Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
veterán
-
jahrn
senior tag
Valoban egy csoda. T-72 alvaz + modernizalt T-80 torony. Az eggyik orosz tabornok - kisse poenosra veve - azt mondta h jobban jarnanak ha vennenek nemetorszagbol hasznalt Leo 2-t mint h a T-90MS-el szarakodjanak.
(#1038) Tüzi Az elmult 15 evben volt jopar orosz tank fejlesztes amire azt mondtak h 1-2 eve belul jon a sorozatgyartas. Oszt kozbe nem lett belole semmi.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Nem, nem vagyok. Smiley? Nem, telepatiaval sem rendelkezem. Nem kiosztas volt reszemrol a dolog, ha te annak vetted akkor latogasd meg Dr. Csernus-t.
Amugy elegge egyszeru a dolog, egy a hatvanas evek vegen kifejlesztett alvaz szerinted alkalmas arra h az oroszok erre epitsek az erejuket?
-
KicsiPaszuj
tag
"- E-100 with the current gun is apparently not historical either"
"- KV-1S won't lose its 122mm, statistically it's doing fine"Most akkor a stat-fairség a fontos vagy a "historical/non-historical" gyíkság amit eddig is keresztbe hosszába kaksiztak telibe?
"A wot eddig se volt "historically proper" Sokkal inkább "hysterical"." - Gyurmó
Szal mér nem fér meg a 15centis az E100on ha a KvSpecre faja a 122es?
Most komolyan ez azért húzós kereszt-érvelés...A spall liner átlag 10%al többet védene a jelenlegi arty-szetápra... Szal egy két tipikusabb tankon (főleg CWén) elférne. Viszont mivel egy időben kinerfelik az artiből a szart is, így kétlem h túl elterjedt lesz.
"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon
-
babferi
tag
A duma arrol , hogy a KV2 trollgunja nem tortenelemhu egy nagy kamu , csak sokan sirtak miatta hat leveszik . Az nem szamit , hogy a KV2-nek valojaban tenyleg ez volt az alaplovege , idezet wikipediarol :
"Elsődleges fegyverzet 152 mm-es M–10 típusú tarack"
En hasznalom is ezt a 152mm-el , es jo kis gep , foleg a fun miatt .
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Chris0321
addikt
A wiki ezt a 3 ágyút írta az E-100-hoz: 12.8 cm PaK 44 L/55, 150 mm KwK44 L/38, or 173mm Kwk44
Innen néztem. A 128mm-es már 10-es löveg. Nekem már csak 25.000 xp kell hozzá, hogy kifejlesszem de már csak azért is megveszem majd ha akciós lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KicsiPaszuj
tag
Az E100-hoz prototípus NEM készült el. A gyár a súlykönnyítés és az elégséges tűzerő miatt a 12.8ast pártolta. A kérelem "Szuperkaliber"-ről szólt, így vagy 15 vagy 17centis KwK-át kapott volna.
EGYIKET SEM KAPTA MEG.
Arra hivatkozni h nem történelem hű minden tekintetben baromság.
És ugyan olyan eséllyel kaphatja meg a 15öst mint a 12.8ast. lévén a büdös életbe egyik se volt rajta.
A különbség az h a 15össel van értelme a tanknak.
-
KicsiPaszuj
tag
Na akkor képbe vagyunk.
Ez a "terv" csak a vitának a része a gyár és a kérelem között.
Az "A" változat ha ugy tetszik.Egyébként a doksi összes illusztrált képe Maus. Marha megkapó.
Amugy ha netán valakit érdekel a téma, a tank a kérelem alapján eleve kivitelezhetetlen volt a korában. A gyár sz0pta a F@szt, mer vagy megcsinálta vagy sortűz... ciki.
Szal készültek a tervek ezerrel de turbinával nem volt tapasztalatuk, a repülővel ellentétben itt sokkal kisebb lég-áram volt (lévén h talajszinten ment volna 30al, nem 1000m-en 800al...) szal nem tudtak normálisan kalkulálni. A terv felénél kiderült, h emiatt nem tudták elhelyezni a motortérben(ahogy írtad), szal bukó az egész. Viszont ha bukó, akkor nincs idő a fejlesztésre a határidőig->sortűz.
Szal marad az h meggyőzik HeyHo-t hogy h elég neked a 12es cicafiú, tigci toronnyal meg pancser motorral..
De HeyHo acconta "would u die if i ask? Cuz i gonna ask". Szal maradt a tervezés Phelps tempón..Vicces story.
[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
Visszanéztem! A legjobban az tetszett ahogy az IS mögé teszed a tank popóját amikor két oldalról is támadnak. Azért pár helyen volt egy kis mák is a zsebedben.Ezen a pályán erről az oldalról én is hasonlóan szoktam játszani de a vasúti kocsiknál szinte mindig át tud jönni az ellen és nincs ilyen "nyugodt" játékélményem mint neked volt vala...
Egyszer majd tegyél be egy olyan replayt is amikor a másik vonalon törsz előre. Arra is kíváncsi lennék.
Jó kis összeg ütötte minden esetre a markod Gratt!A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Antonius1978
addikt
Ezt eleg szomoru hallgatni, mert en is a mostani esemeny miatt alltam ra a T-34-1-re, akkor utanna kovetkezik a szivas ? Esetleg felderitonek lehet hasznalni, ha a legenysegnek alca kepesseg van ?
Mondjuk en lehet nem fogom olyan rossznak tartani, mert a sebessege mint a KV-13-e, de sokkal jobb pancelja van, es meg raadasul 100as lovege, ugyanannyi sebesseg mellett...(az utolso sorokat mind a T-34-1-re ertettem). -
Cseri0058
őstag
De az mi az, h kikel fejleszteni a tornyot is meg a lánctalpat is ahhoz, hogy csak a t34-1 lövegét feltehesd. Mert a type 58 ágyúja vicc ezen a szinten (128 pen). szóval én most inkább csak felderítőset játszok vele.
De a t34-1 az szerintem egy epic tank. Hatalmas élvezet vele menni.
Remélem hasonló lesz a t34-2 is!![ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Koszonom a hozzaszolasod.
Erdekes, tablazatbol nezted az alca ertekeket ? Hogy letezik, hogy a kozepes tanknak is olyan sok legyen az alcaerteke mint a felderitoke ? Ez biztos ? Amugy ha igen, az nagyon remek, ugyanis a kinai legenysegnek eppen alcazast tettem, mondjuk a parancsnoknak mentort, hogy az 5ik legeny is fejlodjon, epp most erte el a 100%ot.Szoval lesz egy lathatatlan kici kinajom
Akkor lehet hogy a KV-13, es a Pershing melle oda fog kerulni a T-34-1-es is mint kedvenc tank, csak sokkal jobb lesz a KV-13-nal az alca, a pancel es a loveg miatt.
Nos termeszetesen, minden tank szar alap allapotban es kepzetlen legenyseg nelkul...most epp a Type-58-al kuszkodom, a Type 34 legenysege van benne, mondjuk kapott ventit es toltesgyorsitot szerencsere, igy elerik a 88%-ot, de alap motor van benne, csak a tornyot es loveget voltam hajlando SZTP-bol kifejleszteni, habar a T-34-1 kifejlesztese utan ki kell gyujtsem vele a 11 ezer TP-s motrot is, ha nem akarok nagyon szivni az alap motorral a T-34-1-en.
Te milyen felszerelessel hasznalod, es mit adtal a legenysegnek ?EMRE : ha jo az alcaerteke, akkor egy periszkoppal vagy tavcsovel beallhatsz egy bokorba esetleg, nem ?
Ha Preda tanitott meg az E-75-el jatszani, remelem nekem is mutat majd valamit ha megkerem, ugyanis meg 50 ezer TP es megveszem az E-75-t.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Ezt én sem így tapasztaltam. A WZ-120 alap ágyúja meg a második is egész használható, igaz, hogy csak 181 ill. 189 penesek, de annyi a titka, hogy célozni kell vele a gyenge pontokra, és mivel ez egy med kihasználni a gyorsaságát és oldalba, hátba kerülni az ellenséget és onnan kilyuggatni.
Sőt én azt mondom, hogy amíg nem volt meg az utolsó ágyú addig med-ként használtam, az utolsó ágyúval kezdtem néhol heavyként játszani vele, mert az a 257-es átütés szinte az összes tankot átviszi szemből ha jó helyen lövöd.
Amúgy tényleg iszonyat mennyiségű xp kell hozzá, de az utolsó motor fejlesztését pl. el lehet hagyni vele és az már 46.000 xp spórolás a 10es szinthez.Aki szeret vele játszani annak annyira nem tűnik fel a sok idő amúgy, csak annak aki csak át szeretné ugrani és csak a 121 lebeg a szeme előtt.
-
Antonius1978
addikt
Nos ha szamitja, akkor remek, de nincs ra kulon statisztika pl a Noobmeter eseteben, csak Average Damage van, olyan nincs hogy Average Spotted Damage.
Igen, Coated Optics, en is arra gondoltam, ez az ami +10%ot ad, es magyarul Tavcso, a masik a Periszkop.
Vagy 10 percet neztem a ruszki srac videojat (most a Type 58at kell huzzam szoval nem nezem tovabb), de feltunt, hogy a ficko biztos, ami biztos, csak arany loszerrel lo , habar mint lattam az is pattant 1x a KV4-rol, de az arannyal tutibban lehet atutest elerni az teny. Nalam viszont bolondul mukodott, altalaban az arany is lepattant, vagy egyszeruen 0 sebzest csinalt...
UI : Preda, ha te oktattad Emre-t, nekem is megtenned a szivesseget, hogy par kor erejeig bevezetsz az E-75-el valo kuzdes rejtelmeibe ? (kb 1 het mulva lesz E-75, de lehet hogy csak a masodik heten veszem meg, ugyanis most kb 300 ezrem marad ha megveszem a T-34-1-et, es csak ugy tudom megvenni az E-75-t ha valamilyen tankokat eladok, de melleje meg gyujtogetek...a KT-t nem akarom addig eladni amig tart az akcio, mert nem akarok rajta bukni penzt...)
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Ezen ne idegesítsd magad, ne is foglalkozz vele, egyszerűen csak játssz.
Én mikor elkezdtem sokszor egyfajta TD-vel nyomtuk szakaszban, 55% feletti WR-em volt, mert meccsenként átlag 4-5 ellenfelet lekaptunk úgy nehéz bukni. Majd elkezdtem kifejleszteni egyre több tankot, törvényszerűen a stock tankokkal sokszor szenvedés a játék, 20-40% körüli WR-ről indulva végén jó esetben felmegy 50% fölé, de mindig jön a következő stock tank és megint leromlik. Így szép lassan lecsökkent a WR-em előbb 54%-ra most már közelebb van az 53%hoz de nem foglalkozok vele, nem érdekel. Aki ért hozzá úgysem azt nézi. Sokkal többet mondd egy játékosról, hogy a top tankjaival mondjuk hány tanknál van meg a Tank Ász plecsni, mennyi az átlagsebzése, vagy az átlag xp-je.
A múlt héten volt olyan köröm, hogy BDR G1B-vel 9 kill-em volt és kikaptunk, utolsónak lőttem ki és még maradt 3 ellenfél, igen a kérdés, hogy mit csináltak a többiek? És ez nem egyedi eset. De hiába nincs szerencséd hosszútávon és kapsz ki akár 3 meccsen egymás után 4-5+kill-el az átlagsebzéseden meg a többin látszani fog, hogy nem vagy te béna, csak esetleg a WR-eden nem.Láttam én már sok 44-47% körüli játékosokat sokkal jobban játszani, mint a másik oldalon lévő kék és lila szupermeneket, akik esetleges folyamatos 3-as klános szakaszban hoznak össze maguknak 58-60% körüli winratet.
Összefoglalásul annyit, hogy szerintem szard le a GWR-t. Nem attól leszel jó játékos, hogy az minél magasabb...
-
emre
veterán
Azért az elején figyeltem erősen, mit hogyan érdemes csinálni vele. Nekem sokat segített ha nem is csináltál semmi különöset. Mondtam már hogy megvan az E100 is azóta?
Friss ropogós skill nélküli legénységgel, csak hogy nagyon ki ne lógjak a sorból vele.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Antonius1978
addikt
Oke, koszi
Am ha Emre tudott valamit tanulni toled, akkor nekem is sikerulni fog remelem
A tegnap benn vagyok egy csataban KT-vel, valami nemet ficko beirt valamit az ellenfeltol az E-75-el kapcsolatban, valaszoltam, hogy en is arra hajtok, es jol elbajologtunk...aztan kinyirtak a csapat nagy reszet, en visszamentem bazist vedeni, kilottem az IS3-at, es akkor erkezett egy trio, kozte az E-75-os pofa.Kb olyan 5-600 elete volt mar csak, a lanctalhoz lottem egyet, es asszem sikerult megsebezni vagy ilyesmi, kozben a tobbi lott engem, es visszavonult a masik tank moge, de kilatszott a felso lemez es a kupola, asszem a felso lemez keresztul, esetleg a kupolan keresztul kilottem, o meg meglepodott hogy hogyan, erre elmagyaraztam neki.A kerdesem az, hogy mennyire gyakori az, hogy az ellenfel jatekosai azt a gyenge pontot pecezik ki maguknak ? Mennyire jellemzo, hogy azon keresztul sebeznek ?
BaLee : halvany gozom nincs, de ma csinaltam Top Gunt a Type 58-al, kb 1600 sebzes, es az apro, aztan volt egy kor amelyben 2100at sebeztem - mondjuk azt elvesztettuk - 7 tankot megsebeztem, 2-t kilottem - lehet azert, es nem talalod el, de az 1es fokozatot 1500 sebzesre, 300 felderiteses sebzesre, 4 felderitett ellenfelre, 5 sebzett es 3 kilott ellenfelre adta be. Nagyon furcsa...Gozom nincs hogy mi alapjan meri a Tankaszt...lehetseges, hogy valamilyen modon leszuri, hogy mennyire mesz kozelharcba az adott jargannyal ?! Fene tudja..
-
bullseye
addikt
És mi a fene az a vastag kék vonal a kép alján, felette a számmal (utóbbi esetleg a páncélvastagság az ágyú vonalában lévő ellenféllel szemben?), artynál elég idegesítő, hogy kimegy szélre, és nem tudom mit akar közölni ezzel
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
jano_77
nagyúr
Az arty célzóról tudnál mondani vmit, hogy hogyan is kellene használni, hogy oda menjen a lőszer, ahová én szeretném!? Sima J1mBo-s célzóval többnyire eltalálom a tankokat, arra megy, amerre én szeretném, de ezzel sehogyan nem boldogultam!? Help me, please!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Nekem azzal volt gondom, hogy 2 különböző vonal is van - 1 a lövegnek és 1 a testnek - ha jól néztem és eléggé nehéz azt megállapítani, hogy a 2 "középpont" az egybe esik-e vagy sem!? Ugyanis csak ebben az esetben lőtte oda a skulót, ahová azt szántam is....minden más esetben el a fenébe! Erre gondoltam, hogy ezt jól érzékeltem-e vagy csak nagyon elbatytam vmit!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nyunyu
félisten
Határozottan jobb lett a jp 8.6 után. Eddig volt, hogy 200m-re is folyamatban melléket lőtt.Most meg 200m-ről kilövöm vele a legkisebb spotot is.
200 meterre melleket loni JPvel? Az erosen juzer error.
Olyan tavolrol meg a SU-152-vel is eltalalom az ellenfelet.T25 AT/T28 Prot kb. 350 meterig jo, Stug/JP/JP2/Ferdinek nem problema a 400-500 meter sem.
Meg tehetnel normalis felszerelest is a JPre, mondjuk periszkop, hogy spot nelkul is tudd loni a messze levo tankokat, meg a rammer sem art.
Venti OK, maradhat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dfsz34
őstag
én egyszer egy idiótát négy direkt lövéssel kinyírtam, mert beszorított a falhoz, hogy moccani sem bírtam. az előzménye annyi volt, hogy elfoglaltam a kedvenc helyét és önbíráskodni akart, addig lökdösött, hogy lelőttem a láncát, erre nekiszorított a vasúti kocsinak
mondtam neki, hogy kap 10 másodpercet és lőni fogok
csak ezt nem néztem, hogy szakaszban volt a barma és a szakasztársa odajött és kilőtt, mert próbáltam lökdösbe kijönni, de nagyon lassan ment
biztos, hogy mindkettő riportolt, meg még ki tudja mennyien, mert telesírták a chat-et és semmi még egy levelet se kaptam, semmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest