Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#27751) ollie válasza nemeth989 (#27726) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jó a KV1S armorja? Ez nekem új.

(#27725) Atlantis: mi a baj a KV-4-gyel? Az egy eszméletlen jó gép. Talán a legjobban páncélozott tank a tierjében (néhány tier 9 is megirigyelhetné), és az ágyúja is jó. Kicsit lassú, de azért nem KV-5 kategória.

[ Szerkesztve ]

***

(#27752) echterion válasza Atlantis (#27725) üzenetére


echterion
nagyúr

Nem azt írtam, hogy nulla. Azt írtam, hogy nekem nagyon nem megy vele. Ha tesztszerón nem megy, akkor szerinted vegyem megy 6 milláért, aztán menjek vele 100 csatát, hátha megszokom? Ennyi időm nincs, hogy 6 milla credit-et csak úgy kidobjak a bizonytalanra. Eddig kb. 10 csatát mentem vele és hát nem én voltam a döntő tényező, na. :))

**********

(#27753) Bingisz válasza ollie (#27751) üzenetére


Bingisz
addikt

Mondjuk a KV-5 sokkal gyorsabb, mint a KV-4.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#27754) mefistofeles

Tudom, hogy kinek a pap, kinek a papné de tanácsot szeretnék kérni. A TierV-ös tankjaim közül melyiket húzzam tovább és mire? Szeretem a pontos, gyors löveget, a gyorsaság akár (némileg) a sebzés/átütés kárára is mehet.
Pz III/IV - VK 30.01 D

StuG III - Jg.Pz IV

Churcill I - Churcill VII

-------------------A 43
T 34 <
------------------T 34-85

---------------------KV-1S
KV-1 < - T-150
---------------------KV-2

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27755) ollie válasza mefistofeles (#27754) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A németeknek általában pontos ágyúik vannak, az angolokat nem ismerem, az oroszoknál ágyútól függ, de a vasaik általában nem snipertankok.

***

(#27756) Tiszteletes válasza mefistofeles (#27754) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Ha szereted a pontos ágyút, nagy átütést, és még a med stílus sem áll távol tőled, akkor a VK 30.01 D-t imádni fogod a Stug ágyúval. Én imádom vele kifilézni az óvatlanabb KV-1S-eket. :D Ezzel a meddel a legjobb a statom, messze az átlagom felett.

Sniperkedni tökéletes. Közelharcban pedig futás közben kell megenni vele az ellent. Egy lövés lánc kettő-három már mehet is a testbe.

Mivel a tierjében aránylag keveset sebez, jellemzően nem törődnek vele eleinte. Amikorra meg már igen, addigra késő. ;]

JagPzIV-et én még elég kezdő koromban szenvedtem végig. A 132 pennes 88-assal elég szánalmas köröket mentem vele. Szerintem STUG ágyúval vagy gold+88-assal érdemes húzni.

KV-1 Speckó, mint ahogy írták nagyon fun tud lenni, csak hát az a fránya töltésidő és az orosz ágyúk "pontossága"....

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#27757) sith7 válasza mefistofeles (#27754) üzenetére


sith7
nagyúr

StuG III - Jg.Pz IV :)

(#27758) Atlantis válasza ollie (#27751) üzenetére


Atlantis
veterán

Az, hogy lassú, más bajom nem volt vele teszten (meg hogy nincs bele élesben normális legénységem se, új bandával még rosszabbnak érezném). Bár hamarosan jön a T95, na az biztos átdefiniálja a lassúság fogalmát. :)

echterion: ízlések és pofonok ugyebár, nekem meg az E100 nem tetszett és akkor még finoman fogalmaztam.

Más: ez a Conqueror nem kis csalódás...egészen addig jó gép volt, míg rá nem kellett tenni a "fejlesztett" tornyot. Elveszett így a gun depresson és a páncél is, az alvázra eddig se lehetett számítani. Cserébe a legerősebb puska tényleg nagyon jó rajta, kár, hogy csak erre a vacak toronyra lehet feltenni.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#27759) mefistofeles válasza Tiszteletes (#27756) üzenetére

Köszönöm a segítséget mindenkinek... :C
A Vk 30.01 D nem fog kimaradni az tuti.....

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27760) ollie válasza Atlantis (#27758) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ááá, T95. T28-cal mi a francot csináljak, hogy eredményes legyek? Pont az a bajom, hogy eszméletlenül lassú, és így mire bárhová odaérek vele, már eldőlt a csata, mert vagy ellenség nincs, vagy csak az van dögivel, egyedül meg kicsinálnak. Azt hittem, hogy a T25 AT-hez képest mennyország lesz, mert annak ugye nincs páncélja, még a lehelet is átfúj rajta, de rájöttem, hogy pont azért mentem jó köröket vele, mert nagyon gyors és mozgékony. T28-cal meg valami hibázik. Ha a T95 még lassabb, akkor nem is tudom mit fogok vele kezdeni.

***

(#27761) Tiszteletes válasza Atlantis (#27758) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Közepesnek nevezhető Skillel 100-szor inkább a nagy HP-s E100, mint a kifinomult játéktudást igénylő E5.
Szerintem az E5-öt nehezebb használni mint az E100-at. Nekem csak egyik oldalról van tapasztalatom, de talán nem véletlen, hogy csak a Top klánok használják az E5 falkákat eredményesen. A gyengébbeknek marad az E100 az IS7-el.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#27762) ollie válasza Tiszteletes (#27761) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Így kell szofisztikáltan lenoobozni azt, aki nem jó E5-tel. :D

***

(#27763) Atlantis válasza ollie (#27760) üzenetére


Atlantis
veterán

Egyetértek. Abban bízom, hogy a T95-nél legalább lesz páncél a sebességcsökkenés mellé, de ezt a T28-at bárki átlövi, én mondjuk a Prot-ról jöttem át erre az ágra, de a a Prot sokkal-sokkal jobb volt. Rendkívül csapatfüggőek ezek a lassú TD-k, csapatra meg újabban ugyebár nem mindig érdemes számítani...talán szakaszban érdemes lehet menni, hátha úgy jobban kijön vele a lépés. Nem próbáltam, klán híján most nincsenek szakasztársaim.

Tiszteletes: én se vagyok pro-játékos, távolról sem. Egyszerűen jobban szeretem a viszonylag mozgékony, jó DPM-mel megáldott gépeket, mint a "kimegyek, beleverek a képibe nyócszázat, ha nem pattan le és eltalálom egyáltalán, oszt hátha pattan rólam és nemgyújt ki" jellegű tankokat.
Szerintem amúgy nem a skill-hiány miatt nem használnak E5-öt a kisebb klánok, hanem azért, mert az E100-at és az IS7-et szokták kifejleszteni először a népek, ergo abból van bőven.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#27764) ollie válasza Atlantis (#27763) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na, a Protot nem próbáltam, mert egyből a T30-cal kezdtem azt az ágat (még t10-es tankként volt meg).

***

(#27765) KaLeun válasza r.laci38 (#27657) üzenetére


KaLeun
senior tag

Szerintem minden maradt a régiben, vagyis a nagy nerf óta rendszeresen eldobálja a nagyon távoli lövéseket (magyarul kiesik a célzókörből) ill. "rögzített" lövegnél ugyanez a probléma. Sajnos a 8.8 és kis lag spike-jai rátettek egy lapáttal, gyakorlatilag nem tudok egy a mező közepén békésen legelésző E-100-at 4x (B-C 155 58) eltalálni, mert az esetek többségében valami nagyon durván elszáll a 4-ből 1 lövésem.

Pályát átívelő lövéseknél talán az egyetlen megoldás, ha kerülöd a hozzád képest merőlegesen álló tankokra való lövéseket, mert még egy akkora hodály felett is vígan elszállnak a lövések, mint a JgpzE-100.

Remélem, hogy javul valamit a 8.9 után.

Cila

(#27766) forras2


forras2
őstag

Eddigi legjobb köröm E75-el. Eddig csak púpnak éreztem a hátamon ezt a tankot, de most kezd megtetszeni, de nagyon :K



(#27767) unravel


unravel
őstag

Erlenberg HD minimap

:))

¯\_(ツ)_/¯

(#27768) nemeth989 válasza ollie (#27751) üzenetére


nemeth989
senior tag

Ezt olyan szemszögből mondom, hogy most kezdtem el a 7. T10-esem, nem tartom magam vakegérnek se bénának, a t1 heavyvel, azért jó néhányszor pattantam róla, nem azt mondom hogy megoldhatatlan a kilövése, de azért ha 5-ös szintű harckocsival mész ellene, akkor azért képes pattanni. Az egyértelmű, hogy azonos tierben, 6-osokkal simán dmg-eltem, a 6-osok magasabb pennű gunnja miatt, de ha t5-ben mész és Sportot rak be topba, azért oda kell figyelni, mit lősz. Mondom nem tartom magam bénának.

(#27730) Bingisz ezt tudom, de ha azonos tierben gondolkodunk, vagy kisebben, nem igen van olyan tank 6-tól lefele, ami 2 lövésnél több lenne a Sportnak, azért ez egy kicsit erős, saját véleményem szerint. De ezeket csak akkor érvényesek, ha topnak rakja be, mert azért senki ne mondja, hogy amikor t5-ben mész és egyszer csak bekapod a 400-as puszit, nincs spotolva az baromi kellemes, és ezért megy alapvetően a sírás, mert a Pistike amikor eljut az első T5-öséhez és szembe találkozik a Sporttal és bekapja a 400-at, 12 sec vagy mennyi után, meg a fakeresztet, akkor kezd el sírni, hogy mi az atya úristen volt ez :). És itt azért szerintem a dpm-nek akkora szerepe nincs, nem elsődleges.

Viszont más szemszögből, ha 7-es vagy 8-as a top, akkor meg ugye előjön a kis dpm hátránya, ugye ott már nem 6-700 hp-s tankokat lövöldöz az ember, hanem már megjelennek az 1500-1600 körüli hp-s tankok, meg a viszonzás a 400-as puszikkal, és itt meg a KV1S -t vezető júser nem érzi magát sínen.

Az egészre a megoldás véleményem szerint, egy kisebbet dmg-elő, és egy magasabb dpm-es másik ágyú lenne. Amit részben meg is fog lépni a wg, egy 5-ös Sporttal, aminek 85 v. 100mm-es gunnja lesz, meg marad a mostani változat, kicsit átalakítva.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#27769) Vitiris


Vitiris
aktív tag

Sziasztok!
Golddetector pack 4!

Újdonság:
Jelzi a bejövő de meghiúsult lövéseket, típusok szerint.
A hitlog mozgatható a cdpsetting.xml magyar nyelvű magyarázattal.

Tartalmazza:
OmegaIce féle Received Damage Announcer v1.6
Shtys's Custom Damage Panel 0.8.8.12 + Implant Angle Indicator
Chat history (enter+scroll)

Letölthető!

Köszönettel!

(#27770) GaburroSan válasza Atlantis (#27763) üzenetére


GaburroSan
aktív tag

T-95-nél idáig a legtöbb bekapott elmélet sebzés 17.589 dmg :D

(#27771) unravel


unravel
őstag

Fejlesztői hírcsokor #35

A 8.9 a tervek szerint október 30-án érkezik.

¯\_(ツ)_/¯

(#27772) Angel1981 válasza unravel (#27767) üzenetére


Angel1981
veterán

Szerintem ez inkább Ruinberg! ;]

(#27773) KisApám válasza mefistofeles (#27759) üzenetére


KisApám
addikt

Én is azon a vonalon voltam, azaz van VK30.01D tankom, de a vonalról lementem, mivel nekem a végén a Leopárd nagyon papír, illetve az Indien-Panzer sem egy tuti jószág.

Elmentem a VK30.01H vonalraaz E50M felé... az valahogyan jobban tetszik.
A Tigris jobb lenne a Panther helyett, de az meg az E100 felé megy, mi túl lassú, és a töltési ideje mis elmarad az E50M-től.

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#27774) Atlantis válasza GaburroSan (#27770) üzenetére


Atlantis
veterán

Szép. Ez az, ami elképzelhetetlen a T28-cal, ami még a lassúsága mellé könnyen is átlőhető...bár valamiért ettől még bírom a dögöt, talán az ágyúja miatt, más szerethető dolog nincs rajta.

Amúgy általában ezt sikerül legnehezebben szorzózni, ha béna a csapat, a végén simán szétkapnak, jó ha pár lövésem van, ha meg túl jó a csapat, sebzés nélkül zárom a kanyart, mert nem bírok lépést tartani a csatával. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#27775) echterion válasza ollie (#27762) üzenetére


echterion
nagyúr

Így váltam noob-bá ebben a játékban. :D
Nem baj, ha egyszer nem érzem, akkor nem érzem. PEdig már vártam, hogy legyen két tizesem, de valahogy ezzel nem megy. Nem tudom, milyen taktikával használjam az E5-öt. Snipernek nem érzem eléggé pontosnak, heavy-hez képest meg puha, ráadásul ha hátul maradok, rögtön lenúboznak, hogy mit kempelet egy nehéztankkal. Marad a nagypofonháthaeltalálomésnempattanaztánizgulokhogynelőjeneáttank. ;)

**********

(#27776) mefistofeles

Egyenlőre nagyon bejön ez a nyugis TierV-ös harc. Lassan de folyamatosan nő a win rátám a találati és sebzési arányom is. (nem statisztikákért játszok de jólesik....) :C
Aztán meg még bőven van időm eldönteni, hogy merre tovább...

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27777) oPalRx7


oPalRx7
tag

....milyen jó hogy francia tankos játékosként nem kell golddetektoros moddal törődnöm, engem úgy is minden átüt :DDD

(#27778) echterion válasza mefistofeles (#27776) üzenetére


echterion
nagyúr

Én most a Ferdivel vagyok így. Egyszerűen nincs szívem eladni, de kellene már a Jagdtiger is. Van egy 100+275%-os legénységem, de ha ezeket átrakom az új vasba, akkor mit rakjak a ferdibe? Ha meg nem pakolom át, akkor most toljak 75%-os legényekkel, stock ágyúval egy 9-es TD-t?
Nehéz döntés, mert ha már nagyon elegem van a játékból, pár kör a Ferdivel és megnyugszom és a statom is javul (legalábbis a wn6-om, a winrate-em szörnyű a Ferdivel, még 50% sincs).

**********

(#27779) DVlad válasza echterion (#27778) üzenetére


DVlad
őstag

"...toljak 75%-os legényekkel, stock ágyúval egy 9-es TD-t?"
Miért ne? Nem te leszel az első a világon.

(#27780) ollie válasza forras2 (#27766) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem az E75 az egyik mumusom. Bár már a 2. meccsen meg lett vele az M, de mégis a nyerés arányom 45% körül van vele. E mellett ezzel szoktam talán a legnagyobbakat bénázni. Nem tudom miért van ez. Egy másik mumus amúgy a sima Tiger, azzal 40% alatt van a nyerési arányom.

(#27778) echterion: én soha, semmilyen tankba nem teszem át a legénységet, minden tankot megtartok tier 5-től kezdve, és benne hagyom a legénységet, mert bármikor megjöhet a kedvem a tankhoz. Igen, a tier 9 és 10-es tankokat is 75%-os legénységgel kezdem. Ez alól csak egy kivétel volt, a T110E4-be beletettem a T30 legénységét, amint megjelent az a TD, de mondjuk meg is bántam, miután nerfelték.

[ Szerkesztve ]

***

(#27781) csaabz


csaabz
őstag

A tier 9-es Patton top ágyújának menni a betöltési ideje 100%os legénység + Rammer + Venti + BiA-val?
Mi az általános vélemény erről a tankról?

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#27782) dfsz34 válasza echterion (#27778) üzenetére


dfsz34
őstag

Várd meg az új német TD vonalat. Én kifejlesztem a JT-t, de nem veszem még meg, hanem nekiállok másik TD ágnak, ott vannak brutál dolgok a vége felé. Azt a töltőtáras csodát ki kell próbáljam minél előbb, nehogy nerfeljék.

Majd valamikor később kifejlesztem a JPe100-t, de valahogy ez nem tűnik olyan érdekesnek emellett a másik TD mellett.

(#27783) ollie válasza csaabz (#27781) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Otthon tudnám megnézni. Jó a tank, gyors és agilis, nagyon jó az ágyúja, csak éppen teljesen papír az egész. Hit and run taktikára tökéletes, nem szabad leállni vele pofozkodni, csak ha nem téged figyel az ellenség. A lövegpajzs is simán átlőhető amúgy, sajnos ennyivel rosszabb, mint a Pershing, tehát a hull down taktika nem segít.

[ Szerkesztve ]

***

(#27784) Tiszteletes válasza Atlantis (#27763) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Hogy az E100-a megy az IS7-et szokták először kihúzni.. Hát nem tudom, lehet, hogy igazad van. De aki tud E100-al játszani, az nem megy ki.. Kidugja a tornyot beforgatva, megvárja amíg pattannak róla, céloz és kiosztja Golddal a 700-as puszit... Mert ha kimegy, akkor sok esetben begyújtják az alját, láncon tartják, és rákerülnek.

E5-el, megfelelően skillezve és szerelékezve, a jó játékosok mentből gyalulnak le szinte bármit. E100 az lassú védő tank, az E5 meg támadó. Lényegesen egyszerűbb a korábban leírt formulát alkalmazni E100-al mint a másodikat E5-el.

Noobozásról szó nincs. És persze az se elhanyagolható, hogy a nagyobb HP-val+páncéllal könnyebb randomban is érvényesülni.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#27785) #35692544 válasza PAtr0n (#27701) üzenetére


#35692544
törölt tag

Akkor olvasd el még egyszer figyelmesen a vereség nem befolyásolja a kredit mennyiségét csak az xp- ét
Nem írtam hogy a gold nem befolysolja, de azért azt tudni kell hogy az is le tud pattannivagy mellé menni jem jelent automatikusan sebzést mert arannyal lőttél

(#27786) Chris0321 válasza echterion (#27778) üzenetére


Chris0321
addikt

Ha nem telik egy D.Maxra(én féláron vettem), akkor pl. Stuggal lehet fejleszteni legénységet. Tudom kevesebb lesz a kelleténél de goldért ki lehet képezni a hiányzó 2 embert 100%-ra persze ha van miből.

(#27787) nyunyu válasza nemeth989 (#27726) üzenetére


nyunyu
félisten

Elmondom neked mi a gond a KV-1S-sel, hogy a saját tierjéhez képest, túl erős. Van egy 175-ös átütés gunnja, a legtöbb hp-ja T6-ben, pluszban jó az armorja, és a mozgékonysága se éppen rossz. Nem azt mondom hogy OP a cucc, de szerintem a tierjében túl kiemelkedő.

KV-1S M6
HP: 810 870
teljesitmeny: 600 960
tomeg: 44.67 58.51
LE/t: 13.4 16.4
sebesseg: 43 35
alpha: 390 240
DPM: 1462.5 1893.6
pen: 175 160
pontossag: 0.46 0.38
celzasi ido: 3.4 2.3
latotav: 330 350
radio: 440 480

Egyeb kerdes?

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#27788) K6000 válasza echterion (#27778) üzenetére


K6000
tag

Hasonló volt a problémám, a Ferdi a mai napig megvan és meg is marad, kell az a népnevelő, felvidít minden alkalommal (még a vesztes csaták többségében is). A Jagdtiger azért más, nagy kedvencem, és tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy ezen a tankon van a játék legjobb ágyúja! Én a Ferdinánd legénységét átraktam a Jagdtiger-be (lassan már a 3. skill) kell abba a tankba a jó legénység! A Ferdinánd 75% legénységgel indult, és igen gyorsan elérte a jelenlegi 100% + 1 skill szintet. A JG E100 következik és valószínűleg újra a Ferdiből költözik a legénység...

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#27789) Flayer válasza K6000 (#27788) üzenetére


Flayer
senior tag

Úgy látom mindenki sajnálja eladni a Fredit!Nekem a JP2 van meg de lehet a Fredit is megveszem a rosszabbul teljesítő megy eladásra legénysége pedig a JT-be majd!:)

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#27790) joergie válasza nyunyu (#27787) üzenetére


joergie
őstag

najó, az m6 egy beteg cucc :D és ebben nincs benne a függőleges kitéríthetősége, az is valami brutális. viszont a magassága sincs benne, az M6 egy hatalmas célpont, könnyű eltalálni. de én imádtam :)) Ettől függetlenül a kv1s a nagy alfa dmg miatt op. tölthetne 25mp-ig is, ugyanúgy OP lenne. nagyon jól tudod te is, hogy a száraz adatok nem mindig iránymutatók.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#27791) L4mie válasza TESCO-Zsömle (#27300) üzenetére


L4mie
veterán

lehet cseh vagy szlovák is

btw: tud valaki hitboxos skinhez linket adni?
régen használtam azóta tiert léptem és bejött jó pár tank is, nem ártana feleleveníteni, hova érdemes lőni.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#27792) jimmy74 válasza PR0JECTNR56 (#27741) üzenetére


jimmy74
őstag

Ja,majd még leveszik egy kicsit a reload időt azt lehet hogy a gw E 100-asom gyorsabban tölti be azt az iszonyatot! :DDD

WoT:jimmbo

(#27793) Atlantis válasza csaabz (#27781) üzenetére


Atlantis
veterán

7,68s. Minden igaz, ami ollie írt róla.

Tiszteletes: te így látod, én meg nem...ez a szép a világban, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák. :) Folytathatnánk ezt a beszélgetést az idők végezetéig, de eredménye nem lenne. Saját tapasztalataim alapján ember meg nem győz róla, hogy az E100 jó tank....
Amúgy hogy melyiket húzzák leggyakrabban, az abból jött ki, hogy a kezdő játékos ha tanácsot kér, akkor általában azt mondják neki, hogy orosz HT-t húzzon, mert az a legkönnyebb és saját maga is azt tapasztalja, hogy az IS-7 egy átlőhetetetlen OP-szar. :) tehát neki is az kell.
Illetve a játékosok 90%-a Tigrist akar vezetni, merthát a legenda...annak az ágnak a vége meg az E100, amiről megint azt tapasztalja majd, hogy a rosseb egye meg, a minap is kaptam tőle egy nyóccszázast és még nem is lehet átlőni, hát ez mekkora OP szar...tehát neki az is kell. :)

Akinek nem inge...

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#27794) sebijani1982 válasza L4mie (#27791) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Goharu féle egyből a letöltés!

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#27795) diegho válasza Atlantis (#27793) üzenetére


diegho
nagyúr

Az E-100 a legjobb nem autoloader-es 10-es Heavy.

(#27796) L4mie válasza sebijani1982 (#27794) üzenetére


L4mie
veterán

ty

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#27797) nemeth989 válasza nyunyu (#27787) üzenetére


nemeth989
senior tag

Tényleg szép és jók a számok, de ahogy joergie is mondja nem mindig érződik is. Ha állóháború van, akkor akármennyivel gyorsabban tölthet az M6, ha ki-be kukucskálás van, akkor ha 2-szer úgy dobja a gép, neked harangoztak M6-tal, míg a akv-1S meg kicsivel több mint a hp-ja felét vesztette el.

RideMyStyle "LoveMyWilier"

(#27798) dfsz34 válasza nyunyu (#27787) üzenetére


dfsz34
őstag

Én arra emlékszem, hogy amikor meglett a troll gun a KV1s és az első csatámat mentem vele Ensk-en, akkor oldalt a füves részen jött egy M3Lee meg egy Pziii szakasz, egész jó játékosok voltak. Egy - egy lövés volt mindegyik és utána ott panaszkodtak a chat-ban, hogy a troll gunos kv1s mekkora szemétség.

A nagy alfa sebzés a legnagyobb hatalom ebben a játékban, mert hamar ki lehet lőni az ellenséget minimális bekapott sebzés mellett.

Az előbbi példánál maradva, egy M6-nak 4 sebző lövés kellett volna, ami azt jelenti, hogy ki kell magát tennie az ellenséges tűznek, mialatt pl én az épület mögött töltöttem.

Nem akarok messzire menni a témától, de például a töltőtára tankok ugyanezért pusztulnak, mert sokan úgy használják, hogy kiállnak és mozdulatlanul lőnek, amíg van töltény a tárban, miközben kapják a lövéseket.

Az ilyen gyorsan lövök kicsiket tankokkal mozogni kell és/vagy nagy távolságokból operálni a lehetőségek szerint. Csakhogy ez nehéz és a játékosok döntő része nem is tud mit kezdeni az ilyenekkel.

Ellenben a KV1s meg ISU meg a hasonló felfogású tankok nem véletlenül népszerűek. Egyet lő és az tényleg odab.sz. Utána lehet szépen töltögetni a fedezékben. Egyedül a végjáték nehéz velük, mert az ellenfél ráugrik töltés közben.

Pont ezért kéne szerintem korlátozni a max alpha dmg-t tierenként. Egy tier 6 tank ne lőjön már 400-t, egy tier 8 se 850-t, kivéve persze az artykat.

(#27799) Tiszteletes válasza Atlantis (#27793) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Abszolute egyet értek veled.

Két tankot két különböző képességű pilótával meg ugyancsak nehéz összemérni. Ha valahogy megoldható lenne pontosan azonos képességű játékosokat a tankokba tenni, akkor jelentős mennyiségű csatát lejátszva már le lehetne vonni a következtetéseket, hogy jobb vs. rosszabb tank.

Addig pedig ez stílus, szeretem/nem szeretem kérdés.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#27800) ollie válasza diegho (#27795) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na akkor kiszenvedem az E-75-tel.

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.