Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188822) marilllyo


marilllyo
veterán

Az Anthemet nem próbáltam. Sőt igazából videót sem néztem róla. Bizonyos játékokat tény, hogy divat fikázni. Ez így volt a Battlefront 2-nél, vagy a Need For Speed Payback-nél is. Biztos vagyok benne, hogy az új NFS még ki sem jön de már kapja az ívet, hogy "ez egy sz*r mert csak a régi Most Wanted az igazi".
Na most az Anthem-mel annyi a gond, hogy alapvetően ezt rengeteg játékos úgy várta, mint a Messiást...és akarták, hogy ez jó legyen. Ennek ellenére rengeteg negatív kommentet kap. Most már persze mindenki felült a "shit-train"-re és, aki nem fikázza az n00b.
Összeveszni emiatt értelme nincs szerintem. És egymást se próbáljuk meg meggyőzni, hogy kinek mi tetszik. De próbáljunk objektívek maradni.
Nagyon jó példa egyébként az NFS Payback vs The Crew 2. NFS tele volt tartalommal, multi első nap... és mégis szétfikázták mert "lútboxok". Crew 2 meg... simogatva lett... Nevetséges...
Vagy, amikor azt olvasom, hogy "Jó ez a Fallout 76... mi tök jól elvagyunk vele a haverokkal és beletettünk 52352345 órát". Nem ...attól az a játék még nem jó. Ugyanez Mafia 3. "Jó az a játék én tökre élveztem". Nem..attól az még egy repetití­v unalomtenger.
Én élveztem a Star Wars Battlefront 1-et is. Ettől függetlenül elismerem, hogy nevetséges az, ahogy megjelent...plusz a 30k-s fullos edísön.

Ha tényleg igaz, hogy az Anthem félkészen, bugosan, tartalom nélkül (majd javítjuk, meg majd rakunk még bele) jött ki teljes áron az valóban megbocsáthatatlan. De nem jelenti azt, hogy nem lehet megvenni... majd egy év múlva esetleg.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.