Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Majd megunják és mindenki megy vissza a neki való tierbe. Poén lehetett elsőre, hogy ott a garázsban a Maus vagy a Type5H, de az a baj, hogy egy jobb játékos szitává lövi mindkét tankot. Legyen mondjuk józsika (500 wn8), azt hitte, hogy ha ő nem tudja belőni, akkor más sem. Józsika meglepődött.
józsika nem kitalált személy, sok ilyet látni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Remiel
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én még az elején játszottam 1-2 évig, de már nincs meg az az accom, vagy csak fogalmam sincs mi volt az email, végül is tizenx éve volt
Most regisztráltam mert érdekelt az IS7 meg a KR-1, ki is húztam fullra a KR és ha belépek bárhová írogatnak, hogy ennyi csatával mit keresek ott? Mondjuk nem érdekel túlzottan, főleg, hogy némi pénzt is tettem bele, én csak játszani akarok kicsit. Persze tudom, kezdjem a fa elejéről ésatöbbi, de akkor minek ez a lehetőség úgy mégis?
A most frissen regelt playerek nagy része úgyis eltűnik, amikor rájön, hogy nem olyan egyszerű ez, hogy wasd meg bal egér gomb.Ja és egy kérdés... a Waffen modnál van egy olyan küldetés, hogy legyél sebzésben az első négyben és nyerjetek. Hát én voltam elsőtől negyedikig párszor, de egyszer sem adta eddig meg, egyik nap sem? Nektek ez ilyen, vagy csak nálam van valami gond?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ha Stug III-al toltad sokat, akkor pont tudhatod, hogy milyen nulla bizalommal lenni a csapatod felé. Lehet csak az idő megszépítette az emlékeket.
Én is szerettem Hetzer-rel és Pz IV-el gurulgatni, de egy idő után unalmas lett, hogy a csaták 50%-ban 29-en vannak ellened.Most ezeket a balfékeket feltolták T10-be. Majd megunják, hogy ingyen frag-ok, de a turbó meccseken ez se fog változtatni, eddig is felmásztak idővel oda.
T7-T8 az igazi fun most, T9 jó kihívás volt/van, és T10 eddig is rossz volt, éppúgy a győzelmi kényszer miatt, vagy az arany lőszer kreditért vásárolhatósága tétele óta.
-
Puculo
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nézőpont kérdése. Aki rá van görcsölve a játékra annak biztosan. A WG eddig is a profitot tartotta szem előtt. Neki mindegy. Mindent meg lehet szokni idővel. A játékosok jönnek mennek. Fel tudja mutatni hogy milyen fejlődésen ment keresztül a kezdetektől fogva. Van akinek pont ez a jó, hogy hamarabb fel tud menni a magasabb szintekre ingyen. A sikerélmény szintén szubjektív. Szóval az van, aminek lennie kell egy ilyen nagyobb változás után. Felkavarták az álló vizet.
-
galervin93
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"...nem tehetsz semmit..." - Azért beszélni szabad róla, igaz? Ellenkező esetben kérek engedélyt meghunyászkodni...
Tök mindegy hol, melyik csapatban van az a 6 gyík, ha az enyémben én szopok, ha a másikban akkor ők, tökmindegy, a játékélmény így is, úgy is el van rontva."Nyilván az is a tomatók hibája és nem a moslék MM-é, hogy ma 25 csatából 22-ben low tier (-2) voltam. Persze ha unicum lennék akkor megoldom mit sírok........."
Megvettem frissen a TigerP-t, 11 csata, ebből 2(!) top tier, 4 middle, 5 bottom tier, 4/11 győzelem. Most akkor sírjak? Nem teszem, mert volt olyan 9-es csata, ahol top sebző voltam, összelőttem 1500+ átlagot egy hetes nehézzel, ami nem irdatlan sok, de segítettem vele a mindenkori csapatom. Mindezt úgy, hogy most vettem, legények BiA + 80% javítás skillel, de 80%-os alapképzettséggel indultak, szóval ez is sokat rontott a karakterisztikákon. És igen, voltak gyenge leosztások, szoptam ki 15:1-re is, de nem nyafogok, hanem játszok, mert tudom hogy sok hibát követtem el, de azt is tudom, hogy sok minden nem rajtam múlott.
Ennyi az egész. Felismerni a saját hibáinkat, és elfogadni azokat, amibe nincs beleszólásunk, ld. RNG, MM stb... -
galervin93
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Komolyan magyarázni kell, miért nem jó rögtön a bonyolultba csöppenni?
Általános első osztályban érettségiztél?
Forma1-es autón tanultál vezetni?
....................
Egy dolog "akarni" játszani, meg egy másik dolog "tudni".
Nem lebeszélni akarok én senkit, csak tanácsot adni. Ha valaki nem jó, az nem azért van, mert mások nem hagyják, hanem mert önmaga korlátolt. Ha nyitott lenne ő maga, tanulna, ő is jobb lehetne. Csak könnyebb a másikat szidni a saját gyengeségemért. És megint saját farkába harapott a kígyó... -
galervin93
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Teszem azt legyen 5 játékos kategória, és mindegyikből 3-3, szépen kijön 3*5=15... Az alsó két kategória mindkét oldalon 2*(3+3) simán kiesik, vagy mert elhal a legelején (yolotomato), vagy mert ki sem mer mozdulni a spawn helyről, végeredmény ugyanaz, nulla teljesítmény. Ez most akkor így jó? Nem...
Egy szóval sem mondtam,, hogy a lila mindennel játszik. Azt mondtam, hogy egy lila (értsd igazi lila, nem T67-es statpadder) minden géppel tudja, hogy az mit tud, ismer minden pályát, ismeri a játékmechanikát, ebből következően minden féle-fajta géppel tud hozni egy bizonyos (jó) szintet. Egy gyengébb játékos (pl. én) ezt nem tudja, csak bizonyos gépekkel, bizonyos helyzetekben stb. Egy igen gyenge játékos meg csak a véletlennek köszönhet egy-egy jó karikát.
Azt gondoljátok, hogy a T10 ugyanaz, mint a T5, csak nagyobbak a vasak. Ja, ez igaz, csak közben nagyobb a látótávja = előbb észrevesz, pontosabb = nagyobb eséllyel talál el/nyír ki, gyorsabb = gyorsabban odaér az adott pozícióba, meg még lehetne sorolni milliónyi dolgot. Amit megtehetsz T3-ban egy PZ I C-vel, azt marhára nem teheted meg egy RU-val T9-ben.
Ez sajnos a játék hibája is, mert ugyanazon az 1000*1000-es zsebkendőn meg a T5, mint a T10, miközben a tankok erősödése miatt sokkal nagyobb lenne azok térigénye. És akkor itt megint bejön egy másik szál, a gyorsuló meta, ami pontosan emiatt alakult ki - gyors tankokkal oda lehet érni mindenhová, van tűzerő, mindent le lehet gyűrni, akkor mégis minek játsszon az ember nehezekkel, ha azzal csak egyik-másik (tűzerő, páncél stb.) előny van meg? Egy meddel szinte minden megvan. No ezért játszanak a jók elsősorban meddel-lighttal, mert összességében ez a legjobb, mindenes tankosztály.
És erre mondjátok, hogy "statpadder, mert csak lighttal-meddel megy..." Hja, kérem, ki az a hülye, aki tudja, hogy van az övénél jobb gép is, de a gyengék miatt szolidaritásból mégis inkább a rosszabbal megy?
És a kör bezárult, miért is játszanak a jobbak azokkal a gépekkel, amikkel.
Ez a játék nagyon komplikált, ebből kifolyólag a problémái is azok. Azokat nem lehet megoldani egy-két érték módosításával, buffokkal-nerfekkel, pár szikla gyepálásával. Komplex módon kellene újragondolni az egészet, de az már egy új játék lenne, ami sok belefeccölt pénz, és szinte tuti nem adna annyi bevételt, mint amennyi kiadást jelentene,. Ezért a WG politikája, ami megpróbálja kisajtolni a pénzt a játékból, mert egy ideje már lefelé megy a szekér, ha nem is gyorsan, de az irány egyértelműnek tűnik.szerk.: Midway kollégát hagyjátok, ő a tipikus gondolkodású gyenge játékos - gyenge vagyok, de semmiképpen sem a saját hibámból, én minden tökéletesen csinálok, mindenki más helikopter. Hagyjátok, ne etessétek a trollt (sajnos ő maga nem tudja, hogy az).
Minél kevesebb dolgot tud valaki valamiről, annál inkább azt hiszi, hogy nagyon tud. Minél többet tud az ember, annál inkább rájön, milyen kevés is saját tudása... -
Midway
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A zöld szín sem garantál semmit , esetleg azt tükrőzi, hogy megvesz mindent amit lehet a játéktudáson kívűl.
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem: Egy részről a játék időbeni korlátja, hogy nem akarnak túl modern gépeket.
Másrészt a II. VHb idején a fejlesztési rendszerben nem igazán vált ketté a med és a heavy vonal.
A németeken és az oroszokon kívül mindegyik nemzet lemaradt mint a borravaló. Az ilyen irányú specifikus fejlesztési rendszer úgy az 50-es évektől terjedt el. -
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mert az eredeti tech tree-t T9-ig készült és sose írták át komolyan, hanem mindig csak kiegészítették.
Rosszul fogalmaztam, csak heavy-ből volt t10. És pl. az usa ágon a T30 volt a tier 10-es heavy, mielőtt még td-t csináltak volna belőle.
Remélem érted a logikát.
-
Elcan
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ja, bocsánat, rosszra nyomtam. Elnézést.
-
Elcan
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Miért szántam volna neked? Nem értelek. Az 50% balance az tény, nincs mit megkérdőjelezni rajta. El lehet olvasni angolul, hogy hogy működik a rendszer. A 60% és a 40% is határ értékek. Jó, láttam már 38%-os idiótát is. Én is 55%-os vagyok és nem azt mondom, hogy örökké vesztek.
-
Elcan
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Hogy a k. anyjába lehet az, hogy t95-be szemből a type 4 680-at belesebez. Értem én, hogy repesz, meg minden, de ott azért mégis csak van 300as páncél.
Megmondom. Úgy, hogy most is épp szopóágon vagyunk. T95-el szakasztársam oldalba lövi a t44-100-at és a 750-es ágyú mily meglepő a maximális mínusz 25%-os 563-at sebzi csak be. Természetesen ki lehet találni a végeredményt. 2:15 oda. Mert ugye balanszolni kell 50% irányába és az eleve buktatós meccsekbe pakol. Tegnap 28% ma 37.5% win rate-el. A kurva anyját a manipulált szarnak és a WG összes szekértolójának.És megint, 10-es csata 2:15... no comment.
-
Vjimmy
csendes tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Üdv!
Amire szerintem szükséged van, az az auto equip mod, itt elérhető:
Remélem erre gondoltál és tudtam segíteni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"AutoEquip Mod"
Aslain-ben is benne van, de ha nem akarsz komplett pakkot telepíteni, akkor esetleg próbáld meg EZT! -
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
false helyett legyen true
Aztán most nem tudom vagy megjegyzi minden tanknál mit raktál rá, vagy automata rápakolja amit lehet de inkább az előbbi.
h1mpi
Akkor lenne még felháborodás asszem
-
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
hangar.xc
/ true - Enable removable equipment auto return (Camouflage net, Stereoscope, Toolbox)
"enableEquipAutoReturn": false,
át kell írni.
-
virkir
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ctrl+F5
-
lacibacsi
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Most is működik, de tegnap este is voltam fent.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tehát újra kell rakni a modokat nem?
A régivel nem működik, tehát újra kell rakni. -
adamgreen
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ez igy nem teljesen igaz .
XVM a ludas amiatt nem fog menni.De már jött uj verzio a többi mod mozgatás nem okoz gondot.
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
World of Tanks - Dinamikus szakaszok a 9.8-ban
2015. május 22. péntekDinamikus szakaszok a 9.8-ban. A lényege, hogy csata közben a CTRL gomb és az egér együttes használatával kijelölhetőek a csapattársak "szakaszolásra", tehát nem kell még a csata előtt szakaszokba rendeződni, hanem csata közben is megteheted, teljesen ismeretelen játékosokkal is. A szakasz maximum 3 főből állhat, semmiben sem különbözik a normál szakaszoktól. A csata vége után a dinamikus szakasz nem fog feloszlani, hanem megmarad és kezdhetitek is a következő meccset.
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én is szeretem de a régi napi stat az jobban bejött!
Ide külön KSH dolgozót kell magam mellé ültetni aki kiolvassa a lényeges dolgokat!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Közben megtaláltam és már fent van....
Azért köszönöm. -
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az a proci nagyon gyenge.
Nekem az E3400-zal is procilimitem volt, ugyanezzel a VGA-val.
És:
[link] -
Lipton
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Q9550 3,4-en, gtx560ti, 4gb ram, w7, samu ssd, 1600x1200 felbontas es majdnem fullon normalisan jatszhato (valamilyen motion blur vagy mi nem tetszett emlekeim szerint ezert ki is kapcsoltam). Talan 35-50fps palyatol es helyzettol fuggoen de ha kell megnezem pontosan.
-
echterion
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Egyik se. A D-széria teljesítménye messze alatta van és E5200-asnak is, nemhogy a mai Pentiumoknak.
-
wanted5
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
abszolút nincs, a felbontás valami 1280x1024 talán, és a grafikai beállítások is szinte a minimumon...
egy új winyó lesz még, mert abból egy régi ide-s van benne, és egy 7200as sata-t szeretnék bele, de legrosszabb esetben az a régi winyó min. 50-60 megás sebességet tud nyújtani, de valószínűleg többet is, és miután betöltött a pálya nem kéne 6-7 fps-sel mennie
tehát még mindig a procira gyanakszokde hajrá jöhetnek a válaszok
, és az eddigieket is köszönöm 
mivel nem nekem lesz a dolog, és nem az én pénzemből ezért feleslegesen nem szeretném semmire se kidobni a pénzt -
fradi81
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem a D betű ami a gyenge pontja, gyengébb kategória.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tognak van a harmadik leggyengébb (vagy hatodik legjobb) álcaértéke a T6 heavy-k közül. Én nem álldogálnék vele a semmi közepén, de embere válogatja.
Camo values -
04ahgy
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Váááááááá. Két külön dologról beszélünk, aminek nincs ok-okozati összefüggése. Azért, mert nem nyomja az IE-t a képedbe, hogy használd azt böngészésre, és a kék e betűs ikonnal indítsd, no meg a böngészőválasztót biztosítja, még esszenciálisak maguk az IE által is használt fájlok rengeteg winen belüli folyamathoz, külső programhoz. Azt senki nem tiltotta, hogy a fájlok ne lehessenek a motorháztető alatt használatban.
Vagy már arra akarod kötelezni az MS-t, hogy win folyamatokhoz használjanak chrome vagy opera fájlokat?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Az IE olyan szinten van a mindenkori winekbe integrálva, hogy kismillió dolog használja magát a motort, illetve a fájljait.
HGyu
-
MZsoltee
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nyírd ki teljesen az internet explorert és próbáld futtatni a lanchert. a launcher egy exlporerben futó valami.
-
MZsoltee
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
-
MZsoltee
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A launcher használja az IE-t. De az megdöglött launcer nélkül akarom telepíteni és futtatnia programot.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen, de árnyalja a képet, hogy magasabb tieres sebzést valószínűleg nem közelharcban, nem saját spottal fogsz elérni.
.
A legjobb (de nem követendő) recept, hogy szakaszban kell bevinni 3-4 tierrel alacsonyabb trollágyus tankot és azzal sebezni a saját HP-nál többet. Penetrálni nem kell és ha nem túl erős páncélzatú tankokat csipked, akkor a "névleges" sebzés 20-30%-át is meg lehet szerezni lővésenkét. MK II-vel ez tipikusan 3 lövés t6-7 tankra.
Ha a "kistank" arty. Pl FV304 vagy a t5 prém-arty akkor nem is olyan feltűnő a dolog. és lehet nem killeznek az elején.
Sajnos a csapatsebzés kompenzáció a kistankoknál magasabb lehet mint a javítási költség, ezért nyereséges a gyorshalál is. Régebben ezt ütközéssel használták ki a kistankok, de szerencsére a szabály változott és a gyorsabb a vétkes. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen, ezt már hallottam én is. De szerintem csak mese vagy ha mégis így van, akkor abban a bizonyos XP számító képletben van valami ami ezt semlegesíti. Értem ez alatt a következő dolgot: Saját tierben játszva az egyész csapatnak van 10k HP-ja, míg eggyel magasabban 15k HP-ja. Mondjuk 500 XP-hez össze kell hozni 10%-nyi sebzést ebből a HP pool-ból. A magasabb tierű járgányba bevitt sebzésért kapsz 1,25-ös szorzót, de eleve 1,5-ször többet kéne sebezned, hogy ugyanannál az XP-nél maradj... remélem érthető.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nálam mindig elsődleges cél, hogy nyerjen a csapat, legyen az random vagy század csata.
Ha valamiért ez már nem lehetséges, akkor statjavítás sok sebzéssel és killel.
Ha erre sincs esély akkor valami szórakoztató húzás: rammolás, bujkálás, arty kergetés, ami épp jön.
.
JP2 - élvezetesebb vele a játék.
.
(#79632) akosf A WN8 alapvetően sebzés domináns. Utána a kill, a többi jellemző messze alul paraméterezve. Ráadásul az egyéni teljesítményedet inkább az átlagos játékoséhoz hasonlítja, ellentétben a korai eff-el, amely inkább egy ideát vett alapul. -
h1mpi
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
A saját WN8-ad érdekeljen, hosszú távon a WR úgyis 50% közeli lesz.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én is átlagnak tartom magam (amikor épp nem rutinos vérpistinek), de már nem foglalkozom azzal, hogy nyer vagy veszít-e a csapat.
A lényeg, hogy az akkor kitűzött célt elérjem, vagy ha épp nincs ilyen, akkor a szórakozás, az ellen szivatása.
Ebből adódóan jópárszor megkaptam már nálam lényegesen jobb csapattársaktól hogy őrült vagyok.Pár napja bevágtattam meddel négy fixtornyos TD közé mint a legkisebb tank a csatában.
Persze mind a négy jószág azonnal rámfordult, a mögöttem érkezőkkel mit sem törődve, akik vígan halomra lőtték őket.
A KAZNA-s csapattárs, miután megállapította hogy őrült vagyok, csak annyit kérdezett: RU or HU?
(Mellesleg ezt a kérdést mostanában nemegyszer megkaptam.) -
mcwolf79
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem ebben az aranyos és arty-s időkben a Ferdi páncélja nem számít igazán.
9-10-ben meg így is úgy is átlövik. Sztem a mobilitás sokkal fontosabb.
Én imádtam a JPII-t ,egyedül az ágyú pontatlanságát nem szerettem. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ferdivel topként simán lehet frontharcolni.
Az az igazi gond vele, hogy csapatfüggőbb mint a JP2.
Sokszor nem értem oda vele, és vagy elhullott az ellen, vagy egy rakás ellent kaptam egyszerre a nyakamba, mert a csapatom hullott el.
A JP2 viszont elég mobilis járgány, csak egy fővel kevesebb e legénysége, mint a JT-nek. -
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ferdi páncélozottabb de sokkal lassabb is. Jgpanthert szerettem. Nagyon mozgékony.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Csodálkozom, hogy nem lett TankÁsz!
Amúgy GRAT! -
Bobyjack
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ez megint egy szép példa arra, hogy a valóság kilométerekre van attól, amit a WG állít.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az biztos. +Szerintem van egy olyan benne, hogy ha a MM össze tud rakni két csapatot a szabályoknak megfelelően, akkor az új játékosokat rakja be, a régiek pedig csak akkor kerülhetnek be, ha szükség van rájuk. Pl. ilyen eset a Platoonok kérdése, mert arra igyekszik ügyelni a MM, hogy a két oldalon ugyan annyi platoonjátékos legyen.
Viszont itt megragadnám az alkalmat, hogy kellemes ünnepeket kívánjak a topik minden olvasójának.

-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az egy dolog, hogy Storm mit mond, az meg egy másik, hogy mi van. Nincs korlátozva az új játékosokra az új map.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
XDD
És persze te azért mehess rajta a 28 accoddal, mert te nem számítasz annak....
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A tomató csak azt lövi aki épp előtte van, fogalma sincs, hogy merre van balra, jobbra vagy mi az a minimap. Totál meg vannak keveredve. Ezen a pályán megkerülöd a háztömböt, odaállsz egyesével a tomató seggébe és szétlövöd őket. Ha fent marad a hegyoldalon akkor ott lövöd szét, mert a 30 markerből képtelen kiszúrni, hogy hova is kéne visszalőni. Nekem spec. nem tetszik, hogy képtelenség megvédeni a saját tomatókat. A legrövidebb csatám 57 másodpercig tarott, a leghosszabb talán 3 percig.

szerk.: Lehet, hogy van csataszám korlát. Jelenleg a felszereléseket próbálgató accounttal játszom, itt csak pár száz csatám van. De akkor is eszetlenségnek tartom ezt a pályát. Rengeteg olyan játékos van aki nem első accounttal játszik, így a csataszáma alacsony.
-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ne legyenek túl nagy elvárásaid a wg felé, így néha kellemesen is csalódhatsz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
A padstattereket nem szűri ki a rendszer.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bingisszel ketten aztán tényleg felháborodtunk most ezen. Meg sem lepődök amúgy rajta, hogy ilyen burkoltan kerülitek ki a hozzászólásaimat a hasonló posztokkal kapcsolatban. Csak azt nem értem, hogy azért mert nem értitek mit írtam, vagy csak szimplán nem tetszik, hogy bizonyos témákkal kapcsolatban nem vallunk egy nézetet. Szerintem az első lehet a hozzászólás tartalmát tekintve a felháborodást illetően

(#78376) LobiDrg bármikor nerfelhetik később is, type59-hez is hozzányúltak, vettek el és adtak is hozzá
-
mark!
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A hátbatámadás mindig jó, de azt a pályát szerintem mindenki utálja... ha oda rak be, ki is lépek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nálam a mook miatt nem indult el, újra kellett rakni őket.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Kicsi a hotfix, úgyhogy lehet, hogy nem is vetted észre. Nézd meg az updates mappában, hogy mikori a legfrissebb fájl. Külön szvsz. nem is letölthető.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem tudom van-e köze hozzá, de tegnap jelentettek be egy ilyet mára. Elvileg nem kellene összekuszálnia a dolgokat.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Elméletileg pedig jött ma hotfix.
-
Diarmand
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bőven van (lennie kellene) annyi tapasztalatodnak, hogy megtudd mondani mi lehet a különbség egy Jackson és egy Hellcat közt, feltéve ha nem ragadtál le tier négyben és környékén
A camo értéket meg megtalálod itten ni: [link]Más.
Kis Type 62 csótányom mellé keresek nyolcas szakasztárs(ak)at.
Feltétel: tudj önállóan gondolkodni, mert a "követjük a másikat" nem segítség. Mivel nyolcassal lesz a delikvens és meg egy hetes spotterrel, a szoros összedolgozás kizárva. Gyakran nézem a térképet, gyk ebből élek, így ha nagyon borul a bili megyek segíteni, de feleslegesen meghalni a másikért nem megyek oda és ez visszafelé is érvényes. Tudd úgy nézni a térképet, mint egy könyvet, lásd meg a jó helyzeteket, mikor támadj, illetve vonulj vissza. Térképmod kötelező, egyébként azt használsz amit akarsz, de az xvm esélylatolgatását hagyjuk meg a szerencsétleneknek. 1-2 embert várok soxeretettel. _Szazados_ -
S.Copperpot
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én mindkét amcsi forgótornyos TD-t szerettem, bár mostanában nem játszottam velük, de a Hellcat nerf után érdemes lehet összehasonlítani őket. Gondolom az most is igaz, hogy teljesen más stílusban érdemes velük nyomulni. A Jacksonban az tetszett - a Hellcathez képest -, hogy a frontja emlékeim szerint elég jól védett kisebb kaliber ellen, a gun mantlettel pedig - kis szerencsével - a nagyobb malacokat is meg lehetett fogni vagy lepattintani.
Egyébiránt a két tank között nem nagyon fedeztem fel különbséget: az ágyú gyors és pontos mindkettőnél (ugyanaz), fordulni mindkettő tetűn fordul, a rádió hatótávjában nem éreztem szignifikáns különbséget.
A továbbiak szempontjából viszont fontos lehet, hogy melyik ágon tervezel hosszú távra. -
Diarmand
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem (így alap tulajdonságogok alapján) jobban tetszik a jackson.
Tehát stock állapotban hasonlítasz össze két tankot, nem is akármilyeneket, tier hatosokat, ahol még szinte xp-be sem kerülnek a modulok. Van ennek bármi értelme?

-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem bejött a jackson, nemrég vettem vissza hogy kiképezzek egy garnitúra legényt a T95-höz.
Ha nem akar sokat szenvedni az ember, akkor amúgy is ajánlott mindkét amcsi Td vonalat húzni.
Megvehettem volna a Hellcatet is, de az összes statra recsiző kis cserépedény azzal nyomul, és ez nekem elég nyomós ok, hogy ne a cicust válasszam.
-
kisküzdő
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Üdv Nekem a solo mod pack van most fönn. Vegyítve omc-és WWIIHWA-val és megy minden a frissítés után.
(Több soros angár nincs fönt.) -
KISDUCK
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Köszi, de sajnos nem jó az az érték 1 volt. Próbáltam, hogy alatta lévő sorban a verticalt átírtam 2-ről 1-re, de nem hozott változást. Töröltem az xvm-t annyira úgy sem kell nekem. Van olyan mód ami csak a sebzésem mutatja, hogy kit találtam el és mennyivel? Csak ez miatt volt fent nekem xvm mindig, mert módot nem találtam rá.
Nagyon rég nem játszottam már és most vettem észre, hogy a KV1S megváltozott, most helyette kv85 van? -
04ahgy
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Abszolút egyetértek. Lejött a patch, feltettem egy megfelelő golddetectort, meg egy kétsoros garázst, meg egy intro video offot, és voilá. Semmi gond nincs. Azonnal mehet a game. Sem ping, sem FPS gondom nincs (legalábbis a patch miatt).
Jah, aki elégedetlenkedik, hogy milyen sok idő a belakás, az miért nem tölt egy tesztklienset, ahol belakja, bekonfigurálja működőre a modokat, és az éles patch esetén meg copy-paste?

(#69537) jano_77: a 9.2-ben használt többsoros simán működik 9.3-mal is, már a tesztkliens idején kipróbáltam, az éles patch-csel sincs hiba.
HGyu
-
jano_77
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Drága cimbora Te vmit bődületesen benéztél! Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy én még csak most töltöttem le a frissítést és még egyetlen csatát sem mentem a 9.3-al! Ergo kérdeztem, hogy működnek-e a 9.2-es modok azoktól, akik már próbálták! A szidalmazás pedig csak az eddigi tapasztalat leírása volt, amit rengetegen alátámasztottak már itt a fórumon, hogy igenis minden patch egy újabb gond csak ebben a játékban! Ici-picit gondolkodj mielőtt hülyeséget írsz be ide.....köszönöm, lekötelezel vele.

-
dfsz34
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem akarom újra nyitni a tegnapi vitát, de szerintem nem is elsősorban az frusztrálja a zembereket, hogy nem kapják meg a magasabb xp, olyan helyzetben, amikor az egyéni teljesítmények messze jobb, mint amit a csapatuk mutatott fel (az ilyen helyzetekre némi segítség amúgy is a medálos megoldás).
Sokkal inkább maga a tény, hogy már megint egy ostoba vereség. Szerintem, legalábbis, de mondja el, ha vki nem így gondolja...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A mostani rendszer elvileg a csapatjátékot akarja ösztönözni, csak az a baj, hogy 15 véletlenszerűen összedobált, eltérő skillel, tapasztalattal és mentalitással rendelkező embertől szerintem ezt illúzió elvárni.
-
xAttilax
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ez mekkora ötlet... a t95, 28 és brit td ágon játszok őrülnének neki.
-
jagada
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Viszont az utána jövő Hellcat az már jó lesz!
-
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor viszont nagyon nem értem, hogy a #66054 hsz-ed azon bekezdése, hogy "másfelől meg kéne érteni" hogy jön az én #66042 hszemhez?
Hol írtam én, hogy aki nem néz utána aprólékosan a dolgoknak, az hülye, az ne játsszon, stb.?
Megpendítettél egy szinte teljesen másik húrt, aztán hülyének nézed azt, aki arra reagál!
-
KaLeun
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Pont az volt tegnap azt FTR-en, hogy gyakorlatilag pont az ilyenek nem "tejelnek".
-
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Persze, nem azzal van a gondom.
Sokan egy átdolgozott kemény nap után tényleg csak kikapcsolni akarnak, elfeledkezni a gondjaikról, elmenekülni a virtuális térbe, ezzel semmi gond.
Csak ugyebár ez ilyen jellegű videókat azért szokták létrehozni, hogy
1. megismertessék a játék alapjait
2. segítséget nyújtsanak a játékbeli boldogulással kapcsolatban; tippek, trükkök, stb.Amit idáig az ilyen korosztályú srácoktól láttam, az erős túlzással sem meríti ki egyik pontot sem, így csak az erőforrások pazarlása marad...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem szoktam kalapácsot vetni. Ennyi a különbség.

Meg lehet maradni szobanövény szinten, de felháborodni azon, hogy mások felháborodnak elemi hibákon, kicsit nevetséges. És nem arra gondolok, hogy 5v1-et instantba le kell hozni, hanem tényleg alapvető dolgokon. -
kisküzdő
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ebben igazad van fo.s játék alapján nem lehet egy embert megítélni.Van kinek ez játék van akinek véresen komoly.De az ember nem innen ismerszik meg. Lehet hogy noob a wot-ban de pl szétcsapja az arcod kicbox-ban
Szélsőséges példa.Nekem pl két fiam van mindkettő néha játszik.Akkor csak löni akarnak vagy menni.
Saját acc stb. És mégsem szidom őket hogy nem tudnak játszani hisz csak GYEREKEK.Gyerekek száma 2 életkor 9-14

-
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Diegho mindent tud. Ezt tudhatnád.
-
Diarmand
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Egy. Nem írtam azt, hogy kisgyerekekről beszélek. A Wotos játékosközösségre gondoltam.
Kettő. A statisztikát sem hoztam szóba, kicsit láss tovább ennél és olvasd el újra amit írtam. Lásd: Konkrétan nem áll egyenes arányban a szellemi fejlődésünk a technika fejlődésével. Elhülyülés-visszafejlődés. -
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem tudom, minek kell mindig átvinni a témát erre a "csak élvezni akarják a játékot" vonalra. Élvezzék, másokét elcseszik, mert bénák, jogosan vannak kiakadva rájuk a társaik.
Nem kell bemagolni semmit, nem atomfizika ez a játék, a tankoknak a gyengepontjai 90%-ban ugyanazok, a pályákon látszanak a fojtópontok. Azért aki 10K csata alatt nem rántotta fel magát legalább addig, hogy a saját hp-ját lesebezze bármilyen tankkal, az szimplán csak szarik az egészbe és másokat is hátráltat ezzel. Lehet pampogni, hogy mindenki a saját szórakozása miatt játszik, de ez bullshit, mert 15v15-ös csapatokban küzdesz, ergo egy csapat teljesítményében vagy meghatározó tényező. Ha csak a saját szórakozásod a cél, akkor el lehet menni Jedi Knightozni, aztán duelezhetsz botok ellen. Ennyi a lényeg. -
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor ne csináljon videót, ha béna. Ennyi.
-
rlazol
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
én is noob

azt, h valaki 70 évesen leül és elfoglalja magát!
És nem sipákol, h nincs műsor a tévében és nem dobja el a gépet azzal, h ő ehhez nem ért. Oké, nem nagy játékos, de a nagypapám 94 éves, pár éve még 2(!) munkahelyen dolgozott. tudom becsülni, ha valaki nem hagyja elé magát nyugdíjas korára, hanem elfoglalja magát - akármivel is. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Megéri.
Még mindig a Nashorn tartja az XP rekordom 2767-tel.
Az Emil legalább annyira nyűgös lesz, mint amilyen jó a Nashorn. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Brutális egy jószág.
Papír testhez egy nagyon jó ágyú.
Ha nem lenne Dikcerem, akkor megtartottam volna farmtanknak.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Jaja, arra céloztam, de csak azért, mert hasonló a ph!s nicked.

-
biacsia
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen, ez igaz.

A pingre: Én a 29-es körzetben lakom, ha rákerestek röhögni fogtok milyen "internet" van itt, főleg, hogy mennyiért.
-
Sanya
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
nekem is sokat ugrik az egekbe a ping: az ultrabookban WIFI-bluetooth egybeépített kártya van, wifiről-bluetooth-os egérrel játszva kb 3-5 percenként ugrik egy magasat a ping.
-
biacsia
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
emre: intel. 3570K 4,6Ghz-en megy. Ha az nem elég, akkor mi az?!

Egyébként az esetek 95%-ban fix 60 fps ahogy kell, csak bosszant, hogy leesik "ok nélkül" (nem tudom miért ).Lehet a lagolással van kapcsolatban?
-
joergie
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
ez az a tipikus ki nem sz@rja le típusú hsz...mint a hsz-ek 90%-a. azokat birom a legjobban akik blognak nézik ezt a fórumot. meg a kényszeres kommentelők. de legalább van min röhögni.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
A legnagyobb tisztelettel szeretném jelezni, hogy nagyon sokat panaszkodsz a topikban, látszólag érdemi információ nélkül. Ráadásul ugyanazok a problémák foglalkoztatnak változatlanul (igazságtalan MM és teljesítmény-mérés). Ugyanakkor ha jól emlékszem, akkor tier6 a legmagasabb szintű tankod... Ne haragudj, abszolút nem sértésnek szánom, csak javasolni szeretném, hogy panaszkodj egy kicsit kevesebbet, és játsz egy kicsit többet. Szerezz több tapasztalatot a játékkal, hátha választ kapsz a téged foglalkoztató kérdésekre, ha már mi itt a fórumon nem tudtunk neked megnyugtató válaszokat adni. Mert nem tudtunk, lévén ugyanazon rugózol hónapok óta (azelőtt is, hogy abbahagytad, meg azután is, hogy visszajöttél).
Engem kezd zavarni, őszintén, de rossz szándék nélkül mondom ezt. Tisztelettel.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
megjegyezheted csak felesleges... te is tudod már nagyon jól, hogy az eff sokkal jobban értékeli a védést, foglalást, valamint a spottolást, ezért a nagy különbség. megjegyezheted csak semmi értelme...
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
annyiszor de annyiszor elmondtuk! ne foglalkozz az eff-el!!! csak és kizárólag a wn7-8 -at nézd, semmi mást.. a wotos perf. ratinget se figyeld... ignoráld, szard le magasról!
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én meg arról az oldalról szoktam válogatni ahova fel is töltök replay-ket. Vagy tankot vagy mapot választok és sebzés szerint rendeztetem sorba. Így általában tudatos játékot látok nem pedig a körülmények szerencsés összjátékát. Egyébbként feltöltéskor is szempont hogy legyen benne valami ami után az embert csettint egyet a nyelvével és kedvet kap a játékhoz. Mondjuk tény hogy a legtöbb meccsem nem ilyen. Szóval jól esik hogy említettél, de vannak páran akiktől többet lehet tanulni.
-
Djuree
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
nekem nincs is item defs a scripts-ben. bemásoltam de nem jó...nem használok hang modot...csak a magyar hangokat.
fasz beléjük mit mókolnak állandóan...ketyeg a prém. -
V.Dave
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
nekem így most még rosszabb lett, el sem indul a játék
-
Djuree
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
kipucolja az illegál modokat.
-
myckey
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
nekem illetve a játszó pajtásomnak jobb lett az FPS
fentebb vettem a grafikai részletességet,mer így is játszhatóMisterX
persze!
úgy teszel veszel ahogy jónak látod.
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem semmi értelme... én így tennék, ha statra játszanék:
- új acc, 25k gold
- vennék olyan kis light prém tankokat, amikkel lehet spotolni
- irány be team battle és szedni a free-t és az xp-t, hiszen a team battle nem számít bele a globál statba
- vennék valami olyan tankot, amivel be lehet menni company-ba és ahová bekerül ott lehet vele aratni, su100y pl tökéletes erre - ezért van az említett emberkének is
- amikor nincs company, akkor team battle-be mennék gyűjteni a váltható xp-t
- átugornám azokat a tankokat, amik nem jók team battle-be és company-ba sem
- company-ba összeszednék a klánomból egy olyan társaságot, akik engednek sebezni, mert ez kell a stathoz és főleg mozgékony tankokat tolnám, mert azokkal tudok spotolni, védeni, foglalni, sebezni is
- nem játszanék 15 csatánál többet egymás után -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mivel szinte mindig PH-n lógok így akkor itt figyelek. És amint van valami már lövöm be!

-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
4-6 óra? Van amit már egy óra múlva nem lehet ellőni

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Na a fő poén megvan. Elvileg kinyírtam a szakasz társam és az ürközés csak hab volt a tortán. A szakasztársam csata után latta hogy az van kiírva hogy általam halt meg. De a vicc az hogy én azt az ellenséget lőttem ami meg őt lőtte és az ellenség ölte meg. Mert teljesen más felel lőttem mint amerre állt ismerősöm. Sőt. A másik poén az hogy az ellenség megkapta az ölést mert ő ölte meg. De közben a szerencsés medált is. Na most ez hogy van? Olyan volt már hogy kilőttem egy tankot és nem számolta fel. Bár tapaszilag elvileg igen. De ilyen még nem volt. Remélem az a mód amit linkeltek teszi a dolgát.

-
bigobert
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
emperorka
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Köszi ez jól esett!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A camo értéket meg megtalálod itten ni: