Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#44992) Simulacrum válasza Diarmand (#44959) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Öröm az ilyen sorokat olvasni, miközben épp egy ilyet kapok a játékban és hidd el nem TD-től. Az, hogy nem elsőre ölt meg az csoda, de tulajdonképpen halott vagyok, mert ennyi élettel és legénység nélkül, 20 másodperces újratöltéssel nincs semmi esélyem. Sosem kempelek, TD-vel sem, ez is menet közbeni lövés volt.
Nem kell semmi skill az artyhoz, tudom, mert teszten kipróbáltam. Szinte minden lövésem talált, még megvárni se kell a beszűkülést az új középre hordási WG feature miatt.
Ki szedné ki a JPE100-akat? Na ki? Bárki. Egyrészt arannyal játszik már azon a szinten mindenki, szóval már csak ezért sincs esélye. Ellenem meg azért nincs mert egyrészt pontosan tudom hol fog várni egy-egy pályán, másrészt én veszem hamarabb észre, harmadrészt, ha tényleg nem lehet megkerülni, akkor megköszönöm azt az 1db ezres lövését és után esélye sincs. Nincs kiszedhetetlen TD, régen se volt, most sincs.
Sose kérem arty segítségét, sőt azt kérem, hogy még véletlenül se lőjön oda, ahol én vagyok, mert úgyis engem talál el.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.