Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#28501) dfsz34 válasza 04ahgy (#28496) üzenetére


dfsz34
őstag

Milyen tier-ben?

Nekem a legnagyobb op tank a pzs35, csak az tier3 ugye, de ha nem rakja be sok tier5 ellen vagy teljesen ostobák a nagy tankok, akkor szépen tud alkotni, kis hull down-t neki, a gun dep nagyon jó, csak az aranyat nem kell sajnálni tőle. Akcióban féláron volt, úgyhogy még teljesen arannyal menve is +10k a hozam. Nagyon jó köröket megyek vele és érdekes csatákat, amikor nekem kell megoldani a helyzetet 5-6 ellenség ellen és nem is teljesen reménytelen a helyzet még így sem. A rettegett pz1c szemből kicsit beforgatva nem tudja sebezni, szoktak is lesni, miközben én kilövöm őket.

A másik a Ram2, tier5-ben. Szerintem kevesen mennek vele, de nagyon szép köröket lehet vele menni és nehéz volt a tank mestert megszerezni (mert op). A tier5 med op lista elején van, azért ez beszédes. De ez a piszok gyorsan lő kicsiket nem mindenkinek jön be.

Az op lista tier8 nehéztank kategóriában még az is6 jó nagyon.

Illetve TD kategóriában tier7-ben a su12244, de az kaphat tier9 ellenfeleket is, ahova meg már kell a tudás és a gyakorlat, hogy sikerüljön oldalba kapnod vagy gyenge pontot lőnöd azzal a pontatlan ágyúval és a 175 pennel.

Itt meglehet nézni az op listát: [link]

Nézz körbe, hátha valamelyik megtetszik.

Más, egy kérdés.
Azt próbálom kutatni, hogy érdemes-e is7-re negyedik képességnek kamot adni a vezetőnek. Kuplungégető, bia, javítás már van, de a többi nem túl szimpatikus nekem. Azt tudom, hogy a nehéztanknak nem sokat tud javítani a kamo értékén, de több tanknál írja a wiki, hogy 100% kamóval gyorsan el tud tünni.

Igazából amit szeretnék jobban megérteni, hogy a kamo képességnek van-e arra is hatása, hogy milyen gyorsan tűnik el a tank, miután felfedezték. Ha igen, akkor érdemes a kamot rárakni, de sajnos sehol nem találok erre leírást, hogy erre van-e hatása. Valakinek ötlet vagy infó?

(#28502) Angel1981 válasza joe6621 (#28483) üzenetére


Angel1981
veterán

Valóban az! :)

dfsz34: elég sok mindenről olvastam már, de ilyesmit említve nem láttam.
camo rendszer

[ Szerkesztve ]

(#28503) Angel1981 válasza Angel1981 (#28502) üzenetére


Angel1981
veterán

Bocs, lejárt a modidő.
Szóval csata közben sem tapasztaltam eddig, hogy esetleg pár tank nagyon hamar eltűnne miután felspottolták, mindig 10 másodpercnek számoltam - már amikor számoltam. :)

Egyébként az IS-7-nek elvileg 7% az alap, állóhelyzeti kamója, az pont az az érték, amire már érdemes lehet kamót adni a legénységnek - ha tényleg semmi mást nem talál az ember.

[ Szerkesztve ]

(#28504) diegho válasza dfsz34 (#28501) üzenetére


diegho
nagyúr

Érdekes ez az OP lista, nagyon sok helyen a nem OP tankok vannak elöl, mert ugye nem mindegy ki játszik velük.

(#28505) Bad Pritt válasza diegho (#28504) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Pont ezt akartam írni én is. KV13 uccsó hely? KV5 első? Elég nonszensz...
Bár pl szerintem a td-k listái aránylag jók

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28506) echterion válasza oPalRx7 (#28499) üzenetére


echterion
nagyúr

Én a Jagdtiger 8.8-at nem nevezném op-nak. Borzasztó lassú és lassan fordul, ha elsőre nem mész jó irányba, lőttek a csatának. Emellett piciket sebez, de gyorsan, ami nem mindig jön jól, nekem jobban fekszenek a nagyot ütő, de lassabb töltésű ágyúk (pl. a Ferdi X-es gun-ja). Valamint az alja puha, és mindenki a hasát lövi, ha nem jól helyezkedsz vele.

**********

(#28507) dfsz34 válasza Bad Pritt (#28505) üzenetére


dfsz34
őstag

Ott van a listában, hogy egy adott tankkal mennyi csatát mentek és nyilván vannak speciális esetek, mint pl az m60, ahol nyilvánvalóan torz emiatt az eredmény, pontosabban nem biztos az sem, de ha csak pár k csata a merítés, akkor óvatosnak kell lenni az eredménnyel, de nagy számú csatánál már elég objektív, hiszen nem csak noobok vagy profik játszanak vele kizárólag, hanem nagyjából olyan eloszlásban, amilyen a játékosállomány.

Pl e100, ugye mindenki siemkawagenek hívja, gondolom amiatt, hogy sok noobot lát benne menni és mégis jól teljesít. Egyébként ha figyelgeti az ember, akkor láthatja, hogy nem csak a noobok mennek azzal sem.

A KV5 nem tudom miért meglepetés. A bevételi lista elején, az első ötben van folyamatosan, márpedig bevétel csak sebzés után van.

[ Szerkesztve ]

(#28508) Achill3uS válasza 04ahgy (#28496) üzenetére


Achill3uS
veterán

én egyik prémet sem nevezném op-nak, attól függ tudsz-e vele játszani. inkább az a kérdés mire kell, fun vagy szigoruan pénzt keresni? mert a jt8.8-at semmi nem veri profitban. viszont miota megvettem a T34-et is alig megyek vele. közel olyan jól keres és epic gameplay-e van sztem. (hozzáteszem az xp rekordomat a JT8.8-al tartom, hiába lassu és kicsi az alpha egy cséplőgép) örülök, hogy eladtam az SP-t ami csak az idegeimet ostorozta és a játék se ment vele annyira jól. szóval mire kéne? sokadik prémed lenne?

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#28509) Achill3uS


Achill3uS
veterán

srácok, klánunkhoz keresek aktív játékosokat. jelenleg kb 6-7-en vagyunk aktívak. a 8.9-ben érkező 7/42-re szeretnénk aktív embereket gyűlyteni, igazából a cw lenne a távoli cél de joreszt dolgozo (munkatarsak) es csalados emberek vagyunk nem tudunk a komoly klánok edzéseire, teamspeak ect követelményeinek megfelelni. mert számunkra ez csak fun. szóval aki szeretne csatlakozni itt a klán adatlapja: http://worldoftanks.eu/community/clans/500000462-THUC/
minimum követelmény: nem árt, ha van tier6-8 körüli fullos tankod amivel tudsz jönni szakaszozni és az uj játékmódba. effi követelmény meg vn6 ilyesmi egyelore nincs, csak legyél csapatjátékos és 18+. köszi srácok akit érdekel várom a privátokat! :R

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#28510) dfsz34 válasza Angel1981 (#28503) üzenetére


dfsz34
őstag

A camo rendszert ismerem, de a kérdés, hogy spot után mennyi idő alatt tűnik el.

Pl a T57-nél olvastam T57: "With a crew on 100% camouflage, this tank melts away quickly into cover and holds that cover well."

Bár nem utal explicit módon a spot után eltűnésre, de a "melt away" jelentheti akár ezt is, legalábbis másra nem tudok gondolni.

Ez pedig egy nagyon fontos dolog lenne, de úgy néz ki nem foglalkozik vele senki, vagy tényleg az van, hogy egységes 10 sec, amit pár képességgel 12sec-re lehet növelni oszt jó napot.

(#28511) nihill válasza 04ahgy (#28496) üzenetére


nihill
őstag

Igaz nincs nagy prém tank kollekcióm, de a SU100Y-ról csak jót tudok mondani. Természetesen kell hozzá a csapat segítsége is, mert kizárólag hátulról, második/harmadik vonalból szabad akciózni vele, de onnan nagyon tuti. T6 alatti ellenfelet az a ritka ha nem oneshotolja, és a 196pen/440dmg még T8-ban is fáj. Ha meg baj van, a JT88-al ellentétben ennek van sebessége és fordulni is tud. Azzal kell megbarátkozni, hogy páncélja az viszont sehol nincsen, és a camo értéke annyi mint az Eiffel-toronynak. Ezt leszámítva csak jó tulajdonságai vannak.

(#28512) diegho


diegho
nagyúr

Heavy fronton így néz ki szerintem a jelenlegi top3
Aki jó játékos ezekből tudja a legtöbbet kihozni:

110 - nagyon jó mobilitás, szuper löveg, jó páncélzat
T32 - a hull down még mindig csatákat tud eldönteni
IS-3 - nagy alfa, jó mobilitás, spaced armor, a tökéletes assault tank

M103 - pontos löveg, távolról pattogós páncélzat
50 120 - autoloader, pontos löveg, jó mobilitás
WZ 111-1-4 - jó mobilitás, nagy alfa és jó dpm, egész jó páncélzat

T57 - autoloader, lövések között 2sec, 23sec töltés, iszonyú tűzerő
50B - autoloader, pofátlan mobilitás hátrafelé is, így simán el tudsz menni tárazni, elég erős hull és jó gun depression
E-100 - nagy alfa, rengeteg hp, nagyon jó páncélzat

(#28513) Angel1981 válasza diegho (#28512) üzenetére


Angel1981
veterán

Köszönjük az állásfoglalást! :R

ST-I-ről vélemény?
Jelenlegi állásponttal az lenne számomra az első T9 heavy.

(#28514) Achill3uS válasza diegho (#28512) üzenetére


Achill3uS
veterán

szvsz
9-ben en mindenkepp top3-ban tartanam az E75-öt és az ST-1-et. eszméletlen pancelzata miatt.
10-ben pedig az 50B-t nem tartanám top 3-ban mert papír. inkabb IS-7. mert igazi mindenes battle tank. jo pancel, jo alfa, jo torony, jo mobilitás.

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#28515) szbalogh válasza dfsz34 (#28510) üzenetére


szbalogh
őstag

Szpot után random ideig látható a tank. Minimum 5, maximum 10 másodpercig. Ha designated target skilles szpotter villantotta fel akkor max 12 másodpercig. Tehát ha felvillan a lámpa maximum 7 illetve 9 másodpercig kell fedezékben lenned, hogy eltűnjél a szemük elől. Tapasztalatom szerint ha valaki felfedezett, akkor indul a számláló és utána akárhányan is kerültek a spotting range-en belülre az első felderítőtől számít a szpot, a többi nem indítja újra a számlálót. Ez azért fontos, mert ha lősz, felfeded magad (tehát biztos vagy benne, hogy ászrevettek) és 5 másodpercen belül fedezékbe érsz, akkor maximum 5 illetve 7 másodpercen belül tűnsz el. Nem akkor indul a számláló amikor a fedezék mögé érsz.

Nick: HE_Storm

(#28516) diegho


diegho
nagyúr

Ez az én véleményem. Nekem ezek a jók. Az ST 3.4sec célzási idővel eléggé gáz. E-75 dpm-je kicsi, szemből ég, kupolát 200m-ről belövik (no meg eszméletlen páncélról beszélgetni kreditért vásárolható prémium lőszerek mellett... a 111 1-4 pont azért jó, mert nagyon döntött az elejének a teteje és a heat szeret lecsúszni róla). Az 50B pedig több szempontból jobb, mint a T57. 50B-vel mehetsz a medekkel, vagy akár előttük is. El Halluf-on pl dombon lefelé kb 80-al megy, hátrafelé meg 20-al sík terepen is. 50B-vel tárazni el tudsz menekülni a többi heavy elől, T57-el nem. Az 50B alja elég kemény és jobb a gun depression. Minden itt említett tankkal mentem eleget, nekem ezek a jó tankok, de mint tudjuk nekem teljesen más a fontos, mint a többségnek, az viszont biztos, hogy akik azokkal a tankokkal jól tudnak játszani, amiket említettem, elég nagy befolyással vannak a csatákra.

[ Szerkesztve ]

(#28517) Achill3uS válasza diegho (#28516) üzenetére


Achill3uS
veterán

pontosan nincs 2 egyforma játékos. én mondjuk igazán jó 50B-s játékossal még nem nagyon találkoztam lehet ezért.

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#28518) dfsz34 válasza szbalogh (#28515) üzenetére


dfsz34
őstag

Ezt én értem, de a kérdésem, hogy a kamo képességnek van-e erre is hatása vagy nincs? Mármint, hogy 100% kamoval hamarabb tűnik-e el a tank, mint kamo nélkül?

(#28519) szbalogh válasza dfsz34 (#28518) üzenetére


szbalogh
őstag

Nem, nincs rá hatással.

Nick: HE_Storm

(#28520) Angel1981 válasza diegho (#28516) üzenetére


Angel1981
veterán

Ok, köszi még egyszer! :R
Megfontolandó dolgokról írsz! ;)

(#28521) ng0ofy


ng0ofy
KORREKTOR

IS vonalon (IS, IS3, IS8) milyen képességet jvasoltok a commandernek? A szóban forgó sixth sense-nek van értelme egy ilyen brawler tankon?

(#28522) D1Rect


D1Rect
félisten

Tudja valaki miért nem jön át az sms a telefonszám megerősítéshez?
(telenor)

(#28523) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Felteszem a ki a bunkó kérdést: szakaszozunk barátommal, mindketten t-34-el. Elindul a csata, egy t29 belelő csapattársamba. Megkérdem tőle angolul ez mi volt, nincs rá reakció. Erre mindketten egyet a farába lövünk majd elindulunk a dolgunkra. A játék vége fele 5 killnél járok, hajtok a még életben levő két artyra, célzok erre pukk, felrobbanok. A t29 kilőtt, majd angolul beírja hogy soha többet ne lőjek rá. Nyertünk, sokat kerestem mert tier7-eket szedtem ki de rossz szájízzel fejeztem be a játékot.

“ nem kell mindig nyerni “

(#28524) Drenadar válasza ng0ofy (#28521) üzenetére


Drenadar
veterán

BiA, repairs, sixthense, eagle eye, Jack of All Trades

Szepi: tanulság: máskor ne belelőjj, hanem nyird ki. vagy előtte írd be közösbe, hogy mindenki reportolja a barmot team dmg-re erre már szoktak reagálni....

[ Szerkesztve ]

(#28525) ng0ofy válasza Szepi1979 (#28523) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Minek kell belelőni? Ellőtte magát és kész. Ha folytatja, akkor lelövitek és reportoljátok. Minek kell egyet visszalőni? A siemkáknak meg aztán írhatod angolul :D A magyar játékosok sem értik mit akarsz egyébként...

(#28526) Zolee_70 válasza Szepi1979 (#28523) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Hivatalosan: mindhárman, mert egymást lövitek. Ilyenkor hagyni kell a pitsába a bunkót, utána meg elküldeni a replayt a WG-nek, Valószínűleg kap 1-2 nap bant, de erről te nem fogsz értesülni.

Nem hivatalosan: addig kell lőni, míg él a buzija.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#28527) Bingisz válasza ng0ofy (#28521) üzenetére


Bingisz
addikt

Szerintem minden tankon van értelme a 6. érzéknek.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#28528) Szepi1979 válasza Zolee_70 (#28526) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Azért a zis4-el lőheted a t29-et egy darabig, mire százasával elfogy a hp-ja. Eddig kétszer bosszantottak fel 3k meccs alatt. Ezzel valamint egy másik unikum játékos amikor még a kezdőkörben one shottolt egy kv1s-el. Megkérdeztem hogy ezt most miért, és a válasza ennyi volt: you are noob. Kettőnkön kívülmindenki narancs vagy piros volt. :-) Az a játék volt a legrövidebb játékom, 13.5 másodperc. Annyi alatt tölt be a kv1s...

“ nem kell mindig nyerni “

(#28529) Drenadar válasza Szepi1979 (#28528) üzenetére


Drenadar
veterán

mindenki mást is kivégzett az unicas? nah én azt a replayt tuti elküldtem volna a wgnek...

(#28530) Vitiris


Vitiris
aktív tag

Akit érdekel! Minden mod-m, fordításom, a colormessage-n kívül elérhető már 0.8.9-re!

Hogy ne kelljen várnotok a holnapi nap :)

Itt megtalálhatjátok őket, amíg a szokásos honlapokra ki nem kerülnek!

Köszönettel!

(#28531) Angel1981 válasza Szepi1979 (#28523) üzenetére


Angel1981
veterán

"Nyertünk, sokat kerestem mert tier7-eket szedtem ki de rossz szájízzel fejeztem be a játékot."

Teljesen meg tudom érteni, ez egy k*cs*g!
Az internet anonim, és szinte következmények nélküli világában nagyon elszaporodtak ezek a trollok!

Hasonlóan jártunk öcsémmel a hétvégén; csata kezdetekor egy ici-picit összeütközött az illetővel (nem volt sérülés), majd nem leszorítva megelőzi, erre az szó nélkül a farába lőtt.
Öcsém felfortyant, de sikerül megnyugtatnom azzal, hogy valami haszna csak lesz a csapatunkban, talán spottol és sebez egy keveset. Így is lett, és az ellen elvégezte helyettünk a munkát! :P
(Egyébként jó csata, és sima győzelem volt).

Persze vannak olyan esetek is, amikor muszáj lépni, ez is aznap történt, ironikusan ugyanazon a térképen (Sacred valley).
Elfoglalom egy azonos tierű fazonnal a pozíciót, bőven jut hely mindkettőnknek, és jól rálátunk a terepre.
Feltűnik az első ellen, én eltalálom, sebzem, ő nem. Ugyanez még 2x, kilövöm az ellent.
Maradok sniper nézetben, egyszer csak feltűnik, hogy valaki bökdös. Ő volt az, előre-hátra, előre-hátra.
Hátratolattam, gondoltam talán csak el akar menni a bunkója, de nem, rámfordul, és ugyanúgy előre-hátra, előre-hátra. Beírom, WTF? - semmi reakció.
Megint helyet váltok, ugyanaz, illetve akkor már egyértelműen ki akart tolni a fedezékből, és pajzsként használni. Ekkor telt be a pohár, kértem öcsémet, hogy nyírjuk ki, mert EZT aztán tényleg muszáj!
Így is történt, kicsit meglepően nem is írt be semmit.

Mégis a harmadik eseten húztam fel magam leginkább, amikor az ellen folyamatosan 2-3 killel vezetett, az egyik közülük meg percenként beírt egy ":)" hogy mindenki lássa, a legvégén 15:10-es végnél meg "GG :)".
Mit nem adnék, ha a 6 éves küzdősportos múltammal, és a felesleg nélküli 90 kilómmal ott állhatnék ilyenkor mögötte - persze a valóságban!

"Ez a játék volt a legrövidebb játékom, 13.5 másodperc. Annyi alatt tölt be a kv1s..."
És tényleg! Ez milyen durva már így leírva!
Egyébként nem jól tudom, hogy ha valaki kezdőkörön belüli csapattársat lő ki, az azonnali bant kap?

[ Szerkesztve ]

(#28532) bullseye válasza Vitiris (#28530) üzenetére


bullseye
addikt

:R

Esetleg olyan harcvégi statot tudnál készíteni, ami a legutolsó menet adatait is kiírja (nekem elég lenne a WN7, néha érdekes követni, hogy mit hogyan értékel a rendszer)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#28533) Drenadar válasza Angel1981 (#28531) üzenetére


Drenadar
veterán

ilet már én is csináltam... ilyen lökdösést... ennek az az előzménye, hogy a másik annyira helyezkedik lökdösődik észre se veszi magát, és persze pont akkor mikor lövök egyet... nah olyankor szinte már nem is érdekel a játék egy fél percig csak őt lökdösöm érezze milyen jó is úgy célozni a paraszt nénikéjét!

(#28534) polgi803


polgi803
őstag

Sziasztok!

Lenne egy amatőr kérdésem. A rádió fejlesztéssel mit nyerek? Messzebbről észreveszem az ellenséget? Vagy a lőtáv lesz messzebb? :F

(#28535) Drenadar válasza polgi803 (#28534) üzenetére


Drenadar
veterán

szerintem ha elolvasod még egyszer a kérdésed, sztem rájössz...

és a válasz: De!

[ Szerkesztve ]

(#28536) polgi803 válasza Drenadar (#28535) üzenetére


polgi803
őstag

:DDD :R

(#28537) Angel1981 válasza Drenadar (#28533) üzenetére


Angel1981
veterán

Elhiszem, de itt erről szó sem volt, mint írtam, bőven volt hely mindkettőnknek.
Én már csak azért is ügyelek arra, hogy a pozíció elfoglalása után nyugton maradjak, mert szinte minden vasamon van binocular.

(#28538) iwu


iwu
addikt

nah, ha már csapattárs sebbzés. tegnapi storym.
Elegem lett az isu-ból, így free-ből feltettem a 10es ágyút. valamelyik új mapp, a nevét nem tom, beáll mellém a bokorba a t20...ráírok, hogy húzzál szépen spottolni, mert nem kamper tank vagy, különben lövök...nem indul...én nem akartam oneshotolni, így lelöktem a dombtetőről a bokorból, majd írtam, hogy legközelebb nem leszek ilyen nőies...vette a lapot és felspotolt 4500damaget nekem:D:D:D: ráírtam hogy nó para, az xp neki is jár és hogy thx! :B
második köröm a top ágyúval hasonló, de ott már 3 ik szólás után seggbe lőttem a cometet...vegre elindult spotolni...neki 3600 spot damaget toltam:D

[ Szerkesztve ]

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#28539) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Létezik hogy az Oroszok már megkapták a patchot? :U

(#28540) Cseri0058 válasza diegho (#28512) üzenetére


Cseri0058
őstag

hát igen...egy heavynek nem az a dolga hogy a mediumokkal mennyen :U
wz-111-1-4 szerintem is nagyon jó kis tank.
de például a francia "heavyket" nem tudod heavyként használni...
szóval az e-75 például heavy szerephez a legjobb a szintjén...

(#28541) CHaooSS


CHaooSS
őstag

Na végre 8.9 frissítés.. nézzük azt az új ágat :Dd

Jéé ajándék T7 Combat Car :))

[ Szerkesztve ]

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone

(#28542) iwu válasza CHaooSS (#28541) üzenetére


iwu
addikt

melyik szerver, nekem nincs frissítés?

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#28543) HellGreg válasza CHaooSS (#28541) üzenetére


HellGreg
őstag

Hogyhogy neked már megvan???

(#28544) CHaooSS


CHaooSS
őstag

Orosz.. :P

--

Elsőre nem is rossz, 507 dmg, lehet osztani rendesen
Bár a torony kissé lassan fordul

[ Szerkesztve ]

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone

(#28545) Angel1981 válasza HellGreg (#28543) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem EU szerveren játszik. :)

Szerk: megelőztél CHaooSS. :)

[ Szerkesztve ]

(#28546) Bad Pritt válasza GaburroSan (#28539) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ahogy olvastam, ja, hozzánk meg holnap jön.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28547) CHaooSS


CHaooSS
őstag

Hihetetlen jó tank ez a T7..

Löveget nagyon jól le lehet vinni és iszonyatosan gyorsan levisz full hp-t.. pz 1c volt hasonlóan jó kis tank :D

Érdemes megtartani

[ Szerkesztve ]

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone

(#28548) Szepi1979 válasza Angel1981 (#28531) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Nem hiszem hogy azonnali bant kapott volna mert indult is a kis szakaszával játszani. Meg ugye utánna még kérdőre vontam ő pedig készségesen megmagyarázta. Ilyet azért nem várna az ember egy kék/lila játékostól.

[ Szerkesztve ]

“ nem kell mindig nyerni “

(#28549) Angel1981 válasza Szepi1979 (#28548) üzenetére


Angel1981
veterán

Hát nem, nagyon nem! :((

Erre mehetne 1-2 nap ban!

(#28550) Szepi1979 válasza Drenadar (#28529) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Nem, az első néhány percben csak engem. Utánna kiléptem. A pirossal meg a naranccsal azt akartam kifejezni hogy a szakaszán kívűl én voltam az egyetlen akinek 1000 felett volt a wn6/eff értéke. És mégis én voltam a noob aki kapott nem pedig ők.

[ Szerkesztve ]

“ nem kell mindig nyerni “

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.