- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
RAiN91 #248944 üzenetére
kivan mind képezve de ott írja hogy nem 100% os a legény. ennyire nem bonyolult, képezd át őket ha ez megvolt akkor nincs teendő, vagy játszol vele így amíg eléri a 100% alapot vagy ledobot a skilleket és újra osztod abból a legények megkapják a maradék xp-t ami kell a 100% hoz a maradékot meg skillként ujra osztod.
-
RAiN91
őstag
válasz
RAiN91 #248942 üzenetére
Még annyit próbáltam, hogy rámentem a képzettség résznél a visszaállításra, azt resetelte. Párnál már kifehéredett a %, de párnál továbbra is piros és ugyan úgy írja, mint a fenti képen, hogy egyes tagok nincsenek kiképezve. Gondolom a pirosak, de már nem tudok mire klikkelni..
-
h1mpi
félisten
-
zodo
nagyúr
válasz
RAiN91 #248882 üzenetére
Bal oldali értesítéseket bal fent a fogaskerék -> harctéri jelentés vagy mi alatt lehet visszanézni.
Bal oldali értesítés, max. ajánlat lehet nem pedig kapott ajándék, stb.Chaffe küldetésekkel nem lehet 3D skint szerezni max. 2D-t. "Örségben" néven
Tank / skineknél nincs "világító" kis jelző fény akkor nem kaptál új skint ha előtte már megnézted az összeset.
-
zodo
nagyúr
válasz
RAiN91 #248880 üzenetére
Értesítést utólag is el tudod olvasni az Értesítési központban.
Garázs > Külső -> Előre összeállított stílus és kattintás után megmutatja az új stílust.
IS-3-ra talán csak 2 db 3D skin létezik.
Montu és Pike
Ezeket jutalmakként adták Twitch drop vagy 21-es évben a kereskedői karavánban lehetett venni, Prémium shopban bukkantak fel, 21-22-es évben az éves Jutalmazáskor volt választható. -
Baltazár123
őstag
válasz
RAiN91 #248797 üzenetére
miért kéne jobbnak lenned? ez csak egy játék, gondolom nem ebből élsz. Ha te jól szórakozol, akkor elérted a célodat benne. Ha nem szórakoztat a játék, akkor megpróbálhatsz fejlődni, hátha akkor jobb lesz, de kétlem ezt erősen. Főleg a 25%rng miatt, arany lőszer spam és többi, itt nem elég csak fejlődgetni kicsit.
Én pl ha csak szórakozni akarok, például előveszek egy artyt vagy egy kerekest, megtartottam többet, de tény a tier10 a jó móka és rohangálok össze-vissza. Igen, jön a q anyázás a chatben, néha jogosan de legtöbbször komoly spot összejön és csak azért nem több, mert képtelenek meglőni a felderített ellenfelet. Ha zavar az ugatás, akkor meg kikapcsolod a chatet. Egyszerű dolog ez, csak sokan túlkomplikálják, egy sima játék. Mintha kimennél focizgatni és akkor nekiállnának ugatni, ha nem megy be minden lövésed, kb így viselkednek sokan ebben a játékban, de a némítás ilyenkor sokat segít
Csak játssz úgy, ahogy neked szórakoztató, ennyi a titka ennek a játéknak és játssz ahogy te akarsz, ne ahogy a wg akarja rád kényszeríteni a küldetéseivel meg a kampányaival.
A 121b meg nem egy egyszerű tank, a csőlehajlás miatt. Másban mindenben jó, de inkább rakd el a kötvényt, mert lesz várhatóan tank összerakó és akkor mindig valamilyen érdekes tankot szoktak bedobni. Nem mondom, hogy mind nagyon jó tank, de mindegyik érdekes valamilyen mértékben és inkább arra kéne felhasználni. A 121b ott lesz és bármikor megveheted.
-
diegho
nagyúr
válasz
RAiN91 #248797 üzenetére
1. tanuld meg irányítani a játékot, célzás, mozgás ne legyen szenvedés, hanem ösztönből menjen, forgasd a tankot úgy, hogy közben mindig oda célzol ahová kell
2. lásd a képernyőt, minimapot maximumra és mikor éppen nincs mit lőni, akkor azt nézd, hogy mi történik
3. amíg indul a csata nézd meg milyen tankok vannak a csapatokban, kik vannak szakaszokban és helyezd el magad a térképre úgy, hogy azon a helyen a tankoddal a maximális hasznodat vegye a csapatod. Ez a képesség ki fog alakulni, ha minden csatánál figyeled, hogy melyik tankok hová mennek, figyelj és tanulj abból, amit a térképen látsz.
4. hogy ez könnyebben menjen, toljad TD-vel, vagy artyval, állj hátul és nézd a pozíciókat, ki hova mozog, hol van fedezékben milyen pozíciókat lő be
5. amikor már megvannak a pozíciók és tudod irányítani a tankodat, akkor jól páncélozott, de nem túl lomha tankokkal nyomjad, célkereszt legyen normálisan belőve és nézd meg közelharcban, hogy hol zöld az átütés indikátor, na oda kell lőni. Azért jól páncélozott tankokkal menj, mert így több időd van nézelődni, hogy hová kell lőni. Pl E-75, vagy ST-I, azért tier9, mert így nem kerülsz 2-vel nagyobbak közé és nem fog áthugyozni minden, lesz időd megtanulni a gyenge pontokat
6. ne legyen győzelmi kényszered, szard le, ha mentél egy rossz kört, ez csak egy játék, élvezd, kapcsoljon ki, de közben ha elrontottad, akkor tanulj belőle. Ne az legyen a konklúzió, hogy a csapat milyen hülye volt, hanem az, hogy mit kellett volna tenni ahhoz, hogy legalább a dupláját sebezd a csatában.
Ha ezeket szépen megcsinálod, akkor jönnek majd az eredmények. Ez tipikusan az a játék, amihez nem kell sem bika gép, sem extrém reflexek, pénzt sem kell rá költeni, csak figyelni és tanulni abból, ami körülötted történik ezt egy olyan rutinná alakítani, amivel a sok birkát le tudod farmolni. -
manu75
aktív tag
válasz
RAiN91 #248797 üzenetére
Már nagy erény, hogy van önkritikád. Ez már megkülönböztet a wot játékosok kb. 75-80%-tól. Így már emiatt sem lehetsz rossz játékos. Na meg persze ahogy látom egyik kedvenced az M4 Sherman szóval tuti nem lehetsz rossz játékos.
Amúgy meg ebben a mai rendszerben elég nehéz értelmes csatákat játszani.
Íme egy előbbi csatám. Karélia támadás mód. Védőként a T69 és én mentünk el mindössze ketten jobbra. 10 tank elment bal oldalra, hárman pedig maradtak mögöttünk kempelni. Az ellenféltől alulról felfelé sorolom, az alsó 3 jött oda hozzánk, a következő 3 az fent a dombon középen kempelt, a következő 3 megint ott volt ellenünk. Szóval 6 tank volt 2 ellen, de azok is mind megálltak fent és, mint látható ennyit csináltak. Ha besorsol a játék ezek a kreált botok közé márpedig miért ne sorsolna be nincs mit tenni. Amúgy meg úgyis lesz jobb, hidd el szerintem sokan álltunk így 10k csata körül. 20-30k után már jobban ment a játék. Sokat számít egy jó legénység és a jól felszerelt tank. Ha csak 1-2 plusz lövés megy be, már az is nagy ugrás.
-
h1mpi
félisten
válasz
RAiN91 #248797 üzenetére
Próbálj meg tankosztályonként “megtanulni” játszani.
Zárd ki azt esetleg, ami annyira nem megy. Nézz sok streamet vagy replayt. Ismert az összes gyenge pontot és a pályák minden centijét. Ezzel már 1500-as WN8-ra fel tudsz jönni, utána már kell hozzá sok sok gyakorlás is.
Ja és ismerd a tankot is, amivel játszol. Nekem Skill4ltu segített a legtöbbet, néha a mai napig okoz meglepit, pedig 9 éve játszom. -
h1mpi
félisten
-
po1son
addikt
válasz
RAiN91 #248714 üzenetére
Nem lehet megállapítani a gyakoriságot, random kapod a napi küldetéseket.
Viszont ha belépsz egy aktív nagy tag számmal rendelkező klánba, ahol te is sok random meccset játszol, akkor a kötelesség útjából ki lehet szedni fixen 3 tervrajz töredéket 2 hetente, a lényeg hogy 30.000 pontot teljesítsed és a klán az 1 milliót.
-
Plata
félisten
válasz
RAiN91 #248641 üzenetére
Nézd a CDC sajnos már nagyon ki öregedett.
Patriot még ma is elmegy.
A Foch 155 nekem a kedvenc fun tankom.
Szeretek vele játszani és megvettem több accon is.
Nem biztos hogy mindenkinek be jön a stílusa,de én szeretek vele szórakozni.
Amikor új eventes vagy reward T8-10 tank kerül a játékba iszonyú szórakoztató vele játszani.
A mostani ingyen T9-es Patton miatt is rengeteget szórakoztam vele.#248643phoenix1989
Kötvényt kapsz napi küldetésekért,sőt ha 45 napiküldi kész még többet.
De eventeken is jön bőven.Már sok tankot vettem kötvényből.
Season pass-ból is lehet venni kötvényt. -
phoenix1989
őstag
válasz
RAiN91 #248641 üzenetére
5s a lőszerek közti töltés ez alatt te is kapsz kb 2 lövést. Távolról nem annyira pontos, közelről meg nincs páncél. Ha kitaraztal hosszú ideig csak vársz. Vannak jobbak kotvenyert de ha más nem érdekel akkor viszont nincs kérdés. Szerintem próbáld ki előtte ha tudod. Teszt szerver pl
-
Plata
félisten
válasz
RAiN91 #248622 üzenetére
Szia.
Én kezdetek óta játszom állandóan.
Valamiért még nem untam rá.
Néha jó ideig csak napi egy két csatát játszom de ha van jó event akkor elég sokat..
Én T8 tankokkal szeretek menni.
Van sok T5-6-7 prémem is de azokkal nem nagyon szeretek menni.
T8 prém és tech tree tankokkal szoktam szórakozni.
Meg néha vicces T10 tankokkal mint a kötvényes Foch 155.
T10 tankom is van sok,minden ág ki van fejlesztve már.
De T10 tankokkal főleg csak roham vagy egyéb eventes módban megyek.
Bár néha le duplázom egyik másik érdekes T10 tankom.
60TP BZ-75 és hasonló fura jószágokat.
Bár most az ünnepek alatt főleg T10 tankkal járszottam amiatt hogy mindenki ingyen Pattont húzta.
Szerintem nézz ki valami olyan T8 prémet ami neked bejönne és próbáld meg.
Prém tankot már kötvényért is kapsz.
Azt nem nehéz farmolni.
De season pass vagy mi a csodából is szerezhetsz tankot. -
phoenix1989
őstag
válasz
RAiN91 #248622 üzenetére
Tapasztald ki neked melyik színt jön be, hol van több sikerélmény , bár ez is egyéni kinek mi az. Sehol nem egyszerűbb. Szerintem ez egy tök fölösleges kérdés mert hiába mondom hogy t10 mert én ott szeretek játszani és ott élvezem a játékot ha neked nem ad élményt. Ezt magadnak kell kitapasztalni melyik tank típus jön be melyik tank jön be és milyen szintű.
-
kchryss
veterán
válasz
RAiN91 #142016 üzenetére
Nyilván 90 másodpercenként, mint a kicsi. Viszont ha teszel be egy kis és egy nagy javítót akkor az egyik után azonnal használhatod a másikat.
Egyébként a nagy azért jobb, mert ha fel van töltődve akkor 10%-kal gyorsabb a javítás, tehát ennyivel gyorsabban rakja fel a tank a láncot páldául ha nem javítóval javítod. Illetve ez minden modult javít egyszerre, így ha egy lövéssel kapsz láncot és motort vagy láncot és ammo rack-et akkor nem kell gondolkodnod, hogy melyiket javítsd. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RAiN91 #141708 üzenetére
Egy kis zöld E50 volt olyan kedves, pattogtatom azbE3 lövését T54 mod1-gyel, meg néha a mellette állókat sebzes, játszok...ő meg bujkál egy tankhulla mögött 10 méterre és onnan próbál aktivkodni...és úgy gondolta, mekkora ötlet ha belancol az E3 elé és lesz ott is egy hulla ahová bebujik....a nyomorekja...persze miután egy csővel kevesebb maradt, nagggyon gyorsan el is buktuk a meccset....
-
Stanislav84
tag
válasz
RAiN91 #141142 üzenetére
Tárasnál annyira nem vészes az ammorack véleményem szerint... Igen, a töltésnél nagyon számít, de az alapból is elég hosszú idő, és simán visszajöhet a javításod addig. Intra-clip töltést meg nem befolyásolja az ammorack.
Vertical stab a legfontosabb, utána érdemes ventit rakni és játékstílustól függően optikát vagy célzásgyorsítót.
-
-
jr1994
addikt
válasz
RAiN91 #140813 üzenetére
Annyi hogy az alap képzettség 100-ról 75%-ra esik vissza, de a skillek működnek. 7-es szinten még elmegy ha csak néha hülyéskedsz vele.
(#140811) dokee78: Aslainban van erre opció a minimap beállításoknál.
(#140815) galervin93: nem rossz cucc a 7/1, főleg hogy buffot is kapott azóta hogy játszottam vele.
(#140816) Viktoár: az xp-ben elég fontos szerepet játszik a csapat által kiosztott összes sebzés is (ezért hülyeség befoglalni, ha amúgy is biztos a nyerés). Gondolom a kevesebb xp csúnyább vereségre jött. Amúgy ja, a killek is fontosak, ha xp-re mész, érdemesebb a 100 hp-s tankot kilőni, mint sebezni 400-at.
(#140817) dokee78: stabilizátor!! Optika a szellőzés helyére.
(#140820) Tarill: elég megosztó volt a dolog de az artykat is átdolgozták, sokkal kisebbet sebeznek, cserébe elkábítanak egy időre amitől addig elszarul a tank, de engem pl így sokkal kevésbé zavarnak.
-
kchryss
veterán
válasz
RAiN91 #140704 üzenetére
A wn8-nak nincs sok köze a wr-hez vagyis szinte mindegy mennyit nyersz, nagyrészt az okozott sebzés számít (avearge damage oszlop).
A különböző oldalakon lehetnek eltérések. Például ahogy nézem csataszámok sem egyformák ezzel a tankkal, van amelyik már hozzáadta a tegnapi csatáid, van amelyik még nem.Játékon belül a szolgálati feljegyzések - járművek fülön meg tudod nézni melyik tankkal mennyi csatád volt és mennyi átlag sebzéssel. Amelyik oldalon ezek megegyeznek azok a legpontosabbak.
wotzilla például egy egész jó oldal, nemrég fedeztem fel. Itt ugyanannyi csatát és átlagsebzést ír az arl-ednél, mint játékon belül.
Van napi, heti, havi stb statisztika is benne. Mindegyiket lehet részletezni is, így például megnézhető hogy tegnap melyik tankokkal hogy teljesítettél. Még grafikonok is vannak a statb*ziknak. -
Rick3D
senior tag
válasz
RAiN91 #140704 üzenetére
Pedig reális. Én wotinfot használok legtöbbször mert pontos értéket mutat minden fölös sallang nélkül.
Ezen az oldalon tudod megnézni a tankok dmg-wn8 értékeit. Tapasztalataim szerint eléggé pontos.
A te esetedben pedig ezt nézd meg.
Az S.Unicumhoz pedig számolj rá az ágyúd alfája szerint 2-3 lövést. 4k+ wn8hoz 7+ lövést.
( Garázs - arl 44 - ott látni fogod az átlag sebzésedet, nekem eddig még mindig stimmelt az amit a garázsba láttam és amit wotinfon a bővített tank statisztikái alatt szerepelt. Garázsost jobban szeretem)
Még egy fontos dolog : wotinfo csak akkor frissül ha kiloggoltál az accodból. -
szbalogh
addikt
válasz
RAiN91 #140486 üzenetére
Aslainban csak ki kell pipálni milyen modot akarsz. Ha úgy tetszik csak a sima alap xvm-et pipálod ki aztán átszerkeszted kedved szerint.
Vegyész vagyok nem informatikus de muszály volt belekóstolnom, mert a régi wot interface valami borzalom volt. Nem annyira bonyolult... látod mér Emre-nek is megy
-
szbalogh
addikt
válasz
RAiN91 #140483 üzenetére
Ez alapvetően Aslain modpack, lehet, hogy amikor patch után telepítettem még nem volt benne ez a mod, pedig korábban mindig ki volt választva és ment is. Sebzést és wn8-at írja közben csak ugye ez még a visszaszámoláskori kép
Még az elrendezéssel van egy kis gond, mert a fenti számlálók belelógnak a bal oldali játékoslistába, amiben pedig mint látható kicsit rövid hely van hagyva a neveknek.
Csak azért nem molyolok tovább vele, emrt mire jó lenne itt az újabb frissítés és rakhatom megint az egészet. -
kchryss
veterán
válasz
RAiN91 #140386 üzenetére
A 121 a következő patch-ben kap gundep buffot: -3,5-ről -5 fokra.
A wz-120 nekem jobban bejött, mint a t-54.Kínai heavy ágra pedig jön egy új 10-es: 0.9.19.1: WZ-111 5A kínai tier X-es nehéz tank
-
emre
veterán
válasz
RAiN91 #140386 üzenetére
Kínaiból a két 9-es a top, a két 10-es már nem olyan op kategóriájában.
A wz120 fullosan egy 500-as alfájú állat, inkább egy kis méretű heavy-ként kezeljed, sznájperrezni nem a legalkalmasabb. A 111-4-en meg hasonló löveg van, erős toronnyal, de spaced armor nélkül, de a frontja mókásakat tud pattintani, és valamivel mozgékonyabb a többi heavy-nél.
-
zodo
nagyúr
válasz
RAiN91 #140346 üzenetére
Nekem így néz ki a konfigom ha megfelel.
LetöltésNem értek a konfig készítéshez, nekem is segítettek benne mert szintén nem szeretem az egyéb színes kijelzőket.
clock.xc -re már nem lenne szükség ill. nincs benne a widgets.xc és widgetsTemplates.xc fájl
Különböző fülek kinézete látható + tank hp előtti négyzet színe jelöli a játékos wn8 értékelésének színét.
Óra a z fps, ping kijelző sor végén, már nem emlékszem hogy alap vagy sem.
Induláskor a videó tiltás, utolsó szerver megjegyzés van aktiválva.
Garázsban a tank ikonokon pár statisztika (pl.: wr, avg dmg, csaták száma) de semmi több csicsa.
Tab képernyő pedig ilyen. -
jr1994
addikt
válasz
RAiN91 #140313 üzenetére
A T-34-2 nagyon rossz, kerülendő. Én beleraktam 40000 xp-t, de tovább nem bírtam és inkább a light ágról közelítettem meg a 9-est. Most meg ugye már 9-es light is van, ha érdekel.
És tényleg a heavykkel párhuzamosan érdemes fejleszteni, ha kifejleszted elitre a 9-es heavyt, a WZ120-ra csak a tornyot kell rátenned és máris fullos lesz.
-
Rick3D
senior tag
válasz
RAiN91 #140313 üzenetére
Azt így nem tudom megmondani neked mert nem játszottam vele és nincs is tervben. Ránézésre nem rossz tank support játékstílushoz de a pennel lesznek gondok ha csak nem viszel elég prémium lőszert.
Én az 59-16os ágon fogok elindulni. A WZ-132nél lehet folytatni a med ágat is WZ-120.
Szerintem indulj el a light ágon - dupla profit , jelenlegi állás szerint én is így fogok tenni már csak 18k freexp -
Razermazer
őstag
válasz
RAiN91 #139849 üzenetére
Nekem 16gb-om van és böngészőt is futtatok mellette, hogy a ph-n nézzem a fórumot, és csak egy hd3000-en játszom textúratömörítéssel. Nah ott lehet már alt-tabolni , egy hp 8560p-n nyomom.
Nem kizárt egyébként hogyha más is fut akkor a 6gb már kevés, a rendszer alapból 3.5-t bekajál. 2gb free memóriánál már nyekereg hogy kevés. Ha csak ennél a játéknál tapasztalod akkor ne taboljnálam is szokott furcsaságokat csinálni néha a kliens, ha hosszú ideig hagyom magára a garázst akkor 1024*768-ra ugrik össze ablakos módra, az 1600*900 helyett.
-
Papooo
senior tag
válasz
RAiN91 #139309 üzenetére
Hd Sentinellel csekkold a vinyód állapotát, illetve csekkold a hőmérsékleteket is valami progival. Vinyó hiba esélyesebb.
-
-
Jadro
veterán
válasz
RAiN91 #136867 üzenetére
Hidropneumatikus felfüggesztés. Tudsz váltani ostrom és utazó mód között. Az a 2 mp amíg váltasz egyikből a másikba. Olvasd el ezt az elemzést és világos lesz.
-
-
lacibacsi
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
RAiN91 #124411 üzenetére
Elvileg szabályos:
Legal: In-game penetration indicator modsAz egyes crosschair modok része szokott lenni.
Én a pmod-ban lévőt szoktam használni, az külön működik a célzóktól.
PMODExtended config file-t letöltöd.
0.9.16/scripts/client/gui/mods/mod_pmod/reducedArmor.json-ban"enable" : true,
"trackUI": true,
"position" : - itt lehet beállítani hova rakja ki
"enemysOnly": true ha csak ellenségnél akarod hogy kijelezze false ha csapattársaknál is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest