Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#6801) Mottie válasza holodp (#6799) üzenetére


Mottie
őstag

A mai korábban linkelt t34-es csatámban 4-5 percig álltam egy helyben. Artyfedezékben és gyakorlatilag csak a tornyom látszott ki. Ace tanker lett belőle, 4000+ sebzéssel, Steel Wall -lal. Sajnos Malinovka (aka Campinovka) arról szól, hogy ki a türelmesebb, kinek vannak jobb med/light tankjai.

Ellenben rengeteg olyan map van ahol a megfelelő taktika a folyamatosan fedezékről-fedezérkre való előrehaladás, az ellenfél hátratolása. Mindig az adott pályának megfelelően kell játszani. Sokkal töbet fogsz érni Malinovkán ha állsz a bázison fedezékben és lövöd aki megjelenik, mintha kőkeményen elindulsz előrefele és 5 mp alatt szétlőnek a túlsó oldalon egy helyben álló tankok...

Be Victorious!

(#6802) holodp válasza Mottie (#6801) üzenetére


holodp
aktív tag

Ezt elfogadom, azzal a kivétellel, hogy az említett csatámban, ha nincs 4 bivalyerős arti ellenség, akik folyamatosan záporoztak rám, akkor pl én lehettem volna, aki eldönti a mérleg nyelvét, 5 percig ugyanis jóformán mozgás sem volt. Az ő bázisukon maradt 2 tank, akiket még úgy is kicsináltunk majdnem, hogy az én életem felét a saját tüzérségem szedte le.
Csak kempeléssel nem lehet csatát nyerni, azért tenni is kell valamit, ha meg az ellenség nagy része a térkép másik felén kolbászol, hát hülye lennék nem kihasználni ezt a másik oldalon.

(#6803) Mottie válasza holodp (#6802) üzenetére


Mottie
őstag

Malinovka speciális map. Ha van egyvalaki, aki át tud menni a másik oldalra és arty védetthelyre beáll és spotol, az megnyeri a csatát. Szvsz ott akkor lehet igazán jó csatákat játszani, ha 1-2 arty van csak, mert akkor nem tudnak egyszerre mindenhova figyelni. :P

Be Victorious!

(#6804) Patrick76496 válasza vhw (#6673) üzenetére


Patrick76496
őstag

Ha lennének szovjet társak, akkor én szívesen vinném a T-34-57-esem, vicces lenne "igazi csatába" menni. Bekerítenénk és pillanatok alatt szétkapnánk a ZiS-4 fergeteges DPM-je miatt. Hogy élethűbb legyen, menjen a Tiger mellé pár StuG, PzIII és PzIV, de akkor mi is kapjunk még T-34-85-öket, meg KV-kat pl.

(#6718) bullseye: A 4. és a 7. között érzem magam, bár inkább a negyedikhez közelebb. :B

(#6781) jahrn: Lehetséges, hogy a JagdPanzer38t helyére fog kerülni. Ennek az igazi neve Hetzer, a mostani T4-es német TD-é JagdPz38t.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#6805) jahrn válasza Patrick76496 (#6804) üzenetére


jahrn
senior tag

Nem, premium tank lessz.
Amugy ja, valamikor az 50-es evekben ragadt ra a Jagdpanzer 38(t)-re a Hetzer nev. A csehek tovabb gyartottak a haboru utan, es pl a svajciak csak a 70-es evekben vontak ki hadrendbol.

Mindenesetre ennek az E-10nek brutko camo ertekkel kell majd rendelkeznie leeresztett testtel, hiszen akkor kb 1,4 meter magas (normal uzemmodban is alacsonyabb mint 2 meter) ami alacsonyabb mint az ELC AMX.

[ Szerkesztve ]

(#6806) jimmy74


jimmy74
őstag

Az AMX 50 120 statom: WR 30%!!!
33 meccs -ből.
Egy ekkora fosgépet! :o

[ Szerkesztve ]

WoT:jimmbo

(#6807) Dobi 562 válasza jimmy74 (#6806) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ugye még stock?

(#6808) emre


emre
veterán

Hát a tegnapi nap elég érdekesen alakult.
Volt egy jó kis flenkelés amikor is sikerült hámunknak kinyirni egy IS4-est, utána meg a stock KV4-el rusholtam a bázisra. A csata második felét csak erős idegzetűeknek vagy Tarr Béla filmeken edződőknek ajánlom Meg egy jó kis csihi-puhi amikor összejött a 12 kill a szakasznak.
Egyébként a szerver valahogy szerette volna ha csiszolgatjuk tudásunk mert délután szinte folyamatosan mission impossible csatákba rakott. Nem is tudom hogy sikerült 60% felett zárnom a napot

A másik két replay oldallal valaki nem tudja mi történt?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6809) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

Ha aközött a két dolog között választhatnék, hogy gyenge játékosok nem lennének vagy artyk, akkor egy másodpercig sem haboznék. A gyenge játékos kell a játékba különben kit lőnétek ki, illetve ki spotolna nektek? Higgyétek el, ha csak átlag vagy afölötti játékosok játszanának nagyon unalmas lenne a játék. Néztem nemrég ilyen század meccseket. Két eset van ha két jó csapat összekerül. Vagy kempelés és kivárás, ez dögunalom ugye vagy egy oldalon rush, ez meg ugye annyi, hogy aki több goldammot hozott az győz. Artyk nélkül viszont érdekes, izgalmas csatákat lehetne játszani. A sok kempelés is miattuk van. A francia artyk óta nincs belőhetetlen hely a pályán. De ha van is, ki akarja ott kempelni végig a csatát. Bár ahogy itt többen írták a kulcs a játékban a türelem. Akinek több van az a csapat nyer.
Az XVM-et is kitiltanám talán a játékból. Már ezen a fórumon is elhangzott és több csatában is láttam, hogy az arty a jobb játékost keresi, nem véletlenül és a mezőn végigcammogó gyengébb játékos akár arty lövés nélkül is átérhet az ellenséghez, majd ott kiszedi valaki. Illetve csak megy a sírás, hogy 30%-os csatában vagyunk, jaj én inkább kilépek stb. Ez se hiányzik igazából szerintem.

(#6810) AlexWolf


AlexWolf
senior tag

Azon gondolkozok, hogy akik folyamatosan az effi, wn6 vagy egyéb akármilyen mérőszámot alapul vevő szétválogatást akarnak (merthogy ők csak pro játékosokkal akarnak játszani, nehogy a noobok szétcsesszék a játékukat), belegondolnak-e abba, hogy ezeknek a nooboknak a kilövésével érték el a magas értéküket.
Vagyis, ha minden csatában (mondjuk) csak az 1200 érték fölöttiek lennének, akkor lehet (sőt biztos), hogy az ő mérőszámuk hirtelen esni kezd. Mert jelenleg a kb 90-95% béna kilövéséből van nekik a felső 5-10%-ba tartozó értékük.
És akkor milyen sírás lenne itt, abba bele sem merek gondolni.

szerk:

(#6809) Simulacrum mire bepötyögtem Sima megelőzött. :)

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#6811) polgi803


polgi803
őstag

Én viszont szeretem az Arty-t...akkor az ilyen menjen a búsba?...abban az időben lövegek is voltak...akkor miért vegyék ki őket...nem beszélve arról, hogy lassabban lehet velük fejlődni mert kevesebb az XP+ berak jóval magasabb Tier-be és alig sebzem a magasabb szintűeket...nem kell szerintem még jobban ellehetetleníteni az Arty-zást...

(#6812) Dobi 562 válasza polgi803 (#6811) üzenetére


Dobi 562
addikt

Valamit nem jól csinálsz ha arty-val alig sebzed a magasabb szintűeket. :)

(#6813) LEGIOX


LEGIOX
tag

Valakinek van tapasztalata a prémium Pz IV-el ? Régen ez a tank volt a kedvencem a dióverő ágyúval, de nerf után csak árnyéka volt magának, el is adtam. De hiányzik, ezért gondolkodom rajta, hogy lehet érdemes lenne megvenni a prém tankot, ha ugyanolyan jó mint az elődje.

[ Szerkesztve ]

(#6814) polgi803 válasza Dobi 562 (#6812) üzenetére


polgi803
őstag

M37-es Arty...olyan lassan tölt be, hogy kimegyek közben enni...ha nem találom el a torony mögött,vagy a seggét,akkor cseszhetem...+ olyan kicsi a lőtáv,hogy örülök ha életben maradok...de ha mindezek klappolnak,akkor sem hiszem hogy nagyot sebzel egy Tier 6-os nehézen...

(#6815) gzbotii válasza LEGIOX (#6813) üzenetére


gzbotii
veterán

PzIV-bol van premium :F

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#6816) Napfénysüti válasza vhw (#6728) üzenetére

Teljesen egyetértek. Kezdőbb koromban mikor kilőtt egy tank az bosszantott de a csata után fogtam magsm és kikerestem annak a gépnek a weakspotjait hogy kegközelebb több esélyem legyen. Meg persze próbáltam mindig gondolkodni hogy mit lehet az adott szituban kihozni. Ez amúgy sem nagy extra én is csak max átlagos játékos vagyok.

Més que un club!

(#6817) LEGIOX válasza gzbotii (#6815) üzenetére


LEGIOX
tag

Igen, Pz IV Scmalturm néven fut., csak berakták 6-os tierbe.

[ Szerkesztve ]

(#6818) gzbotii válasza LEGIOX (#6817) üzenetére


gzbotii
veterán

Csatakban a PzIV S ..igy mar vagom. Hirtelen egy normal PzIV-re gondoltam.

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#6819) Atlantis válasza Stauffenberg (#6790) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem feltétlenül kell megölnie egy arty-nak ahhoz, hogy tönkretegye a játékod. Mire odaérsz fedezékbe egy lassabb tankkal, nyomorékká lő a tüzérség, s lehet, hogy utána tank végez ki, de az nem az ő érdeme lesz. Ezért baj, ha 4-5 arty van oldalanként. T9-T10 játszhatatlan manapság, mert ott ez rendszeres.

Ha meg fedezékről fedezékre haladnál, hogy útközben ne lőjenek nyomorékká, azzal sokkal hosszabb utat kell megtenned és lassabb géppel egyszerűen kimaradsz a csatából.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#6820) Imilenni válasza Patrick76496 (#6804) üzenetére


Imilenni
addikt

Élethű "helyzetet" a WoT-ban nem lehet elő teremteni...

Press "F" to pay respects.

(#6821) mynames


mynames
senior tag

Van esetleg most valami replay beküldős verseny amihez jó teljesítmény kell, ill. azt értékelik?

[ Szerkesztve ]

(#6822) fradi81 válasza Dobi 562 (#6812) üzenetére


fradi81
veterán

4-es arty tier8-at csak kopogtatja :)

moto g72, Ninebot d28e

(#6823) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Nem a stattal van baj, hanem azzal hogy ilyeneket megcsinálnak:

Lazán beáll mögém, hogy ne tudjak mozogni, csak hogy lövéshez jusson. Több ezer csatás játékos, 0 sebzéssel végzett persze ő is, meg a szakasza is.

A statja valószínű azért olyan, amilyen, mert ezt rendszeresen eljátssza. Nem kell ehhez napi több órát a neten lógni, hogy prógémer legyen az ember. Kis odafigyelés kéne de nincs.

(#6824) dfsz34 válasza polgi803 (#6814) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem is elsősorban a kis artykkal van baj, azok lényegesen kevésbé dominálják a játékot és szerintem ott helyén van az egyensúly, nagyjából tier 5 artyig. Azután több dolog együttes hatásának az eredmény, hogy az artyk elkezdik dominálni a csatamezőt, különösen a nyílt pályákon vagy a nyílt pályarészeken. Akár még Himmelsdorfon belül is vannak helyek, a nyílt vasúti rész, a középső rész (mondjuk oda csak a bolond megy be) meg a hegytető azon része, ahol nem takar a vár szintén nem lehet megmaradni az artyk miatt.

Nem tudom, hogy miért van ilyen nagy számú arty, de én arra gondolok, hogy a relatív egyszerű játékmód vele (jó, tudom, most majd az arty fanok jönnek, hogy de márpedig milyen kifinomult intelligencát követel meg az artyzás), a szinte kockázat nélküli sebzés és az OP állapot, mind vonzza a játékosokat. Mindenki OP járművet akar és jelen esetben a nagy artyk azok. Ez szinte már evolúciós törvény is, ha valaminek erőfölénye van, akkor dominálni is fog és elszaporodik. A 4-5 artys meccsek magas tierben teljesen szokványosak, a 3 meg már szinte átlagosnak tekinthető.

Nehéz ezt megfogalmazni, hogy mi is pontosan a játékegyensúly, de talán abból lehetne kiindulni, hogy a győzelemhez (feltételezve a nagyjából egyenlő össz tank HP-t mindkét oldalon) a győztesnek több szabad, viszonzatlan találathoz és sebzéshez kell jutnia, mint a vesztes félnek. Hogy milyen módon teszi ezt, az függ a jármű típusától és a játékos tudásától is. Tankkal egyértelműen nehéz úgy megoldani az ellenfél kilővését, hogy csak kevés HP-t veszítsen az ember, ehhez kell rengeteg tanulás, tapasztalat, csapatjáték, helyismeret, váratlan húzások, amire nem számít az ellenfél stb stb Sniper TD-vel szintén nagyon komoly helyismeret, álcázás, reflexek (ha csak pillanatokra fog felbukkani vagy gyorsan mozgó jámrűvet kell eltalálni) de ott a kockázat, hogy kap egy spotot a lövés után, illetve neki is mozognia kell a frontvonallal, amiközben vége van, ha belefut egy kószáló gyors tankba.

Gyakorlatilag az Arty az egyetlen járműtípus, amelyik képes viszonylag kis vagy nulla kockázat mellett (szerintem tehcnikailag sem kell annyit tanulni a kezeléséhez, de nem akarok flame-t ebből, hogy mennyire nehéz egy artyt kezelni mondjuk egy tankhoz képest) tud rengeteg szabad sebzést kiosztani és innen már egyenes az út az OP állapothoz, hiszen a viszonzatlan sebzések a győzelem talán legfontosabb tényezője. Szerintem a WG túllőtt a célon a nagy artykkal és létrehozott egy erősen OP járműcsoportot, mint a Smith ügynök a mátrixban, a fejére nő lassan és osztódással szaporodik, mert mindenki OP járművel akar menni.

Én is gondolkodom ezen komolyan, hogy kifejlesztek egy nagy artyt és szórakozok azon, hogy szétlövöm a lassú tankokat a nyílt terepen, csak valahogy az tart vissza, hogy ez nálam max stresszlevezetésnek lenne jó és én inkább a tanktudásomat csiszolgatom, mert egy jól sikerült akció a társakkal a számomra érdekesebb, mint műholdképen lőni a tehetetlen lassú tankokat és az összes izgalom annyi, hogy eljut-e hozzám a scout egyszer meg, hogy mellé lő-e az agyú.

(#6825) Preda válasza emre (#6808) üzenetére


Preda
aktív tag

Na ma is kezdi már 8-assal megint rak 10-be olyan csatába ahol a saját 10-esek 1 perc alatt hullanak el. Következő csata meg ez lett :).

Tegnapi jah elég tré volt.

Victory ratio: 52%
Battles: 25
Efficiencyold: 1806.4
Efficiencyv2: 1851.88
WN6: 1764.52
Average tier: 7.72
Experience: 19094 763.76
Capture points: 37 1.48
Defense points: 72 2.88
Damage: 44990 1800
Kills: 34 1.36
Spotted: 20 0.8

(#6826) myckey válasza emre (#6808) üzenetére


myckey
veterán

cumiztunk rendesen TR8-ban
meg TR6-ban is betett olyan helyre,hogy huhujuj ;]
meg amikor az artyk kilőttek a kanyarban,meg amikor.......... :D
TR9-ben volt talán a legjobb

na de az "éccaka" már jobban adta szakaszban,így nekem is sikerült feltornázni egy kicsit a WIN-t

Victory ratio: 60%
Battles: 35
Efficiencyold: 2460.92
Efficiencyv2: 2399.08
WN6: 1494.7
Average tier: 7.89
Experience: 26671 / 762.03
Capture points: 96 / 2.74
Defense points: 272 / 7.77
Damage: 43666 / 1248
Kills: 39 / 1.11
Spotted: 25 / 0.71

bár az átlag sebzésre az a sok "jó" kör,meg zíró penetrésön rányomta a bélyeget :C

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#6827) dfsz34 válasza Dobi 562 (#6823) üzenetére


dfsz34
őstag

Lejárt a szerk idő az előzőben, de a hozzászólásodról pár hasonló jelenség jutott az eszembe.

Rengeteg olyan 5-6-700 wn6-os játékos van, aki szereti játszani a parancsnok szerepet, főleg akik klántagok is meg szakaszban jöttek. Nyomják nekem, hogy kövessem őket, aztán ha arrafelé mennek, amerre én akartam, akkor jó, de ha nem akkor nyomok egy negatívot és szoktam kapni a noobot érte, pedig ez nem elő hanem utóítélet, mert sokszor követtem már az ilyeneket, mondom segítek nekik, aztán belevittek olyan helyzetekbe, hogy ott maradtunk mindannyian.

A másik gyakori dolog a hasonló parancsnok komplexusosoktól, hogy állok a sarkon, játszom a csiki csukit erre jön mögöttem és nyomja a vonulj vissza parancsot. Mondom neki: miért? Ja igen, azért mert akkor neki mellettem és előnytelenebb helyzetben kell harcolni, de hogyha egyszer én értem oda elsőnek és fogyasztom is az ellen HP-jat, akkor nem fogok azért hátrálni, hogy ő harcolhasson a kedvezőbb helyről. Az más helyzet lenne, ha 1-2 tierrel magasabb tank lenne az ellen és megérkezne a mi nagy tankunk, mert annak át szoktam adni a helyet és én megyek ki mellette, miután az ellen tank is lőtt rá, mert így szabad sebzéshez juthatok és adok lehetőséget is a mi nagy tankunknak, hogy jó helyről harcolhasson.

[ Szerkesztve ]

(#6828) polgi803 válasza dfsz34 (#6824) üzenetére


polgi803
őstag

Nekem egyetlen IS-em van,meg most húzok egy amcsi nehezet,de amúgy kizárólag Arty,meg TD-eim vannak...valahogy azok jobban bejönnek...Engem pl nem zavar ha kilő egy Ary tier 7-ben...mert pontosan tudom milyen szar néha kilőni valakit és talán ezért sem bánom ha kilőnek....benne van a pakliban és kész...én személy szerint elfogadom,hogy ez van...mert ez is volt a háborúban...nem akarom mindenáron megváltoztatni...sorry,de én ezen az állásponton vagyok...+ hozzáteszem,hogy erről szól az Arty-zás szerintem hogy a lassú tankokat tudod csak kilőni,mert mindenki rohangál a könnyűekkel...akkor mire lőnék? Nádi rigóra?

[ Szerkesztve ]

(#6829) Chris0321 válasza polgi803 (#6814) üzenetére


Chris0321
addikt

Ugye nem 50%-os legénységgel használod? Ha nem akkor rossz hírem van mert ennél már csak lassabb lesz az újratöltés a célzásidőről nem is beszélve. Én nemrég léptem át, nem olyan rossz gép. Igaz én free xp-ből rátettem a nagyobbik ágyút(az M7 Priest-re is, ott a lánccal együtt mert nem ment fel az alapra). Az sokkal "viccesebb" amikor az M7-el 100 alattiakat sebzek 7-8-as tierű tankokra. Viszont legalább gyorsan újratölt és mire újra összeszűkül a célkereszt már lőhetek is.

(#6830) Atlantis válasza polgi803 (#6828) üzenetére


Atlantis
veterán

Szóval még nem mentél T9-T10 csatát, így érthető a véleményed. Amint előkerülnek a 1800 vagy afölött sebző, 7m splash radiust elérő arty-k és ezekből van 4-5 a csatában oldalanként, onnantól szinte nem tudsz hová bújni vagy ha mégis, akkor nem fogsz onnan előjönni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#6831) polgi803 válasza Chris0321 (#6829) üzenetére


polgi803
őstag

Én is gondolkodtam mi legyen,de erre még nem veszek semmit,csak átlépem,ha majd tudom...aztán veszek célzás,meg töltésgyorsítót.

(#6832) polgi803 válasza polgi803 (#6831) üzenetére


polgi803
őstag

Várom az élményt...meglátjuk

(#6833) Jolet válasza polgi803 (#6811) üzenetére


Jolet
őstag

ne menj a búsba, de abban az időben aknamezők, rpg-s gyalogság és molotovos partizánok is voltak
én őket is hiányolom
nem dühöngök különösebben az artyk miatt, csak mostanában elég sok csatám záródik úgy, hogy 4 arty áll pl. 3-mal szemben, mert mindenki más halott
az is tény és szerencse, hogy az artysok közt is rengeteg a béna, igaz hogy általában az én csapatom erősítik a gyengeségükkel, de legalább a másik csapat élvezi, aminek örömét ne vegyük már el kishitű önzéssel tőlük
:-D

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#6834) Chris0321 válasza polgi803 (#6831) üzenetére


Chris0321
addikt

Az M7 Priest-et én is felszereltem mikor akció volt, hogy gyorsabban haladjak vele mert a következő frissítéskor meg fogják cserélni az M-37-el és nem akarom újra átképezni rá a legénységet. Van egy kevés aranyam, majd leveszem róla a felszerelést és megy az M-41-re.

(#6835) grunge


grunge
addikt

Hihetetlen ez a játék...50m-ről van időm a jpz E-100al oldalba lőni 3x egy is-7-et, ZÉRO damage. Csak és kizárólag PENETRATION! Nem baj mondom, úgy is ez az ultimate world of noobtank...Aztán jött egy is3- Torony alatt megcélzom az oldalát 90fok-ban, erre, PENETRATION!! Zéró sebzés ismét. Az a vicces hogy egyik esetben még a talp sem esett le...Itt kapcsoltam ki ezt a fost.

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#6836) mynames


mynames
senior tag

Szobanövények + én vs. Ügyes Pzjg 1 + szobanövények.

Erre számíthatsz low tierben... :D

[ Szerkesztve ]

(#6837) Eagle16 válasza grunge (#6835) üzenetére


Eagle16
addikt

Orosz és kínai tankokat mindig a lánctalp vonalában lőj oldalba, mert a lánctalp fölött a páncélzat erősebb mint ami ki van írva adatként.

Pl.: Is-3 esetében 90 + 30mm, de a 90mm-es rész erősen meg van döntve.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#6838) Preda


Preda
aktív tag

Hm ezért kár volt 18,6 k potential dmg recieved, de vesztés lett.

(#6839) Bingisz válasza mynames (#6836) üzenetére


Bingisz
addikt

Grat!
Remélem replay van! :R

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#6840) dfsz34 válasza polgi803 (#6828) üzenetére


dfsz34
őstag

Az a baj, hogy nem akarod megérteni, amit a játékegyensúlyról és a szabad, viszonzatlan sebzések fontosságáról írtam. Ha létrehozol egy járműtípust, amelyik komoly mennyiségű szabad sebzést tud kiosztani, akkor az OP lesz és az ezzel játszók száma elkezd nőni, ami még inkább emeli a hatást.

Ha utána meg a sok arty játékos miatt a meccsekre kénytelenek berakni sok arty-t, különben extrém várakozás idők lennének, akkor a hatás sokszorozódik és a tapasztalatok visszacsatolása miatt még többen akarnak az OP járműtípussal menni, de legalább kipróbálni,

Egy játék akkor élvezetes, ha a hatások finoman ki vannak egyensúlyozva. Én pl a T34-el, ha látom, hogy 5 nagy arty van a sand river pályán, akkor totál passzív játékra váltok, mert semmi esélyem, ha felfedeznek és ezt szó szerint kell érteni, hogy semmi. Lassú és nehezen fordul ezen a talajon. A két hegynél van némi takarás, a szurdokban lehet kicsit okoskodni, a házak maximum 1 lövést bírnak ki, de sokszor még annyit sem és a következő már betalál. Talán, ha a házak kőből lennének mind, akkor lenne több fedezék, de így reménytelen a helyzet ,ennyi. Másik taktika, hogy odamegyek, lövök, ameddig tudok, aztán annyi, végem van, de legalább kapok creditet. Csakhogy egyik játékmód sem túl élvezetes és nekem ezzel van a bajom.

[ Szerkesztve ]

(#6841) Mottie válasza dfsz34 (#6840) üzenetére


Mottie
őstag

Vannak tankok akik nagyon nem szeretika az artyt. Tapasztalatból mondom, hogy GWT-vel a T34 sokkal többször 1 lövés, mint több, igaz hogy általában nem szembe áll velem. Én mégis azt mondom, hogy nem, nem op az arty. Persze lehet vele nagyot sebezni, igen ha eltalálod az ellenfelet. Egy gyesen és váratlanul mozgót pedig elég nehéz eltalálni hacsak nincs folyamatosan spotolva. Na most ha van 1 db 13-90, az akár 3 artyt ki tud szedni egy kanyarból ha nem tudják megállítani, márpedig elég sok olyan kört látni, hogy nem tudják megállítani. Vannak pályák, ahol egyszerűen erősek az artyk, ezzel szemben vannak ahol gyengék és ez így van rendjén.

Be Victorious!

(#6842) Gergo_R6


Gergo_R6
csendes tag

Miért van ennyi arty?

8.6 az 1ik ok, mindenki húzza, farmolja az artykat hogy meglegyen ingyen kifejlesztve a nagy arty amit ha normál lelkületű WoT-os vagy, és nem szado mazo troll emberke aki többet használ tankot a játékban mint artyt akkor hosszú idő elérni.

Valóban igaza van az előttem szoloknak is tier5-től megy a cumi, de már tier4 is szivós ha prémium lövedéket használ az illető az artyba. Vicc kategória amikor tier4 artytól 300-400 dmg-t kapok, amit még 1szer el lehet viselni, de itt bejön a képbe a tűzgyorsaság is, ha már elhasználtad a javító csomagodat akkor imádkozz hogy a sárcok elöbb feltegyék a láncot mert jön a köv lövés.

És igen voltak régen is a csatákban tüzérek és nyilván nem vertek telibe 1 tankot mert éppen azt célozták, lőttek aztán romboltak mindent ami volt.

Tier10 tankot is nehéz elérni sokat kell arra is gyüjteni az xp-t, ott még van 2 szint pluszban, és szar érzés amikor a Maus-om pukkanik a T92 első lövésétől....

Arty tier6-tól domináns, előnyben van, a vonal mögül fentről oszt, isten nézetben. Franciskákat ráadásul sokszor nem éred utol ha menekül német meddel sem. Ha nincs 1 jó scout vagy med akkor borítékolható kin fog múlni a csata, ki nyeri meg.

Amcsi sajátosság, T34, T30, M103, T110E5, de a Jagdtiger és még sok más tank is ide sorolható. Seggén és oldalán nem sok páncél van amit a 21cm-es agyúval átlősz HEvel

[ Szerkesztve ]

(#6843) J.J. András válasza Stauffenberg (#6712) üzenetére


J.J. András
őstag

ha én írom le ezt - bár általában durvábban fogalmazok - lehülyéznek ..., de így legalább van valaki akivel egyet érthetek ebben :R

nagy politikus válna belőled :U

'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

(#6844) polgi803 válasza dfsz34 (#6840) üzenetére


polgi803
őstag

Legyen igazatok,de én akkor is Arty-zok...háát amit én észrevettem hogy sokkal több nehéz,meg közép van mint nagy mennyiségű Arty...de mind1...én megmaradok ennél...ha meg nektek baj,akkor azzal nem tudok mit tenni....csak sajnálom.

(#6845) Cseri0058 válasza mynames (#6836) üzenetére


Cseri0058
őstag

Azz iggen! :D

(#6846) sith7 válasza mynames (#6836) üzenetére


sith7
nagyúr

Hatalmas teljesítmény, több skilles legénységgel , olyanokkal szemben, akik még csak most ismerkednek a játékkal

Grat ! :U

(#6847) mynames válasza sith7 (#6846) üzenetére


mynames
senior tag

Tudtam , hogy lesz egy fikázó! (vagy több is még) :DDD
Ezen a fórumon nem is vár mást az ember... :)) Akár az aláírásod.
---
Egyébként , ha ráhúzod az első képre az egeret láthatod a véleményemet az adott körről...
Dieghónak volt itt igaza...

[ Szerkesztve ]

(#6848) Imilenni válasza polgi803 (#6844) üzenetére


Imilenni
addikt

Kb ugyanezen a véleményen vagyok..."Ha bajod van velem, az a te problémád." alapon :DDD

@mynames: Énis szoktam low tierben játszani (PzII), kell az ideg levezetés. :P

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#6849) Bingisz válasza sith7 (#6846) üzenetére


Bingisz
addikt

Azért 14 killhez már nem csak a jó legénység kell... :U

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#6850) Dobi 562 válasza mynames (#6836) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szép! Nem is láttam még ilyen Rasineai hősök kitüntetést! :)

Visszajátszást is néznék ha felrakod valahova.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.