- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok.
Valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor indítom a játékot akkor alapból ez a képernyő fogad?
Ha rányomok a kilépés gombra akkor ez történik:
Hiába várok semmi sem történik. Alt+f4 után ismét ez a hibajelenség áll fent.
Sorry a képminőségért telefonnal sikerült fotózni. -
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok!
Játszik valaki esetleg 2560x1600 felbontáson? Ablakos módba tökéletes minden de mikor átrakom teljes képernyősre a beállítást akkor olyan lesz a kép mintha kb 1024-es felbontáson( minden olyan óriási nagy lesz) játszanánék valami régi gépen. Egyel kisebb 16:10 felbontás az 1920x1200 amivel szintén tökéletesen fut, csak szimplán nem értem miért van ez. Más játékoknál semmi probléma a 2560x1600-on.
Ötletek? -
[HUN]Dani
őstag
Mi nagyon op most t6-7-be funolni?
-
[HUN]Dani
őstag
Hali. Mostanában újra játszom sajnos, utoljára a nagy grafikai újítás előtt játszottam. Szokni kell a sok új pályát, meg a régieket is, mert teljesen másmilyenek lettek. Sok új tank is lett satöbbisatöbbi.
A lényeg, hogy letöltöttem ezt a protanki spoter gun mark modot vagy mi a pontos neve neki. Hogyan kell ezt felrakni, hogy jól működjön? Beraktam mindent a mods mappába, de a tech treen nem a számokat mutatja, mint a képeken látszik hanem <font color> és társait, illetve játékon belül sem olyan, mint pl mr.scheffnél. Mit basztam el?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
h1mpi #158456 üzenetére
Nemrég lett meg a tízes. Jó, hogy gyorsan megy, lő, céloz és tölt, de kisebbet sebez sokszor. Keményebb tankokba nem ritka a 100-200 vagy kisebb. A 18 darabos lőszer kapacitás meg kész vicc. Nem egyszer lőttem már el az egészet. Wn8 növelésre abszolút alkalmatlan, de rontásra kiváló. Nem fogom eladni, mert tízes tank és azt nem adunk el, de a 212a jobban feküdt. 212a töltése 30.85 volt talán, ennek meg 25.85 vagy valami ilyesmi. Döntsd el te, de én így, hogy mindkettővel mentem nem venném meg újra a tízest.
-
[HUN]Dani
őstag
Nos. 25 modern ládából elég jó kört futottam!
A rengeteg díszen kívül kaptam:- 8750 gold
- 7 garázshely
- 17 prémium nap
- 1.2m kredit
- B2 t4-es német ht
- AC1 t4 angol med
- T28E F-30 t4 orosz med
- T26E5 t8 ht
- Lorraine t8 med
- Type59 t8 medTalán jobb nem is lehetne
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Biztos sokan ismerik YouTube-on a lacho Wot replays csatornát. Ott olyan xvmet használ a srác ami csak a neveket beszínezi meg a wn8 értékeket kiírja. Ha letöltök egy xvmet ezt be lehet rajta állítani? Vagy aslainba benne van ez az opció?
Értsd. Nem kell a sallang csak a wn8 értékek.
-
[HUN]Dani
őstag
Játszik valaki közülünk 29-es monitoron? 2560 x 1080 felbontás miatt érdekelne. Egy full hd-s 24-est cserélnék le egy nagyobbra.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
AlexHerceg #145079 üzenetére
Nálam ez egy poénnak jött le..
-
[HUN]Dani
őstag
Miért nem tudok tankot eladni? Beírom az összeget és szürke az elad ikon. Mod nincs fent, és nem, nem adtam el ma még 5 tankot.TárgytalanÖtlete valakinek?
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Sixkiller6 #143537 üzenetére
A t4-el csak HE, az ötössel AP.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Sixkiller6 #143525 üzenetére
Csak a 105, másikkal nem fun.
Egyébként nekem a t4 is jobban bejött, mint a hetzer. Azt a trollal használtam és elég sok one shot volt. Mintha sokan nem lennének tisztába azzal, hogy azon is van troll ágyú. Ráesnek, aztán jön a meglepetés.
-
[HUN]Dani
őstag
STRV S1 fű alatti nerfről olvasott valaki? Így sem rossz td? SkorpionG nem lesz vajon?
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
KisApám #129090 üzenetére
Elég jól felbuffolták a páncélját 9.16-ban ráadásul tier limites.. Ha érdekelne a kínai nehéz ág gondolkodás nélkül megvenném.
-
[HUN]Dani
őstag
Estét az uraknak! Milyen konfig kéne manapság ahhoz, hogy HD klienssel legalább közepesen elfusson ez a kaka? Gondolom még mindig intel párti és továbbra is csak egy mag a menő. Amennyiben igen akkor jelenlegi G4400 elég kell, hogy legyen. Kérdés a videó kártya, mert az szemétbe való..
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintem a játék ennyire szar, nálam is előfordul az ilyesmi. Pl.: Sand River csata ütközet módban berohan egy könnyű vagy közepes tankunk a pálya közepére, átnéz a dombon majd bumm, egyszerre felvillan 10 tank és elég rendesen el kezd akadni a játék. Igaz, hogy néhány másodperc az egész, de elég idegesítő.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
neato3loco #87898 üzenetére
Hát erre az új fíícsörre nagy szükség volt..
-
[HUN]Dani
őstag
Miféle patchet frissített a kliens?
-
[HUN]Dani
őstag
Nekünk ilyen event miért nincsen?
Szemét ruszkik.
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintem az M10-et fogom választani majd. 8-as prémem van kettő, 7-es pedig nincs.
1300-1400 átlag sebzés reális lehet vele, ha ilyen jó a töltési ideje. Jövőhétvégén fogom megvenni szerintem, mert előtte nem lesz annyi időm a játékra, aztán ki tudja.. addig lehet megváltoztatom a döntésemet.
-
[HUN]Dani
őstag
Köszi a válaszokat. Mindenféleképpen lóvészerzés az elsődleges szempont számomra. Mind a három tanknak megvannak az előnyei. Egy jó kis orosz med kéne igazság szerint, de az ugyebár nincsen..
Kellene várnom egy tesztszerverig hátha lesznek új prém tankok is.
-
[HUN]Dani
őstag
Vett itt valaki Panther 8.8 vagy CDC? Érdekelne a véleményük róla, lehet megvenném az egyiket.
Esetleg még PantherM10 mennyire használható? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
mcwolf79 #87192 üzenetére
Néhány napja vettem vissza a JgpzE-100-at, mert szükségét láttam valami igazán nagyot harapó t10 gépnek. Nem mellesleg elég magas a fun faktora + ez volt az első t10 járgányom és szeretnék kicsit emberi statisztikát csinálni vele.
Amikor szembe találkozom egy általad is felsorolt géppel pl. E-100, Maus, JgpzE-100 akkor többnyire én is betöltöm az aranyat, de nem azért, mert 299 átütés nekem nem elég ahhoz, hogy belőjem, hanem azért, mert nem akarok semmiféleképpen lepattanni róla. Egyetlen pattanó akár a csatádba is kerülhet, szóval inkább a biztosra megyek.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #86210 üzenetére
Lődd le valaki lánctalpát és amíg trackelve van addig legalább 250-et kell valakinek belelőni.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Zolee_70 #86096 üzenetére
Ez abszolút nem kötekedés. Teljes mértékig egyetértek vele..
Velem is előfordul, hogy 10 csatából 1-2 győzelem van csak, de ha elmegyek 50-60 csatáig akkor kihozom 50%-ra legalább az esetek túlnyomó többségében. Mondjuk a tegnapi nap éppen kivétel ez alól, de cserébe mára legalább 60%-osat várok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
csaba17 #85165 üzenetére
Az artyzás már csak ilyen. 2 vagy 3 napon keresztül csináltam az artys küldetéseket - ebből ugye 2 nap volt a 3 splashes - és igen erősen lerontottam a statomat minden szempontból.
A jelenlegi küldetésem artyval az, hogy egyetlen lövéssel sebezz meg 2 tankot + ölj meg 1-et. Lényegében ugyanaz a sz*pós küldetés, mint a T28-nál, csak itt a 3. emberkének meg kell halnia.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy el leszek vele egy darabig.
-
[HUN]Dani
őstag
Be, az biztos! Napok óta tartok LT-15-nél. 5k spot kéne, de 3.5k-nál nem sikerült többet eddig. Elkezdtem az artyt nyúzni tegnap, de ott meg a 11-es küldetésnél akadtam el. 3 tankot kéne 1 lövéssel sebezni. Nem annyira bonyolult, de eddig valahogy mindig csak kettőt sikerült.
MT, TD, HT kész van..
-
[HUN]Dani
őstag
Az igazság az, hogy nem annyira kemény, mint az kívülről látszik. Tornya és az oldala eszméletlen gyenge. Kupolát ~200, tornyot ~270 pennel belövik. Oldalát is könnyen átviszik ~200 átütéssel már. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki átvált arany lőszerre akkor kb. célzás nélkül nagyobb távolságról is belövik simán. Itt nyilván a magasabb szintű tankokra gondolok akiknek 300+ átütésű gold lőszerjük van.
Az ágyúja se valami fergeteges ezzel a 13s újratöltési idővel, ami mellé jön még a hatalmas sziluett - artyk imádják a tankot - gyér fordulási sebesség és még sorolhatnám. Nincs még E-75-öm, de szerintem jobb, mint a Béla.Ettől függetlenül nekem tetszik a tank és addig biztosan meg is tartom amíg nincs kifejlesztve a Maus, ez pedig nem az elkövetkező néhány hétbe lesz.
-
[HUN]Dani
őstag
Nagyszerű.. XVM, max kamera zoom és napi stat mod amit használok mégis lehet újra modolni mindent hála ennek a hülye eventnek.. Természetesen első csata betöltés közbe kifagy.
-
[HUN]Dani
őstag
No reggel gyorsba letöltöttem a tesztszervert és fel is néztem rá. Jók lettek a HD modellek. Főleg az 50B lett brutális, illetve Obj704 tetejére tettek egy géppuskát ami nekem nagyon tetszik.
A legnagyobb és legjobb dolog amit végre valahára betettek az ez: New feature: crew role classification retraining Végre átképezhetem a rádióst töltőre és így tovább, viszont ez 600 goldba fáj ami azért nem kevés. Viszont ha azt nézem, hogy vannak 3 képességes rádiós embereim akkor ez a 600 arany nem sok érte.
Új prém tankok nem 9.6-al jönnek? Azok érdekelnének a legjobban.
-
[HUN]Dani
őstag
Visszajátszás. Nem nagy szám, mert távolról lövöldöztem, de ha van még 1 perc akkor nyerünk.. Tudtam, hogy ratyi a csapat ezért nem mentem előre, hanem inkább sniperkedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged