Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#133525) bozont válasza szallasi007 (#133516) üzenetére


bozont
veterán

Nem tudom, lehet én valami másik trial-t töltöttem le, de ilyen problémákkal nem nagyon találkoztam amit írsz. :D De a karakter generálásnál írja is, hogy a teljes játékban bővebb lesz, de most csak egy beta. Örüljünk hogy ennyi választási lehetőség is van. Ez a trial kb arról szól, hogy kipróbáld nagy vonalakban milyen lesz maga játék (harcrendszer, mechanika, játékmenet, grafika stb.), arra bőven jó ez attól hogy videó formában már lehetett látni. ÉS igen, ez most kb a bedobtak a közepére szitu. Szerintem nagy mélységű sztorit sem érdemes várni, itt inkább a szörnyvadászaton van a hangsúly, ahogy a címe is utal rá. Bár a régebbi Monster Huntereket nem ismerem, de majd valaki tapasztaltabb megmondja mi a helyzet a történettel.
Nekem játék közben kíírt, elmondott minden infót amire szükség volt és ha bármi új szituáció jött elő, akkor már dobta is a tooltip-et. Ilyen egérkiosztás-t egyáltalán nem láttam (nincs véletlenül egér kötve a PS-edre?), csak a kontrollerét (ugye nem az R1-R2-R3 -ra gondolsz?). Dodge az ilyen, ezzel a késleltetéssel akarják imitálni, hogy állig páncélban dínó nagyságú fegyverrel azért nem lehet csak úgy 5métert arrébb teleportálni egy szempillantásra.
A grafikában mondjuk egyet értünk, nem tudom a véglegesben javul-e, de ez valahogy nem az igazi. Az zavar a legjobban, hogy messze nem 1080p-ben fut és eléggé homályos az egész. :(

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.