Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#40351) Mcray válasza #95904256 (#40349) üzenetére


Mcray
senior tag

"Megjegyzem a játékosok zöme nem is jut el arra a szintre, soha."

Pont ez a lényeg. Igenis lemegyek tier 1-2-3-4-be és igenis megharcolok a sok T18 és hasonló megölhetetlen géppel a szar gift tankjaimmal és vagy megölöm őket 19000 csata tapasztalattal vagy ők ölnek meg engem azért mert szart sem tudok velük kezdeni, mert lepattan minden lövésem.

Azért mert jobb vagyok az átlag híg fos játékosnál, aki nem azért híg fos, mert kezdő, hanem azért mert hülye és soha sem lesz jobb, még nem rendelkezem autómatikus "ÉN NYEREK" gombbal. Hiába vagyok jó ha Derppel vaktában lövöldöző ellenfél eltrafálja a 10 mm páncéllal rendelkező tankomat.

Én is voltam kezdő és engem is megettek élve, míg bele nem jöttem a játékba. Én is szanaszét szopattam néha a profikat, ha pont nekem jött ki a lépés, mégsem nevezett senki gúnyosan "Unicum Cluber"-nek, meg "Stat Lowerer"-nek...

A vicc az hogy sosem a kis effisek szívóznak, hogy "Gay Statpadder Nazi" meg "Sealclubing pedophile", hanem azok akiknem annyi az effijük mint nekem csak nem 19000 csatával hanem 38000-rel és micsoda véletlen, 3 T18 platoonban vannak...

Gyűlölöm a gold ammót, de csak azért hordok magammal párat, hogy az ilyen "HEHE statpad pedo, you cannot even scratch me bitch"-eket szétcsesszem és beírhassam nekik, hogy "Hmm, really XD?"

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#40352) Pete55555 válasza diegho (#40331) üzenetére


Pete55555
addikt

Én csak ls kizárólag 1 esetben goldnoobozok. Amikor az idióta golddal lő a med/light tankomra, holott kis túlzással HE-vel is kettéhugyozná a tankomat, de az sorozatosan golddal lő :W
Szerintem jogos :D
Ezt továbbgondolva az engem is zavar, mikor engem goldnooboznak le, ha pl Lor40T-vel Stock ágyúval állok szembe a Foch-al, és neki áll feljebb, hogy Golddal lövök rá...

Ui: Nem csak neked szól Diegho, hanem a többieknek is, akik hozzászóltak ehhez a témához.

(#40351) Mcray
1: Fogj egy T2 lightot.
2: Jöjj rá, hogy a T18-at ritka esetben vagy képes kiszedni. ---> az a nemezised
3: Majd rakj be 1-2 tár gold ammot.
4: Nevess kaján, gonosz, kárörvendő vigyorral, amikor szemből kiszeded a T18-at ;]

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#40353) SaNyEe válasza Vadgörény (#40327) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

250 csata után még kár osztani az "eszet".

Személy szerint még nem kezdtem el a japó vonalat (igaz csak 10k csatában vettem még részt), ergo valamikor oda is elkeveredhetek. Az utóbbi idők missionjei révén meg gyakorlatilag úgy van 20,4 millám premium account nélkül (tessék nem utálni :)) ), hogy vettem egy Batchat 25t, IS-3 és egy KV-2 tankot, meg hozzájuk való felszerelést millás tételben.
Amint belódulok a japókba, naná, hogy felszerelem minden földi jóval már a kezdetektől!

Másik .. ha jól esik alacsonyabb tierben is játszani, miért ne játszhatnék? Most érezzem magam szánalmasnak, mert Tier2-ben elvagyok az M2 Lighttal? Néha igenis üdítő visszaülni kisebb tierbe a sok tier VIII - IX - X csaták után (legalábbis én így vagyok vele) ... ahogy látom ez már vagy 800x sikerült is nekem :)

Személy szerint szinte minden Tierben van egy keeper tankom, legújabb kedvencem a KV-2. Az külön öröm mikor az új német TD-ket pörkölhetem vele telibe. Rhm. WT oneshot gyilok masszív RNG-vel EPIC! Utána csak pattintani kell a popcorn-t és figyelni a chatet ;]

"Nem tapasztaltam t5-ig hogy agyhalottak lennének a játékosok..." - ismétlem, tele van agyhalottakkal a játék.
A random battle-nél már csak a Team battle van jobban telítve velük (bár itt még csak 2 napnyi tapasztalattal rendelkezem).

-- end of transmission --

(#40354) Drenadar válasza Pete55555 (#40352) üzenetére


Drenadar
veterán

azért jó páran átlövik azt a dögöt amik nem ilyen táras vackok...

(#40355) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

A szerény páncélátütés és sebzés ellenére, némi óvatossággal és ésszerűséggel elég jól használható jármű a Type 5 "Chi-Ri". Az aranyra még gyakorolni kell, de azt hiszem ebben az irányban érdemes haladni.


[ Szerkesztve ]

(#40356) dfsz34 válasza Mcray (#40351) üzenetére


dfsz34
őstag

Két hármas prém tankom van, mert azokba lehet ugye sok skilles legénységet rakni. FCM Pak meg a Pzs35 és mindegyik nagyon szereti az ilyen stat b.zi T18 játékosokat. Pzs-nek a biztonság kedvéért aranyat adok olyankor, ha szemből kell belőni, az fcm-nek sima is jó. Elég gyakran van károgás miatta, mert abban a csatában bizony nem javul a statjuk :)

(#40357) Pete55555 válasza dfsz34 (#40356) üzenetére


Pete55555
addikt

Van T-127-em, átérzem amit mondasz ;]

...Szeretem leracsniztatni...

(#40358) Vadgörény


Vadgörény
csendes tag

(#40353) SaNyEe
Nem alacsonyodom le hozzád ilyen stilusban nem kommunikálok. De ha ennyire magadravetted akkor ott azért van valami igazság. ;)

(#40342)(#40356) dfsz34
T18 elég szivos szemböl tapasztaltam az egyértelmü gold. Köszönöm a tanácsot a WT-ket akkor HE-vel probálom amikor ott tartok majd.

(#40359) diegho


diegho
nagyúr

Végre meglett a Centurion 7/1-re a nagy löveg, mentem vele gyorsan 3 kört, ebből kettőben sebeztem 3k felett. Elég kellemes. 2150 átlagsebzésem volt a stock löveggel, kíváncsi vagyok meddig megy majd fel. Amúgy ezek a brit tankok nagyon kellemesek. Ötvözik az amerikaiak összes előnyét a németek összes előnyével, tehát gyorsan céloznak, pontosak, nagy átütés, jó gun depression és torony páncél, valamint nagy látótáv. Cserébe lassúak, nagyok és törékenyek.

(#40360) PAWI


PAWI
tag

Helló mindenki!

Nem érzem, hogy ma jobban menne, de ez egy jó csata volt, kijött a lépés:

És meg lett az ász is végre:

(#40361) SaNyEe válasza Vadgörény (#40358) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

Nem tudom mi volt ennyire melyenszanto abban amit irtam neked .. Amugy nem magamra vettem, kerdes volt ..

Szerk: T18 "motorhaztetejet" probald loni szembol

[ Szerkesztve ]

-- end of transmission --

(#40362) Bad Pritt válasza diegho (#40359) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Pont ezt akartam írni én is. :DD
Med ágon csak a Cromwell van meg, de mentem Comettel meg Centivel is, mind remek gép, heavy ágon a Balck Prince az eddigi legnagyobb meglepetés számomra, papíron egy hulladék és mégis élvezetes vele a játék számomra.
Most egy félkész Caernarvonnal (nagy torony, kisebbik 20 fontos löveg) majdnem ászt csináltam, két T54E1, VK Béla, T110E4 volt a vacsora, de ˇcsakˇ1287-et kaptam érte (3.7K sebzés).
Lehet még akár az arty ágat is elkezdem tőlük, hátha az is ilyen élvezetes lesz. A TD-ik számomra nem azok sajna. :(

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#40363) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Adtam a tűztámogatást minden szögből, de erőfeszítéseim kevésnek bizonyultak (winrate már rég 50% alatt tanyázik a Chi-Ri-vel az ilyen csaták miatt).


(#40364) gergom91


gergom91
tag



Ha már low tier trollkodásról volt szó ma, egy platoonban voltak tier2-es csatában, természetesen ellenem (a karácsonyi ajándék kis light tankomat szerettem volna duplázni, mielőtt valaki megkérdezi, hogy miért voltam ilyen kis csatában :) ), a csata kb 3percig tartott, 2-15 végeredménnyel. :(

(#40365) nyunyu válasza Malonee (#40321) üzenetére


nyunyu
félisten

Melyiket lenne érdemes választani szerintetek?
Nashorn vagy JgPz IV?

JgPzIV nagyjabol olyasmi, mint a Stug, csak valamivel lomhabb, meg joval keskenyebb savban tud csak loni.
A rovid 88-as agyunak eleg kicsi, 132 a penje, nagyon a gyenge pontokra kell vele celozni.
Viszont eleg gyorsan tolt, meg nagy a dpmje, igy ha egy-egy loves nem is uti at a celpontot, hamar dobhatsz ujat, vagy legrosszabb esetben folyamatosan lancolva tudod tartani a hetes-nyolcas heavyket, bar azoknak max ket loves a JgPz IV (na jo, Tigernek harom.)
Tierjeben asszem neki a legjobb az alcaja.
Kevesbe fun, mint a Stug, szvsz harmadik legrosszabb hatos TD az A betusok utan.
Utana kovetkezo TDk viszont nagyon jok, erdemes valahogy atvergodni rajta.

Nashornnak nagyon nagy a penje, es pontosan lo, viszont gyakorlatilag nincs lefele kiterithetosege, igy dombos terepen komoly hatranyban van. (a'la masodik szovjet TD ag)
Camoja csapnivalo, pancelja alufolia, kornyeken koszalo darazsak is rohogve szurkaljak agyon a fullankjukkal.
Nagyon messzirol kell vele osztani az eszt, mert ha spotoljak, akkor azonnal vege a meccsnek.
Mivel tierjeben neki van a legerosebb csuzlija, hetes-nyolcas tankokat is lehet vele kenyelmes tavolsagbol apritani.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#40366) jano_77 válasza diegho (#40219) üzenetére


jano_77
nagyúr

Tegnap egyik szakaszos csatában a haverom volt már csak életben illetve az ellenfélnél egy AMX 1373 (talán) arty. Haver SU-122-44 el volt és elindult enemy bázisa felé (Severogorsk). 1x csak elfutott előtte az arty és a középső mederbe akart besurranni. Haverom meglepődött, mikor előkerült a semmiből és nem is tudta olyan gyorsan követni az ágyúval, de ellőtte magát hátha alapon....ott röhögtünk még a következő csatában is, mert kilőtte az artyt úgy, hogy valójában már nem is arra állt a TD-el......fizikailag nem találhatta el, mégis beadta neki az RNG!....Ennek mi értelme van?!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#40367) jano_77


jano_77
nagyúr

Most már a Noobmeter sem frissül?!? Most akartam megnézni a tegnapi napomat, de 17-i adatokat mutat. :F

tegnap egészen kegyes volt hozzám a WG, mert 53 csatából 64%-o nyertem és ebből 45%-ot túl is éltem. Mindezt 1.654 átlag sebzéssel sikerült. :B

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#40368) Bad Pritt válasza nyunyu (#40365) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nashornnak nincs lefelé kitéríthetősége? Én pont úgy tudtam (és úgy látom a legtöbb csatában), hogy konkrétan csak az ágyúja lóg ki a domb mögül, úgy le tudja szorítani, a závárzat meg kilóg a panorámatetőn. Dicker Maxnak, Nashornnak, Sturer Emilnek ez kvázi az egyetlen előnye, ha elvonatkoztatunk az ágyúiktól.
Az előtte levőnek tényleg nincs, és majd a Borsigtól kezdve a tízesig szintén nem lesz túl sok, de a 6-7-esnek ez egy common feature.
Szerintem keverted egy másikkal. :)

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#40369) diegho válasza jano_77 (#40366) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerver lag. Nekem számtalanszor van az, hogy fedezék mögött álló tankra rohanok rá gyors tankkal, autoaim-al célzok, az ágyú tökéletesen oda néz, ahol a tank van és lövök egy 60 fokkal arra, ahonnan jöttem, mintha az ágyú csöve még mindig másik irányba nézne, pedig nem. Volt olyan, hogy hellcat radley múlott egy ilyenen, utolsó 10hp-s tankra mentem rá előre beállított csővel, kinéztem, megálltam lőttem és a lövés oda ment ahonnan jöttem, pedig a löveg teljesen máshová nézett. Természetesen a lag meter pirosan világított minden ilyen esetben.

(#40370) Simulacrum válasza diegho (#40359) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Nagyon sokan nem tudják úgy vettem észre, hogy ezeknek a brit tankoknak annyira gyenge az oldaluk, hogy még lehetetlen szögből is át lehet őket lőni ott. Ha csak egy kicsit is látszik valami az oldalsó lemezből oda kell lőni és átmegy.
Jó játékos kezében szerintem is nagyon jók.

(#40371) nyunyu válasza Bad Pritt (#40368) üzenetére


nyunyu
félisten

Nashornnak nincs lefelé kitéríthetősége? Én pont úgy tudtam (és úgy látom a legtöbb csatában), hogy konkrétan csak az ágyúja lóg ki a domb mögül, úgy le tudja szorítani, a závárzat meg kilóg a panorámatetőn. Dicker Maxnak, Nashornnak, Sturer Emilnek ez kvázi az egyetlen előnye, ha elvonatkoztatunk az ágyúiktól.

Rosszul emlekeztem, ugyanannyi neki lefele, mint a JgPzIV-nek.
(Annak nem -6 fok volt regen? Vagy csak ennyire regen jatszottam vele?)

Stug:: -8/+23
PzSfl IVc: -5/+85
SU-85: -6/+25
JgPzIV: -5/+15
Nashorn: -5/+20
AT2: -7/+13
ARL V39: -6/+18
SU-100: -6/+20
Dicker Max: -15/+10
PzSfl V: -5/+7
JP: -8/+14
AT8: -5 /+7.5
SU-100M1: -4/+20
SU-101: -2/+18

Grr, Nashorn utani TDnek annyira csapnivalo a fuggoleges kiterithetosege, mint az AT8-nak?
Akkor az sem fogja belopni magat a kedvenc hetes TDim koze.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#40372) szbalogh válasza Scheff (#40340) üzenetére


szbalogh
őstag

Egy hete kezdtem el játszani az új accountomon. Vettem rá Matilda IV-et, de inkább csak MS-1 és LTP tankokkal húzom a legénységet :) Amíg nincsen lámpa addig nem is lépek tovább csak free-ből húzom az orosz medeket. 35 csata után unikum a statom. Ide járok majd ha egy kis kikapcsolódásra vágyom :DDD

Nick: HE_Storm

(#40373) Atlantis válasza nyunyu (#40371) üzenetére


Atlantis
veterán

Ezek az adatok szerintem nem teljesen pontosak, legalábbis a Pz.Sfl V biztos, hogy ennél lejjebb tudja vinni a csövét. Kb ezzel ki is merül minden előnye...

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#40374) Malonee válasza nyunyu (#40365) üzenetére


Malonee
tag

Köszönöm nyunyu a kimerítő választ! :) Akkor megpróbálkozom a JgPz-vel

(#40375) Bad Pritt válasza nyunyu (#40371) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Inkább ugyanannyi, mint a Dicker Maxnak, nem? Legalábbis én 15 fokot látok mindkettőnél meg a Sturer Emilnél is wot wikin.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#40376) jano_77 válasza olcsii (#40328) üzenetére


jano_77
nagyúr

Mert NOOB vagy! ;] :P

Hétvégén átmásoltam a játékot az SSD-re és azt kell mondjam, hogy határozottan jobb lett!
FPS mondjuk nem lett több, de sokkal korábban bedob a csatákba - korábban már fele idő letelt, mire bekerültem, most meg a Várakozás játékosokra felirat fogad még. :B Illetve lehet, hogy nem ennek köszönhető, de 1x sem fagyott ki a játék a csata végén vagy csatába való betöltéskor. :))

(#40338) Mogyesz75: én azt tartom nagyon szánalmasnak, mikor egy arty a legkisebb tankot lövi ki elsőre a csatában....2 tierrel kisebb vagyok mint Ő, de nem a Top tier tankokat célozza és próbálja kilőni, hanem a legkisebb tankot...szánalmas. :U

(#40340) Scheff: bár csak így lenne, hogy 10-10 TD oldalanként...akkor legalább kiegyensúlyozott lenne, DE nagyon sokszor van olyan csata, mikor egyik oldalon 10 TD (T9-10), míg a másikon 10 medium és 3 TD....nagyon korrekt az ilyen csata elosztás. :W

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#40377) L-e-f-i-e


L-e-f-i-e
senior tag

Tegnap este meglett a WTE100, mentem vele pár kört és nagyon tetszik :D

A néhány kör alatt amit futottam több 5k és egy 8k-s sebzést is sikerült kiosztogatni, az egyik körben csak ezret mert ellőttek előlem a társak mindent... de nagyon baba ez a cucc, remélem nem herélik ki nagyon :DDD

=^-^=

(#40378) Bad Pritt válasza Bad Pritt (#40375) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Mégsem, mobilon el van csúszva eggyel minden sor, legalábbis gondolom az ammo capacity nem -5fok/+20fok :D.
Sturer Emilnek van jó süllyedése.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#40379) nyunyu válasza Bad Pritt (#40375) üzenetére


nyunyu
félisten

WoT wikin
gun arc: balra/jobbra kiterithetoseg
elevation arc: le/felfele

Nashorn oldalra 15/15 fok, ebben sokkal jobb, mint az ARL V39/AT8/SU-152 7-7.5-8 fokja.
Azok gyakorlatilag csak az orruk ele tudnak loni.
Kozepes sebesseggel keresztben mozgo celpontot mar nem tudnak kovetni, legkisebb lanctalp mozditastol szetesik a celkereszt.
Ez foleg a lassan es rosszul celzo francianal, SU-152-nel komoly problema.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#40380) jano_77


jano_77
nagyúr

Jó volt ez a tegnapi napi minden győztes csatáért jár 2x XP, elég szépen gyarapodott a T54-en és az ISU-n is az XP. :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#40381) kisküzdő válasza nyunyu (#40379) üzenetére


kisküzdő
tag

Szia Itt az összehasonlítás. [link]

Szvsz: Kis gun-al rosszabb mint a Dicker Max.(csak magasabb tier-ben.)

[ Szerkesztve ]

Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)

(#40382) zozyk


zozyk
addikt

T32-re milyen felszerelést ajánlotok?
Jelenleg töltésgyorsító és venti van rajta,mi legyen a 3.ik? (vagy teljesen más kéne rá?) :)

(#40383) Angel1981 válasza SoulReaver (#40212) üzenetére


Angel1981
veterán

Igen, ezt írtam korábban is; a prémlőszer nerf egyik legegyszerűbb módja lenne, ha nem lenne ennyi akció / küldetés, mert tényleg "túl jól" jön a kredit!

Vagy ha ezt nem, akkor két lehetőség; vagy állítsák vissza a régi rendszert, hogy csak aranyért lehessen prémlőszert venni - ezt mondjuk szinte biztos nem fogják megtenni, vagy emeljék a duplájára az árukat.

A múltkorában tényleg puszta kíváncsiságból kipróbáltam, hogy prémium előfizetés mellett egész nap csak goldot használok; nos, szinte ugyanannyi kredittel zártam a napot - az aznapi WN7 meg 60 csata alapján 2100 volt, és mégsem "csábultam el" azóta sem! :P

(#40384) Bad Pritt válasza zozyk (#40382) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

400as látótávja van, ezt ki kell használni, szóval én raktam az enyémre távcsövet.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#40385) Tomi0703 válasza zozyk (#40382) üzenetére


Tomi0703
őstag

Nekem vert. stab, töltésgyorsító, távcső van rajta.

(#40386) Linkin


Linkin
senior tag

ez az Arl 44 ritka egy szar tank semmire nem használható papír fos az ágyú és nagy célpont

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#40387) Máté94 válasza Linkin (#40386) üzenetére


Máté94
addikt

Akkor TD-nek kell használni. :DDD

(#40388) zsolthee válasza jano_77 (#40376) üzenetére


zsolthee
senior tag

Szerintem nem szánalmas. Az arty félti az életét, mert valószínűleg a két tierrel kisebb tank a scout, ezért ha azt kilövi félig "megvakul" az ellenség ráadásul nem tudja őt sem lerohanni csata közben.
Mondjuk én az ellenkezőjét tapasztaltam T34-el. Ha egy kis problémát okozok az ellenséges csapatnak, rögtön zúdít rám a tüzérség egy jó nagy adag átkot. Amilyen lomha, nehéz vele menekülni. :)

(#40389) Linkin válasza Máté94 (#40387) üzenetére


Linkin
senior tag

Ja és ugye álcája se valami jó meg annak meg pontatlan az ágyuja

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#40390) #43783936


#43783936
törölt tag

Sok csata kellet hozzá hogy megadja, de végre összejött. Bár csak döntetlen lett, de nekem felért egy győzelemmel.
Mint ahogy a képen is látni, elég zöldfülű legénységgel mentem.
Külön köszönet lepkevadasz kollégának, a hatékony artymunkáért (4251 sebzés).
Ütőképes csapat volt, mert egyedül többet sebeztem mint az utánunk következő négy kilences szintű top heavy összesen. :D

[ Szerkesztve ]

(#40391) marked one94 válasza Linkin (#40389) üzenetére


marked one94
őstag

Én teljesen megvagyok vele elégedve. Addig éreztem szarnak míg az alap torony volt fent. Rá se bírtam nézni szegényre. Most hogy meglett rá a első 90mm ágyú egész jó csak kéne még rá a motor.

You'll Never Walk Alone

(#40392) L-e-f-i-e válasza Linkin (#40389) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Végülis csak tierjében az egyik legjobb ágyúval van felszerelve....

=^-^=

(#40393) csapee válasza #43783936 (#40390) üzenetére


csapee
senior tag

Td noob:DD

Csapee

(#40394) SaNyEe válasza zozyk (#40382) üzenetére


SaNyEe
aktív tag

vert stab, esetleg enhanced gun laying drive.
Egy bia. Perket megerdemelne a legenyseg a ventillacio melle :)

-- end of transmission --

(#40395) Máté94 válasza Linkin (#40389) üzenetére


Máté94
addikt

Szerintem egyáltalán nem pontatlan, csak ki kell várni, míg összeszűkül, utána már talál.

(#40396) Linkin válasza L-e-f-i-e (#40392) üzenetére


Linkin
senior tag

az átütés tényleg jó viszont a célzás idő az szar de nem baj már úgyis kivan belőle fejlesztve a köveztkező csak azt sajnálom ,hogy az ászt nem tudtam vele megcsinálni illetve volt olyan meccsem 3700 sebzés 5 kill tier 8-ban csak ott kikaptunk

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#40397) Bingisz válasza Linkin (#40396) üzenetére


Bingisz
addikt

Előre megsúgom, hogy a következő 4 heavynek is sz@r a célzásideje.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#40398) Angel1981 válasza Linkin (#40386) üzenetére


Angel1981
veterán

He? :F

Bocs, de topként használod? Mert úgy egy nagyon jó vas!

- a top ágyúnak nagyobb az átütése, mint a Tigrisnek, és mindezt tier 6-ban! Eddig 60 csatát mentem vele, és egyszer sem használtam gold ammot, mert nem éreztem szükségét, még T8-ban is simán lehet osztogatni vele!
- mivel népszerűtlen tank, kevesen ismerik a gyenge pontjait, és szemből sokat tud pattintani, főleg távolabbról
- mozgékony, remek a gun depression, a pontosság is simán elmegy!

Az egyetlen, ami számomra komoly negatívum, az a nagyon lassú célzás, de hát semmi sem tökéletes...
Nekem az eddigiek alapján a legjobb T6 heavy, "keeper gyanús"! :)

Az utódja viszont sokak szerint a legrosszabb T7 heavy - a specifikációk alapján el tudom hinni, de majd csak 50 "top" csata után mondok véleményt!

[ Szerkesztve ]

(#40399) Linkin válasza Bingisz (#40397) üzenetére


Linkin
senior tag

revolvertáras tanknál nem zavar úgy hogy ne súgjál semmit

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#40400) K6000 válasza Linkin (#40386) üzenetére


K6000
tag

Ha ezt komolyan gondolod akkor ne menj tovább azon az ágon! Az a 90mm ágyút fogod használni továbbra is, és azon az ágon ez az utolsó tank aminek van páncélzata.

P.S: Akkor te az AMX M4 mle. 45 tankot nagyon fogod utálni...

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.