Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#43518) dfsz34 válasza Rathrol (#43452) üzenetére


dfsz34
őstag

"Amúgy meg E-25 annyira nem jó amennyire rebesgetik, "

Én általában figyelek arra, ha ismerem az adott prém tankot, akkor ne vakítsák meg a kezdőket brutális hozamról mutogatott képekkel, mert átlagban kb ismerhető, hogy mit hoz egy tank.

Mindezzel együtt azt kell mondjam, hogy az e-25 még jobb, mint a híre. Elfogadom a statisztikát, mert számokkal nem állok neki vitatkozni, nem is lehet, de azt egészen biztosan kijelenthetem, hogy az E-25 messze messze többet fog ennél a nettó 9k-nél hozni. Ok, elhiszem, hogy az agy nélküli paradicsom megveszi, megy vele párat és mi ez ? felkiáltással eldobja, eladja, mert nincs páncélja, gyengének tűnik a lövege, nem viszi szemből auto célzással az is3-t, at15-t meg a tiger2-t, (löwe, t34 emiatt nagyobb eséllyel tetszik meg neki).

Szerintem viszont már egy minimális gyakorlattal a sokszorosát lehet vele termelni.

Két hetes prém tankom van még ezen kívül, az e25 1612 átlagsebzést / 907 xp tud nálam, a su12244 meg 1381 / 751 és pantherm10 meg 998 / 666. Most az teljesen mindegy, hogy milyen a szintem, elhiszem, hogy mások még többet tudnak kihozni ezekből a tankokból, csak azt akarom mondani, hogy már sebzésben is többet tud az E25, mint a másik kettő, ráadásul a su-ba drága a lőszer, úgyhogy a nettó kredithozam messze jobb az E-25-ben. Továbbá adjuk hozzá a spot dmg-t, mert nagyon jó felderítő tank is az E-25. Azt nem tudom sajnos megmondani, hogy kreditben ez mit jelent, de gondolatban adjuk hozzá azt is, talán az átlag xp adhat némi iránymutatást.

Egy dolog valóban hátrányos az addiktív hatása mellett, hogy csak 4 legény megy bele, de a fun faktor ezt messze kárpótolja.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.