- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Assimilator #69352 üzenetére
Legalább az arcunkba dörgölhetted volna azt a remek eredményt és pluszban még néhány elismerő hozzászólással is gazdagodtál volna. Így csak kamugép vagy.
Ha ennyi sebzést ki tudsz osztani egy meddel, nem tudom mi szégyellni való lenne a profilodon...jobb lehetsz akkor mint az átlag.
Nem b@szgatni akarlak, csak pusztán a kíváncsiság miatt kérdeztem. Wotrepleyen is megnézem az adott tankkal legtöbb sebzést kiosztó játékosokat...lehet belőle tanulni olykorNovemberi-decemberi TopOfTheTree-t nem lehet előre megtudni valahonnan?
Djuree korábban már belinkelte a novemberig tartó eventeket, de csak az októberi volt benne (E100+Patton)
Vagy ennyi akció mellett foguk be a szánkat, nem lesz leárazás? -
xAttilax
őstag
válasz
Assimilator #69262 üzenetére
Akkor most tényleg sebeztél 7200 vagy kamu?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Assimilator #69321 üzenetére
Ha még mindig a Type 59 a téma, akkor részemről még annyit, hogy a nerf ellenére is egy nagyon jó tank mind a mai napig.
-
Dryman
őstag
válasz
Assimilator #69305 üzenetére
VGA driverrel azért csak vigyázva....
GTX 650-el szívtam 8.1 alatt...lecserélte a drivert az nvidia autoupdate-je aztán napokig szívtam a WOT-tal...
aztán driver le és régebbi vissza oldotta meg.... -
zsolthee
senior tag
válasz
Assimilator #69294 üzenetére
A WOT-ban milyen néven játszol?
-
h1mpi
félisten
válasz
Assimilator #69298 üzenetére
Ja neki egy i5-3570 és egy GTX650.
-
h1mpi
félisten
válasz
Assimilator #69284 üzenetére
Nekem 4790K és GTX970-el megy. Ha nincs v-vsync, akkor 120 FPS körül max grafon.
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #69294 üzenetére
Azért az megvan, hogy ennyi sebzéses kör még wotreplaysen sincs type-al?
Szóval én szeretem a storykat, csak maradjunk már egy kicsit a realitás talaján.... -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Assimilator #69284 üzenetére
Lenovo G510 (i5-4200m, 6Gb ram, Radeon HD8750m 2Gb, 1TB Seagate SSHD), mindez 1366x768-ban.
Arról mondjuk kár is vitát nyitni, hogy a WoT optimalizáltsága milyen, mert szar, lásd egy szálas futtatás, eleve gyalázatos játékmotor.Az fps külső nézetben mindenhol 30 felett, valamikor 52 fps-el is megy, sniper módban viszont akkora dropok vannak, hogy öröm nézni 15 fps és társai.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Assimilator #69277 üzenetére
Az effektek miatt szebb. Prokhorovka kopár, Salienten van csomó minden, égő roncsok, repülő repülők, kirakott légvédelmi állások, folyamatos a háttérben a hangzavar. Egyszerűen hangulatosabb, mint az előd, nem is értem, minek hagyták benn.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Assimilator #69274 üzenetére
Igen, azért utálom mindkettőt.
Amúgy ha komolyan vesszük, nem teljesen ugyanaz, Fiery Salienten több a taktikai lehetőség a bombatölcsérek és roncsok miatt, azokat jól lehet fedezéknek használni. Meg szebb is sokkal.
-
scyllarus
veterán
válasz
Tegnap Matildával csináltam a 2 győzelmet a prém napért (csak ez az egy angol maradt). Az ellenfél bázisán voltam, onnan lőttem ki az artyjukat. Erre ezt kapom tőle: "noob camper Matilda" Az ő bázisukon kempeltem? Persze vérpiros volt. Szerintem ezek hallották valakitől ezeket (netán nekik írták), és most fogalmatlanul beszólnak velük másoknak
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Hol a replay róla ekkora sebzéses körről már dobhattál volna fel . Szép eredmény főleg typ-al .
Ezekkel nem kell foglalkozni amúgy , lehet ő sem tudta kinek mit ír .
-
unravel
őstag
válasz
Assimilator #69200 üzenetére
"a mi klánunkkban nincsenek kötöttségek"
azt a játékmódot választod amit mi mondunk és akkor amikor mi mondjuk"nagyon jó baráti társaság jött össze"
nincs csata kurvaanyázás nélkül. -
Angel1981
veterán
válasz
Assimilator #69175 üzenetére
Az FCM 50t-nek van a legnagyobb átütése a kedvezményes MM-el rendelkező T8-as prémtankok között, szinte nem is igényel goldot.
Hogy miért van sokkal több IS-6?
Egyrészt volt rá egy havi küldetés, ami végén megkaphatta az ember, biztos sokan húzták így ki.
Másrészt a két orosz heavy ág együtt sokkal népszerűbb a franciánál.
(Csak az IS vonal önmagában is sokkal népszerűbb.) -
dfsz34
őstag
válasz
Assimilator #69178 üzenetére
Gyors papírtankkal szerinted hogyan tud játszani az átlag játékos? Egy kemény tank legalább elhárít pár lövést, ha hibázik a játékos...
Meg kicsi az alfa sebzése az FCM-nek, az sem tetszik sok vérpistának, akik nagyot szeretnek odab.szni. Az, hogy jó a pen meg a RoF? Micsoda?
-
sith7
félisten
válasz
Szerintem azért , mert az IS6 keményebb, az FCM papír, és nehezebb kezelni ... én sose vennék pl.
-
szbalogh
addikt
válasz
Pl. mert ki lehetett "farmolni" eventben...
Én is ritkán látok de sárga vagy narancs színben még nem láttam. Csak zöldeskékek mennek vele. Biztos tudnak valamit... -
szbalogh
addikt
válasz
Assimilator #69171 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha is lőttem volna prémskulót FCM 50-el. Nincs is bepakolva belőle. Visz az mindent amivel szembekerül.
-
sith7
félisten
válasz
Assimilator #69171 üzenetére
Lehet olyannal találkoztál, aki nem igazán tudta használni ...
-
sith7
félisten
válasz
Assimilator #69164 üzenetére
FCM-ről úgy tudom, hogy az átütése nem valami jó. Nem árt arannyal menni.
212 pen ???
Akkor mit mondjon az SP , 170 - el ? -
Lunky88
tag
válasz
Assimilator #69139 üzenetére
Számomra a legszebb tank a játékban, micsoda hátsója van.
Nem sokára nekem is állni fog egy a garázsomban, remélem nem fogok benne csalódni.
-
Angel1981
veterán
válasz
Assimilator #69128 üzenetére
"Viszont hátul a torony közepén van egy csavar vagy valami olyasmi."
Igen, az egy kis csavaros páncélzsilip, azon keresztül málházzák be a lőszereket, mert kevésbé körülményes.
Érthető, hogy az azért nincs 210 mm, vagy mennyi. -
szbalogh
addikt
válasz
Assimilator #69132 üzenetére
Szerintem az a fajta torony a 7 fok csőlehajlással minden gyengeséget felülír.
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #69126 üzenetére
Két packet tracer feladat között bőven volt egy percem, hogy megnézzem.
Az életemet meg nagyon jól megállapítottad egy hsz.-emből. Ja nem.
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #69108 üzenetére
Az internet soha nem felejt.
-
Angel1981
veterán
válasz
Ha továbbra is Te vagy wsowildstorm akkor én is megmondom bármelyik tankod adatát!
-
mcwolf79
veterán
válasz
T69-cel mindenki tud mi?
Na persze. hisz a játékosok 90 %-a full premammo-val tolja -
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #69103 üzenetére
Nem haragszom, de másfélszer annyi átlag dmg-m volt vele, mint neked, és én így tartom sz@rnak.
De például a Pershinget, a T69-et, és a Centuriont is jobbnak találom.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Assimilator #69096 üzenetére
Pont ezt beszélgettük tegnap este klántársammal , hogy nem kizárt egy esetleges akció erre a tankra kihegyezve . Valóban már annyira nem kimagasló mint mikor megjelent és Tier7 ben falkában lehetett csatát nyerni egyszerűen . Emlékszem amelyik csapatban volt TYp platon az nyert és ment ám a szitkozódás . Szóval nem lennék meglepve egy esetleges karácsonyi akció keretében meg lehetne szerezni ezt is .
Bingisz .: Nincs T44-em ,de szerintem ellenként egy jobban használható tanknak tűnik mint a typ . Egy azonos képességgel bíró játékos T44-el elver egy typ-ban szerintem .
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #69096 üzenetére
"Kivonták a piacról, nem értem, miért kellett eddig nerfelni."
Így is ez a legkevesebb kompromisszummal rendelkező tier 8 prém. Egy T44-nél meg kategóriákkal jobb szvsz.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Assimilator #69082 üzenetére
"Amikor volt prém accom, a Type-al 100.000-es profit volt egy körön. Nagyon gyorsan gyűlt a kredit. Aztán vettem T-62-t, IS-8-at, ST-1, meg néhány T8-as heavy-t, aztán egy csapásra huss a millióknak."
És aztán még a Type-ot is szép csendben lenerfelgették.
HGyu
-
Angel1981
veterán
válasz
Assimilator #69065 üzenetére
Igen, elhiszem, hogy egy 120-as WN8-al rendelkező játékos szemében ez nagy eredmény, de azért valahogy legyem már jelezve számára, hogy 1000 csata után ennél többet illene összehozni, mert ha csak ennyire képes, akkor a játékosok legrosszabb 5%-ba tartozik.
Én továbbra is fenntartom azon "elméletemet", hogy még zöld játékos is lehet bárkiből, csak utána kell járni pár dolognak a játékkal kapcsolatban.TÉNYLEG SEMMI értelme az OFF topiknak, én a moderátorok helyében már rég összevontam volna a kettőt, mert már itt is megosztást érdemel két egymás utáni találat - pláne ilyen "képminőségben"....
-
Diarmand
senior tag
válasz
Assimilator #68979 üzenetére
Őőőő csak nekem tűnik úgy, hogy... ugyanazt a gépet használjátok... vagy csak félre ment a válasz?
(#68982) jagada SU85-B. Annyira táp, hogy emiatt csak néha ülök bele, nehogy túl sokat guruljak vele és statpadder legyek
Bár vannak gyengeségei, mint mindennek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Assimilator #68950 üzenetére
Neeem, azt kapsz érte. És ha sokszor megcsinálod, meg a másikat is, akkor Togot.
-
szbalogh
addikt
válasz
Assimilator #68647 üzenetére
Sőt, a fül alatt is simán belőhető oldalt, de szemből is. Távolról jó a páncél, közelről kifiléznek. Sajnos ritkán találkozom olyannal aki nem tudja hol kell lőni...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Assimilator #68628 üzenetére
Ez így kicsit megtévesztő. Maga a dupla cső (illetve emelő) tudtommal nem része a hit boxnak, csak a mögötte lévő toronyfelület.
-
Angel1981
veterán
válasz
Assimilator #68635 üzenetére
Az a bizonyos "két cső" hidraulikus emelő.
-
dfsz34
őstag
válasz
Assimilator #68638 üzenetére
hahaha
persze, tudom én, mindenki annyira szuper jó játékos, hogy 150m-ről meglő minden gyenge pontot
Te ezt mondod, én meg azt hallom, hogy csak úgy csattogtak a lövések a fülön meg az elején.
Most mentem vele egy kredit szempontból jó csatát.
Map: Winter Himmelsdorf T26E4 SuperPershing 1 723 83 259
Csatában elért Achievement Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Legénységi XP: 1 723 Javitások: 9 300 Lőszer: 3 825
Teljes: 70 134 WN8: 3 944 (100)Páncél által felfogott sebzés: 1200! Ez nem kevés, ha azt vesszük, hogy nem volt hull down lehetőség, illetve a phasz saját csapatársaim miatt nem tudtam teljesen az ellenfélre koncentrálni. Továbbá ez kőkemény közelharc, tehát elméletileg itt minden lövésnek sebeznie kellett volna, aztán mégsem.
Nyomorult T25/2 nem értette, miért pattog az SP elejéről
kétszer próbálkozhatott, aztán viszlát, ő lőtt, pattant én lőttem, sebzett. Igaz, hogy aztán meg félre kellett lökdössek egy saját t43-t, hogy oda engedjen végre a hegy középen levő törmelékhez és emiatt kicsit kiestem a ritmusból és feleslegesen sok hp-t vesztettem, de mindegy is, nem lehet minden csata tökéletes.
(#68639) Diarmand: én is újabban "fedeztem" fel ezt a technikát az SP-vel, általában szembe álltam korábban, minimálisan mozgattam a tornyot. Nem hatékony, egy hogy a lövések íve miatt meglövik, de ami még talán ennél is jobban zavart, hogy állandóan kiszedik az ágyút, ha az RNG miatt lejjebb megy a lövés. nulla sebzés a spaced miatt, de az ágyú oda és a kis javító számtalan más esetben is jól jönne.
Szinte adja magát, ott a hatalmas fül, azt kell felkínálni és szó szerint minden lövést megeszik. Az RNG miatt nagyon sok lövés "lemegy", nincs rá jobb szó, és mivel a tetejét célozzák sokan, ilyen szögből szinte biztosan a spaced területre fog becsapódni. A pszichológia része még egyszerűbb, hatalmas, sima, lőhető felület, szinte biztos vagyok benne, hogy rengetegen oda céloznak ösztönösen.
-
dfsz34
őstag
válasz
Assimilator #68631 üzenetére
Mit lősz ezen meg ha a fület kínálom fel neked? Le kell rakni hull down-ba, kb az agyúcső vonalában, aztán jóccakát. Ha tegyük fel kilóg a tornya teljesen, akkor is lényegesen kisebb az effektíven meglőhető felület, illetve ami számomra legalább ennyire fontos, hogy nem lövik használhatatlanra az ágyúmat.
Mondjuk egy JT8.8 132%-os lövésszel esetleg meglövi nagy biztonsággal, de iszonyat pontos ágyú kell hozzá, máskülönben meg a két fül megeszi a lövések legnagyobb részét.
-
dfsz34
őstag
válasz
Assimilator #68628 üzenetére
Pontosan ezért kell szögbe rakni a tornyot (is). A spaced armor sokkal nagyobb oldalt.
Azt senki nem mondta, hogy nem belőhető, de lényegesen nehezebb. Nagyobb távolságból meg alig kapok lövést, ha jól eltalálom a szöget, mindent megeszik a két fülhallgató rész.
-
diegho
nagyúr
válasz
Assimilator #39104 üzenetére
Minden csatában akkor lépek be, amikor villog a tálcán a wot. Ekkor jellemzően pár másodperc van, ennyi idő alatt döntöm el, hogy mit fogok csinálni, mert közben netezek, eszek, wc-re megyek, iszok, beszélgetek a párommal, elmegyek megnézem a gyereket stb.
Az a baj, hogy ti tényleg nem tudjátok elképzelni, hogy mennyire komolytalanul játszanak a lilák - legalábbis én biztosan - annyira lazán és természetesen veszem tudomásul, hogy a többi semmit nem fog érni és rögtön módosítom is a stratégiámat, vagyis alkalmazkodok. Mert ez az egész erről szól.
Nem kell weakspotokat bújni, hiszen 1 óra alatt az összeset meg lehet tanulni tier7-től felfelé.Nem szoktam az is6 küldetésre verni, de ezek szerint neked nem sikerült megszerezni? How terrible!
érdemes megnézni ezt a replay-t aki szerint én a játékban, vagy akár a fórumon idegeskedek stb, az kicsit gondolkozzon el, hogy ő mit csinált volna itt? Én le se szartam, nem érdekeltek, simán sajnálom őket, hogy ennyire buták. Ennyire lazán kell játszani ahhoz, hogy ez a játék szórakozás legyen és én ezt teszem. Sokszor itt szidnak a fórumban én meg közben játszok. Van, hogy tudom fél percig nem lesz akció a játékban alt+tab, elolvasom a fórumot, röhögök egyet és megyek megnyerem a csatát. Nem parázok rá semmire, nem görcsölök, teljesen természetesen, lazán csinálom amit kell.
-
Bingisz
addikt
válasz
Nem kell éjjel nappal frontpáncél adatokat nézni. Az meg, hogy nem akar gondolkozni, hát én szeretem használni az eszem, úgyhogy nem nagyon értem mit is akarsz ezzel. Viszont azt se tudom, hogy mit élvez abban, hogy semmit se csinál a csatában.
"IS6 küldire veri..." itt átment agyatlan fröcsögésbe a hsz. szóval nem válaszolok rá semmit.
Amúgy mostanában elég gyakran nem megy az xvm, de egyre biztosabban meg tudom mondani anélkül is egy játékosról, hogy tomato-e.
Szerk.: Édesapám kéthavonta játszik néha kikapcsolódásként és mégis van neki több, mint 1000 WN7-je. Pedig ő aztán nem nézett utána semminek, mert csak játszik. De mégse paradicsom. Ezért nincs jó véleményem a paradicsom játékosokról.
-
rolio1
tag
válasz
Ezt a véleményt már több helyen is olvastam, és ilyenkor az érezze rosszul magát, aki viszont utánaolvas és akar jól játszani? Meg az aki kiseggeli az ajándék prém tankot?
Amikor én 2011-ben elkezdtem, még csak egy fórum volt, ahol lehetett bármit is olvasni a játékról, mindent magadnak kellett kitapasztalni, aki most kezdi, és egy kicsit is érdekli, az oktatóvideótól kezdve visszajátszásokon át ezer helyen tájékozódhat, ha ezt nem teszi, akkor hülye.
De ha azért nem teszi, mert annyira nem érdekli a játék, hogy mellé tanuljon valamit is róla, attól még nem kéne leszólni azt, aki viszont szeretné jobban elsajátítani.
De tleg ne érezze senki bántásnak, csak a szorgalmas ügyesebb játékost ne szóljuk már le...(#39105) joergie: Én nem szólom le őket, és akiket én láttam nem kajáltak, mocorogtak, osonkodtak. És nem okozott nekik gondot a 3-4 tank hátrány sem. Kedvencem volt mikor facehug közben egy 150m-re lévő másik tankot is kiszedett, mert azzal megmentette a szakasztársa seggét(tnap este).
Én is igyekszem ilyen módon összpontosítani, meglátni a lehetőségeket, ha ez jobban menne én is lazábban tudnék játszani. Szerintem akinek jól megy, az felszabadultabban tud harcolni(nem a banzaiii felkiáltással rohanó KV1-S-ekre gondolok)és ha nem görcsöl, jobban teljesít.
Ehhez viszont mellé kell "tanulni" egy kicsit.
Szerintem -
jano_77
nagyúr
válasz
Assimilator #39099 üzenetére
Úgy tudom, egyszerűen csak elege lett és távol maradt egy ideig a fórumtól....aztán egyszer csak újra megjelent. Szavazásról én sem tudtam.
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #39099 üzenetére
Szavazás is volt? Hol?
-
Drenadar
veterán
válasz
Assimilator #39095 üzenetére
és szerinted őt kiutálták? bocsi, de tisztában vagy a szó jelentésével?
-
Bingisz
addikt
válasz
Assimilator #39095 üzenetére
Mert igazat mond?
How terrible....
-
nyunyu
félisten
válasz
Assimilator #39071 üzenetére
Hetes TDk penjei goldammo nelkul
T25/2: 170
SU-152: 175
SU-100M1: 175
T25 AT: 198
JP: 203 (8.8 L/71), 200 (10.5 L/52)
AT-7: 226
AC mle46: 232 (100mm SA47), 212 (90mm DCA45)T25/2-nek amugy eleg jo camoja van, JP sokkal messzebbrol vilagit.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Assimilator #38984 üzenetére
Nem láttál még med platoont(t10 persze) ?
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez ilyen troll hozzászólás volt?
-
emre
veterán
válasz
Ezt most ugye nem komolyan kérded?
-
Angel1981
veterán
válasz
Assimilator #38913 üzenetére
Én MasterCard-dal intézem, és (kopp, kopp, kopp!) soha nem volt semmi gond.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Assimilator #38925 üzenetére
Paypal elfogadja a maestrot,nekem is az van.
-
Chris0321
veterán
válasz
Assimilator #38925 üzenetére
Paypal. Hozzárendeled a kártyádat és akkor nem lesz gond.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Assimilator #38918 üzenetére
Nem kell payra raknod pénzt,meg kell adni bank kártya számát stb és auto vonja is onnan pénzt.
-
Flickering
aktív tag
válasz
Én simán bankkártyáról csináltam, leokéztam, visszaléptem alt-tabbal és ott is volt az arany, és nem kell paypalra utalgatni sem.
-
Drenadar
veterán
válasz
én simán kártyával szoktam fizetni, minek fizettessek a paypalra, mikor közvetlenül kártyáról gyorsabb?
kivéve, ha a paypal is közvetlenül kártyáról húzza le a lóvét -
jr1994
addikt
válasz
Egyszer vettem aranyat, Paypal-lel, nem volt semmi gond. 1-2 percen belül megjött az arany.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Pay,sms,hívás,visa.
Ne erőltesd maestrot mert sose fogja elfogadni,valahonnan vissza maradt az a lehetőség,csak elfelejtették törölni gondolom.
Sms,hívás drága,az max akkor ha csak pár száz gold kell.
Legjobb a paypal vagy más kártyák.
-
PAWI
tag
válasz
Én is próbáltam Maestro-val, Azzal nem engedte. Beírtam a számokat, de nem engedte vele. Mastercard az biztos jó, én úgy szoktam néha, és a kártyás megoldás jóval olcsóbb mint a SMS/hívás.
-
vhw
addikt
válasz
Assimilator #38698 üzenetére
Komolyan, még ebben is a "gerinctelenséget" kell látni...
Ennyi rosszindulatú, paranoiás ember a világon nincs mint a wot topikokban... -
válasz
Assimilator #38716 üzenetére
Bocsánat a gold vételéről szóló emailt megkaptam azonnal a fizetés után. Az már más kérdés, hogy az accountomra nem ért oda.
Mégegyszer mondom, kár ezt fölfújni. Írok nekik meglátjuk. vagy széna vagy szalma. ha nemet mondanak akkor sem fogom törölni a játékot. Ne vitázzatok ezen, felelsleges....... -
LZs?!
aktív tag
válasz
Assimilator #38707 üzenetére
Assimilator
Ne haragudj, de szerintem eltájoltad magad...
Röviden: a tank volt akciós, a gold nem; ő goldot vett, amiből megvette volna az Excelsior-t. Két külön tranzakció.
Ha biztosra akart volna menni, akkor megveszi a tankot közvetlenül a Premium shop-ból.
-
Bingisz
addikt
válasz
Inkább te figyelj. Le volt írva percre pontosan, hogy meddig tartott az akció. Az is le van írva, hogy a rendszer lassúsága miatt lehet, hogy több idő telik el amíg megjelenik a gold az accodon. Nincs ebben semmi szándékos lehúzás, átverés stb...
Amúgy meg lesz még leárazva az Excelsior is, nem is egyszer, szóval nem fog kimaradni senki se az akcióból.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Szóval akkor, ők a hülyék mert nem csináltak egy rendszert az akciós tankokra előjegyzés címen, mert ugye itt a goldot előre meg kell venni, az akció meg lejár amikor lejár, ergo teljesen korrektek voltak, az hogy a gold mikor érkezik meg nem az ő hibájuk, az akciót meg nem tudják kitolni mert hova tolnák, mindig lenne aki az utolsó pillanatban még venne...
Azért ez nem teljesen egyenértékű a példáddal, hiszen amikor megvan a gold, közel se biztos nekik hogy azt te majd az akciós prém tankra költenéd, minek tartanák fent az akciót mindenki számára még plusz napra? Nem lehet ezt könnyen kivitelezni sehogyse, én azt mondom, így is megtesznek mindent amit csak tudnak, hogy zökkenőmentes legyen a dolog, felesleges ezt bonyolítani.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #38701 üzenetére
Szerintem az egyik legkönnyebben védhető pálya.
Csak egy spotter kell a felső sarokba, mert a többség úgyis ott támad.
Onnantól pedig már csak vadkacsavadászat az egész. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Assimilator #38698 üzenetére
Ez annyira nevetséges, szerintetek a napi többezer tranczakció közül majd pont azt nézik, arra van kapacitásuk, hogy ilyen húzásokat csináljanak?
Sokkal nagyobb cég ez mint hogy ilyesmire szoruljanak, mellesleg, ez bármikor máskor is benne van a pakliban hogy lehet hogy csak másnap érkezik meg az accra a gold, ebben semmi újdonság nincs, nem az utolsó pillanatban kell vásárolni, vagy ha igen akkor meg nem kell meglepődni rajta.
-
válasz
Assimilator #38692 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Assimilator #38646 üzenetére
ok, most olvasom, csak előbb reagáltam a válaszodra
-
sith7
félisten
válasz
Assimilator #38627 üzenetére
Eldobással szokták feltenni, addig meg mást kell feltenni
-
Enzolord
addikt
válasz
Assimilator #38627 üzenetére
Rá lehet..
Húzol mindenhol skillt, és amikor 100%, aranyért átváltod perkre, mint a Bia, és Tádám... -
L4mie
veterán
válasz
Assimilator #38540 üzenetére
Ágyu a 100mm D-10T2C van, inkább pontosságra mentem mint az átütésre. töltésgyorsító, célzásgyorsító, vertikális stabilizátor van rajta.
Legénység úgy néz ki, hogy.
6. érzék + 98% os álca
Javítás + 98% halálos szem
kuplung égető + 98% off road
Javítás + 98% álcanagyon talán nincs mellé lőve a legénység se, gondolkozom rajta, hogy váltok elit alakulatra majd ha eléri a 100% ot de nem vagyok benne biztos, hogy megérné.
mindenesetre itt látszik, hogy eléggé el van maradva a teljesítményem, és ez a táblázat csak igazolta az érzést a dologgal kapcsolatban....mindenesetre néha szobanövény szintűnek érzem magamsőt most nézem a 43 hoz képest meg főleg szobanövényként ténykedem
de ha már így nektek estem, ISU ra melyik löveg az ajánlott?
-
ddt500hu
veterán
válasz
Assimilator #38532 üzenetére
Én meg beírtam egy olyan helyet ahol nem látszik át a kontúr még is átmegy a lövedék és sebez is. Szóval miért is oltottál le?
-
ddt500hu
veterán
válasz
Assimilator #38512 üzenetére
Nem jelent meg a körvonala csak a kis ikon.
-
Bingisz
addikt
válasz
Hát a kocsik és a Tüzép falak mögött nem jelenik meg a kontúr, pedig azokon is át lehet lőni.
-
Pete55555
addikt
válasz
Kivéve ahol nem jelent meg - mégis átlőttem rajta
-
Cseri0058
őstag
válasz
Assimilator #38499 üzenetére
na megtaláltam de nem működik. szóval nem érdekel.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Assimilator #38488 üzenetére
Egyébként a piros játékosok hatalmas meglepetéseket tudnak okozni, ugyan is onnan képesek előbújni ahol nem számítanál rá
És ha egy kicsit tud is lőni hát nem sok hpd marad.
A zöldek ügyesebbek de kiszámíthatóbbak szerintem. -
Cseri0058
őstag
válasz
Assimilator #38466 üzenetére
nekem nincs ilyen fájl sehol sem. sőt még az elérési út sincsen.
-
marked one94
őstag
válasz
Assimilator #38338 üzenetére
Meddig lehet felhasználni? Mert jelenleg nincs gépem de jó lenne élni vele
-
válasz
köszönjük, a hitközség nevében
-
L4mie
veterán
válasz
királyosságos
köszi, most van 8 napom
pont kezdtem aggódni, hogy lejár az aktuális.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Assimilator #38332 üzenetére
Az biztos, hogy már régen volt itt ilyen sok őszinte vigyorgó fejecske. Én jót derültem így meló után rajta.
Enzolord: Ez fasza.
-
Enzolord
addikt
válasz
Assimilator #38330 üzenetére
De amúgy minden stimmelt..
Mint a régi vicc, amikor a rádió pontosít, hogy nem Miamiban hanem Moszkvában, és nem Audikat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Assimilator #38328 üzenetére
Tegyük gondolatban a mondatod végére a volna szót, oszt már jól is van.
-
psycroptic
őstag
válasz
Assimilator #38322 üzenetére
TD-vel a spotolás hiánya miatt nem jár sok ixpé...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Ajajajajaj.
-
Enzolord
addikt
válasz
Ráadásul az nem is egy arty, hanem TD...
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Assimilator #38308 üzenetére
Köszönöm, szuper, de a többieknek egy kis segítség. Nem kell ezt felrakni, csak egy fájlt szerkeszteni, méghozzá a megfelelő hangar.xc-t.
Ebben pedig, ha nincs benne, mint nálam, akkor a következő sort kell berakni:"masteryMarkInTankCarousel": true,
a
{
"hangar": {rész után.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Assimilator #38269 üzenetére
Elég jól adta az xvm alapján is.
Egyedül játszottam vele, szakaszba általában nehezebb nem tudom az okát
Nagyon gyorsan lő igy szét szedek bárkitmég egy lilát is megettem tier 6 vkban volt (pather előtti) nem jut eszembe a neve
Lőni kell vele és vigyázni nehogy eltaláljanak -
válasz
Assimilator #38239 üzenetére
200 pennel az alsó lemeze amióta játszok, belőhető, szemből, hol itt a nerf?
-
Drenadar
veterán
válasz
Assimilator #37795 üzenetére
alföld szerintem elég sík, de akkor ezek szerint egy hosszú úton pl csak pár száz méterről veszel észre egy szembejövő kocsit pl?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Assimilator #37787 üzenetére
Program szemszögéből semmi különbség a HT és a 2 mag közt. Mindkettő két szál (Thread)...
Ha a program képes 4 magon futni, neki mindegy lesz, hogy 2 HT-s magot tolsz alá, vagy 4 különálló magot, akkor 4 szálon fog futni, legfeljebb a külön magok esetén jobb lehet a teljesítmény.
-
Drenadar
veterán
válasz
Assimilator #37790 üzenetére
ez nem realisztikus szimulátor, mert akkor külső nézet sem lenne
és? voltál már alföldön? vagy mondjuk egy porosabb helyen ahol mondjuk nem egy több tonnás fémkupac, hanem mondjuk pár ló vágtázott a távolban?
És de...
bármiben lefogadom veled, ha sík terepen 1 kilóméterre előtted lenne egy maus, észrevennéd
de 2, 3, 4 kilóméterre is -
sebijani1982
senior tag
válasz
Assimilator #37790 üzenetére
Periszkóppal, távcsővel?
-
vhw
addikt
válasz
Végülis ciprusi bankok meg székházak helyett talán erre is futhatna a löwe-pénzből...
így 2014 környékén... -
Drenadar
veterán
válasz
miiiinden kellene! nincs vita
HD
Több kilóméteres látótáv
normális álcarendszer -
wolfman
veterán
válasz
Assimilator #37716 üzenetére
Az remélem elég bizonyosság lesz nekik, hogy az új E-mail címem ugyan az mint a régi, csak a kiszolgáló más.
-
wolfman
veterán
válasz
Assimilator #37702 üzenetére
Ha írok nekik, hová fognak vissza írni? a profilomon belül vagy a régi E-mail címemre? Csak mert a régi már nem létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged