- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
válasz
DVlad #253901 üzenetére
Urak!
Van ötlete valakinek, hogy hol keressem a hibát (nincs hangja a játéknak)?
Mindent ellenőriztem, amit javasoltatok (játékban a hangerő, játék közben a Windows rendszerben a játék hangereje, stb.), mind rendben van.
Azóta letöröltem a játékot teljesen, az indítópulttal együtt, majd újra telepítettem, de semmi változás. -
Plata
félisten
válasz
DVlad #253789 üzenetére
Gépház-rendszer-hang-speciális beállítások ott pedig az alkalmazások hang és eszközbeállításai.
Ha fut a WoT akkor ott megtalálod,valószínúleg 0-ra téve.Sajnos ezt minden indításnál el kell játszani amíg meg nem javul.#253788cherubion08
Na majd én elkapom. -
jano_77
nagyúr
válasz
DVlad #240594 üzenetére
random, így nem Te határozod meg, hogy mit szeretnél gyűjteni! De ha nem szeretnél bukni a dolgon, akkor jobb ha gyűjtöd mindet, ahogy adja és mikor eléred a 2K-t akkor veszel 1 tokent érte. Én azt szoktam csinálni, hogy bevárom míg mind a 4 2K vagy feletti és akkor váltom át, ilyenkor szoktt lenni 5-6-7 tokenem és azokat dobom a gépbe. Ha egyikre átváltod, azért tudsz rajta bukni rendesen.
-
kchryss
veterán
válasz
DVlad #240049 üzenetére
Úgy tudom ezek a télapó parancsnokok az egyetlenek akiknek két 0. skillje van. Itt ha beállítod a másodikat nem tűnik el az első hanem mindkettő aktív lesz. Ha olyat választasz ami az alsó sorban van akkor az alsó sorban lévő helyett választhatsz utána újat.
Pont ehhez kapcsolódóan írtam a figyelmeztetést hogy az eredeti Stefan Clause-nek mint aki a te képeden is van két 0. skillje van, míg a most tokenekkel szerezhetőnek nincs egy sem.
-
kchryss
veterán
válasz
DVlad #240031 üzenetére
Tényleg nehezen érthető hogy mire gondoltál.
Ha jól sejtem akkor az a helyzet hogy régebben volt 0. skill például bia és most megjelent egy nagy plusz jel ahol választhatsz 0. skillt. Ha ez a helyzet akkor ebben az esetben az eredeti nyilván eltűnik.
Például a fenti képen BIA volt a 0. skill ha most rámennék a plusz jelre és kiválasztanám a BIA-t 0. skillnek akkor a lenti sorból eltűnne a BIA és annak a helyére választhatnék mást. -
-
Don Vittorio
őstag
válasz
DVlad #231080 üzenetére
Van, hogy túlcsordul a barakk. Tehát a sok bérelt meg egyéb akció miatt bekerülő legénységi/lehánysági tag annyira túlterheli, hogy még az emeletes ágyak alatt is alszanak. Többet kéne kitörölni. Annyit, hogy megjelenjen a nulla helyett egy pozitív egész szám, mondjuk az egy. És akkor még másik hármat-négyet. Akkor jó eséllyel meg fogod tudni oldani a barakkba küldést.
-
popey37
addikt
válasz
DVlad #230794 üzenetére
ez az ajándék küldözgetés felemás: volt hogy 40 ajándékot küldtem és cserébe 4-et kaptam.
nem mintha érdekelne, mert az albumom készen van egy hete. de akkor is. most van 79 küldhető ládám, de nem küldöm el senkinek. még klánon belül sem viszonozták csak kevesen. igy nem is érdekel. -
válasz
DVlad #230702 üzenetére
Nem képtelenség. Ha a láncot találod el a test alatti részen, akkor elnyeli a lövedéket. Ez minden tanknál így van. A minap valaki rám írt, hogy reportol WG-nek (pont az történt, hogy valami papír lightban voltam, a láncomat találta el (le is esett), és ő azt gondolta, hogy biztos csalok, hogy nem sebződött a tankom.
-
-
popey37
addikt
válasz
DVlad #224802 üzenetére
persze, tudom: a játékban mindenkinek van 10 feljelentése a csata alatt, 4 vagy 5 félére lehet feljelenteni az adott játékost. sportszerütlen játék, afk, helytelen viselkedés a chatban. stb..
no, itt jelentgettek fel folyamatosan és amikor elérted a limitet, a rendszer automatikusan adott 3 nap bannt. -
notika77
senior tag
-
peterson79
őstag
válasz
DVlad #205170 üzenetére
Őszintén szólva nekem kevesebbnek tűnik mostanában a full egyoldalú csata. Akár vesztes, akár nyertes. Lehet vissza kellene néznem valahogy, de nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim, elég sokszor van az, hogy küzdeni kell és csak 10 perc vagy még több után dől el ki fog nyerni.
-
3
senior tag
-
-
e-newsee
addikt
válasz
DVlad #196891 üzenetére
Szilárd tényekre alapuló tapasztalatod? Olyan, ami kizár minden egyéb magyarázatot, ami a játék része nyilvánosan is? Magyarul az általad tapasztalt dolgok biztos, hogy nem magyarázhatók a játék, vagy az eszközeid működésével, vagy azoknak a hibájával? Tehát kizárásos alapon csak a szándékos belenyúlás maradt, ami előidézhette?
Komolyan kérdem, nem támadás. -
-
e-newsee
addikt
válasz
DVlad #196881 üzenetére
Annyiban te is mellélősz a póker párhuzammal, hogy ott a játékos IS milliókat keresett az üzemeltető mellett. Sőt, saját magadnak mondasz ellent, hiszen az online póker, miután kiderültek a balhék, kb a béka segge alatt van érdeklődésben (egykori önmagához képest). Magyarul az történt, amit dualface írt, hogy a WG-vel is történne. Lehúzhatná a rolót. És ott nem 10 év után derültek ki dolgok, hanem amint népszerű lett, feltűnővé váltak kirívó esetek, és lebuktak. Szóval a WG-nél vagy még nem nyert bizonyítást a manipuláció 10 év alatt (tehát kurva jól csinálják), vagy nincs is abban a formában, ahogy emlegetik.
A WoT-ban viszont nem hiszem, hogy milliomos lenne mondjuk Skiill, vagy QB, vagy bármelyik streamer. Jól élnek nyilván, de nem a WG-től nyert lóvé a fő bevételük, hanem a stream, és a szponzori lóvék a használt cuccokért, személyes megjelenések, interjúk, reklám, marketing, stb.
Nem beszélve az olyan unikumokról, mint pl W00ha (Diegho), akik még csak klánban sincsenek, nemhogy a WG-nek dolgoznának. Sohasem nyilatkoznak, így még arra sem lehet fogni, hogy népszerűsítik a játékot, ezért a WG segíti őket. Pláne nem Diegho a maga kedves stílusával. Pár bennfentes játékost kivéve kb senki nem ismeri. De mondhatnám azt a sok embert, akik itt, vagy más fórumokon nyíltan vállalják a statjukat, és ugyanúgy unikumok, mellette viszont szürke hétköznapi emberek. Nekik miért segítene a WG? Jófejségből? Vagy azt a rengeteg streamert, akik nem tudnak játszani, de szeretnek streamelni, vagy épp csöcsöket villantanak. Őket miért nem húzzák fel lila szintre? Kétség sem fér ahhoz, hogy vannak fekete ügyletek a WG-en belül, hiszen egy milliós üzletről beszélünk. De szerintem ez inkább a cég működéséhez "szükséges" bűnözés (csúszópénzek, kurvák, pénzmosó fiókcégek, semmit sem csináló, de állami támogatásokat felvevő fejlesztőirodák, stb.), semmint a játékosokkal való babrálás. -
kchryss
veterán
válasz
DVlad #196330 üzenetére
Megszüntetni a prém lőszert ÉS gyenge pontokat rakni a tankokra ÉS javítani az ágyúk pontosságát, hogy el is lehessen találni a gyenge pontokat. Akkor tényleg király lenne a játék. Ha a jelenlegi rendszerből kivennéd a prém lőszert az elég katasztrofális lenne, mert jelenleg direkt úgy van tervezve egy rakás tank, hogy vagy golddal lövöd be vagy sehogy.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
DVlad #185574 üzenetére
Vedd már fel a küzdelmet egy 3-4 skilles T67-tel úgy, hogy neked 60%-os legénységed van egy olyan T4 tankkal, aminek így 70mm base penje, 0,52 pontossága és 3,4 sec célzási ideje van 200m látótávval úgy, hogy még a bokor mechanikát sem ismered, és bár van felszerelésed, csak még nem tudod hogyan kell a tankra tenni.
Az hogy kinézek a fejemből, és lehozzák a meccset az nem segítség, tanácsot meg 20 játékból egyszer kapsz, pl olyat, hogy "húzz el a k**** a******, mert ez az én bokrom"
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DVlad #181796 üzenetére
Nem tudom, én erre azt mondanám hogy prezentald nekünk mennyire könnyű vele játszani.
Van olyan helyzet amikor jó és OP de nagyon nagyon nem általánosan az. És mindegyik tanknak van ilyen helyzete.
ooloo: eddig is volt ilyen engedélyezett mod, viszont autoaimmal jókora mák is kell hogy beusson.
-
Pakmara
őstag
válasz
DVlad #181766 üzenetére
Szerintem pont amellett érveltem, hogy szvsz elég a 1050 ti WOT-ra. Nekem is jó szolgálatot tett. Kompromisszum? Kinek mi. Van akinél max felbontás az elvárás, valakinél a 144 képkocka, megint másnál a 4K, van akinek az FHD 60 Hz. Ezt majd az adott személy eldönti.
A 8750 azért combosabb mint a G4400 ez min. fpsben azért biztos meglátszik.
-
BloodRay
veterán
válasz
DVlad #180625 üzenetére
Korábban mikor aranyért volt csak "prémium" lőszer, akkor is megvoltam nélküle.
Viszont ezeknek a lőszereknek a balanszolása tudtommal folyamatban van, jönni fog nemsokára. És a sebzésük lesz visszavéve a normál, alacsonyabb átütésű alaplőszerhez képest, ami szerintem jó ötlet. Így, meg hogy még jelentősen drágább is, talán jobban meggondolja majd minenki, hogy mivel lő épp az adott szituációban. -
e-newsee
addikt
válasz
DVlad #180625 üzenetére
Mert a közös chat az kevésbé volt cancer, amikor egy sértődött kisgyerek (mint itt is néhányan) felb.szta az agyát valakin, és az ellenfélnek lejelentette, hogy hol van a csapattárs. Vagy amikor épp vesztésre állt a csata, akkor is felnyomkodták egymást, nehogy véletlenül döntetlen legyen. -.-
Speckó lőszerek meg mindig is voltak, a valóságban is. Inkább balanszolni kellene őket, hogy jól meg kelljen gondolni, ha használni akarod.
-
ooloo
őstag
válasz
DVlad #180122 üzenetére
Hozzá jön még a -25% RNG , ami szerintem nagyon magas érték ... mindenki tapasztal 2-15 ös , vagy ami még elképesztőbb 0-15 ös meccseket . A nullás körök sem ritkák ( mármint nekem ) , mert hiába találom el az ellent , a lövedék vagy lepattan , vagy nem viszi át a páncélt a "papír" tankok esetében sem . Sajnos nem lehet mindenkinek a kedvére tenni ebben a játékban (sem ) . Ennek ellenére sok ezer játékos még mindig játszik a játékkal ......
DVlad : Ne tudd meg mennyien használnak tiltott modokat ..... lomha , 5 percig szűkülő ágyúval , 300 méterről leadott kapáslövések .... hat bokron át felderítenek, mindezt 300 méterről .
-
ooloo
őstag
válasz
DVlad #180052 üzenetére
Szvsz. a személyes értékelésed is befolyásolja , hogy mennyit sebzel átlagban egy adott tankkal . A WG azt is tudja , hogy nagy valószínűséggel merre indulsz el egy adott pályán . Ezerféleképpen manipulálhatja a játékmenetet , hogy "mederben" tartsa a fejlődésedet . Úgy vélem , hogy ezen manipuláció nélkül már régen lehúzhatták volna a rolót .
Természetesen a tévedés kockázatát fenntartom magamnak ....
-
kchryss
veterán
válasz
DVlad #177197 üzenetére
Mielőtt gyűjteni kezdtem a kötvényt a BC25t-re vettem egy lila ventit és a T100LT-re egy lila távcsövet. Egyiket sem bántam meg. 100lt-re minden látótáv növelő áldás, mert alapból elég kicsi a látótávja 10-es light létére, a BC pedig szintén meghálál minden legénységi vagy felszerelés boostolót.
Most van 20 ezer kötvényem, de várok mi lesz abból amit a wg ígért, hogy majd több mindent, például különleges tankokat lehet belőle vásárolni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged