Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#7401) Simulacrum válasza AlexWolf (#7387) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Az XVM-nek régóta része, hogy olyan tanksorrendet állíts be nemzet szerint, amilyet szeretnél. A config fájlban egy sorban át tudod írni.

A tier szerinti szűrés szerintem is jó ötlet lenne.

[ Szerkesztve ]

(#7402) dfsz34 válasza Flayer (#7394) üzenetére


dfsz34
őstag

kellhet 6th sense, snap shot, clutch braking és adrenalin rush, kb a leghasznosabbak a BIA és a javítás mellett egy támadó jellegű nehéz tankon, de mivel harmadik képesség, ezért egy örökkévalóság lesz, mire kifejleszted, úgyhogy csak olyant választhatsz, ami százalékosan adja a hatást: snap shot és cluth braking,

A KV1s gyulladós, mint minden KV, úgyhogy mehet tűzoltás is. Nehéz tankra is lehet esetleg kamo-t, bár nem szokták ajánlani, mert nagyok és majdnem mindegy nekik.

A 6th sense-t sajnálhatod, én elsőnek azt fejlesztem mindig a parancsnoknak (a vezetőnek meg clutch braking, mert fordulékonyság=hosszabb élet, a többieknek javítás) és csak másodiknak a BIA-t. A 6th sense már számtalan alkalommal mentette meg az életemet, mert nem egyértelmű mindig, hogy spotoltak-e vagy sem és amennyi rengeteg arty van, de nem folytatom, tudja mindenki...

ha van 100 aranyad és lesz megint akció valamikor, akkor a javítást érdemes kicserélni rá a parancsnoknál és a harmadiknak berakni a javítást

illetve még egy dolgot ki lehet próbálni, de szintén kell hozzá arany, hogy a parancsnok kap mentor-t és így a legények gyorsabban fejlődnek, aztán 100%-nál lecseréled a mentor-t másra, de csak arannyal érdemes ilyet csinálni. harmadik képességnél már ez a plusz fejlődés is számíthat

a dead eye kérdőjeles nálam, láttam videókat, ahol a srác sorban gyújtotta vele a tankokat és állítólag a 3% nem úgy 3%, hogy annyival szoroz, hanem hozzáadja a meglevő %-os esélyhez, ami azért nem mindegy. Ha lesz megint akció valamikor, akkor kicserélem a TD lövésznek és kipróbálom én is, ez esetleg jó perk lehet, ha tényleg érezhető a hatása.

[ Szerkesztve ]

(#7403) dfsz34 válasza dfsz34 (#7402) üzenetére


dfsz34
őstag

Na lejárt a szerk időm, csak pár info a dead eye-hoz:

gyakorlatban

Elméletileg ezek az esélyek egy jó helyre adott lövéssel:
Engine: 45%
Ammo rack: 27%
Fuel tank: 45%
Optics: 45%
Radio: 45%
Gun: 33%
Turret ring: 45%
Crew: 33%

ezeket növeli 3%-al, ami az esélyt tekintve 6-11%-al növeli az esélyét.

kicsit zavaró lehet a dupla százalékos számolás, de az esélynek is van %-os változása.

a fórumon az írják, hogy a gyakorlatban a szubjektív megítélés alapján sokkal több a komoly sebzés vele (lehet, hogy a közelbe becsapodó lövésnek is jobb a százaléka)

kipróbálásra érdemes mindenestre

(#7404) Diarmand


Diarmand
senior tag

Gondolkodom egy jó kis passzív skót beszerzésén, de a csaffé valahogy nem mozgat meg. A kínai 59-16 milyen? Utánaolvasva sokan kenegetik szarral, tényleg ennyire rossz lenne?

(#7405) vhw válasza dfsz34 (#7403) üzenetére


vhw
addikt

Szubjektív megítélés alapján én meg azt hallottam, hogy csak a 0 dmg critek száma nő meg - modulsebzés ja, de ettől még nem döglik meg a tank.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7406) nyunyu válasza Flayer (#7394) üzenetére


nyunyu
félisten

2.Melyiket érdemes kifejleszteni a JP2 vagy Fedinand?

Ferdivel egyszerubb jatszani, egyreszt van valamennyi pancelzata (ha nem a sarkait lovik szembol, akkor nagy esellyel lepattannak rola), masreszt nem olyan szuk a lovegkiterithetosege oldalra+le, mint a JP2-nek.
Felfele egyik sem tud loni, igy ha egy domb ellenfel fele nezo oldalan allsz, akkor mar nem tudsz veluk atloni a szemkozti domb tetejere. (El Halluf, Redshire, Sand River...)
Harmadszor a kisebb sebessege miatt altalaban nem o az elso, aki odaer az utkozo zonaba, es igy kimarad a kezdeti pofozkodasbol.
Medeket viszont nem tudja leforogni, igy ha mar nekialltak dogkeselyukent korozni, akkor beszoptad, hacsak nincs keznel egy csapattars, aki levakarja rolad.

JP2 viszont olyan mozgekony, mint a JP volt, meg par tized masodperccel gyorsabban tolt, mint a Ferdi.
JP2 rammer+venti+BIAval ~9.8, Ferdi rammer+venti, de BIA nelkul ~10.2, BIAval 10 korul lenne.

Pancelzata a lovegpajzsot leszamitva kb. nincs kategoria, ha ralehelnek, mar attol serul, plusz a szuk lovegkiterithetoseg miatt nagyon sokat kell mozgatni, hogy egyaltalan ra tudj loni az ellenfelre, ismerni kell az osszes buckat, hogyan felallva merre tudsz loni.
Varosi palyakon sarkon befordulva elobb lovik szitava, mintsem a hatul levo fix agyu miatt vissza tudjon loni, igy mindig gyozodj meg rola, hogy a bekeritendo/hatulrol meglependo ellenfel NEM feled nez...

Mivel gyorsabb, mint altalaban a medek, igy arra is kulon figyelni kell, nehogy tul koran erj valahova oda, aztan 1-2 loveses kamikaze scoutkent vegezd, mint a kezdo Hellcatok tobbsege.
Clutch brakinggel akkora forgasi sebessege van, hogy csak a leggyorsabb light tankokat nem tudja kovetni, medeknek eselyuk sincs korberohogni.
Mondjuk a T-50-2-oket is be lehet szopatni JP2-vel: ha hirtelen ellenkezo iranyban kezdesz forogni, mint ahogy kering korulotted.
Mire reagalni tudna, addigra megkostolta a 128mm-et, aztan minimum lanctalp, de akar one shot is lehet. :DDD

Szembol szeretik elloni a motorjat, igy porralolto mindig legyen keznel. (Ferdi motorjat is ki lehet gyujtani szembol, de a joval vastagabb hasat sokkal ritkabban utik at.)

Camo faktora/rejtozkodesi kepessege egyiknek sincs, egy egesz erdo szukseges az eltakarasukhoz. :DDD

Fejlesztes:
JP2-ot egyszerubb, mivel a modulok tobbseget orokli a JP-tol, illetve a motorjai egy az egyben megegyeznek a Tiger H vonallal, kozepso motorja a JP-rol mar megvan, top motorja meg a Tiger+Tiger II+Panther II-rol lehet meg.
Lanctalp fejlesztese nem kritikus, csak a 128mm-hez kell.

Ferdi: ha nem volt elotte VK3001P/Tiger P-d, akkor a stock motorral vanszorogsz, ha volt, akkor a nem aokkal erosebb masodikkal cammogsz.
Turheto sebesseghez szukseges top motort viszont csak a Ferdin vagy a VK4502A/B-n lehet kifejleszteni.
Stock felfuggesztese epphogy elbirja a JP 105mm csuzlijat, rammert vagy ventit mar NEM tudsz melle tenni!
Igy stock allapotban vagy hasznalod a hosszu 88-at a plusz felszerelessel, vagy a 105mm-et felszereles nelkul, esetleg freeXPbol lanctalppal kezdesz.

Legenyseg:
JP2-be egy az egyben mehet a JP legenysege.
Ferdibe viszont kell +1 tolto, igy ha a JP-n volt BIA, akkor buktad.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7407) BaLee válasza nyunyu (#7406) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

JP2-ről papír páncélzata ellenére nagyon sokszor tudok pattanni nagyobb átütésű (értsd ~200) lövedékekkel is. Nem tudom hogyan, de tényleg így van.

Amúgy korrekt amit írtál.

Akinek esetleg van eladó "kis" Nvidia kuponja írjon már rám.

(#7408) ritkaság válasza nyunyu (#7406) üzenetére


ritkaság
tag

Korrekt grt!

(#7409) Mottie válasza Flayer (#7394) üzenetére


Mottie
őstag

KV-13, utálom, hihetetlen nagy szenvedés amíg nincs egy normális ágyú rajta. Ettől függetlenül 70% a winratem vele, fogalmam sincs hogyan :D

Be Victorious!

(#7410) nyunyu válasza BaLee (#7407) üzenetére


nyunyu
félisten

JP2-ről papír páncélzata ellenére nagyon sokszor tudok pattanni nagyobb átütésű (értsd ~200) lövedékekkel is. Nem tudom hogyan, de tényleg így van.

JP2 lovegpajzsat nem tudjak szembol atloni, meg egy JP2/Ferdi sem.

Illetve ha balra-jobbra riszalod a testet, mikozben varod, hogy lojenek, akkor a dontott+forgatott pancelzatrol lecsuszhat a loves.
Vagy ugyanez van, ha egy domb hata moge visszatolato JP2-ot probalsz elloni, automatikusan pattannak a hasa tetejerol vagy a dontott felepitmenyerol a lovesek, amibol egyebkent mar a hatos tankok is rohogve csinalnak ementalit.

Ferdi kemenyebb dio, nem csak a lovegpajzsa fogja meg a 128mm-et, hanem az egesz fuggoleges felepitmenye is kepes pattintani.
Igy mindig a hasara kell celozni, azt biztosan at lehet loni szogtol fuggoen 200-220 koruli pennel.
Sarkaihoz 150 is eleg, de az joval kisebb terulet, pontosan kell celozni.

(Joideig nem voltam hajlando Ferdit venni, mondvan nem szeretem a lassu TDket.
3/4 ev JP2 utan raszantam magamat, es rajottem, hogy hiba volt kihagyni a Ferdit.

T28/Prot sokkal nagyobb szopas, mert nem eleg, hogy 18km/h a csucs sebessege lejton lefele (Ferdinek sik terepen 30!), de legalabb az agyuja sem talal el semmit.
Vagy ott az AC Mle48, ami sikeresen kombinalja a JP2 hulyesegeit a szovjetek lassu celzasaval, igy a hajadra kenheted a nagyobb penjet. :W
Szovjetekkel egyelore meg csak a stock SU-152-vel, illetve a JP2-nel is limitaltabban lovo SU-100M1-gyel szivok. De ez utobbi legalabb eltalalja a nagy nehezen becelzott ellent. :)))

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7411) Iron Funeral válasza nyunyu (#7410) üzenetére


Iron Funeral
őstag

[link]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#7412) Remus389


Remus389
veterán

meglepően jó csata a Sau 40-el, egy kettőt elhibáztam, így is jó lett

[link]

különben nem olyan rossz az a kis tank

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#7413) Atlantis válasza nyunyu (#7410) üzenetére


Atlantis
veterán

Sok mindenben igazad van, az AC Mle-sorozatban az volt a legjobb, mikor eladtam őket. A Foch már jobban tetszik.

T28Prot szerintem nem rossz gép, csak el kell találni vele, hol lesz a csata, különben lemaradsz róla, az biztos. Ezzel átpozicionálni magad nem fog sikerülni idejében. Ágyúját én kedveltem, papíron nem túl jók az adatai, de használni nem volt rossz. Tervben van, hogy visszaveszem, talán még idén el is jutok addig a fejlesztési tervemben. :)

JP2 vs. Ferdi: erről már sokszor írtam, páncél manapság szerintem sokat nem ér, akkor meg inkább legyen mozgékony a jószág.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#7414) szbalogh válasza Flayer (#7394) üzenetére


szbalogh
őstag

Nekem a lámpa minden commandernek első skill. A többinek álca. Még a nagyokon is sokat segít.

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#7415) munnergep


munnergep
senior tag

Haverom accontjaval játszva a sajat gepemen, a t-54-el 14 győzelem 2 vereség, enyémmel 20 vereség 5 győzelem. Nekem 3 skilles legénység, neki csak bia. Az enyémmel 5 lövésböl 3 sebez, az övével nem lőttem mellé meg messzebbről sem, mindig sebez.
Tényleg nem értem.
Nem kell rá reagálni, csak muszáj volt kiírni magamból.

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#7416) AlexWolf válasza szbalogh (#7414) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Ha tanácsolhatok valamit, akkor a javítás legyen mindenkinél, mindig az éppen aktuálisan fejlődő skill..
Ezt úgy értem, hogy mindenkinél az első skill a javítás legyen, amikor az eléri a 100%-ot (+ pár % a következő skillből), akkor dobd le és csak akkor vedd fel a "lámpát" mivel az csak 100%-os értéknél kezd el működni, addig felesleges.
Aztán a 2. skillnél megint a javítás legyen ami fejlődik, mert az mindig működik. De ha nem szimpi a javítás,akkor lehet álca is (mert az is folyamatosan működik) a lényeg, hogy ne olyan skillt fejlessz, ami csak 100%-on kezd el működni.

Szerk.: Ha viszont úgy értetted, ahogy leírtam, akkor sry. (Bár azt fenntartom, hogy a szerelés hasznosabb skill mint az álcázás)

Uff

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#7417) dfsz34 válasza AlexWolf (#7416) üzenetére


dfsz34
őstag

Ez jó terv, de csak arannyal érdemes ezt csinálni. Ha ezüsttel váltasz, akkor buksz 10%-ot és az exponenciális görbe miatt az iszonyat sok tapasztalat megszerzését jelenti újra a 100%-hoz. Aki nem akar ezzel vesződni, hogy újra felhozza őket 100%-ra és nem akar aranyat sem áldozni rá, az jobban teszi, ha a parancsnok első skillje a 6th sense, mert azt képzi ki leghamarabb (második, harmadik már nagyon sokáig tart)

(#7418) szbalogh válasza AlexWolf (#7416) üzenetére


szbalogh
őstag

Nem úgy értettem, de ez nekem is új és tényleg jó ötlet! Eddig csak egyszer rseteltem skillt, akkor mondjuk pont úgy ahogy írtad :) Amikor a PzIII-IV legényeket átraktam az 50M-be, de nagyon kellett már oda a lámpa.
dfsz34: az első skillnél alig van bukta. Kb 2% a skillben ha kredittel váltasz..... asszem

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#7419) AlexWolf válasza dfsz34 (#7417) üzenetére


AlexWolf
senior tag

nem kell arany. elég a 20000 kredites. Mivel az össz xp 10%-át vesztesz, és utána abból kerül kiszámolásra az új érték, így (és ezt tapasztalatból mondom) kb ha a második skillel olyan 20-30% körül vagy, amit baromi könnyű elérni mert elég kevés xp kell hozzá, akkor nem esel vissza az előző 100%-alá.

A múltkoriban egy bazinagy excelben számolgattam ezt órákig, és nem olyan vészes a dolog. Ráadásul amikor el akarod dobni a skillt írja, hogy mennyire fogsz visszaesni. H alátod, hogy 100% alá, akkor mész még 1-2 csatát és jó lesz.
Éppen ezért érdemes mindig olyan skillt fejleszteni ami nem csak 100%-on kezd el működni. És még jobb ha ez a skill a javítás.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#7420) Angel1981 válasza AlexWolf (#7419) üzenetére


Angel1981
veterán

"A múltkoriban egy bazinagy excelben számolgattam ezt órákig......"

Akkor nem csak én vagyok így WoT-vel? :D :R

[ Szerkesztve ]

(#7421) AlexWolf válasza Angel1981 (#7420) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Ja, de miután elkezdett golyózni a szemem (a 2. óra vége felé), fogtam az egészet és kitöröltem a pi...fenébe. :DD

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#7422) dfsz34 válasza szbalogh (#7418) üzenetére


dfsz34
őstag

ezüsttel 10%-t veszted, de ezt úgy kell számolnod, hogy az embernek van valamennyi össz tapasztalata és annak bukod a 10%-t, minél képzettebb, annál többet jelent ez nyilván

igazából nem a kíírt %-ra gondoltam, hanem ami volt előtte tapasztalat, azt vedd 100%-nak és abból veszted el a 10%-t vagy még egyszerübben, annak a 10%-t veszted majd el

egy skillnél sem kevés ez amúgy, de egynél még kibírható valóban, de 2-3 skilles embereknél már arannyal szabad csak változtatni, mert nagy lesz a bukód különben

a kiírt százalékból valóban nem vesztesz sokat, de ez meg pont az exponenciális görbe miatt van így és ez félrevezető kicsit, ha azt nézed, hogy mennyi tapasztalatot kell újra megszerezz, akkor kijön a 10%

crew xp

itt már kiszámoltak mindent, crew xp, nem kell excelben szenvedni, csak megnézed, hogy most hol vagy és abból már vissza tudod számolni, hogy hol leszel a reset után

[ Szerkesztve ]

(#7423) szbalogh válasza AlexWolf (#7419) üzenetére


szbalogh
őstag

Lehet, hogy úgy érdemes akkor, hogy elsőnek mentor (többinek javítás vagy camo) aztán reset lámpára, majd tovább megint mentor, amit akár utána meg is lehet hagyni.
Igen, amikor az ELC-ről mentem tovább és kellett a lámpa, harmadik skillnek valami 50-60% körül kellett lennie, hogy megmaradjon a második 100-on.

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#7424) Diarmand válasza Diarmand (#7404) üzenetére


Diarmand
senior tag

Mivan, senki ment ezzel a csodával vagy tényleg annyira ótvar, hogy felesleges? :D
"Gondolkodom egy jó kis passzív skót beszerzésén, de a csaffé valahogy nem mozgat meg. A kínai 59-16 milyen? Utánaolvasva sokan kenegetik szarral, tényleg ennyire rossz lenne?"

(#7425) Fel válasza Diarmand (#7424) üzenetére


Fel
addikt

Nem rossz a kis kínai. Egy trükkje van: az 57 mm-es (alap) löveggel kell használni, mert a két 76 mm-essel (a második autoloaderes) még a prémium lőszerrel is használhatatlan.
Viszont ha már az 59-16 megvan, akkor szerintem nem érdemes leragadni nála, mert a WZ-131 és 132 még nagyobb móka.

----------------------------------------------------------

Fityf@szért nincs még teszt? :U

Más..
WG Unified premium account - Egységes lesz a prémium account a WG címekhez. Röviden, ha vesz az ember 1 hó prémiumot, akkor az általa nyújtott előnyöket a WG mindenféle játékában élvezheti az adott időre (WoWp, WoWs, WoTB, WoTG, stb, stb.).

[ Szerkesztve ]

(#7426) emre válasza AlexWolf (#7384) üzenetére


emre
veterán

Nekem így néz ki, viszont nem tudom honnét van, szóval itt az egész modpack ha kell. :D
(emre_0.8.5_modpack.rar)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#7427) Patrick76496 válasza Fel (#7425) üzenetére


Patrick76496
őstag

Én is egész nap a 3 fő WoT szerver oldalát figyeltem (EU, RU, NA), de semmi. Márpedig biztos nem az FTR írta rosszul, valamit még csinálhatnak rajta. Csak nem tudom mi tart ennyi ideig, ha már egyszer a Supertest-en szinte minden megvan.

(#7404) Diarmand: 2 nappal mielőtt elit lett volna olyan szinten ráéreztem, hogy imádtam. Használtam passzív scout-nak, aktívnak és flankelős mednek is. Passzívan még távcsővel (Coated Optics) is jó, pályafüggő, hogy mit lehet vele csinálni. Bár a T-34-57-nél lassabban tölt, de még így is nagyon jó a DPM-je, annyi a baja, hogy AP-val még néhány gyengébb oldalú tankot sem fogsz mindig átütni, pl T34, aminek hiába csak 76 mm az oldala, viszont a lánctalp is spaced armor-nak számít. Szóval ha kicsivel kisebb átütést ad be a random, akkor benyeli a sebzést. +1 neki, fun vele játszani, az 57mm-es kell rá.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#7428) Chris0321 válasza Patrick76496 (#7427) üzenetére


Chris0321
addikt

Sajnos a tier 8-10 akciót sem rakták ki, pedig tegnap reggel lejárt. :( Pedig jó lenne olcsóbban megvenni az E-100-at.

(#7429) Fel válasza Patrick76496 (#7427) üzenetére


Fel
addikt

Ha eddig nem lőtték fel, akkor nem hinném, hogy ebből lesz ma még valami..
Legelsőként mindig az orosz oldalon jelenik meg, a másik kettőt ezért fölösleges figyelni (a fáziskéséses eu oldalt főleg nem).

Kellet nekem emlegetni :)
5 Giga.. wow..

[ Szerkesztve ]

(#7430) Remus389


Remus389
veterán

meglett az e-75, hát qrva jó

az normális hogy mindig top tanknak rak be?

nem mintha panaszkodnék :DD

egyébként ugye csak az van meg rá amit a KT-ból örökölt

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#7431) Chris0321 válasza Fel (#7429) üzenetére


Chris0321
addikt

(#7432) Bingisz válasza Fel (#7429) üzenetére


Bingisz
addikt

Megint majdnem 5 Giga a hülye patch. Mi a francért kell gyakorlatilag újra leszedni az egész tesztet minden egyes patchnél?? :(((

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#7433) Chris0321 válasza Bingisz (#7432) üzenetére


Chris0321
addikt

Ez még csak a tesztszerver.

(#7434) Bingisz válasza Chris0321 (#7433) üzenetére


Bingisz
addikt

Tudom. Azért írtam.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#7435) Patrick76496 válasza Chris0321 (#7428) üzenetére


Patrick76496
őstag

Volt T9-10 akció? Nem csak a T32-M103-T110E5 volt leárazva? Amúgy én nem nagyon láttam, hogy olcsóbbak lettek volna a tankok.

(#7429) Fel: Össze meg vissza f*s*m magam, végre! :C És tényleg csak panaszkodni kell, utána egyből jön. Én mondtam, hogy biztosan ma jön. :)

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#7436) Atlantis válasza Patrick76496 (#7435) üzenetére


Atlantis
veterán

Ha a panaszkodás segítene, már nem lenne tüzérség ebben a csodálatos és felhőtlen szórakozást nyújtó játékban. :D

Amúgy a hónap első két hetében az IS3-IS8-IS7 trió volt akciós. Németek megint bekaphatják...(az lenne a korrekt, ha folytatnák a sort és minden nemzet nagyvasai sorra kerülnének).

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#7437) Chris0321 válasza Atlantis (#7436) üzenetére


Chris0321
addikt

Végre holnap kipróbálhatom az új artykat, már alig várom. Remélem lesz azért másfajta tank is csatában a tesztszerón.

(#7438) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Kicsit sok kimaradt - illetve hébe-hóba benéztem, de mindig ment banzáj -, ezért érdeklődnék, ha lehet.

8.6-ban látom, hogy az artyknál kicsit kibővítik a tiereket. Ha az artyknál ki van fejlesztve az M40/43, de sose vettem meg - előtte hagytam abba a játékot - akkor a 8.6 patch után ugrik felfelé a kifejlesztett tierem is? (Vagy érdemes lenne még összekaparni annyi pénzt rá, hogy a patch előtt megvegyem, mert drágább lesz?)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#7439) Atlantis válasza CactuS (#7438) üzenetére


Atlantis
veterán

Sok sikert. Szerintem az esetek többségében 10 arty lesz oldalanként :)

CactuS: M40/43 konkrétan felfelé lép, ha csak az osztályszámot tekintjük, mert T8-as lesz...csakhogy 8.6 után már két lépcsőfok lesz a T92 elérése. Én nem venném meg, mert most asszem 2,8M körül van az ára (lehet, hogy tévedek) és ha igazak a hírek, akkor 2,5M körülre fogják csökkenteni.

Szerk: kurva whiskey, már gépelni se tudok. :DD

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#7440) emre


emre
veterán

ezeket ismeri valaki? (SteelStorm klán)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#7441) Csabi04


Csabi04
tag

Szerintem aki az első napokban fog játszani az 10 artyt fog látni oldalanként. A múltkor az első napon kb 8-10 Indian Panzer volt T8-ban.

(#7442) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Megvettem a Dicker Max-ot. Eddig nagyon adja :R

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#7443) Chris0321 válasza CactuS (#7438) üzenetére


Chris0321
addikt

Pontos választ szerintem csak majd akkor kapsz ha bejutnak az emberek a tesztszerverre holnap.

(#7444) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Whhhhhááá
Super Heavy repeszpáncél 750.000 kredit áááááááááááááááá :O :O :W

(#7445) Diarmand


Diarmand
senior tag

Fel, patrikgtaivs, köszönöm! :)

(#7446) Pfiucska


Pfiucska
aktív tag

Sziasztok!

Van valamilyen mod a játékhoz, ( már ha jól tudom ) ami megváltoztatja a lövés; töltés meg ilyesmi hangokat. Tudnátok esetleg ennek a nevét? Köszi. :))

iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

(#7447) virkir válasza emre (#7440) üzenetére


virkir
veterán

Egy szerveződés a két hét múlva induló CW event-re.
Én már szépen meg is köszöntem a felkérést :D

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#7448) Mottie válasza Pfiucska (#7446) üzenetére


Mottie
őstag

A modpackban amit felraktam benne van, ez ilyen hogy hallod a leeső töltényhüvely hangját (vagy mit) meg ilyenek.

Be Victorious!

(#7449) Cseri0058 válasza GaburroSan (#7444) üzenetére


Cseri0058
őstag

Ez a páncél milyen célt fog szolgálni?

(#7450) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Ehhhhh 8.6 patch első csata! 5-5 arty oldalanként és nálunk a 9es betcset a legelső...nagy LOL!!! :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.