Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#41451) Djuree


Djuree
félisten

volt itt aki olcsóbban tud gift shopos pakkokat szerezni, csak nem emlékszem ki volt az. jelentkezzen priviben kérem!

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41452) Kakumix válasza Nuada herceg (#41448) üzenetére


Kakumix
senior tag

Hasonló volt az elmúlt két napom, azzal a különbséggel, hogy EU1 be sem engedett, EU2-n kb. fele tankommal el sem tudtam menni csatába, mert "A tank nem áll készen" üzenettel szórakoztatott, minden csata előtt 2-4 percet álltam sorban (kivéve T1-ben :) ) és utána nem tudtam hozzátenni a játékhoz azt a pluszt, ami ellensúlyozta volna a másik 29 ember akaratát, hogy a csapatom veszítsen. Na jó, annyit sem, hogy úgy érezzem a legjobbat nyújtottam, amit csak tudok. Valahogy a Ferdinand, T28 Proto, Stürer Emil és AMX 50 120 nem fekszik nekem. Első három tank borzalmasan lassú, egyik sem nagy ágyús, mindenki belövi őket és rendre +2 tierbe kerültek tegnap. Az E75-tel meg akkor hagytam abba, mikor a lag miatt leestem vele a hegyről full hp-val utolsó emberként a csapatból és az ellen három sebzett IS3-a ellen még valós esélyem lett volna. Ok, általában nem szoktam a hegyre menni vele, de tegnap ott volt rá szükség, meg egyébként is, ha is3 és 110 mehet oda a sniper ágyújával, akkor én is. Ja, a lag, az az igazán finom, mikor 5-10 másodperces késéssel reagál a tank az irányításra, vagy ennyi időre megáll a kép. Csak a kép a tank halad tovább :)
Szóval délután 14.59-kor lejár a prémiumom (kb. március óta volt folyamatosan) és megpróbálom megállni, hogy ne vegyek többet.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#41453) Atlantis válasza Djuree (#41449) üzenetére


Atlantis
veterán

Mitől lenne jobb a játékosállomány? Ráadásul még te is visszajöttél... :))

Viccet félretéve, kb. 5-10 csata után agyvérzés közeli állapotba tudok néha kerülni, ezért inkább kilépek. Korábban pedig nem idegesített fel. Próbáltam azt is, hogy 1-1 idegesítő csata után lemegyek alsóbb osztályba kezdőket irtani, de már az se segít. Klánból is szerintem hamarosan lapátra kerülök, mert mire CW-idő van, általában elmegy a kedvem a játéktól.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#41454) Djuree válasza Atlantis (#41453) üzenetére


Djuree
félisten

kösz. :P
nekem jót tett ez a 3 hónap kihagyás, bírni fogom megint sokáig, remélem. sajnálom hogy kihagytam a karácsonyi nagy akciókat, gyorsan lehetett fejlődni.
de most megint belevágok. van vagy 10 tank amit húzni kell. :o

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41455) Atlantis válasza Djuree (#41454) üzenetére


Atlantis
veterán

Hajrá...én már csak 2-3 ágat húzok, de azt is minek, nem tudom. Van vagy 12 darab T10 tankom, de a legtöbbel 1 hónapja nem mentem csatát. Egyszerűen már nincs kedvem hozzájuk a szorzózások után.

Na, nem panaszkodom tovább, lehet nekem is 2-3 hónap szünet kéne, bár nemrég volt 1 hónap, mikor egyéb elfoglaltságok miatt nem játszottam, de utána se lett jobb.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#41456) Mister_X válasza BandiHUN (#41433) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Tier 1 leginkább arra való, hogy megismerkedhess a játék alapjaival. Sok taktikai érzék ott tényleg nem nagyon lesz, mivel mindegyik tank lassú és papírból van, ha betak T2-esek mellé, akkor meg pláne szopacs van. De olyan szinten hamar letudható, hogy az már tényleg semmiség. Tier 2-ben kezded el kóstolgatni a különböző járműfajtákat, mint arty, tank destroyer és medium. Amiből később az ágán nehéz tank lesz, az lassú de jobban szól az ágyúja, ami gyors, abból meg felderítő lesz. TD más stílust is megkövetel, azzal mindig a háttérben kell maradni, legalábbis a heavy és med tankokkal kell felfogatni a golyókat, cserébe rendesen oda tudsz csípni. Tier 3-nál jönnek majd az élvezetesebb ütközetek, hisz' ott már van felhozatal tankok terén. Itt már nem csak az amcsi T18 fog one shotolni, ha nagyon nem figyelsz és könnyű tankkal vagy. Itt tudod eldönteni, hogy mi fekszik neked igazán. Tier 4-től felfele meg egyre kiélezettebb lesz a küzdelem, új pályákra kerülsz, szem előtt kell tartanod, hogy merre akarsz majd fejlődni és jól meg kell válogatnod, hogy mit veszel, mert viszonylag sokat leszel ezen a szinten.

Pár tanács a saját tapasztalataim alapján:
- francia heavy vonalat messziről kerüld el
- a Chi-Ha eredetileg japán med tank, nagyon jó a kategóriájában, ellenben a kínai változata könnyű tanknak van besorolva, azaz bedobja ötösök közé is felderítőnek ami egyrészről szar mert nem tudsz érvényesülni, másrészről nem vagy elég gyors felderítőnek. Az M5A1 ellenben jobb.
- ne pazarold az ezüst goldammora

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#41457) olcsii válasza Djuree (#41454) üzenetére


olcsii
aktív tag

ph nagyúúr:) vegyél fel barátnak:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#41458) wolfman válasza 04ahgy (#41362) üzenetére


wolfman
veterán

4 tankom van jelenleg!
1.: PzKpfw 38 - Tier III - na ezt max a 4-esek közé dobja be, de van is vele esélyem. Viszonylag fürge, de nem gyors, nagyon gyorsan újratölt, pontos, közepes sebzés. Talán ezzel a tankkal a legkellemesebb játszanom.

2.: A20 - Tier IV - Ezzel bedob sokszor a Tier VIII közé is, de hát valószínű azért mert gyors mint a fene, rádiója nagy hatósugarú. Nem kenyerem az ilyen Jeronimoként berohanás spotolni, ki is lőnek egyből. Eddig egyszer sikerült vele bemenjek az ellenség mögé sikeresen, akkor amíg fordultak rám, az enyémek elő mertek jönni és szép sorban lepuffantottak mindenkit, de mondom, 90%-ban elhalálozom 2 percen belül. A tier VI-os tüzért és páncélvadászt még karcolja, utóbbit csak seggbe kapva, ezen felül viszont elég ha a blokktéglát a gázpedálra rakom és megyek mint a fene

3.: T34 - Tier V - Közepes páncélos, de gondolná a fene, hogy ezt is dobálja feljebb. Elnézem és normális is lenne ha VI-os tankok is vannak a pályán, de hogy VII-es (és volt alkalom a VIII-ra is), az már kész röhej! Legközelebb csinálok printszkrínt, mert tényleg hihetetlen. Még a tierVII se lenne impássziböl, de mivel majdnem mindenki nehéz tankkal jön mostanság, így már átmegy nevetségesbe az egész.

4.: SU-85 - Tier V - Ezzel is bedobál a VII-es VIII-asok közé (mondjuk nem nagy számban vannak, de ott vannak). legnagyobb ágyú van rajta, gondolnám, hogy ezzel már tudok fájdalmat okozni, de egy fenét. Max magamnak hogy leültem játszani! :( Legeslegjobb esetben adok 10% sebzést, aztán én meg egy találatból reccs. Van egy kellemetlen tulajdonsága ennek a tanknak, mégpedig, hogy irreálisan messziről észreveszik!!! Megyek a társaim mögött 10m-el, semmi spot, sehol egy ellenség, majd a hordából engem lőnek ki egy lövésből. Engem aki leghátul megy!!! És ez már nagyon sokadjára fordul elő.
Felállunk négyen a hegygerincre egymás mellé, kövek közé bokorba, talpak le, háló fel, többiek vonulnak előre jó messzire, felbukkannak sorra az ellenség tankjai, majd egyszer csak mindenki rám lő, full esélytelen hogy tolatással is túléljem. HOGY??? :O

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#41459) Djuree válasza wolfman (#41458) üzenetére


Djuree
félisten

su-85-tel soha nem fog 8-asok közé dobni...max 7-esek közé. td-t 2 tierrel dob feljebb max, meg heavyt, medet is. csak lightot meg artyt dobál 4-el is magasabbra esetleg...
csinálj róla print screent, mert tényleg hihetetlen, annyira h ilyen nem lehetséges....
amúgymeg ez egy ilyen biznyic, nálunk szted mi volt, mégis túléltük vhogy. ez van, harcolj, tanulj, élj túl, nem szabad feladni. majd összejön az xp a kövi tankra, aztán megint a kövire.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#41460) wolfman válasza Djuree (#41459) üzenetére


wolfman
veterán

Nekem mondod?? Napok óta ezen idegelem magam. Legközelebb nyomok egyet ha otthon lesz időm tolni.
SU-85-nél nincs sok VIII-as csak 2-3, de pont elég hegy kiszedjenek egy fingással.

De én játszani szeretnék, nem a rettegés fokát átélni. Legalább pici esélyem lenne. :)

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#41461) jano_77 válasza diegho (#41414) üzenetére


jano_77
nagyúr

Spottolni is csak normális csapatnak lehet - elnézést akir ez sért -, de tomato, agyhalott team-nek tök felesleges, mert hiába spottolod fel az egész ellenfelet, csak ülnek a bokrokban és nem lőnek rájuk! Ha mégis megpróbálják, tutira nem találnak el senkit....vagyis nem lesz semmi spot dmg. :(

Tegnap engem kedveltek SerB-ék mert egészen jól ment a játék.....minden úgy sikerült, ahogyan szeretném minden nap. :D Viszont itt megragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem, hogy a Noobmeter-el gond van mostanában?! Elérte az, ami a PlanetWot-ot tönkre vágta? Nem friss adatot mutat!?
Tegnap 30 csatát mentem, ebből 23 nyertem, 1 döntetlen és 6 bukó lett! Viszont a noobmeter csak 5 csatát mutat nekem a legfrissebb adatoknál!? Miért?
2115 lett a napi wn7 értékem...egyik egyéni rekordom állítottam fel tegnap :B

És volt vki, már nem emlékszem pontosan, aki dícsérte a kis Tier3-as Pz S35 prém tankot.....hááát csak alá tudom támasztani, tényleg nagyon jó kis tank.....hihetetlenül lehet vele statot húzni.
5 csatát mentem vele este, 4 nyertünk és 1 lett döntetlen (tier5 mindkét csapat foglalt és én mentem csak vissza egyedül a foglalást lelőni....tier5 tankokat, Churchill, KV1; Pz4 volt Matilda is megsebezni sem tudtam, pattogtam róluk mintha gumilabdával dobtam volna meg őket. Churchillt tudtam 2x sebezni illetve a Pz4-et sikerült a búbján keresztül kilőnöm.) és csatánként ment felfelé 20-al a wn6 értékem. :))

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41462) Remus389 válasza Djuree (#41449) üzenetére


Remus389
veterán

nekem is volt ilyen t57 heavy-vel nemegyszer hogy kimagaslóan teljesitek, mégis bukó

a rhm waffentragerrel is, na és?

Én ezen nem bosszankodom, teljesen felesleges

legközelebb is teljesits ugyanolyan kimagaslóan és akkor pedig nyertek

ne koptasd az idegeidet, felesleges

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#41463) jano_77 válasza jano_77 (#41461) üzenetére


jano_77
nagyúr


Lemaradt az előző hsz-ból és lejárt az idő. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41464) Pete55555 válasza PAWI (#41425) üzenetére


Pete55555
addikt

Írni is akartam neked, hogy jobban jártál volna a JP2-vel, de nem akartam beszólni ;]
Szerintem nem jelent sokat a ferdi páncélja, arty ugyanúgy kiszedi, aki meg tudja hova kell lőni az szemből is könnyen elintézi, a felépítményéről meg a JP2-nek is le lehet pattanni, csak riszálni kell egy kicsit.
Tehát szvsz sokkal többet ér a JP2 mozgékonysága a Ferdi páncéljával szemben.

(#41461) jano_77 Csak alátámasztani tudom. Imádok spotterrel, med tankokkal játszani, de sokszor lehetetlen, ezért tolom inkább flankelős stílusban, mert csak spottolni nem mindig lehetséges.
Egy hete meguntam a támogató szerepet, elkezdtem szinte csak heavy tankkal játszani, és eddig napi eredmény 1200-1400 volt, most inkább 1600 WN7.... Erről ennyit.

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#41465) olcsii válasza jano_77 (#41402) üzenetére


olcsii
aktív tag

janó tudod hogy szeretlek:) remélem sokat vesztettél a hétvégén a lagg miatt:P

látom tier 2-3 ra vered:P tipikus noob stathuszár:D

[ Szerkesztve ]

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#41466) Departed válasza olcsii (#41465) üzenetére


Departed
őstag

OMG, lehetne az ilyen hsz-eket privátban tolni? Köszi! :U

(#41467) AlexHerceg


AlexHerceg
tag

IS-re mit tennétek fel plusszban?

Hominem te esse memento...

(#41468) Chris0321 válasza Pete55555 (#41464) üzenetére


Chris0321
addikt

Szerintem nem azért éri meg a Ferdit választani mert páncélozottabb bár tud pattintani ha jól beforgatja az ember hanem azért mert hasonlóan kell a Ferdivel is és a JT-vel is játszani. Nehezebb átállni a JPII-ről ami egy sokkal mozgékonyabb TD, míg ha a Ferdiről felől mész akkor már megtanultad a hozzá megfelelő harcmodort csak annyiban változik a dolog, hogy ha el tudod rejteni a JT alját akkor a felépítményt prém nélkül nehezen lövik be. Plusz a Ferdibe is 6 fő legénység kell, én 75%-ról kezdtem vele mert megtartottam a JP-t is és így használható legénység került a JT-be(D.Max-al képzek új legénységet a Ferdinek mert nem tudtam eladni).

(#41469) jano_77 válasza olcsii (#41465) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jól nézd meg a képet!
Az első sora - 5 csata - volt csak a Pz S35-el, előtte ISU-t húztam, hogy meglegyen az Obj.704...meg is lett. :K Azért mentem a Pz S35-el, mert régóta a garázsban porosodott és itt annyira dicsérték mostanság, hogy gondoltam kipróbálom....nem bántam meg. Gyakrabban fogom csatába vinni ezek után. ;)

(#41470) szbalogh: hogy a fenébe lehet ekkora wn értéket elérni napi szinten?!? :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41470) szbalogh


szbalogh
őstag

Tegnapi mérleg: 46% győzelem, 4650-es WN8....

Nick: HE_Storm

(#41471) Bingisz válasza wolfman (#41460) üzenetére


Bingisz
addikt

Kérlek mutass egy olyan printscreent vagy replayt, ahol egyedül játszva a SU-85-öddel tier 8-ba kerültél.

Köszönöm.

jano_77: WN8-at írt direkt, hogy nagyobbnak tűnjön az E-fütyije.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#41472) Achill3uS válasza Bingisz (#41410) üzenetére


Achill3uS
veterán

koszonom. a camo skill tenyleg annyira kifizetődő ezen a tankon mint az eu forumon irjak paran? ninja tank lesz belole? :D

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#41473) szbalogh válasza Bingisz (#41471) üzenetére


szbalogh
őstag

Legalább az legyen nagy....

Nick: HE_Storm

(#41474) Achill3uS


Achill3uS
veterán

hétvége annak ellenére mennyi gond volt a szerverrel és mennyi red army volt egész jól sikerült, mázli h ráértem egész nap itthon lustulni. de igy jar aki beteg.
114 csata, 61.40% WR, es megkaptam az ajándék T-15-öt is. vicces tank, 60-nal repeszt a saját tier-jében a páncél is egész jó, csak a löveg gyatra, viszont golddal már jó a penje és 800 kredit körül van hozzá a gold nem vészes, hamár fun ugyis legalább sebezzen az ember.

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#41475) zsolthee válasza BandiHUN (#41433) üzenetére


zsolthee
senior tag

Tegnap hamar kikapcsoltam a WOT-ot mert 8-9-es szinten is ez volt néhány csatát leszámítva.Elbújnak egy bokorban,állnak és várnak a sült galambra miközben jön az ellenséges light. Persze nem tudják kiszedni és mire KV4-el a helyszínre érek, 6-0 az állás a pirosaknak. Idegesítő, hogy nem tudtam semmit se tenni az eredmény megváltoztatásáért hiába voltam vele top tier. A páncélozottság a létszámbeli fölény ellen semmit sem ér. Kínomban beviszek 3-4 lövést, aztán ennyi. Jó csapat nélkül vége ennek a gépnek, ezért is rágtam be rá annyira. Amint meg lesz az XP az ST-I-re, adom el a francba.

(#41476) Dreadloord válasza #63761920 (#41442) üzenetére


Dreadloord
senior tag

(#41477) jano_77 válasza Achill3uS (#41474) üzenetére


jano_77
nagyúr

mostanában vmi nincs rendjén a szerverekkel: pénteken volt hogy CW-n két csatánk is úgy zajlott, hogy 3-3 tankunk lefagyott, nem tudott mozogni, újra belépni sem tudtak és így kellett végig játszani a csatát. Még szerencse, hogy az első csatánál az enemynél is lefagytak a gépek és baromi nagy laggok voltak....a chat tele volt szebbnél szebb mondatokkal, amik a WG "dícsérték" a laggok miatt.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41478) Achill3uS válasza jano_77 (#41477) üzenetére


Achill3uS
veterán

mostanában ez egyre gyakoribb. bár én nem cw-zek, de gondolom a tét meccsen ez még idegesítőbb.
amig ez a hivatalos velemeny barmilyen kritikara h how terrible, nincs mit tenni, egyszer minden arany tojás tojó tyúkot levágnak.

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#41479) GeneraL_XTX válasza jano_77 (#41477) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Érdekes, nekem egész hétvégén eseménytelen volt ilyen tekintetben a játék. Nem csak h várakozni nem kellett, de egy szemernyi lagom se volt.

(#41480) wolfman válasza jano_77 (#41477) üzenetére


wolfman
veterán

Szombat délután nekem is ez volt. Beléptem, csata elkezdődik, majd tank semerre (hangja azért megvolt). Kb. egy perc elteltével végigvitte a mozdulatsort amit beadtam. Kiléptem, visszaléptem és visszatöltötte a csatát, ahonnan nem tudtam kilépni. De már a játékba való belépés is 1-2 perc volt. :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#41481) Atlantis válasza GeneraL_XTX (#41479) üzenetére


Atlantis
veterán

Szintén. Szerencsére a lag-jelenség el szokott kerülni, havonta 1-2 alkalommal van minimális lag néhány másodperc erejéig, ezzel még együtt lehet élni. Várakozási idők se voltak az átlagosnál hosszabbak.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#41482) diegho


diegho
nagyúr

Ebben a replayben elhangzott beszélgetést és a látottakat valaki magyarázza már el nekem: [link]

Tényleg nézzétek meg, mert ez megmutatja, hogy miért van ennyi piros játékos. Ja és ez narancs játékos. A piros milyen?

[ Szerkesztve ]

(#41483) Bingisz


Bingisz
addikt

Azt nyilatkozták az EU szerverekről, hogy nem a túlterheltséggel van a gond, mert még csúcsidőben se érték el a kapacitásuk maximumát. A gond valahol a szerver-kliens kapcsolatban van, amit az is megerősít, hogy a hétvégén sose mindenkinek volt egyszerre rossz kapcsolata a szerverrel, hanem csak a bizonyos játékosoknál. Nekem például csak szombaton volt lagom, tegnap viszont minden ment simán, miközben mások ugyanúgy szenvedtek a lag miatt mint én szombaton. Ezért nagyon nehéz erre reagálni a WG részéről.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#41484) Kakumix válasza GeneraL_XTX (#41479) üzenetére


Kakumix
senior tag

A több perces várakozás csata előtt tier 6-8-ra korlátozódott, legalábbis így hallottam és a két T1-es csata alapján, amit játszottam ott tényleg nem volt. Kár, hogy T7-8-9-ben vannak a fejlesztendő tankjaim és ha ezekkel nem megy az ölés, akkor T6 KV1S-sel és Hellcattel mentem volna a napi 30 kill-ért járó pénzért, de tegnap 22-nél tovább (~30 csatából, 7 győztes, ebből egyszer indulás után random kilőtt az arty és egy T1-es :) ) nem jutottam. Szombaton viszont gyorsan megvolt 7-10 csatából T8-9-ben.

Legyen szép napod!

(#41485) diegho válasza Bingisz (#41483) üzenetére


diegho
nagyúr

Nekem tegnap volt gondom... brutális lag volt délután. Este 9 körül visszaléptem és már jó volt. Néztem a netemet és a pingem jó volt a szerverek felé is, mégis óriás lagom volt.

(#41486) Doom83


Doom83
tag

A tesz szerveren próbálgatom a tankokat, a SU-122-44-et elég sokszor dobja tier9-be... :(
Ez a normál szerveren is így van?
Prémium tankot nem szabadna 2 szintel fentebb beraknia, tudtommal.
Akinek van ilyen tankja az irna hogy neki milyen tierekbe szokta berakni.
Köszönöm!

(#41487) Dreadloord válasza Doom83 (#41486) üzenetére


Dreadloord
senior tag

(#41488) Viktoár


Viktoár
addikt

Sziasztok

Hát akárhogyis de szerintem vannak olyan csaták amiket nem nyerhetünk meg.Nem feltétlenül a csapatjáték hiánya miatt hanem mert minden bekapott lövés sebez és/vagy a löveg pontatlan vagy csak pattog az ellenségről.......

Feltűnt hogy van amikor 9 lövésből mind talál és sebez,de van amikor 3-ról azt sem tudom hova repül mert a célzókörön kivülre megy. Ha talál is legalább 2 pattan mielőtt sebezni tudnám.Pedig nem ott lövöm ahol a legvastagabb a páncél.
Ha csak profik lennének az ellenfélnél még akkor sem érteném meg hogy miért van ez az óriási különbség csata és csata között. :N

Ez csak egy észrevétel,illetve egy magánvélemény,bár biztos ti is kerültetek már olyan helyzetbe ahol "véletlenül" nagyon kedvezőtlenül alakultak a dolgok.

Hiába,ahol számítógép "csinálja" a játékot...... :DDD

Üdv:Viktor

(#41489) Bingisz válasza Kakumix (#41484) üzenetére


Bingisz
addikt

Ez meg a másik. Engem nem várakoztatott egyszer se valamiért. Szóval furcsa.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#41490) PAWI válasza diegho (#41482) üzenetére


PAWI
tag

pfff. Ha a csatába fektetett volna ekkora energiát mint a szövegbe, lehet más a vége. Gyakorlatilag nem csinált semmit.

Más. Nekem őt pirosnak mutatja, nem narancsnak. :F

(#41491) Pete55555 válasza Chris0321 (#41468) üzenetére


Pete55555
addikt

Én is ezen gondolkodtam anno, mikor döntenem kellett, van benne valamennyi igazság, de a JP2 akkor is használhatóbb, mint a Ferdi, ráadásul a JT, habár hasonló játékstílus mint a Ferdi, a tierjében szvsz jobb tank, annyira nem nehéz átállni rá.
A legénység az ami kicsit problémás, erről sajnos én is megfeledkeztem, így most szívok vele...

...Szeretem leracsniztatni...

(#41492) szbalogh válasza PAWI (#41490) üzenetére


szbalogh
őstag

Tegnap volt egy menet ami azzal kezdődött, hogy az ellenfél csapatának legjobb statisztikákkal rendelkező játékosa (narancssárga) elkezdte paradicsomozni a sajátjait. Erre szóltam neki, hogy paradicsomként nincs alapja ilyeneket mondani. Miközben kikaptak megbeszéltük, hogy melyik gyümölcsnek milyen a színe :)

Nick: HE_Storm

(#41493) jahrn válasza Bingisz (#41483) üzenetére


jahrn
senior tag

Erdekes. Ocsemmel ugyanazon router mogul nyomjuk, szombaton o laggolt ezerrel vasarnap meg en. Kicsit olyan mintha a szerver tulterhelt allapotban csak a jatekosok egy reszet "buntetne".
Sot olyan csatam is volt ahol az ellenfel tankjai kb 0 ellenallast fejtettek ki, ahogy irtak - mert a chat mukodott nemi kesessel - mindeggyik laggolt ezerrel/iranyithatatlan volt a jarmuve mig nalunk csak kisse nagyobb pingre volt panasz.

(#41486) Doom83 Su-122-44el ez teljesen normalis. Vinni kell nemi gold ammot (4-6-8-10 izlestol es vermerseklettol fuggoen ) es meg van oldva. Mondjuk szerintem nem is erdemelne konnyitett MM-et, hiszen nem rosszabb (sot) mint a tobbi T7 TD.

[ Szerkesztve ]

(#41494) Pete55555 válasza diegho (#41482) üzenetére


Pete55555
addikt

Nos, ő egy hülye, és tudja is magáról, azért fogtok veszteni, mert tudja, ha ő a top tank, mivel nem csinál semmit, tuti vesztetek. Melóból játszik, és az unalmasabb, mint a tankozás, és pont lesz@rja amúgy az egészet.
Bár gondolom fordítani te is tudsz, megérteni nehéz az ilyet... sőt nem is lehet ez van...
Én azért beküldeném a WG-nek a replayt, mert ez kimeríti az AFK/bot fogalmát...

...Szeretem leracsniztatni...

(#41495) Chris0321 válasza Pete55555 (#41491) üzenetére


Chris0321
addikt

Én még nem vettem meg a JPII-őt de a JT-n már minden ki van fejlesztve és gyűjtöm az xp-t a JpE100-ra. Egyáltalán nem éreztem rossznak a Ferdit, bár míg nem lett meg rá a 128mm-es löveg nagyon rosszul ment vele de utána ugrásszerű javulás következett. Akárhonnan nézem nem érzem úgy, hogy hiba lett volna onnan menni a JT felé.

(#41496) mtade válasza Dreadloord (#41487) üzenetére


mtade
aktív tag

[link]

Az elemzés szerint tier9 ritka

Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford

(#41497) Pete55555 válasza Chris0321 (#41495) üzenetére


Pete55555
addikt

Nem rossz a Ferdi sem, de szvsz általánosságban jobbnak tartom a JP2-t, tény, hogy a ferdi klasszikus TD-sebb, és lehet a te játékstílusodnak jobban is megfelel. 128-as előtt a JP2 is szenvedős :S

...Szeretem leracsniztatni...

(#41498) jano_77 válasza Pete55555 (#41497) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez utóbbit sajnos alá tudom támasztani. :U
Én most húzom a JP II, minden meg van már rá, kivéve a legnagyobb ágú és anélkül elég szenvedős jószág. :(((

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41499) scyllarus válasza wolfman (#41460) üzenetére


scyllarus
veterán

Sem a SU-85-tel, sem a T-34-gyel nem kapsz egyetlen 8-ast sem, hacsak nem vagy egy T6-ossal vagy alacsonyabb tierű scouttal szakaszban. Soha. Nem ritkán, nem keveset, hanem soha. Ezen nincs mit vitatkozni.
[besorolás]

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#41500) PAWI


PAWI
tag

És egy láma kérdés: Az efficiency és a wn7 között mi a különbség? Csak mert nézem, és szinte minden játékosnál az effi magasabb mint a wn7, de nálam nem. :F
Ez most azt jelenti, hogy ULTRABRUTÁLNOOB vagyok?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.