Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
ako001
üzenetére
Most már elég lesz, mert Jano felidegesíti magát a végén, hogy csak neki nincsen kész a topikban.
(Irónia vége, gratula).Vasárnap gép előtt leszek amúgy Jano77, ha még van itt a topikban akinek nincsen kész jöhet ő is, hátha összejön egy 5 fős szakasz.
Puculo - Elc-vel elég fun a játék, habár manapság nekem is szenvedés a játék light tankkal, mert rengeteg meccsen 3-4 van már oldalanként. Régen is írtam már sokszor, de most is leírom, maximalizálni kéne 2-2 oldalanként.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
áruld el pls milyen modot használsz hogy ilyen pontosan tudsz lőni ebben a játékmodban? Láttam csatában olyan mukit, akinek nem volt egyetlen elhibázott lövése sem - szintén a cseh TD-el - minden talált és a legtöbb az sebzett is, futás közben is, akkor is, amikor Ő és az enemy is mozgásban volt. HOGYAN?!?
-
hulp01
senior tag
válasz
ako001
üzenetére
Hiszen ez t6 és harmadik legtöbb xp-t kapta. Elhiszem, ha t10-ben háborognál emiatt, de lowtierben minek? Örülj neki, hogy az op t7-es td-d elől nem vitte el a sebzést meg a spotot se. Nagyon helyes, hogy ezek az össze-vissza lövöldöző hétvégi játékosok maradnak alacsony tierben. Az eredménylista alapján voltak sokkal kevésbé hasznos játékosok is a csapatodban.
-
Plata
félisten
válasz
ako001
üzenetére
Hááát én meg erre azt mondanám hogy eszetlen állatok minek vesznek t8 prémet.
Most voltam egy T8 csatában ahol 11 prém volt a csapatban és 4 tech tree tank,én új legénységet próbálok húzni német artyba,frontvonalra vissza vettem.
És most jó xp bónusz van.
Képzeld el hogy a sok állat egy vonalban megindult és szánalmasan gyorsan vesztettünk.
Lakeville-n középütt mint a lemmingek megindult a sok prém tank és meghaltak.
Öt tanknak lett 1k feletti sebzése,soknak a 0 volt a max eredménye.
Nekem volt egy killem így 15-3-ra vesztettünk. -
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Próbáltad resetelni?
How to reset the game settings and cache -
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
winfos update után a játékot újra raktad már? Lehet megoldaná a problémát. Csak egy 5let.
notika77: ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy mondjuk a céges laptopra feltenném a WOT-ot és oda belépnék az egyik acc-al, a gépemen a másikkal és ez esetben csupán az egyikre tudnák koncentrálni - legalábbis én, lehet más ügyesebb - és azzal rögtön mínusz egy fő a csapatomnak! Ilyet nincs az a tank, amiért megtennék.

-
válasz
ako001
üzenetére
Nálam megjelent a feketepiac fekete hollója a videóval. Sikerült 1db gyógyítót is vennem, ez 10k kreditembe került! Remélem értékeled!

Próbáld újraindítani, lehet nálad a feketepiac aktiválása kavart be. Ha van modod és érdekel a feketepiac indítsd anélkül a játékot, mert bármikor bekavarhat később is. Legalábbis az új ajánlatok idején. Előtte és utána mehet a mod is.
Más: Reggel és este 5 órakor lesz új ajánlat, de csak 5 perccel később lehet vásárolni/licitálni. [WG hír]
Szóval a tavaly használt wgstatus.com oldalt nem kell használni, mert nem jelent előnyt, ha ott pár perccel hamarabb kint is van az ajánlat.#217890 vJokka: Az csak akcióban lesz váltható, nem állandó jelleggel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ako001
üzenetére
Hát meg kimaxolt Intuition képességgel az FV4005 egy másodpercen belül cserélt lövedéket. Most képzeld el egy jó játékos kezében, aki instant tudja váltogatni a szituációhoz kellő lövedéket mondjuk egy brit tankban...
Meg ezek a megállás után x ideig, töltés után x ideig képességek csak siettetni fogják a játékost, bevállalósabb lesz, többször lövik ki, még inkább felgyorsul a játék.
-
hulp01
senior tag
válasz
ako001
üzenetére
A legtöbb sebzés az biztos nem jó, mert ott nekem is volt bőven többet sebző köröm. Kedvenc nemzet: svéd. Ja, azzal mentem a legtöbbet a td ág miatt, de utáltam, mint az állat. Mondjuk a medjük az tetszett, az Emil viszont nem igazán győzött meg eddig. Szóval itt a kedvenc helyett inkább a legtöbbet használt lenne a jó kifejezés.
Szerk.: Ja, most látom, hogy legjobb kör. Nem top sebzés. Akkor lehet, ki tudja. Valószínűleg, ahogy notika77 írja, xp alapján nézi.
Jano_77 az nem lehet, hogy az ezermester azt takarja, hogy a csatáid döntő részét nem egy tank típussal csináltad meg. Mondjuk ha az 5k csatából 4k td lett volna, akkor arra ad valamit más nevet. Nem hinném, hogy legénységi skillt jelent.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
ez biztos, hogy a mi adatainkat mutatja? Kicsit fura nekem, hogy a Skoda T50 hozta ki kedvenc tanknak a tavalyi évre - nem mondom, hogy nem kedvelem, de nem érzem úgy, hogy azzal mentem a legtöbb csatát.

- 55% WR - hmmmm...ezt sem nagyon éreztem ennyinek, de mondjuk, hogy legyen
- Ezermester mint kedvenc szerepkör?!? - na ez végképp fura, mert szerintem ezt nem is szoktam kiosztani max akkor mikor már mást nem tudok tenni!
- 2859 dmg-es 6 kill kör mint a legjobb tavalyi csata - ennél mentem sokkal többször akár 4K dmg kört 4-5, akár 6 killest is, szal ez biztos nem stimmel!
- kedvenc nemzet a Francia - ez még akár lehet is jó, mert Char Futur, AMX30, AMX ELC bis sok csatát toltam.
- 2022 megszerzett kiválóság jelvény - ezt gőzöm sincs, de mennyivel érdekesebb lett volna mondjuk 2-el kevesebb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- 4791 lejátszott csata - 13 csata naponta, ez mondjuk nem vészes átlagban.e-newsee: szerintem ez beállítottság, habitus függő is. Aki alapból front harcos, az nem fog a hátsó sorba megbújni, de persze abban is lehet vmi, amit Te írtál.
-
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Lol, pont Foch-sal szakaszozott? Az milyen szakasz már? Pár hete még olyat mondott iyouxin, hogy aki nem használ gold lőszert az gyenge játékos.
Az is szép, hogy régóta azért kuncsorog a wg-nél, hogy cc lehessen, de nem akarják bevenni a cc programba a "bűnügyi múltja" miatt, most meg bannoltatja magát.
-
CirrMee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
ako001
üzenetére
Én is így jártam a kis accal. Sőt, nem csak a gift, hanem bizonyos fizetési megoldások is tiltva voltak.Akkor azt a választ kaptam kchrysstől, hogy ahogy haladsz előreaz accounttal, és egyre több vásárlásod lesz (magyarul egyre stabilabb és megbízhatóbb játékos leszel), úgy oldanak fel veled szemben korlátozásokat.
-
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Az van beállítva ahonnan regiszráltál. Régebben lehetett változtatni, de már régóta kivették ezt a lehetőséget.
Support - Place of Residence
A fenti leírásban lévő linknél a Supportnál ezeket válaszd: Payments - Settings & Information - Place of residence -
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
Ok az tény, hogy az idei szezonban keveset megyek, mert van, hogy akkor sem játszom, mikor lehetne. Egyszerűen úgy érzem, hogy belefáradtam, kiégtem. Már nem vonz annyira mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Lehet tényleg csak ennyi az oka, hogy én még ennyire távol vagyok tőle.

-
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Nehéz átvinni teszt szerverről sima szerverre a csillagokat a csőről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#177773) @wwenigma:
Én szidtam. Most megláttam a képét a tanknak a csatajelentőn és rám is jött a hányinger.
800 átlagsebzésem volt vele ami egy 7-es TD-vel szégyen. Viszonyításként a szintén 7-es TD challenger-rel 1600 az átlagom vagyis a duplája. 50 csata kellett szorzózva, hogy kihúzzam a 8-ast, de mind az 50 olyan volt mint ha a fogamat húzták volna.
(#177775) @rolio1:
Túlforgatod. Én is sokszor túlforgattam, ezért nem is lett olyan jó a statom vele, mint vártam. Az oldala elég puha, ha lehet akkor azt kell elérni, hogy a felső front lemezt próbálják lőni és csak módjával sidesrcape-elni. Ha például belemászol egy másik orosz med vagy orosz heavy pofájába akkor a kicsi csőlehajlásuk miatt nem nagyon tudnak mit kezdeni veled.
Arra figyelj, hogy ez a tank nem úgy op, hogy mindenki kezében egy pusztító fegyver és csak nyomni kell "w"-t. Ez a tank csak azok kezében op akik okosan használják. Nem szabad vele úgy játszani, hogy na megyek mint a vaddisznó úgyis pattog majd mindenki, mert akkor csúnyán megrektelnek.(#177772) @Warton:
AXM 1357 kapcsán azon gondolkodtam, hogy ha tényleg megcsinálják a prém lőszer nerfet úgy ahogy tervezik akkor talán ez a tank szívja meg a legjobban. A legtöbben full golddal használják justforfun. Egyébként kb pont akkor lenne jól balanszolva, mert jelenleg op-nak számít. -
peterson79
őstag
válasz
ako001
üzenetére
Nekem is ezt írták, akkor csak lehet benne valami. Meg ugye ott van Dakillzor, full low beállításokon játszik és még egyszer be is mutatta, hogy fel tud menni így olyan dombon amin egyébként nem lehet.
Nekem akkor sem tetszik, inkább maradok közepes játékos, mint hogy nézegessem az elmosódott, eltorzult pixeleket.
Tegnap is behúztam a nyakam mikor a fejem fölé lőtt valaki, annyira élethű volt
-
ChristianID
tag
válasz
ako001
üzenetére
nekem már vagy 20 üzenetem van a levonás-storno message-ekből... de sztem mínuszos vagyok benne rendesen...
Másodszor is írtam nekik, de mintha CTRL C-CTRL V sémát használnának a túltengős, ömlengő mondatokból, ismételgetve az első válasz mondatait, a végén egy másik indiai aláírással... ahelyett, hogy megoldanák... a végén azt írta, válasszak más fizetési metódust... csesszék meg... -
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
Nálam sem volt még gond a kártyával és most már direkt a rendes kártyám adtam meg, mert az internetest nem minden oldal fogadta el már korábban sem.

Én most írtam egy levelet az Amazon Prime-nak, hátha írnak vmi biztatót.
Kaptam én is egy "csúcsszuper" 30%-os kupont a kedves WG-től.

Hurrá......de ugye mire is?!?
-
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Daki nem használ modokat. Erőd csatákban 1 kijelölt játékosnál van tüzérség/bombázás amivel csatánként 1x kérhet arty/légicsapást egy területre. Általában ez Dakinál van, mert így bármikor átválthat arty nézetbe ami hasznos egy irányítónál, mert felülről jobban átlátja a szitut.
Amikor volt dühöngő játékmód akkor bárki tesztelhette ezek működését. -
jano_77
nagyúr
válasz
ako001
üzenetére
Ha lebontod, akkor nem veszíted el a Karácsonyi hangulat szintjeit!?
Illetve az a festés, amit lehet érte kapni, az nem csak január 15-ig él?! Mert ebben az esetben tök fölösleges szerintem. Persze, ha örökre megmarad a festés, akkor én is leszedem a díszeket 14-én este és hátha.
-
galervin93
addikt
válasz
ako001
üzenetére

Tier9 sniper királya, a Leo PTA - ja nem... 14/27/33 lövés arány. IS-7-et 2/9-szer ütöttem át, mindezt kb. 350-400 méterről. Vicc, kib*szott vicc... Kb. 2500-3000 sebzés benne volt még ebben a csatában, csak össze-vissza mentek a lövedékek. Egy ilyen géppel. Agyatlan WG... -
kchryss
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Régebben volt egy olyan elvetemült gondolatom, hogy nincs kedmen ezen az acc-omon is elkezdeni a jpe100 td ágat és inkább a tierP-ből húzom ki a ferdit. Így aránylag sok xp-m van a tigerP-n, megvehetem majd az új 8-as heavy-t. Mivel megvan a vk cw rewardként így az új 10-es úgysem prioritás, a maus-t viszont nagyon tetszetősen buffolták az kell. Teszt szerveres videók alapján nagyon baba lett az ágyúja.

-
lacibacsi
addikt
válasz
ako001
üzenetére
Jogos! Máskor pontosabban fogalmazok!

Köszönöm!
kapcsolódó OFF:
- Doktor úr, kérem heréljen ki engem!
- Na de uram, ezzel nem szoktak viccelni!
- Ne kérdezzen semmit, csak heréljen ki!
- Egészen biztos benne, hogy ezt akarja?
- Igen, csinálja már!
- Na jó, nyissz-nyissz. Kész van. De most már árulja el, miért akarta?
- Hát tudja zsidó lányt szeretnék feleségül venni, és ő kérte, hogy heréltessem ki magam.
- Véletlenül nem körülmetélést mondott a menyasszonya?
- Á, de igen. Ez a pontos kifejezés! -
galervin93
addikt
válasz
ako001
üzenetére
Focis mizéria nyár elején, T-44-100...
...gold...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: eddig jellemzően az új gépek "ahány tier annyi ezres" áron jöttek, de ezek az újak nagyon el vannak szállva... Nem az a pár ezres különbség zavar, hanem amolyan lélektani határ. 8-9-ért elvittem volna magában. Így kenje a hajára a WG (jól kib*szok mist velük tudom, de na...).
-
jr1994
addikt
válasz
ako001
üzenetére
Csak megjegyzem, hogy a wg jelenleg konkrétan kinyírta a cw-t, tier10-ben is csak 384 goldot hoz egy terület naponta, mikor a legutóbbi kampány előtt 900 körül volt a legkevesebb, és volt jó pár 1500 meg nagyobb hozamú is. Jelenleg ott tartunk hogy nem is erőltetjük a cw-t, mert amennyi arany most bejön belőle azért nem éri meg gürcölni, közben ott a sok ellőtt aranylőszer meg prémium fogyócikk amit ki kéne termelni.
-
tarka_szarka
tag
válasz
ako001
üzenetére
Én itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem. Van ilyen klán, mégpedig a miénk. -AST- Armored Skin Team néven fut.Ha gondolod várunk szeretettel. Nagyon sokszor megoldottuk, hogy olyan csapattárs is megkapja a tankot, aki nem tudott mindig ott lenni a csatákon.
És akkor a reklám:
Jelenleg egy régen szebb kort látott klánt szeretnék úja aktívvá tenni és ehhez keresek társakat. Nagyon sok jó cimbora és emlék köt ide, ezért tértem vissza.
Nem HC klán. Idősebb társaság volt mindig is, az eredmények közepes szintre voltak elegek.A cél továbbra is ez, hobbytankosként sikereket elérni és jól szórakozni. https://eu.wargaming.net/clans/wot/500022379/ -
válasz
ako001
üzenetére
Húh hát ez így leírva eléggé ütött . Sajnálom a dolgot . A jelenlegi statod annyira nem is lenne rossz , inkább az a gond , hogy alatta teljesítettél az utóbbi időben nem is kicsit. Pedig a legtöbb klán nagyon is nézi az utolsó haminc napot -1000 csatát felvételnél. Ott azért nem árt ha hozod az 1800+ WN8-at. A másik , hogy ahogyan írtad is a CW-k már este 7-8 kor elkezdődnek és előtte fél órával illik ott lenni . Ettől függetlenül ne add fel , mert ha tudatosan építed a játékodat akkor összejön egy jó klán ebben biztos vagyok .
-
válasz
ako001
üzenetére
Még van időd keresni egy jó klánt és ott beilleszkedni . Ez háromkörös kampány ahol ha ügyesek vagytok T6-T8 ban akkor simán be lehet húzni a tankot. A nagyobb klánok nem játszanak T6-ban és így ott el lehet őket verni és ott még ugye a jó fókusz dönt .Végignézel a listán kik szereztek tankokat a legutóbbi kampányban és lehet matsolázni . Nyilván nem árt ha tapasztalt játékos vagy és a tankállományod is megfelelő .
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de szar hogy nem tudni mikor aktív és aktív e egyáltalán.