Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#27651) Patrick76496 válasza dfsz34 (#27538) üzenetére


Patrick76496
őstag

Nem azt mondtam, hogy én egyáltalán nem használok gold lőszert, hanem azt, hogy nem akarok olyan tankkal játszani, ami sok esetben csak azzal használható. :) Hidd el, nekem is minden tankom lőszerrekeszének egyharmada vagy kétötöde gold ammo, az már más dolog, hogy mikor használom. Pl IS-3-ban nagyon ritkán (csak 5 van benne), mert az rengeteg T10-es tankot sebez akár szemből is, a 225 átütés sok mindenre elég. T9-10-es tankban szinte fölösleges is használni, 250 átütéssel akár még a Maus tornyát is belövöd szemből, csak akkor töltök át, ha E-100-nak csak a tornya látszik ki (és természetesen szembe van velem), vagy E3-nak nem tudom eltalálni a hasát vagy a jobb oldali view portot. Még a T95-öt is át lehet ütni közelről gold nélkül néha még a hasán is.

Az meg hogy kisebb tankokban használom egyértelmű, mert pl egy M4 45-ben nem sok esélyem lenne szemből egy E-75-öt sebezni, vagy mondjuk VK3002M-ben egy IS-3-mat. Gyakran megesik, hogy egyszerűen nincs esélyed flankelni, ezért kell inkább a gold a kisebb gépekbe (gondolok itt FCM vs KV-1). Sőt van olyan tank, amit néha még oldalról sem sebzel AP-val, a KV-1 nagyon szereti benyelni az 57 mm-es csövek AP lövedékeit (Churchill III, T-34-57).
- - - - - - - - - - - - -
(#27543) kisküzdő: Neked is bármikor megvan rá a lehetőséged, hogy golddal lőjj. Annyi, hogy jobban kell játszani, többet kell sebezni, kevesebbet mellélőni és akkor még prémium nélkül is ki lehet hozni a kört pluszosra.
- - - - - - - - - - - - -
(#27583) echterion: Ha neked is csalódás volt az M103 a T29-32 duó után, akkor nem ajánlom megvenni. Az M103-ra nem igaz, hogy mindenről pattan, mindent be lehet vele lőni, amivel találkozik, ennek a tanknak más gondjai vannak. Pl az, hogy amerikai tank létére iszonyat gyenge a gun depression-je (ráadásul magas is, így még kevesebb gyakorlatban) és a tornya is papír, ergo a hull-down egyből ki is esik. A másik, hogy óriási papír célpont (szemből 175 átütéssel belőhető még a tornya is), semmi camo-ja és a sebességétől sem lehet hasra esni. A lövege csak átlagosan pontos, rengeteget lőtt mellé, ezért csak 87,73% lett vele a találati arányom (T32-vel 89,92 volt).

Az E5 már egy fokkal jobb, de számomra az sem az igazi. Igazából mindkét tankra az igaz, hogy mindenből jók egy kicsit, de semmiből sem kiemelkedőek. Talán az E5 abban, hogy fürge, pontos és gyorsan céloz. De itt is megkérdőjeleződik, hogy ez a tank lényegében mire való? Mert heavy-nek nincs elég páncélja, med-nek meg egy cseppet lassú, a hull-down meg itt is kiesik a kupola miatt. Bár én még mindig inkább ezzel játszok, mint egy E-100-al. Ha igazi amerikai stílusú tankra vágysz nagy tier-ben (mint amilyen a T29 és a T32 volt), akkor az ST-I-et tudom ajánlani.
- - - - - - - - - - - - -
(#27613) diegho: Sajnálom, de rossz hírrel kell szolgáljak:
- the developers discussed and rejected the idea of hiding player stats (“there would be more disadvantages than advantages”)
- - - - - - - - - - - - -
(#27630) mefistofeles: Nem rosszabb a páncélja a Ch I-eshez képest, sőt sokkal jobb. Az I-esnél a 176 mm páncél beetetés, annyi csak a hull-ba épített löveg körül van. Szerintem a Churchill I-es jó kis gép volt, a VII-es meg még jobb.
- - - - - - - - - - - - -
Más: Szerintetek várható a hétvégi event-ben Panther I és/vagy M4A3E8 leárazás? "This historical event is to commemorate the beginning of the Second Battle of El Alamein."

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#27652) cscsali


cscsali
tag

Jelentem engedve a "nép" akaratának eladtam az LTP-met és az összes hozzá való arany lőszert:)
Egyébként meg augusztus óta dől a lé, hála az ingyen prémnek napi egy milla simán összejön. Ezért sem értem a nyavajgást a gold ammo miatt. Bárki tud venni...
Jelenleg van 60 napom és ahogy nézem ennyi még össze is fog jönni WoWp-ből :)
Kicsi tankokkal meg jó játszani néha. Ezért is tartottam meg a Chi-ha-t :) Plusz egy olyan haszna is van, hogy a tank mester medál újra és újra megszerzésénél jól jön, ha alacsony tier-ű új gépek kerülnek be.

(#27653) echterion válasza Patrick76496 (#27651) üzenetére


echterion
nagyúr

Hát igen, folyamatosan azt érzem, mikor játszok vele, hogy ez nem egy igazi T10-es, inkább érzem 9-esnek. Mert akármi szembejön, igazából kicsinál, az a 400-as dmg nem tart vissza senkit attól, hogy nekem jöjjön.

Szerintem nem veszem meg. Kár érte, pedig már nagyon vártam, hogy meglegyen. Mondhatni az M103 időpocsékolás volt nekem. :O

**********

(#27654) Cseri0058


Cseri0058
őstag

készen vagyok bazdmeg! vicc ez a játék! akármit csinálhatok vesztek.

(#27655) Bingisz


Bingisz
addikt

Lehet kitalálni, hogy melyik tankjaink foglalták be a bázist...

Pedig az E100, a T54E1, és az IS8 is ott volt előttem majdnem full hp-n.... :O

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#27656) oPalRx7


oPalRx7
tag

hú de pörög ez a topic :D esélytelen visszaolvasni :D

(#27657) r.laci38


r.laci38
tag

Nem hiszem el, hogy arty hónap alkalmából suttyomban nem birizgálták meg az artykat. Rendszeresen 70-80%-a a lövéseknek mellé megy. Irtózatosan mellé. Annyira feltűnő az 1 héttel ezelőtti állapothoz képest. Pedig akkor kevesebb %-on állt a legénység. Dühítő.
:W

(#27658) r.laci38


r.laci38
tag

Prokhorovka - 12-ből 3 találat az 500 m-es határon belül. Kabaré. Két hete fordított volt az arány.
:(((

(#27659) cifram válasza Cseri0058 (#27654) üzenetére


cifram
csendes tag

szóltam, hogy szakaszoljunk :)

WoT: NorHasso

(#27660) Cseri0058 válasza cifram (#27659) üzenetére


Cseri0058
őstag

Amikor írtál már ideg voltam szóval azért sem válaszóltam...

[ Szerkesztve ]

(#27661) KisApám


KisApám
addikt

És igaz - nagyban lesz*/rják, ha írsz a CHAT-be.

Legutóbb is 1 db CHURCHILL + 1 db KV-1S végig ott campelt a bázison. Hiába mondom nekik, gyertek, menjünk, "seperjünk"... semmi... többször...
A végén mindkettőt végignéztem, ahogy egyedül próbálják megnyerni a csatát. Szánalmasak.

Plusz megint: BÁZISt kell foglalni (fehér zászlós).
Nehéz tankok: el a másik irányba... MI kis tankok, a zászló felé.
ELLENFÉL: nehéz tankok gyorsan a BÁZISra, és aztán figyelhettünk...

Mintha SENKI sem tudná használni azt a flancos térképet sem... amin látni, hogy baj van....

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#27662) odrif


odrif
MODERÁTOR

A csapattárs: [link] :Y

20 éve a Prohardveren

(#27663) v!ct0y válasza odrif (#27662) üzenetére


v!ct0y
veterán

Valszeg most kezdte a játékot.

(#27664) mefistofeles válasza KisApám (#27661) üzenetére

Nekem is most volt egy full jellemző kép. Egy bázist támadunk. Az ellen gyakorlatilag azonnal a bázisra rohan, aztán a nehézfiúk védik a foglalkót/foglalókat. A mieink a hegyen túl indulnak, nagy erőkkel mennek, hogy elfoglalják az ellen induló bázisát :W Az egyetlen szerencsénk volt (tényleg szerencse is kellett) hogy valahogy kiatartottunk a bázisnál (persze hullottunk mint a legyek, de legalább nem tudtak zavartalanul foglalni) a végére csodák-csodája odacammogtak a mi nagyfiúink is és a már megtépázott ellenséges heavykat kilőttek. nem sokon múlott de nyertünk. Mondjuk ez a ritkább. Legtöbször úgy veszítünk, hogy a heavyeink a világ végén kóricálnak.....

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27665) odrif válasza v!ct0y (#27663) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Biztosan, nem is tudta mit kell csinálni a T-80-al.

20 éve a Prohardveren

(#27666) mefistofeles

Az a legfőbb gondom sok játékossal, hogy elemi dolgokat nem fog fel! Jómagam tök kezdő vagyok, mindenféle kimagasló képesség nélkül, sok pályát még nem is ismerek stb. De azért ha egy városi zászlót kell elfoglalni, akkor egy heavyvel nem fogok az ellenkező irányba elcammogni..... :W
Van egy pálya (tökre nem tudom a nevüket) a közepén egy nagy tér, városban, ha alulról nézzük akkor jobbra egy hegyi út balra vasút. a vasúton szokott lenni az egy szál zászló amit meg kell védeni. A hegy két oldaláról indul a meccs.... Na itt is sokszor a csapatunk kétharmada elfoglalja a hegyet, általában 3-4 en megyünk a zászlóhoz. ott az ellen heavyik szépen legyalulnak minket, míg a mi heavyink, büszkén forgolódnak a hegyen, hogy lám-ám elfoglaltuk. Simán veszítünk...... na ez pl. tökre rendszeres, 10 ből kb. 7-8 meccs igy zajlik.

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27667) Achill3uS válasza Bingisz (#27655) üzenetére


Achill3uS
veterán

E75, IS3, VK? :D :U

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#27668) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Van olyan célkereszt-mod, ami helyettesíti a bohóc modot? Szóval a megcélzott terület érzékenységének megfelelően színeződik el, esetleg kiírja, ha kritikus rendszer található a becélzott ponton.

Jobb lenne úgy tanulni, hogy közben a tankok kinézete nem változik meg radikálisan.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27669) #95904256


#95904256
törölt tag

Ez nehéz szülés volt. Erre a gépre nem sikerült ráéreznem. :(

(#27670) odrif válasza mefistofeles (#27666) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Én ezt az ütközet támadást már rég kikapcsoltam a beállításokba.
Szerintem érdemes.

20 éve a Prohardveren

(#27671) mefistofeles válasza TESCO-Zsömle (#27668) üzenetére

van egy célzó mod ami kiírja magyarúl, hogy tuti az átütés, reménytelen vagy nehéz elvben ez az
Különben én még nem próbáltam. egyébként ez 3 célzó egyben én a ZHC0933-at használom és tök jó!

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27672) Bingisz válasza Achill3uS (#27667) üzenetére


Bingisz
addikt

Honnan találtad ki? :DDD :W

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#27673) mefistofeles válasza odrif (#27670) üzenetére

?

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27674) odrif válasza mefistofeles (#27673) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Mi a kérdés? :F

20 éve a Prohardveren

(#27675) mefistofeles válasza odrif (#27674) üzenetére

Nem értem mit kapcsoltál ki..... :U
Ki lehet kapcsolni a nem kívánt játékmódokat?

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27676) odrif válasza mefistofeles (#27675) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Igen itt:

20 éve a Prohardveren

(#27677) mefistofeles válasza odrif (#27676) üzenetére

Köszönöm! :R Nem hiszem, hogy élni fogok vele de jó tudni!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#27678) Angel1981 válasza Diarmand (#27598) üzenetére


Angel1981
veterán

:DD

#27623 dorka16: ja, lehet! ;)

[ Szerkesztve ]

(#27679) odrif válasza mefistofeles (#27677) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Én csak így játszok.
Az M6-ost mindig 2 Tierrel feljebb kell tenni?

Más: Type 59-et megvette apuci: [link]

[ Szerkesztve ]

20 éve a Prohardveren

(#27680) KisApám válasza mefistofeles (#27666) üzenetére


KisApám
addikt

Nem értem ezeket... HA már eljutsz legalább Tier V-ig, alap dolgokat tudni kellene.
És még sem.... Ezeket hívom "weekend kids"-eknek. Nemtom miért.

És most a mai X-edik menet után én is úgy vagyok, hogy a bázison végig kempingelőket majd az ellentől elhullókat elsőnek én lőném ki legszívesebben, mint csapattársat...

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#27681) sebijani1982 válasza odrif (#27679) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Érdekes, hogy a táblázatban ha téged vetünk össze vele, akkor a tegnapi nap statja alapján TE vagy a gyengébb! [link]

Effiency-ben majdnem dupla értéket ért el. A másik, hogy szerencsétlennek összesen van 863 csatája amiből az oldal szerint 788-at ment tegnap. Ne a kezdőkkel mérjétek össze az e-péniszeteket már!

[ Szerkesztve ]

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#27682) nihill


nihill
őstag

A mai termést visszaolvasva látom téma a lowtier játék. Gondoltam ennek örömére lepókhálózom a T18-at :DDD
Összehasonlításképp a tank ászt 916XP-re kaptam meg még régen:


Himmelsdorf, fel a várba, majd hátba az ellent. Mindenki más meghalt közülünk aki nem utánam jött, simán bukott meccs lett volna. A végén vagy 4-5 foglaló tankot kellett kiszedni.

[ Szerkesztve ]

(#27683) Stigma.HC válasza sebijani1982 (#27681) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Persze hogy dupla eff, ha mániákusan ment foglalni :)

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27684) sebijani1982 válasza Stigma.HC (#27683) üzenetére


sebijani1982
senior tag

De ha benne van a játékban, mint lehetőség, akkor miért baj?

Odrif egyébként megkövetlek :R :R , elnéztem 5000 felett van csataszámmal, de tegnap tényleg jobb volt. :DDD

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#27685) Angel1981 válasza #65537792 (#27628) üzenetére


Angel1981
veterán

Álszentnek - keményebben fogalmazva hazugnak - bélyegeztél, vagyis biztos ismersz, tudod, mit érzek játék közben, (célozván az alacsony tierbeli "nosztalgiázásra") a gondolataimba is belelátsz, ha ilyet kijelentesz! :P

De ennyi, részemről lezárva!

(#27686) odrif válasza sebijani1982 (#27681) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

A tegnapi nap statja azért gyanús mert egy métert nem mentem a játékkal. :R

20 éve a Prohardveren

(#27687) Angel1981 válasza mefistofeles (#27641) üzenetére


Angel1981
veterán

A páncélzata sokkal jobb, mint a CH I-nek, armor modellt nézz, ne csak nyers, írott adatokat.
Pl. a CH I "177 mm-es front armor" ja csak a testébe épített kisebbik ágyú pajzsa, ami elég kis felület.
CH I
CH VII

Fegyver tekintetében valóban nem lép előre szinte semmit, de ezzel kompenzálják a jóval erősebb páncélt.
(A KV-1-nek is gyenge az ágyúja a páncéljához képest, mert különben OP lenne).

Egyébként a legnagyobb baja, hogy szemből az alufólia vastagságú sárhányót lőve sérül a tank, aki ezt tudja, azzal szemben semmire nem mész az egyébként tényleg erős frontpáncéllal.

Az MM besorolást tekintve meg egyszerűen tévedsz, a tier level az elsődleges szempont a sorba rendezésnél, a CH VII mindig a CH I "felett" van.

(#27688) Stigma.HC válasza sebijani1982 (#27684) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Te írtad hogy az eff miatt gyengébb lett a tegnapi napja. Ezt meg lazán fel lehet tolni foglalással. És még a wr így is alul marad meg a sebzés az övével szemben, így számomra nem volt jobb sőt, kevésbé volt hasznos a csapat számára. :)
Ezek után meg, hogy nem is játszott vele meg nem kérdés hogy jobb volt odrif :D

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#27689) TESCO-Zsömle válasza odrif (#27686) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Időzóna eltérés? Az oldalnak lehet más a tegnap, mint neked.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27690) odrif válasza TESCO-Zsömle (#27689) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Elég sokat térhet el mert Vasárnap játszottam utoljára.
Pont amiatt a nap miatt tartottam kis szünetet.

20 éve a Prohardveren

(#27691) sith7


sith7
nagyúr

SP - t nem adják vissza, mert gold - ot kaptam érte

[HUN]Dani
csak megpróbáltam ,bocs, hogy élek :U

[ Szerkesztve ]

(#27692) [HUN]Dani válasza sith7 (#27691) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Nem is értem, hogy mit vártál..

magyarsrac

(#27693) bbchris válasza Cseri0058 (#27654) üzenetére


bbchris
senior tag

Megnyugtattál nálam is ugyanez volt a gond . Bár már nálam egy ici-picit javult a dolog de pár napja pont ezért lett majdnem uninstall a game mert vicc volt az egész . Ami a legjobban bosszantott az a szemben eltűnő tankok , hatástalan találatok meg ilyen hogy 15:0 és kb 2 perc alatt kinyírtak minket mert hiába lőttem senki sem sebesült , a játszma végén ott voltak a találatok de teljesen tök fekete volt az összes mező :W

[ Szerkesztve ]

(#27694) TESCO-Zsömle válasza odrif (#27690) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Noob vagyok, engem a statok hidegen hagynak és nem is nagyon értek hozzájuk, bár nekem azt is nehezemre esik elhinni, hogy valaki egy nap alatt lenyomjon majd 800 csatát... Egy csatájára átlagosan 1 perce és 50 másodperce jutna, és persze mindez non-stop 24 órán át, tehát wc és kaja, valamint töltési és lobby idök nélkül...

sz: Mondjuk, nekem az 50k sebzés se ment még 24óra alatt, na de majd most, hogy megvan a nagy mordáj KV1S-re...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#27695) Jo33by válasza TESCO-Zsömle (#27694) üzenetére


Jo33by
tag

"nekem az 50k sebzés se ment még 24óra alatt, na de majd most, hogy megvan a nagy mordály KV1S-re..."
A nagy tieres játékosok ebből a szempontból előnyben vannak. Egy Jaghtigerrel azért hamarabb össze jön az az 50K xp mint mondjuk egy Stuggal. És a számolásnál a duplázókat nem duplának számolja hanem csak szimplán.

[ Szerkesztve ]

(#27696) odrif válasza TESCO-Zsömle (#27694) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

A nagy mordály KV1S-re a következő patchnál már sajnos (vagy nem sajnos) nerfelve lesz.

20 éve a Prohardveren

(#27697) AVarice


AVarice
tag

Iszonyatosan laggol a játék, a pingem 200-300 körül van és többen is beírták chat-be, hogy laggolnak. Ez globális probléma vagy csak nálam van gond?

(#27698) Plasticbomb válasza Jo33by (#27695) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Vagy egy OB268... És az E4et se feledjük.... valamint egy T57 Heavyvel is hamar össze lehet dobni azt az 50k-t. Ezzel a három géppel nekem 56 csata alatt ~180k sebzés lett meg.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#27699) sebijani1982 válasza AVarice (#27697) üzenetére


sebijani1982
senior tag

150-es pingnél és kemény 9-10 fps-nél abbahagytam még 19:00 körül.

Normálban 50-60 ping 20-40 FPS

[ Szerkesztve ]

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#27700) cifram válasza mefistofeles (#27671) üzenetére


cifram
csendes tag

Felraktam ezt a modot, nagyon tetszik, csak most eltűnt a kapott találatok kijelzése.
Össze lehet valahogy párosítani a golddetectoros moddal?
köszi

WoT: NorHasso

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.