csata után kezdek belejönni...az szép -
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #86917 üzenetére
+1 szerintem is így van . Fullosan a T30 nagyon jól használható td , nem is vettem meg az E4 és mivel lett egy jó T9 TD-m így a T95- is eladásra került miután az E3-ra összejött az XP .Néha a lassúsága miatt nem értem oda a csatába , mert ha jó volt a csapat akkor nem értem oda. Tegnap is duplázó köröm az AT15-el olyan jól sikerült , hogy 273-at sebeztem .Mire odavánszorogtam az ellenhez egy lövésre maradt időm.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Departed #86429 üzenetére
Legutolsó csata 4 lövés 4 kill, +1, 3 lövésből (muszáj volt láncolni)!
Persze előtte 0 sebzéssel zártam, egyszerűen a csapatom lédózerólt mindent előttem, lőttem egyet az is mellé!
A KV-85 nekem még mindig tetszik. A legtöbb Tank Ászt azzal futottam.(#86430) h1mpi
"Mi volt ez a mikropatch?" Ez engem is érdekelne. Reggel rám hozta a frászt! Na mondom megint lehet telepítgetni!
A ping-em nem változott, a szokásos 30 körüli. -
yerico
senior tag
válasz
Departed #85919 üzenetére
KV2 nagyon kétarcú, van, amikor csak szopat. De a 152-est nem szerelem le csak azért sem. Kedvenc tankom egyébként, ha csak 1-2 meccset megyek, akkor vagy ez, vagy SU-152 ugyanezzel az ágyúval. Szép is, mikor Churchill 7 egy lövés, vagy AMX-50-100 hirtelen bekajál 1000 sebzést.Ráadásul bármilyen tank ellen betol 300-400 sebzést, még T34 tornyába is, és percenként 1200-1600 sebzés nem rossz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #85943 üzenetére
A T95 akkor jó ha van társ aki megvéd , hogy a medek ne nyomuljanak az oldaladba mert akkor ott vége a dalnak .Azt nem mondom , hogy szerettem ,de szépen lassan kihúztam a tizest belőle gond nélkül . Az E3 és E4 is ki van húzva ,de egyiket sem vettem meg még . Így vagyok az WTE100-al is .
-
jano_77
nagyúr
válasz
és mégis mit nem értettél rajta? Csak olyan véleménye lehet mindenkinek, mint ami a Tiéd? Ha Te a kályha csövet szereted, akkor mindenkinek azt kell szeretnie, mert csak az a JÓ?!? Vagy ezt most nem nagyon értem? Neked az jön be, használd azzal, nekem a másik jött be, azzal használtam. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, ez a szép az emberiségben! Szerintem!
(#85929) h1mpi: vigyázz, mert másokat ilyenkor már ledorgáltak, hogy minek sír annyit!
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Akkor itt bennem lesz a hiba!
"Esetleg (fúj arty) az S-51-ért." Ez lenne a cél!(#85924) Chris0321
Hát ezek szerint nem nagyon van más választásom.Pedig kifejezetten élvezem magam kitapasztalni a dolgokat (idáig, úgy ahogy ment is).
(#85925) Pete55555
Én is úgy terveztem hogy hipp-hopp meglesz az S-51 vele. Hát 40 csata után azt kell mondjam tévedtem. Egyszerűen béna vagyok azzal a löveggel. A 300-as win8 még jóindulattal sem nevezhető jónak. -
sith7
félisten
válasz
Departed #84808 üzenetére
Szintén személyes vélemény
állandó nerfelgetés (tankok élményfaktorának csökkentése) és nem buffolás
Béla buffspot system borzasztó dolgainak évek óta változatlanul hagyása (például nyílt terepen eltűnő aztán fedezékben újra feltűnő ellenség)
Ez valóban idegesítő, de másképpen nem lehet megoldani, hogy a spotolás után eltűnjön a spot, mert ha nem így lenne, akkor ha egy E100 -at felspottolnak, akkor az látszódna a csata végéig9.6 patch-ben érkező célzás pontatlanítás
ezt várjuk meg, hogy mennyire lesz komolypuha TD-k egyetlen fegyverének csökkentése (látótáv/camo arány
nekem is vannak TD - im, és azért az megfizethetetlen érzés, amikor az OBJ704 - ről pattanik a tier 10 -es ammo ... szóval annyira nem puhák, vagy JagdPanther 2, ha berejti a hasát, és a felső döntött lemezt lövik serényen
a játékélmény növelése a WG sokadlagos szempontja
Akkor nem lenne állandó patch, amiben valahol a játékosok kéréseinek próbálnak , több szempontot is figyelembe véve eleget tenni, és a játékot alakítgatni
Meg ha nem így lenne, akkor nem senki nem venne prémet, prémtankot, gold - ot ... pont, hogy ez a céljuk, különben elapad az ingyenes játék bevételi forrása22k csatám van, én is szeretem ezt a játékot, én is bosszankodom, ha mellé megy a lövés, lepattanik, eltűnik az enemy, de amikor ennek a rúdnak a másik végén vagyok, akkor pedig örülök neki, hogy most nekem kedvezett a rendszer
Mindekinek egyszerre kedvezni nem lehet, ami jó a light - nak az nem jó a TD - nek, és így tovább
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Departed #84313 üzenetére
Ezt ismered : C64-es oldal
-
szbalogh
addikt
válasz
Departed #84053 üzenetére
Igazából nekem mindhárom tetszik. Mindegyiket máshogy kell használni, más-más helyekre kell menni velük. IS-3-at megtartottam, a KV4-et most húzom és fullosan már tetszik, a T32-t a leárazásokkor vettem vissza és beletettem az E5 legénységet, mert azzal nem nagyon játszok ez meg jó esl-re meg strongholdra. Tier 10-be meg ott van 10 másik tank
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Departed #84053 üzenetére
Szerintem egyetértünk
Nekem pont a T32 feküdt a nagyon, az IS3-at nem szerettem. KV4 nem is lesz nekem soha, mert még a régi időkből megszereztem az IS4-et. Így az az ág számomra nem cél már. Elvégre minek húzzam, ha így is úgy is megvan a X-es.
Ha az ember megszokta a jó lövegsülyedést, akkor nagyon nehezen szokja meg az IS3 lehetőségeit. Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó tank. Itt már csak a játékstílushoz illőt kell kiválasztani. -
Terek
tag
válasz
Departed #83566 üzenetére
szeretem mikor fullra rávagyok fókuszálva egy tankra és elmegy melette a lőszer jobb esetben.sokszor azt se látom hol csapódik be a lőszer.
ha ennél is szarabb lesz,akkor már azlesz a poén ha a saját patronoddal magadat találod el........
meg tovább butítják az amúgy is karcsú e100-at,ahelyett hogy a 150-es gunnal kezdenének valamit,és t10 kompatibilissé tegyék.......
ehelyett a tetves "IS" alvázas tankokat nemlehet oldalt átlőni sokszor,csak azt kapod hogy critical hit..........
ez ígyvan rendjén,tudjuk.
köszönjük wargaming.................. -
dfsz34
őstag
válasz
Departed #82601 üzenetére
wow, ez jó hír viszont, mondjuk a kredit miatt érdemes megcsinálni, idő van rá, de pl a szakazozós küldiket akkor saját két accal két gépen szépen lenyomom. A fő küldetéseket simán meg lehet egyedül is csinálni, csak beléptetem a másod accomat, mint szakasztárs és padlógáz előre spotoljon egy kicsit legalább mielőtt kilövik.
Ez jó lesz így.
-
dfsz34
őstag
válasz
Departed #82488 üzenetére
A magyarban ez úgy van, hogy elérhető tier iv vagy nagyobb tier tankokkal. Angolt nem néztem, lehet ferdítési hiba.
FTR-n fent vannak az obj 260 küldetések. [link]
Azt hiszem, ez tényleg érdekes. Meglepődnék ha már most hétvégén belefutnék obj260-ba, sőt szerintem nagyon kevesen fogják ezt teljesíteni. Ezek tényleg nagyon kemény követelmények. Esetleg majd bemakkolok egy-egy küldetést, csak figyelni kell rá, hogy mindig legyen kiválasztva
-
Pete55555
addikt
válasz
Departed #82317 üzenetére
Belefér, nyilván a játék által nyújtott RNG faktoron nyilván belül van, nem is ez a lényeg.
Annyi történt, hogy az egyszeri siemka noobnak odaadta a meccset a játék. Itt van rá a példa. Nem sírok, elfogadom, csak itt vannak sokan, akik aztmondják, hogy ilyen nincs.(#82316) emre Ha nem tudsz normális hangnemben, akkor inkább kerüld a hozzászólásokat a hsz-eimre légyszives. Köszi.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Departed #82018 üzenetére
Az is, de nem feltétlen arra gondoltam. A T14 45 darab lövésből 47 egészet sebzett.
Ez olyan felülmúlhatatlan teljesítmény, hogy csak néztem.
Az ágyú tényleg imádni való, de sajna a tank egy hulladék. Csak megfelelő pályán lehet vele normális kört menni. De ott is, ha meglátják, halott (sok mongoloid, aki a T5-ös tankját troll ágyúval használja, mert a normális AP-s löveggel semmit sem képes beütni; SU-100-ak és társaik, akik a pontatlan bunkó nagy 122-es csöveikkel még kilométerekről is eltalálnak, természetesen ilyen mákom nekem még 100-200 méterről sincs IS-sel vagy SU-122-44-gyel).
Csak az Achilles-re hajtok, azon már jobban ki lehet használni ezt a csodás 17 fontos löveget.
A Challenger szerintem nem nagy szám, oda már gyenge ez a löveg. Bár a Comet még így is baromi jó tank egyel gyengébb löveggel, de annak meg is van hozzá a flexibilitása.
-
edari
őstag
válasz
Departed #80957 üzenetére
Prémium nélkül is könnyen lehet 20k+ nettós menetet menni. Ha kilőnek vele akkor 16k a javítás, + a lószer (1,6k/lövés). Meglepődtem, hogy IX. tieresként ilyen könnyen eltartható tank. Nem véletlenül elite már
Akkor fizetnék max rendszeresen prémiumért, ha kb 100 ft lenne 500g
-
Djuree
félisten
válasz
Departed #78010 üzenetére
hát ez merőben más élmény mint a többi td sztem, bár nekem csak egy állomás a 10-eshez, sztem akkor vedd meg ha kell a 10-es is majd, amúgy sztem az obj vagy a t30 nagyobb fun.
jozefgucci1: az at-15 nagyon nagy fun, de inkább csak fullosan. eleinte nem tetszett, de mostmár nagyon bejön. ha tetszettek az előzők ez is fog.
-
h1mpi
félisten
válasz
Departed #77781 üzenetére
Igen orosz heavy vonal egyelőre szünetel beláthatatlan ideig
Az USA és a Német heavyt viszont T9-ig biztos kiviszem, mellette indul a Borsig vonala és majd a 9.5-el a Firefly. De nem hagy nyugodni a Panther vonal se, nagyon bejönnek a medek, bár az M46 és az M48 is futó projekt. Nem fogok unatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged