Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz L-e-f-i-e #37548 üzenetére
Na igen.. Bár én a T57et imádom, szerintem sokkal jobb...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Vigneau
félisten
válasz Petyus87 #37546 üzenetére
Oké, ezek szerint kezdjek tetriszezni, meg babázni? 37 évesen inkább kihagynám...
Én annyit jegyeztem meg, nekem nem fekszik annyira az IS-7. Rossz a wr-em vele, hiába voltam sokszor az első 5-ben az aktuális csapatban. Nem volt sikerélményem, így mennie kellett. Viszont az IS-8-cal messze jobb a besorolásom és a wr-em is.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
dfsz34
őstag
válasz dfsz34 #37549 üzenetére
Tegyük fel, hogy az E5-el és az IS7-el nagyjából egyformán tudok játszani. IS7-el több csatám van (és több tapasztalatom, tehát a mostani átlagom magasabb nyilván annál, mint amikor kezdtem vele, E5-el még csak 40 csatám volt, IS7-el 100), de azzal együtt is a sebzés átlagom így néz ki: IS7: 1804 E5: 2675.
Na most erre mit mondjak? Sokkal de sokkal jobb ágyúja van az E5-nek, amivel pl mozgás közben (akár az ellenfél, akár én mozgok) is meg tudom lőni a másik E5 púpját elég jó százalékban. IS7-el próbálnám meg
Soxor már csak mosolygok, mikor látom, hogy IS7 akarja a púpot meglőni és kicsi ringatózás után szinte mindig lepattanót lő.
A páncélról meg annyit, hogy az E5 is pattint sokat. Az IS7-nek persze átlagnál sokkal jobb a páncélja, ez nem vitás, de elmarad a várakozástól. Ez akkor lesz baj, ha mellé teszed, hogy a legkevesebb hp-ja van, mint 10-es nehéz tank és egy határozottan pontatlan, nulla kitéríthetőségű és nehezen becélzó ágyúja.
Van pár dolog, amit nagyon jól tud az IS7, csak éppen a csata nem arról szól, hogy én odamegyek, ahol jó az IS7-nek és várom az ellenfelet. Pontosabban sokan ezt csinálják, de inkább nem követném őket.
-
scyllarus
veterán
válasz dorka16 #37534 üzenetére
+1.
T-34-85 55.56%
KV-13 57.14%
T-43 57.89%
A T-34-85 a mai napig megvan, imádom. A KV-13-at végig arannyal tömtem, hogy meglegyen belőle a T-43 és az IS is. A T-43-mal nincs kedvem ugyanezt eljátszani. Egyszerűen az a pen már rohadt kevés T7-be, csak pattogok vele mindenről, el fogom adni, kell a kredit majd az IS-3-ra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
mefistofeles
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el! 4 full HP-s csapattárs nem bírt legyűrni egy 28!!!! HP-s ellenséget és kikaptunk
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
KisApám
addikt
válasz mefistofeles #37563 üzenetére
replay?
Nevetni akarok̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Remus389
veterán
arról nincs info meddig tart egyes járművekre a 15%-os kedvezmény?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Exorsized
tag
válasz mefistofeles #37563 üzenetére
Nekem előbb olyan meccsem volt srác legelején beírja "no ammo" valami LBandi.. nevű srác. Megkérdeztem hogy gondoltam hogy bejön egy tier 7es tankkal ammo nélkül és tönkre teszi mások játékát, mire azt válaszolta hogy nincs kredit ammora 600 kredója van szóval ez van és xd. Végigment mapon és beállt foglalni enemy körbe.
XONE : MrExoQt
-
mefistofeles
addikt
válasz diegho #37561 üzenetére
Tudom, hogy erre a hozzászólásomra sem fogsz érdemben reagálni (mint eddig sem) én a wot univerzumban egy kis szürke egér vagyok hozzád képest.....DE....
Azért elmondom, hogy ha nem élveznéd a balhét amit arrogáns, lekezelő hozzászólásaiddal gerjesztesz, akkor biztos észrevetted volna már magad. Nem kell ecsetelnem, milyen jó játékos vagy, de tudod a kiemelkedő tudású embereket pont az teszi naggyá, ha továbbra is emberek tudnak maradni és képesek normál komunikációra egy átlagos személlyel is! Mit gondolsz mi lehet az oka, hogy az itt fellángoló viták 95%-ban (minimum) te vagy az egyik szereplő? Gondolom szerinted mindenki más, hülye....
Vannak azért még itt jó játékosok és érdekes! ők tudnak normális hangvételben válaszolni, tanácsot adni a fórumlátogatók többségének, pedig nyilvánvalóan számukra is megmosolyogtató a legtöbb kérdés!
Volt már a személyed által kiváltott viták miatt moderálás, gondolom ban is de persze ez se téged se a moderátorokat sem érdekli.
Tőlem ez az utolsó irányodba írt hozzászólás. Ez nyilván jó hír neked. Egy kötekedő béna játékossal kevesebb........dorka16: tévedésben vagy. Ez nem mazochizmus! Ő ezt élvezi!
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #37571 üzenetére
Akkor meg troll.
Csinálok egy új regget, hogy kivédjek pár félreértést.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
joergie
őstag
válasz diegho #37499 üzenetére
A többiek érdekében nem válaszolok, mert senkit sem érdekel. Az előzőt se neked írtam...
Más:
Második ace tanker-em vesztes csatából, mostmár érdekel, hogy hogy számolja. Szóval a legalapabb xp-t számolja, győzelmi dupla nélkül, incourageous resistance nélkül, vagy hogy van ez? wotwikin nem találtam.
Draw
Battle: Tundra 2014. 01. 02. 17:51:50
Vehicle: FV304
Experience received: 1 716
Credits received: 49 752
Battle achievements: Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
myckey
veterán
válasz mynames #37575 üzenetére
dehogy is!
használható az bőven
jó tűz gyorsaság,átütés,még hull downba is elmegy(bár a madárfészket lelövik róla-akinek van esze)
és sok életpontén elvagyok/voltam vele
Bingisz
nagy vonalakban leírod a lényeget?
lusta vagyok angolozni
bár gondolom magyar fórumon is fenn lesz[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
arpeen2
senior tag
Mai kezdet 13 meccsből 12 vereség és max 3x volt 35-40%-nál több esélyünk a győzelemre. Azt hiszem ma ezt nem kell eröltetni.
-
Bingisz
addikt
Srácok, ti minden áron beakarjátok záratni a topicot?
Húzzatok már el a fenébe, senki nem kíváncsi arra, hogy éppen mivel provokáljátok Dieghot. Ha van értelmes kérdés a játékkal kapcsolatban, azt tegyétek fel, kaptok rá választ úgy is valakitől, de egymás elküldését melegebb éghajlatra lehet csinálni privátban. Katasztrófa, hogy folyton ez megy, a játékról való diskurálás helyett.Szerk.: Látom nem csak nekem van elegem ebből az egészből.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Cseri0058
őstag
Atyaég!
Mikor száltok már le dieghoról?
kb minden 2. hsz. róla szól....vicc
ha nem tetszik amit ír akkor hagyd figyelmen kívül...ennyi az egész...
meg az is vicces, hogy az emberek ezen idegeskednek hogy milyen...
de azért ti meg adjátok alá lovat na ez a másik vicc...
az hogy "elüldözte" vitiris meg komolyan mondom már lassan sírok rajta...hát ha egy embert ellehet üldözni pár hsz- el akkor az mit akar?Szóval megkérek mindenkit szálljunk már le a témáról!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
dfsz34
őstag
Azt hiszem ez a kör összejött, már kezdtem ideges lenni, mert több napja nem sikerült egy tank ász sem, de ez most kárpótol.
Győzelem!
Csata: Lakeville 2014.01.02. 18:40:14
Jármű: AMX M4 mle. 45
Szerzett tapasztalat: 4 500 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 61 369 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 45)
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
KISDUCK
addikt
Nem igazán értem a történteket. A garázsban bámultam a plafont erre beugrott egy message, hogy nyertem type59-et, igazából nem kaptam semmit, utána kaptam egy üzenetet, hogy gyenge a jelszavam. Megváltoztattam visszaléptem a játékba és azt látom, hogy van 300 aranyam, nem az hogy nem örülök neki, csak nem tudom miért kaptam.
-
Enzolord
addikt
válasz KISDUCK #37595 üzenetére
Nem nyertél, hanem Nyerj Type 59-et..
Amúgy Bingisz linkelte be az előbb ide az új WG akciót..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ddt500hu
veterán
válasz TESCO-Zsömle #37596 üzenetére
Dorkát bannolták mert szólt, hogy mostantól ddt500hu akar lenni.
SU100Y-al lehet acélfalat szerezni? Légpuskával lőttek rám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest