Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#45901) Scheff válasza Simulacrum (#45887) üzenetére


Scheff
tag

Az alapján, amit mrszitya írt ez egy meglehetősen korrekt számítási rendszernek tűnik.
- Sebzés dominál a frag helyett.
- OP tankkal kevésbé lehet húzni.
- Kis tierben kevésbé lehet húzni.
- Számít a tank típusa. (Light és arty játékosok nincsenek hátrányban)

Kicsit egyoldalú így a történet, mert a WN8 mellett fel lehet sorolni érveket, de ellene nem nagyon tud igazán senki, ahogy elnézem.

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#45902) diegho válasza Scheff (#45901) üzenetére


diegho
nagyúr

Én tudok. A sok balfax játékos miatt szarnak kikiáltott tankokkal (amik még akár OP-k is lehetnek, csak ugye az agyatlan zombi hobbinácik miatt gyenge winrátával bírnak) brutálisan meg lehet húzni a WN8 értéket. Legjobb példa erre a tigris, ami jelenleg hihetetlenül erős és a leggyengébb 7-esnek van minősítve, így ha egy homo sapiens játszik vele, nagyon durván tudja húzni az értékeit. A legfontosabb tényező pedig még mindig nincs figyelembe véve, bár kétlem, hogy ezt bárhogyan is mérni tudják majd. A stock tank és a megveszek free-ből mindent fullosra közötti nagyjából 50% sebzés különbségre gondolok.

(#45903) ddt500hu válasza szalai56 (#45899) üzenetére


ddt500hu
veterán

Éppen akartam írni, hogy ez hardverhibának tűnik.

(#45904) bullseye válasza Scheff (#45901) üzenetére


bullseye
addikt

Ellene egyelőre a színezése szól. pl. ugyanúgy 900-tól van a sárga, de ha azt veszem, hogy nekem 1200-ról 1400-ra nőtt, akkor a 900 még gyenge. A zöldnek meg akkora átfogása lett, ami szerintem túlzás. Akkor inkább soroljon vissza engem is, de bízhassak benne, hogy egy zöld játékos nem csinál totális hülyeséget.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#45905) bullseye válasza Smithy87 (#45894) üzenetére


bullseye
addikt

És megvolt a teljes éjszaka memtest, vagy csak ránéztél valami Windows alapú minimál ellenőrzővel?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#45906) Bad Pritt válasza bullseye (#45904) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ezt amúgy én sem értem, hogy miért lett ekkora a zöld intervalluma. Kékek, sőt, lilák is visszaestek a zöld tartományba, ahogy a sárgák közül is sokan felcsúsztak, ezért lehet az, hogy van olyan zöld, aki meccseket tud eldönteni és van páfrány. Bár én nem használok xvm-et de utólag vannak játékosok, akiket megnézegetek noobmeteren és csak hümmögök rajtuk.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#45907) diegho válasza Bad Pritt (#45906) üzenetére


diegho
nagyúr

Ekkora tartományt nem is nagyon lehet elosztani rendesen.

joergie Viszel magaddal szakaszban egy T1-et és tolod magad előtt, bár lehet nem fognak szeretni érte.

[ Szerkesztve ]

(#45908) joergie


joergie
őstag

lehet valamit tenni az ellen hogy a JT motorját minden csatában legalább egyszer ellövik?

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#45909) diegho válasza joergie (#45908) üzenetére


diegho
nagyúr

.

[ Szerkesztve ]

(#45910) joergie válasza diegho (#45907) üzenetére


joergie
őstag

akkor már egy t95-el jobban járok :) eléggé idegesítő a dolog. meg hogy a kv13 is átlövi sima AP-val, eléggé röhejes. de végülis nem rossz vas

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#45911) DaveNo1 válasza bullseye (#45904) üzenetére


DaveNo1
veterán

Mai tapasztalataim alapján ez a wn8 nem sokat ér...zöldek halnak meg 2 perc alatt (ehhez tényleg valami speciális tudás kell, sosem értem meg, hogyan lehet olyan gyorsan meghalni, míg mások még épp pozíciót vesznek fel)...illetve OP tankokkal még narancssárga-citrom játékosok is meghatározó tényezők tudnak lenni...

Joergie: tekintve, hogy a német tankok legnagyobb gyenge pontja az aljuk, és ott bármelyiknek ki lehet a motorját lőni (nagyobb kalibertől ki is gyulladnak lazán), vagy elrejted valami kis bucka mögött, vagy jó JT módjára sznájperkedsz...

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#45912) Scheff válasza diegho (#45902) üzenetére


Scheff
tag

Esküdni mernék, hogy az OP tankokkal (KV-1S, Hellcat) legalább annyi paradicsom játszik, mint pl. a Tigrissel. Az OP tier 10 tankokra (Foch 155, FV 183 és WT E-100) is rácuppannak a vörösek. Szerintem nincs kőbe vésve, hogy OP tankhoz OP játékos, míg UP tankhoz UP játékos dukál. :)

A stock tankos felvetés kollektíven felróható az összes pontszámításnál hibának, hiszen egyik sem tud kalkulál vele. Mindenesetre valószínűleg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a topicból hány játékos ugrálgatja át a tankokat és fejleszti ki előre a modulokat. Tényleg elhanyagolható kisebbségben vannak azok, akik ezt megtehetik és meg is teszik. Nem így gondolod?

[ Szerkesztve ]

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#45913) mrszitya válasza DaveNo1 (#45911) üzenetére


mrszitya
senior tag

Filozofálgassunk egy kicsit: egyetlen mérőszám alapján vajon meg lehet határozni egy játékos minden kvalitását, erényét, a pillanatnyi stresszességét, vagy a pingátlagát? Vagy mondjuk, a WN7 képes volt arra, hogy a tankerünk minden egyes járgányára vonatkoztatva megkülönböztetett értéket jelenítsen meg?

Nem egyformán teljesítünk az egyes tanktípusokban és tankokban (ide kapcsolódik még az is, amit diegho említ => stock vs. full állapot), sőt meccsről meccsre is változik a hatékonyságunk a biológia és a fizika miatt, nem beszélve a szerencséről. Az XVM azonban mindig ugyanazt a számot mutatja rólunk.
Ez a WN7 idején is így volt. Én akkor is láttam kék és lila játékosokat meghalni, és a végén - nem ritkán - piros játékos által meccset lehozni (nagy tierben is)...

A WN8 sem lesz/lett perfekt mérőszám, de a 7 sem volt az. Majd megszokja az ember. ;)

Szerk.: a vbaddict és más jobb stat oldalakon külön-külön, az egyes tankjainkra vonatkozóan is láthatjuk nemcsak a winrátát, meccsszámot, hanem a wn7/8 értéket.

[ Szerkesztve ]

(#45914) diegho válasza Scheff (#45912) üzenetére


diegho
nagyúr

A 2 klánomban összesen nem volt 5 játékos, aki stock tankokkal játszott és mindkettőben hülyének néztek, hogy én nem free-ből játszok. Rengetegen azért lépnek fel 1 kategóriát, mert free-ből váltogatnak, ez pedig elég megtévesztő az összesítésben.

(#45915) Scheff válasza Scheff (#45912) üzenetére


Scheff
tag

Mindenesetre búcsúzónak itt egy kép. Lehet van még mit finomítani a WN8-on? :))

Tudod, hogy tudom, hogy ez csak bug, de pissz, ez titok! :)

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#45916) Scheff válasza diegho (#45914) üzenetére


Scheff
tag

A klánokban, amikbe unicum játékosokat vesznek fel, akik a teljes játékosbázis 0,1% vagy rosszabb esetben 0,01%-át teszik ki? :)

Például ESL nélkül én sem fejlesztgethetném kényem-kedvem szerint a tankokat, hanem kuporgatnám a havi prémiumra az aranyat, mint az első másfél évben. :)

[ Szerkesztve ]

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#45917) joergie válasza DaveNo1 (#45911) üzenetére


joergie
őstag

hát azért a kt-nak a frontját megkaphatta volna a panther2-é helyett, meg azért ilyen szinten egyiknek se lőtték el a motorját, bár e50-em még nem volt(ott áll a stock a garázsban, nem sok affinitást érzek menni vele). De most nézem, a sofőrnek adtam olyan skillt amitőll ritkábban gyullad ki, és tényleg ritkán gyullad ki, ahoz képest hogy mennyiszer lövik el a motort. viszont személyi sérülés annyira ritka, hogy a medkit helyett betettem +5%-os üzemanyagot. és így +30%-al elég jól adja a kreditet is. mármint hogy szerintem eleve jó a kreditszorzója.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#45918) Djuree


Djuree
félisten

na megvan az isu-ra a bl 10-es. fele free-ből lett, nem volt kedvem tovább goldot lődözni meg már nagyon kíváncsi voltam. :DD hát egy teljesen más gép lett. a goldnak volt 250-es átütése, ennek 286 sima ap-vel. :Y lényegében mindent átlő. brutális egyszóval! első csata 3 kill, második csata 4 kill. bár csak 3. osztályt kapok vele, nem tudom ászhoz mennyi kell, gondolom igen sok mert jó tank, hülyebiztos.
így hamar meglesz az ojjektum 704 aminél meg is állok, a 268 nem tetszik, elég satnya t10 td. inkább majd a jgpz 100-at kihúzom.

az at-8 meg fullos mostmár, de minden csata szenvedés olyan lassú. asszem hagyom is ez nem nekem való. nem érek oda sehova, vagy nélkülem nyerünk kevés xp-vel, vagy én maradok, akkor meg mind1, egy kv1 is körbetáncol. :DDD nem tudom ehhez kinek van türelme...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#45919) DaveNo1 válasza Djuree (#45918) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nem rossz az a 268, legnagyobb előnye a mobilitás. JGPZ E100-al beállsz egy jó helyre akkor nagy pusztítást is lehet vele csinálni, de mobilitás hiányában könnyen ki lehet játszani. 268-al kb. mindenhova oda lehet érni, és meg lehet vele kerülni más nagyobb erejű TD-ket is. 704 legnagyobb problémája, hogy iszonyat lassan fordul (lassabban szerintem mint egy Jagdtiger), viszont saját szintjén demoralizálóbb, mint jelenleg a 268, aminek az alfáját levitték a isu és 704 szintjére (szignifikáns eltérés nincs a DPM-ben, alig tölt gyorsabban, és azt sem lehet feltétlenül kihasználni), viszont 10-es szinten jóval durvább ellenfelekkel birkózik, mint a 704 9-esen.

A 300 pen sem ér mindig sokat, tegnap volt egy olyan meccsem, ahol a random faktor rendesen megszívatott: 268-al 16 lövésből 15 talált, de csak 5! átütés volt (3* pattintott egy "legendásan jól páncélozott is8 és m103 úgy, hogy mindkettőnek a gyenge pontjára céloztam, jgpz e100 meg e75 oldalát lőttem erre lánc esett le, és hasonló szépségek)...orosz ágyúk néha elég hektikusak, és lefelé húznak.. :U

You are not prepared.

(#45920) Bingisz válasza DaveNo1 (#45919) üzenetére


Bingisz
addikt

Jelenleg a 268 ugyanolyan szarul fordul, mint a 704. Cserébe a 268-on még az ágyú kitéríthetőség is sz@r, úgyhogy szvsz. annak aki nem CW-zik, nem éri megvenni a 10-est.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#45921) dfsz34


dfsz34
őstag

Jól indult a nap.

Győzelem!
Csata: Cliff 2014.02.24. 8:04:51
Jármű: Type 5 Chi-Ri
Szerzett tapasztalat: 5 886 ( x3)
Szerzett kredit: 57 236
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

(#45922) Simulacrum válasza Scheff (#45901) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Mai első meccsemen egy kék játékos Batchatban Prokhorovkán elfutott az ellenségig a bokros részen és azonnal meghalt. Nem hittem a szememnek. Aztán ránéztem noobmeteren az accára és elég gyanús.
Mármint vagy eladta vagy ugye nagyon ritkán játszik, de akkor is érdekes.

Nekem eddig összességében nem vált be a WN8. Világoszöld játékostól már semmit nem várok egy-egy meccsen, de néha a kékek is meg tudnak lepni. Szóval lehet, hogy jobb ez a számítás, de akkor nálam át kell majd színezni kicsit más határokra, hogy tényleg lehessen belőle jósolni valamit egy-egy játékos esetén.

(#45923) Djuree válasza Bingisz (#45920) üzenetére


Djuree
félisten

én is így gondolom. a 268 -tól félek legkevésbé a 10-es td-k közül...de a 704 meh pont az ellentéte, azon a tieren elég jó gép.

ez a wt auf e-100 meg elég érdekes jószág. isu-ról sokszor pattog, volt hogy 2x egymás után pattant (második gold ammoval :C ), de volt már hogy szemből obj268 is pattant. :Y

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#45924) #43783936 válasza Djuree (#45918) üzenetére


#43783936
törölt tag

Az biztos, hogy bolondbiztos a nagypuskája. :)
10-es csatában 4 killre és 5000 sebzésre csak harmadosztály adott nekem a héten az isura.

Az AT-8-cal majd 600 csatát nyomtam le. Szerintem a legjbobb van az AT vonalon.
Igazi noobmágnes. Jönnek, lőnek, pattintok, zúzok, hullanak. ;]
Én is lassúnak tartottam, de csak addig, amíg egysze be nemt tett egy T28 mellé. :DDD
A fordulékonységa tényleg gáz, de meg lehet szokni, ugyanúgy mint az artymágnesességét is.

(#45925) csapee válasza Bingisz (#45920) üzenetére


csapee
senior tag

Mert cw-n csak fostaligakkal szorakoztok?:))

Csapee

(#45926) Angel1981 válasza Bingisz (#45891) üzenetére


Angel1981
veterán

Hát én is maradok a WN7-nél inkább....
Nem is kell siettetni a WN9-et, mert akinek a WN8 nem tetszik, az az EFF / WN6 / WN7 trióból biztos megtalálja azt, ami szerinte a legautentikusabb.

(#45927) Bingisz válasza csapee (#45925) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát én legtöbbször a bat.25t-vel megyek, pedig megfogatdtam, hogy az lesz az a tier10 aminek nem teszem tönkre a statját a CW-vel. Ahhoz képest tegnap megint két olyan csapat ellen mentünk akik csak low tierrel trollkodnak landingon....:/

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#45928) Angel1981 válasza diegho (#45914) üzenetére


Angel1981
veterán

Mert mindkét klánodban totál átlagos emberek játszottak, ugyebár? :U

Abban igazad van, hogy nagy előny a "freezés", de tekintettel arra, hogy tudomásom szerint máig nem tudják kiolvasni a szerverekből még a spottolt dmg-sem, azt végképp nem várhatjuk el, hogy erre külön figyeljenek. (Mármint hogy ki hol mikor mennyit ment stock / fél stock / top tankkal.)

Szerintem jól mondja Scheff, és mintha erősen rémlene valami régebbi nyilatkozat a WG részéről, hogy végeztek kutatásokat a témában, és arra jutottak, hogy OP / átlagos / UP tankot szinte ugyanolyan arányban játszanak jó / átlagos / rossz játékosok.
Persze amik nagyon kilógnak a sorból - legutóbbi példa a WTF 100 és a Foch 155, azt azért megpiszkálják.

A Hellcat is OP-nek van kikiáltva, és egy jó játékos kezében tényleg nagyon sokat hozzátehet a csatához, de olyan sokszor látni (piros) Hellcat játékosokat, akik a csata első 2 percében meghalnak 1-2 bevitt találattal.

(#45929) Simulacrum válasza Angel1981 (#45928) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Borsigban csak elvétve láttam még piros játékost. Sokkal, de sokkal gyakoribb a zöld, kék.
Még WTE100-ban is több piros játékost láttam, mint Borsigban.

[ Szerkesztve ]

(#45930) #43783936 válasza Simulacrum (#45929) üzenetére


#43783936
törölt tag

Gondolom azért mert a tomatóknak a Waffenróger a csúcs. :D
A borsig pedig csak egy lépcső, amin mielőbb túladnak.

(#45931) diegho válasza #43783936 (#45930) üzenetére


diegho
nagyúr

Érdemes megnézni a szar WTE100 játékosokat. Én már nagyon sokat néztem meg és szinte mindegyiknél a WTE100 az egyetlen tank azon az ágon és a legtöbbet játszott tankai között legalább 3-4 tier8 prémium van, bár volt olyan is, akinek 5 tankja volt összesen. 4x tier8 prém és egy WTE100. Mindezt narancssárgán.

(#45932) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Első 4 csata 4 vereség. Ha lenne eszem most hagynám abba.

(#45933) sith7 válasza diegho (#45931) üzenetére


sith7
nagyúr

ők tartják el a WG - t, valahol nekik is köszönhetjük a folyamatos fejlesztéseket :-)

(#45934) GeneraL_XTX válasza diegho (#45914) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

de honnan szednek ennyi free tapaszatlatot? Mert elég gyengén jön, hónapokat kéne gyűjtögetni, hogy akárcsak 1 nagyobb tankot is teljesen kifejlesszek free xp-ből... :F

(#45935) Drenadar válasza GeneraL_XTX (#45934) üzenetére


Drenadar
veterán

miért is?
kikapcsolod a prém tankokon a legénység fejlesztését, és az összegyűlt xpt átváltod.. ezeknek általában van pénzük :)

(#45936) GeneraL_XTX válasza Drenadar (#45935) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

jah hogy úgy, lóvéért :U Egyszer váltottam véletlen, nem volt olcsó :(((

Hát én egy forintot nem adnék erre az is biztos :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45937) diegho válasza GeneraL_XTX (#45936) üzenetére


diegho
nagyúr

A WG biztosan nem fogja elárulni, hogy kik és mennyit költenek a játékra, de a jobb helyzetben álló országok játékosai mind költenek és nem keveset. Nekik 100 euró nem nagy pénz havonta free xp-re. Persze ők vannak kisebbségben, de így is több tízezer játékosról beszélünk.

(#45938) #43783936 válasza diegho (#45931) üzenetére


#43783936
törölt tag

Gondolom, pont azért hajt a Tógerre, hogy mielőbb zöldüljön.
Kilő két tárat hátulról, és már van is annyi sebzése, mint egy mednek, aki a tűzvonalban viszi vásárra a bőrét.

(#45939) Drenadar válasza GeneraL_XTX (#45936) üzenetére


Drenadar
veterán

én sem, de aki erre gizdul, annak nem nagy cucc 400gold/10000xp-t kifizetni, főleg ha esetleg viszik esl-re és csurran cseppen is a goldból, bár gondolom ezeknél a játékosoknál ez nem veszélyeztet.

(#45940) dfsz34 válasza diegho (#45937) üzenetére


dfsz34
őstag

Ez a játék egy aranybánya és egy zseni, aki ezt így kitalálta.

Ilyen iszonyat sok játékos mellett, ha csak 1% akar jobban haladni, igényesebb statot karbantartani és nem sajnál rá pénzt adni vagy csak úgy érzi, hogy érdemes prémet venni, prémjárgányt vagy másra költeni az aranyat, máris brutális bevétel keletkezik. Ami viszont a legfontosabb, hogy nem egyszeri bevétel, hanem folyamatos és ez ám az igazi aranybánya, ahol újranő az arany :)

Játékra én eddig alig költöttem, de a WoT-ra szerintem már kb 20-25e-t, nem számoltam össze, de nem is nagyon érdekel és az is biztos, hogy még valamennyit rá fogok költeni, de itt olyan értelemben nincs lehúzás érzése az ember, hogy pontosan tudja, miért adja ki a pénzt, nem pedig vesz egy csili-vili programot mondjuk 8e és játszik vele két napot, aztán letörli és talán soha többet nem veszi elő.

Ha meg is unom a WoT-ot egyszer, akkor is érdemes fent hagyni, mert elő lehet venni bármikor, menni pár kört illetve a folyamatos fejlesztések miatt mindig lesznek új dolgok, amiket érdekes lehet kipróbálni. A tankos téma meg szinte kimeríthetetlen szerencsére.

Pont mentem a Jt8.8-al és annak hátul van kétoldalt egy-egy nagy láncszemre hasonlító valami, gondolom, hogy tudjon vontatni. Arra gondoltam, hogy milyen állat lenne, ha azok is himbálódznának mozgás közben. Meg még sok minden mozoghatna a tankon. Az antenna imbolyogna stb. Biztos, hogy előbb-utóbb meglesz az is és állatul fog kinézni.

(#45941) Pete55555 válasza Urshini (#45896) üzenetére


Pete55555
addikt

Ez nálam is így van. Elkezdem nekik magyarázni, mit hogy kéne, hogy egyszerűbb legyen csinálni, akkor meg munkamániás vagyok... Pedig csak kicsit gondolkodnának, és egyszerűbben, kevesebb energiával is meg lehetne csinálni ugyanazt a munkamennyiséget... Deee nem...
Ilyenek az emberek, munkában is, játékban meg pláne.

(#45897) mrszitya
- Per-tank normalization in WN8 now allows a fair comparison of players playing only highly effective tanks for their tier (think Wft100, Foch155, Hellcat, T49, T18, T29, the old Su-26, etc.) versus players who have played many lines, with many tanks.
- Due to per-tank normalization, light tanks and SPGs are now more fairly compared to other tank types in WN8 (they received lower WN7 than other tank types). Despite not being able to use spotting damage, WN8 expects less damage of light tanks, while WN7 expected the same as other tanks of the same tier.

Ezt akkor elég szarul oldották meg, én ugyanis elég sokat játszok light/med tankokkal, mégis csak 40-et emelkedett a WN értékem, pedig nem tolom rosszul velük.

- No tier-based penalty is introduced. Low tier tanks are measured fairly against high tiers, whereas in WN7, you could raise your score artificially by playing a mix of low and high tiers, and were penalized if you only played low tiers. However, you are expected to do VERY well in low tiers to gain WN8 points as opposed to playing high tiers.

Ez meg f@szság. Nem értem akkor, miért van a sok 2000 WN-es játékos....

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#45942) Bingisz válasza dfsz34 (#45940) üzenetére


Bingisz
addikt

A szilveszteri videóban a Havok-os résznél az IS4 hátulján himbálózott a lánc szóval szerintem meg fogják csinálni majd az ilyeneket rendesen. :)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#45943) Pete55555 válasza joergie (#45917) üzenetére


Pete55555
addikt

A JT ilyen lesz, hozzá kell szokni sajnos. Vezetőnek nálam is van preventative maintenance, meg raktam automata tűzoltót is bele, az is +10% fire protection.
Az E-50M-et meg próbáld csak ki nyugodtan, szerintem qrvajó tank, tegnap pl E-100 at szedtem ki vele, szemtől szembe, 3 vagy 4x pattant rólam szerencsétlen (bár valami 8-900-as WN8-a volt)
Illetve egy másik kör.
Mindenesetre az egyik, ha nem a legfontosabb változás az E-50 vs E-50M esetébe, hogy a 10-esnél hátul van a váltó.... ;]

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#45944) diegho válasza Pete55555 (#45941) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez meg f@szság. Nem értem akkor, miért van a sok 2000 WN-es játékos....

Mert a 2k WN az sok, vagy kevés? Ha kevés egyetértünk, mert jelenleg nagyon könnyű WN-t szerezni. Ha sok, akkor nem értelek, hiszen alig kell valamit csinálni a 2000-hez.

(#45945) Angel1981 válasza dfsz34 (#45940) üzenetére


Angel1981
veterán

"Ami viszont a legfontosabb, hogy nem egyszeri bevétel, hanem folyamatos és ez ám az igazi aranybánya, ahol újranő az arany :)"

Ebben én nem vagyok biztos.
Ez a játék pont olyan, hogy aki rákattan, az rövid időn belül nagyon sok pénzt rákölthet, viszont ha utána ésszel játszik, minimális összegből "karban tudja tartani".
Még akik nem játszanak ésszel, azok is egy idő után leragadnak pár olyan tanknál, ami bejön nekik, és onnantól alig költenek majd a játékra.

Igazság szerint én a játék nagyon hosszútávú jövőjével kapcsolatban kicsit aggódnék a WG miatt, mert igaz, hogy most még viszonylag fiatal a termékük, és nagyon sok az új, impulzív játékos, aki költ költ és költ, de egy idő után ezek el fognak fogyni, és a meglévők sem fognak úgy fizetni, mint hajdanán, mert elérték már amit akartak - a végtelenségig meg nem lehet új tankokat berakni, illetve rávenni az embereket, hogy nyomják velük.
(Már most is inkább World of Blueprinted Tanks-nek kéne hívni a játékot! :P)

(#45946) diegho válasza Angel1981 (#45945) üzenetére


diegho
nagyúr

Ebben a játékosállományban az ész maximum nyomokban fedezhető fel, így biztos lehetsz a folyamatos költésben.

(#45947) Simulacrum válasza Angel1981 (#45945) üzenetére


Simulacrum
senior tag

És abban is biztos lehetsz, hogy jó ideig nem fogynak ki a tankokból. Ha azt látják, hogy csökken az érdeklődés, jönnek majd az új ágak kicsit jobb tankokkal és rögtön megugrik a free xp váltás miatt a bevétel újból. Rengeteg ágat be lehet még tenni.

(#45948) Pete55555 válasza diegho (#45944) üzenetére


Pete55555
addikt

Értékre sok, tudásban kevés. De ez is változó. Volt tegnap egy 50-100-unk 2000 WN8-al, lehozta kb egyedül a meccset, 7 kill sokezer sebzés.
Sokszor meg 2000+ al azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Én meg a kis 1000 WN8-ammal nem értem az egészet, mert a hátul campelő 1500-as Maus-nál, aki 500-at sebez egész csata alatt, és a végén befoglal jobb vagyok, ez tény. Szóval miért ennyi az én értékem?
El van b@szva az egész.
WN7-nél tudtam, hogy ha a zöldek nem is biztos, de a kékek/lilák jobbak nálam.
Most meg vagy jobb, és tényleg lehozza a csatát, vagy egy segghülye, aki fedezéknek jó lesz, amint a 2. perc után kilövik.

...Szeretem leracsniztatni...

(#45949) Bingisz válasza Angel1981 (#45945) üzenetére


Bingisz
addikt

Szerintem ezért állnak most rá jobban a játékmenetre. Jön a historical battle, ami nálam például azt eredményezte, hogy ránéztem a garázsban álló kb. 60 tankomra, és kislányos hangon elkezdtem sipítozni, hogy még ezt, meg ezt, meg még kiscsillió tankot kell visszavennem, hogy jókat tudjak majd játszani, egy-egy ütközetben. És ez csak egy játékmód. Gondolkoznak SerB-ék PvE eventeken is, én például simán eljátszanék egy olyan módban, ahol 3 haverral kell 20 percig fentartanod a T34 hordát.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#45950) Djuree válasza Simulacrum (#45947) üzenetére


Djuree
félisten

aztán meg jönnek a modernebb gépek, majd egyszer meg abrams, t-80, leclerc, merkava stb. lényegében a végtelenségig fenntartható a gém ha ügyesek...meg 30vs30 esetleg. :K

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.