Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#27901) nyunyu válasza PAtr0n (#27888) üzenetére


nyunyu
félisten

Kíváncsi lennék hogy hány embernek van itt acélfal jelvénye amit a KV-1S-el szerzett

Ahhoz kepest, hogy T1HT-val ketszer annyit mentem, mint a sport kaveval, meglepo, hogy az elobbivel csak 2, mig az utobbival 4 steel wallom van.
Viszont azt meg mindig nem tudom, hogy hoztam ossze Shermannal, Sherman E8-cal, Type58-cal, VK3002DB-vel egyet-egyet, JP-vel, JP2-vel kettot-kettot, Indien panzerrel harmat.
Panther M10 hat steel wallja 255 kor alatt meg kulon rohej kategoria.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27902) Enzolord válasza myckey (#27899) üzenetére


Enzolord
addikt

Akkor most irány vissza a csatatér..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#27903) nihill válasza Cucuska2 (#27892) üzenetére


nihill
őstag

Nekem T18-al is van acélfalam :)

(#27904) PAtr0n válasza nyunyu (#27901) üzenetére


PAtr0n
addikt

Sajnos a többi vasat amiket írtál (még) nem ismerem, biztos van papírabb kategória is abban a Tierben heavyként, de én akárhányszor lőttem KV1-S-t szinte mindig bevittem T5 TD vel vagy Heavyvel is.
Múltkor a Luchs-al azt hittem meglesz, Erlenberg-en annyit pattintottam, hogy már lekopott a festék, persze nem KV1S troll ágyút, de nem egyszer lőtt meg egy Csörcsill, egy AT2, meg egy T34-85. hogy hogy csináltam nem tudom, de aztán a végén nem lett meg. Rohadt kis dög a Luchs, erős ágyú, gyors, és még sokszor pattint is.

cyberwarfare:
Guiness rekord gyanús, nyunyu-nak meg meg is van az olvasottak szerint :D

myckey:
Nyilván nem lehetetlen, de eszeveszetten kell forgatni hozzá, amit a KV1 vagy T150 nyugalmi helyzetben is megold. Múltkor nem hittem a szememnek T150-el, Mines déli oldalon kezdtünk, gondoltam na majd én jól bevédem a bázist, figyelem föntről a pilácsolótornyot, meg a dombtetőt is. A dombot nagyon hamar buktuk, egy Hellcat egyből elkezdett kóstolgatni, közben egy artytól is kezdtem kapni az áldást. Ezt megfejelte valamilyen heavy a domb feljáró felől a kő mögül néha kinézve sorozatos tűzzel, meg néha kaptam egyet egyet a világítótorony dombról is. Volt ám pánik, mert a láncomat gyakorlatilag eltűntették a folyamatos tűzzel, de a HP-t csak csipegetni tudták, és csak úgy villogtak a szürke kiflik minden irányból. A végén nyertünk, nekem maradt kábé 50 életerő, na meg az emlegetett acélfal. A szerencsém valószínűleg az volt, hogy egyrészt messze voltam mindenkitől, másrészt hogy mind a világítótoronnyal, mind a dombbal kábé 40-45 fokos szöget zárt be a test, a tornyot ugye forgattam, a feljárónál tűzelő heavy meg nem tudta a hasamat lőni, mert hulldownban voltam. Az arty meg valami csíra lehetett :)

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#27905) myckey válasza PAtr0n (#27904) üzenetére


myckey
veterán

nekem is van kávé egy és t-150 -szeretem is őket-,bár a franszíjá BDR gépet jobban bírom tr5 ben
T-150 frankó gép,jókat lehet vele menni :K

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#27906) Comic


Comic
aktív tag

Az miért lehet, hogy egy ilyen laptopon játszik a párom és néha 30-40fps-t megy, néha max 3-at.
Látszólag semmi rendszer nincs benne, hogy mitől változik, de sajnos játszhatatlanná teszi a játékot.
A specs szerint mennie kellene, gond nélkül. de nem, hogy közepesben csinálja ezt, hanem minimumban is.
Ezek alapján nem hiszem, hogy a VGA lenne a baja...
Érdekessége a dolognak, hogy csakis és kizárólag evvel a játékkal csinálja.

(#27907) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Ezt a csodás leosztást most dobta az MM. Letaroltak minket, mint a buldózer...

Nagyítás

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27908) sebijani1982 válasza Comic (#27906) üzenetére


sebijani1982
senior tag

A bokrokat nehezen számolja a játék.

Acer Aspire 5720ZG laposom van, minimum grafon,
modok: golddetector, vadkörte féle minimal célkereszt van csak fent 30-48 FPS natív 1280x800-as felbontáson. Bokros, erdős terepen és néha a városi pályákon megőrül a játék 3-9 FPS közé esik vissza.

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#27909) Jo33by


Jo33by
tag

Még ilyen gyalázatos csatákat nem alkotott a Wot mint amit ma tett elém. Bármilyen tankkal bárhol. Máskor a délután van agyonnyomva és estére feljavul, most az este sem volt egy normális csata. Hihetetlen miket rakott ma össze. Továbbra sem a noobokat szidom hanem a rendszert ami nem osztja el normálisan a játékosokat. Über a game, sorban a 3-4 perc alatt 1:10-es csatákkal tier 9-10 tankokkal? Normális?

[ Szerkesztve ]

(#27910) diegho


diegho
nagyúr

Nem a játék hibája, hogy a játékosok tudása között mérhetetlen különbség van.

(#27911) munnergep


munnergep
senior tag

Na ezzel nem gondoltam volna, hogy valaha is megszerzem, nem szeretem ezt a tankot.

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#27912) forras2


forras2
őstag

Nem értem ezt a hellcatot, sem a JgPanthert.
Hellcattal folyamatosan 8-asok ellen harcolok. Keresem a kis tankokat, akiket még tudok is sebezni a kicsi ágyúval, de nem igazán akar összejönni.
JgPanther ugyan ez. Folyamatosan 9-esek ellen harcolok. Se a VK féle 88-as, se a 75-s ágyúval nem lövöm át őket, mi az istennek dob be ilyen csatákba?
Komolyan gondolkodok rajt, hogy eladom mind a kettőt, csak szopok meg szenvedek velük, semmi játék élményt nem nyújtanak. :o

(#27913) Patrick76496 válasza ollie (#27718) üzenetére


Patrick76496
őstag

Nos akkor nézzük. Ha 1328 köröd van vele, és 158 sniper medálod, akkor ugye ~8,4 körönként kaptál egyet. Én 416 csatát mentem ezzel a géppel, és 65 sniper medált szereztem, ami azt jelenti, hogy ~6,34 körönként lettem mesterlövész, ergo nálam hullottak gyakrabban az ilyenfajta plecsnik. Nem tudom te hogy vagy vele, de a 87,73% még mindig jobb a 84,24-nél. :)

Amúgy én nem azt mondtam, hogy rossz lövege van, (tény, hogy jó az átütése és a célzási ideje), hanem azt, hogy ez a tank semmivel sem emelkedik ki a többihez képest. Egyébként az M6 szerintem is jó kis gépezet.

(#27725) Atlantis: Nem azért kedvenc tankom az ST-I, mert orosz, hanem mert bármelyik T10-es tankomnál többet sebzek vele, és akármennyire lehetetlen leosztások vannak, 5-körből legalább 4-ben 2000 dmg felett végzek. Annak idején csakis azért vettem vissza, mert nagyon tetszett a kinézete, csak azért szereltem fel és képeztem át rá a Churchill III legénységét, mert kedvem lett hozzá, amint megláttam, hogy Szecska mester is ezzel játszik. :) És láss csodát, annyira bevált, hogy azóta is minden második köröm ezzel a tankkal van pihenésképp. Amúgy T5-6-7 heavy-knél sokkal inkább az amerikaiakat választom az oroszok helyett. A KV-4-el én sem értem mi baja van mindenkinek. A klán témáról meg majd írok pm-et. Szerk.: Az átlagsebzésemet ne nézd ST-I-el, amikor anno 51-52%-os koromban eladtam, 1700 volt. Most onnan tornázom fel.

(#27741) SHiZUOKA: Na de basszus mit kell azon nerfelni? :F Így is olyan lassan céloz és pontatlan is, bármelyik T6-os heavy-vel szívesebben játszok (nem pártolom, hanem csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem OP). Mondjuk az idézőjeles "nerf" után lehet kicsit nyugodtabbak lesznek majd a T5-6-os csaták.

(#27795) diegho: *Neked ez a kedvenced, ezzel megy a legjobban a játék. Egyébként jók a lentebb lévő érveid, kicsit elgondolkodtam, hogy mégis inkább ennek kéne majd maradnia az E-75 helyett. Engem az tart vissza, hogy 300-as átütéssel már beütik a tornyát szemből és hogy pontatlan. A kicsi átütés talán még nem is lenne gond, mert 235 is rengeteg mindenre elég T10-ben, de mivel magasabb a tank, ezért más szögben éri az ellenséges tankot a lövedék, és ugye így nagyobb eséllyel pattan. A 0,4-es pontosság pedig nem a legjobb weakspot célozgatásra.

Prém nélkül viszont lehet, hogy nem olyan egyszerű kihozni, ha golddal lősz, én 5-nél többet biztos nem viszek benne, ha nekem lesz (már csak azért sem, mert HEAT lőszer). Neked milyen arányban van feltöltve a lőszerrekesz AP/HEAT/HE-vel? Még egy kérdés: az FV215b (120)-al és a 113-mal mi bajod van?

(#27867) SSJmeszes: Te milyen TV-n játszol? :DDD

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#27914) mefistofeles válasza diegho (#27910) üzenetére

Ez igaz, de ha komolyan figyelembe venné a játékosok statjait az MM akkor lehet, hogy egy csatában 10 noob lenne de 5-5 elosztásban nem pedig mondjuk 9-1 ben!
Fogalmam sincs, hogy mi alapján sorsol össze a játék emberkéket, de a személyes tudás szerintem még a vasnál is fontosabb tényező egy csata kimenetelében......

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27915) mefistofeles

Délután valakivel vitáztunk, hogy a churchill I-et nem sorolja az MM a VII-es elé. Nos most játszottam egy csatát, én voltam a top churchill I-el, alattam a VII-es ráadásul egy sokkal tapasztaltabb, jobb stattal rendelkező parancsnokkal!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27916) PAtr0n válasza forras2 (#27912) üzenetére


PAtr0n
addikt

Bezzeg amikor én megyek T5-ben, állandóan az arcomba rak 2-3 pokolmacskát, akiket úgy rühellek mint a szart. Ráférne egy nerf a kis köcsögre. Vagy az ágyúját, vagy a sebességét vegyék el, vagy csökkentsék a HP-ját, mert undormány csótány.

TESCO-Zsömle:
Azért mert nálatok 4 náluk 6 heavy? Simán le kellett volna hoznia nálatok a TD fölénynek a meccset. Ezt igenis jól sorsolta az MM, nem kell mindig azt hinni, hogy akinél a több heavy az nyer. :)

myckey:
Jó bizony, csak kicsit gyorsíthatnának rajta :)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#27917) vhw válasza mefistofeles (#27915) üzenetére


vhw
addikt

Screenshot?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#27918) mefistofeles válasza vhw (#27917) üzenetére

Már bánom, hogy nem csináltam de ígérem, legközelebb hozok. Egyáltalán nem ritka esemény!....
Azért ez nem akkora horderejű ügy, hogy ez miatt kamuzzak.....

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27919) Diarmand válasza mefistofeles (#27915) üzenetére


Diarmand
senior tag

Már meg ne haragudj, de [link]

(#27920) HellGreg


HellGreg
őstag

Sziasztok, kérdésem lenne. Szerintetek érdemes a SU101-es ágat erőltetni? Volt egy su100-asom, eszméletlen jó (persze megvan még), lett belőle Su100m1: kínlódás, vergődés, a saját szintemen lévő tankokat sem tudtam vele megsebezni, nemhogy a magasabbakat... nagy nehezen eljutottam a Su101-ig, de úgy látom, nem lesz jobb a helyzet, még magasabbakkal küzdök ugyanazzal a szarral, csak nem 2 hanem 3 lövésből nyírnak ki... csinálom a su152-t is, de még elég sok kell az ISU-hoz. szóval érdemes a su101-gyel kínlódni?

(#27921) mefistofeles válasza Diarmand (#27919) üzenetére

Nem haragszom!
Úgy látom itt vérrel aláírt okmányok nélkül mindenki hazug. Ígérem még a héten hozok screenshotot!
Nem ismerem a leírt szabályokat de ezt nem álmodtam, elnéztem vagy efféle. Mióta van Curchillem nem hiszem, hogy volt nap mikor nem fordult elő.........

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27922) Iratus bug válasza Bingisz (#27853) üzenetére


Iratus bug
tag

Kettő éve? :U 1 éve van kb KV-1S-em, azóta sokszor volt változtatás... Átfutottam a képeimet és csak ezeket találtam gyorsban.



(#27884) nemeth989 - A T-150 kettőt lő addig amig a KV-1S egyet közel azonos össz sebzéssel.

[ Szerkesztve ]

TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

(#27923) vhw válasza mefistofeles (#27921) üzenetére


vhw
addikt

Tényleg nincs semmi jelentősége...
De homlokegyenest ellentmond a jelenlegi ismereteinknek... így, ha már ilyet állítasz, akkor legyél szíves...

(letoltam már pár csatát én is, és sosem találkoztam az említett jelenséggel)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#27924) ollie


ollie
MODERÁTOR

Hát srácok, kaptam HearthStone beta kulcsot, szóval lehet, hogy bye bye WoT. :DDD

***

(#27925) emre válasza PAtr0n (#27888) üzenetére


emre
veterán

Az acélfalat hagyjuk, mert legalább 50%-ban az ellenfél bénázását jellemzi.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#27926) Pete55555 válasza diegho (#27910) üzenetére


Pete55555
addikt

Ez qrvanagy :C :-D
Bár ettől függetlenül az MM-et megoldhatnák úgy, hogy kicsit jobban törekedjen arra, hogy kiegyenlített legyen a játék.

Emre : és a Spártai? ;]

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#27927) Drenadar válasza Iratus bug (#27922) üzenetére


Drenadar
veterán

Te tudod, hogy mit sebez a t150 ágyúja?
Átlag sebzése 390, szóval ha ez fele a kv1s sebzesenek akkor nálad iszonyat sokat sebez. Minek bl9 vagy bármilyen te ha ott a kv1s?

LoL

(#27928) Antonius1978 válasza ollie (#27844) üzenetére


Antonius1978
addikt

Ertem.Aztan ha en is visszaterek a jatekba, mehetunk par kort.
Sztem nem te felejtettel el jatszani, hanem higul a mezony...a sok akcio miatt olyanok jatszanak t-8/9/10-ben akiknek t5-ben lenne meg a helyuk, meg ugy erzem valami el van kurva, nem kicsit, nagyon...mar nincs meg az a kellemes erzes, hogy jokedvvel tankozok, igy hagyom a fenebe egy ideig.

(#27929) dfsz34 válasza PAtr0n (#27916) üzenetére


dfsz34
őstag

Jó az a hellcat, de csak a nagy ágyúval. Még csak 47% a WR vele (stock állapotban kegyetlen MM-t kapott, soha nem voltam top), de javul és jelenleg 1000 az átlagsebzésem vele úgy, hogy a 96 csatából kb 60-at a nagy ágyú nélkül mentem.

Ha belegondolunk, hogy nem is vagyok túl gyakorlott még ezzel és majdnem a hp-ja duplája az átlagsebzésem vele úgy, hogy a csaták 2/3-t a kisebb löveggel mentem. Ez az arány nagyon jónak számít és szerintem nagyon op az a tank, nem véletlen, hogy rengeteg profi használja stat javításra.

Én is megtartom, de nem a stat miatt, hanem mert igen jó és izgalmas csatákat lehet vele menni.

Igaza van/volt EJ-nek, hogy a gyors tankok az igaziak. T71 és Hellcat a két olyan tank, amikkel mindig izgalmas csatákat megyek. Ha vesztek is, akkor is mindig van valami érdekes, akár elkapok egy bamba löwét vagy például a T71-el próbáltam elkapni foch155-t már többször is, de eddig mindig töltve volt és kilőtt vagy körben ott voltak a társai és nem tudtam a hátába kerülni, de meglesz ez, és ez egy igazi kihívás.

(#27930) Cseri0058


Cseri0058
őstag

Szavazzatok!
[link]

(#27931) Antonius1978 válasza Cseri0058 (#27930) üzenetére


Antonius1978
addikt

Szavaztam, aki nem unja szinten szavazzon, huzzunk bele ;)
Habar lehet hogy a szavazas semmit sem er, mert nem hivatalos...vagy megis ?

HOPPA : ez nem arrol szol, hogy milyen tank kerul be a jatekba, hanem hogy az iro legkozelebb melyik nemzet tankjarol irjon cikket...

[ Szerkesztve ]

(#27932) Linkin


Linkin
senior tag

A centuriót vagy a su101-et érdemesebb megvenni? Tuodom hogy az eggyik td a màsik meg nem csak az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb vagy esetleg a kínai med àg?

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#27933) Gyuri27 válasza Antonius1978 (#27931) üzenetére


Gyuri27
félisten

Remélem a Tast nem baltázzák el. Iszonyat jó td-t lehet belőle csinálni. Mint ahogyan a valóságban is marha jó lett volna. Lapos, széles. Elöl állat páncél. Jó gun.
Várós.

Amd - Radeon - Ryzen

(#27934) Midway


Midway
senior tag

Csak nekem nem megy ma reggel az xvm?

[ Szerkesztve ]

(#27935) Bingisz


Bingisz
addikt

Srácok abban semmi kihívás nincs, hogy csak egy helyen satírozzátok ki a neveteket, első dolgom beírni a noobmeterre a nagy unalmamban.... :P :DDD
Ha rejtegetni akarjátok a neveteket, akkor cenzúrázzatok rendesen!

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#27936) Midway válasza Bingisz (#27935) üzenetére


Midway
senior tag

Én nem satirozom, műkedvelő amatőr vagyok. ;]

(#27937) jozefgucci1 válasza Linkin (#27932) üzenetére


jozefgucci1
addikt

A kínai med ág nekem eddig nem jön be annyira. Jelenleg a T34-2- nél tartok még a nagyobb motor kell rá , de még nem éreztem rá eddig. Akinek megvan amúgy ahhoz szólna a kérdésem , hogy melyik löveggel használja ? A nagyobb 122 milis vs100 milis ? Utóbbinak nagyobb az átütése ,de kisebb sebzéssel a másiknál fordítva és nem mellesleg kétszer olyan lassan tölt. Egy med tankon elég gáz a 13 sec töltési idő és hozzá egy 175-ös átütés.

Tegnap ph-s kolegával mentünk jó pár kört Tier7 td vel ő fullos Jp míg én T25/2 .A hellcat után azt kell mondanom , hogy ez a td borzalom. Eddig nem találtam olyan tulajdonságát amit előnyként tudnék kiemelni és tudnám hasznosítani .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#27938) Angel1981 válasza Chris0321 (#27860) üzenetére


Angel1981
veterán

Szerintem az komolyabb akciókat Halloween-re tartogatják.
Meg ez sem rossz, Matilda beizzítva! ;)

Amúgy jó fejek, hogy már csütörtök este kiadják, korábban csak péntek este került ki.

Egyébként meg sajnálom, hogy kirúgtak! :(

[ Szerkesztve ]

(#27939) mefistofeles

Azért arra meghallgatnám a magyarázatot, hogy hogyan fordulhat elő, hogy egy helyben állok bokorban és nem látom az engem lövő ellenséget, miközben sík terepen kb. 20 méterrel van előttem, ráadásul mozgásban!????

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27940) Angel1981 válasza Chris0321 (#27869) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem vagyok jogász, de a családomban több is van.

Tőlük úgy tudom, hogy munkakörben elkövetett gondatlan károkozás esetén a havi bruttó átlagfizetésed feléig vagy büntethető, többet nem követelhetnek, csak szándékos károkozás esetén, amit bizonyítaniuk kell!
Ezt a pénzt ki ne fizesd, inkább tereld jogi útra!

(#27941) Preda


Preda
aktív tag

Fura mostanában nem hallgattam AC\DC-t itthon(asszony is itt van azt nem jó ha ordít a fülembe mer nem hallom mit mond és aztán meg kiakad :D), de amikor Diegho belinkelte Az utolsó akcióhős- soundtrack-et megint elkapott a hév :). Egyszerűen megunhatatlan zene , ha 100 ezerszer nem hallgattam meg back in back, razors edge , high voltage albumokat akkor porladjak el.
Szóval nekiálltam wotozni ha Big gun akkor mondom stílusosan JpzE100 legyen a kiválasztott és nagyon adta így zenei aláfestéssel :D. Végre sikerült felhozni 57%-ra. Szerencsére többjére értelmes volt az MM is.
Jagdpanzer E 100 12 83.33%

Kösziii Diegho :C

(#27942) Angel1981 válasza SSJmeszes (#27867) üzenetére


Angel1981
veterán

Bocsánat, de ezen miért vagy meglepődve?
Teljesen érthető, hogy úgy van kitalálva, hogy ha az ember tartósan magas tierben akar játszani, akkor fizessen.
Már pusztán a lőszerek árán is látszik; T7-T8 környékén hirtelen minden lőszer esetében kb. triplázódik a kredit / okozott sebzés arányban számolt ár, amire semmi más logikus magyarázat nincs, csak az, hogy rávegyék az embert arra, hogyha tovább akar menni, akkor fizessen.
Ez azonban teljesen érthető, a WG nem non profit szervezet...

Egyébként jó kör volt! :R

(#27943) Angel1981 válasza diegho (#27893) üzenetére


Angel1981
veterán

Köszönjük, hogy kifejtetted! :R

A Maus-ról is leírnád így a véleményedet, ha megkérlek? :)

(#27944) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Sziasztok!
Durván 6óra múlva kezdődik a Golden Joystick Awards 2013

(#27945) sith7 válasza Preda (#27941) üzenetére


sith7
nagyúr

AC/DC, Metallica örök kedvenc, sose lehet megunni :N

Jelenleg a JT - t tolom, de nagyon várom már a JpzE100 -t, esetleg 1-2 rep ? :B
Jöhet mail - ben is, ha nem akarod publikussá tenni :R

(#27946) Chris0321 válasza Angel1981 (#27940) üzenetére


Chris0321
addikt

Hétfőn megyek majd be a munkaügyre, meglátogatok egy ügyvédet is és kikérem a véleményét. Megmutatom az összes papírt amit aláírattak és elmesélem a mi történt. Remélem, hogy tud majd tenni valamit. Köszönöm, én is sajnálom, hogy elküldtek de ez most így alakult. Lehet még én jártam jól, ki tudja miket talál majd még ki az új főnök.

[ Szerkesztve ]

(#27947) Angel1981 válasza Chris0321 (#27946) üzenetére


Angel1981
veterán

Helyes!
Kitartást, és a legjobbakat! :R
És addig is jó WOT-ozást! ;]

[ Szerkesztve ]

(#27948) Chris0321 válasza Angel1981 (#27947) üzenetére


Chris0321
addikt

Nagyon köszönöm.

(#27949) Linkin válasza jozefgucci1 (#27937) üzenetére


Linkin
senior tag

Nekem ki van húzva a kínai nehéztankok tizes- ig tehát agyúk és motorok megvannak

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#27950) Angel1981 válasza vhw (#27923) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem lehet, hogy keveri az orosz T5 prémium Churchill III-mal?
Az tényleg kerülhet alá, mert ugyanúgy T5 heavy, de a neve az ABC sorrend alapján hátrébb predesztinálja egy hangyányival. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.