- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Assimilator
őstag
válasz
cifram #69299 üzenetére
"10.04-10.07: Hétvégi ajánlat - "Cry Havoc and let slip the dog of war"
3x-os XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a legénységi skill-ek újraosztásának árából
50% kedvezmény az álcafestések és feliratok árából
30% kedvezmény minden tier VI-VII-es normál nehéz tank és TD árából"Bocsi az normál tank amit idéztem.
-
Assimilator
őstag
válasz
dfsz34 #69290 üzenetére
Persze, dupla volt, fogyatékos vagyok, nem látom a különbséget.
Meg amúgy a WG nekem a 6. győztes csatámat duplázza, adott napon, mert rendesek én meg jó arc vagyok.jozefgucci1: Régen a replayeket is rögzítettem, de mivel a legjobb csatáimat sem néztem vissza soha, így abbahagytam. Ugyanúgy képeket sem csinálok. Csak játszom. Ha ilyen van örülök, és megyek tovább.
Kinek vagy minek bizonygassam? Bingisznek? Ha lenne kép róla, akkor biztos az lenne, hogy photoshopoltam.
Egyébként sem azon volt a lényeg, hogy mit értem el, hanem azon, hogy így is beszólnak.Egyéb:
El lehet hinni vagy sem, nem nagyon zavar. Mindenesetre nem én vagyok az aki 2 napja mással sincs elfoglalva, csak, hogy minél többet rúgjon a másikba, képekkel, statokkal, oknyomozással és hasonló dolgokkal egybekötve. (az olvasási készség teljes hiánya mellett) -
Assimilator
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #69285 üzenetére
Nekem egy AMD Phenom 965-m van, 4x3,4Ghz, 4 GB RAM, 5770 1GB 1280x1024-ben játszom.
Elvileg alatta van a tiédnek, de nekem mégis megvan az fps.Sőt az effektek is fullon vannak, kivéve a füvet, az off.
Szerintem a laptop architektúra jelentősen befolyásolja.
Az viszont tényleg szánalmas, hogy 2014-ben még 1 szálat használ egy játék.
-
Assimilator
őstag
válasz
MinionFlasH #69269 üzenetére
Hát jah, akkor már legalább lehetne ilyen map of the days lista.
Aztán ha nem tetszik, aznap kicsit hanyagoljuk.
Egyébként régen, mintha azt olvastam volna, hogy az új pályáknak 1%-al több a bekerülési esélyük, hogy megismerjék a játékosok. Na ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy minden harmadik csata ugyanott van.jozefgucci1: Nem rögzítek replayeket.
-
Assimilator
őstag
válasz
jozefgucci1 #69260 üzenetére
Mik vannak.
Type-al megyek Serene Coaston.
Bevittem egy rakat sebzést, mellette 4 kilőtt tanknál járok.
Erre gyerek beírja, hogy "green noob type play hello kitty"
Nézek, hogy mivaaan? Már a zöld is noob?
(Nem használok már XVM-et, mert többet idegesít, mint használ)
Az utolsó Löwe-ért mentem éppen, üresjáratban, beírtam neki: "sorry, I don't care"
Erre: "Cry more noob..."Most erre mit mondjon az ember?
A meccs utáni statomban 7300 HP sebzés, 5 kill, 1600 körüli XP, 105k profit (prém nélkül)A srác sebzett 1200-at, 600 XP mellett...
Ennek mi értelme van?
Azt már észrevettem, hogy itt a fórumon is vannak ilyen statmániás egyének, meg házméretű arccal megáldott tagok, de ez azért már tényleg kemény. Ez már troll.jozefgucci1 Nem neked ment, csak véletlen válaszra kattintottam, bocsi.
-
Assimilator
őstag
válasz
scyllarus #69234 üzenetére
Én ezt a 3 pályát utálom a legjobban:
Fisherman's Bay
Malinovka
TundraA kedvencemen heti max. egyszer vagyok viszont. (Mountain Pass)
De egyébként mostanában sajnos az van, hogy van kb. 5-6 pálya és szinte csak azok váltogatják egymást nálam egész nap. Megyek pl. 100 csatát és a 90% ebből az 5-ből kerül ki, elég unalmas meg zavaró is.
pedig már van vagy 30 pálya a játékban. -
Assimilator
őstag
Könnyen lehet, hogy noobokat fogtam ki, nem tagadom.
Főleg a mai világban.szbalogh is megerősít téged, szóval akkor úgy lesz az.
Az viszont akkor miből adódhat, hogy FCM-et alig látni, míg pl. IS-6 rengeteg van?
Árban ugyanott vannak. (Egyiket se próbáltam)Ami úgy szembetűnő, hogy IS-6-ot viszonylag könnyűnek tűnik kezelni.
-
Assimilator
őstag
válasz
Bad Pritt #69160 üzenetére
FCM-ről úgy tudom, hogy az átütése nem valami jó. Nem árt arannyal menni.
Nem próbáltam soha, de ismerősöktől ezt hallottam, illetve tapasztalataim szerint is elég szépen szokott pattogni rólam.A Churchill III tényleg iszonyat DPM-el van, 3-as szakaszban meg már beteg kategória.
Amikor haverokkal 3-as szakasz mentünk még soha nem kaptunk ki. Nincs az a tank, ami bírná. -
Assimilator
őstag
válasz
szbalogh #69130 üzenetére
A megfelelő fejlesztésekkel viszonylag normális keretek közé lehet szorítani a rekeszsebzést és a tábortűz effektet. Ebben nem a legjobb az tény, bár az elődei is ilyenek. https://www.playfire.com/a/rewardsiszont a T-54, T-62 már nem.
A T-44 már sokkal mozgékonyabb, mint a Type. Már páncélban is ugyanott van.
Szerintem jobb is, kapott nagyobb ágyút is. Hát ez elég szubjektív.Viszont az tény, hogy a Type hírnevét, ázsióját már csak az tartja fenn, hogy nem lehet kapni. A teljesítménye nem.
-
Assimilator
őstag
válasz
ng0ofy #69127 üzenetére
Hát a MAUS, E100 hátsók más tankkal is elég sokszor érdekes meglepetést tudnak okozni, azzal sajnos nincs mit tenni.
Viszont hátul a torony közepén van egy csavar vagy valami olyasmi. Az annyira gyenge, hogy unokatesómmal azzal szórakoztunk, hogy Panzer II-esel meg tudott lőni.
Mondjuk eltalálni azért nem olyan egyszerű. -
Assimilator
őstag
válasz
Angel1981 #69118 üzenetére
Azóta az már nem az én accom.
Unokatesómnak adtam.
Kezdtem egy újat, mert tapasztaltabb játékosként, nagyon sok mindent másképp csináltam volna.Bingisz: Számomra kicsit ijesztő, hogy az igazad bizonygatása végett és a nekem való beolvasás miatt képes voltál az összes hozzászólásomat kilistázni és átnézni.
Azt az időt nem inkább WoTra vagy csajozásra stb. kellene fordítani?
Vagy fűtenek a komplexusok?"Nem haragszom"
Aha, csak kutakodsz és leoltasz.
-
Assimilator
őstag
válasz
04ahgy #69094 üzenetére
Ne is mond.
Már addig nerfelték, hogy csak kreditszerzése használom.
Már egy T-44-et csak az egyéni skillekkel tudok 1:1-ben megverni.
Hol van már a régi pattogós front... A tornyot már szemből belövi egy T8 med...
Egy 8.8-as jagdtiger lehagy, de még gyorsabban is fordul.
Ráadás a villámgyors toronyforgásnak is adtak 5-6 pofont.
Kivonták a piacról, nem értem, miért kellett eddig nerfelni.
S attól tartok, ez még nem a vége. -
Assimilator
őstag
Szerintem igencsak jó tank.
Én nagyon szerettem. Bírja az ütést rendesen és elég jól sebez.
Az átütése nem a legjobb, de hát minden tanknak van gyenge pontja.
Utána a KV-4 még jobb, szerintem.vhw: Én azért írtam azt, mert nekem az van. Szerintem a mai piacon is van olyan prém tank ami játszható és jól hoz.
-
-
Assimilator
őstag
válasz
Black_Sheep #68955 üzenetére
Én nem mondtam, hogy egyedül játszom. Én azt mondtam, hogy a társasághoz nincs szükség klánra.
-
Assimilator
őstag
válasz
Black_Sheep #68923 üzenetére
Én voltam klánban, de soha többet. Ügyetlen sem vagyok.
Én azt se mondanám, hogy a szakaszolás mennyire király a klántársakkal.Igazán csak a haverokkal élvezetes a szakasz, szerintem. Ők azok akik ha arról van benyelnek egy lövést a seggemért nem a klántárs. Illetve nem egymás elől vadásszuk a frageket.
Ehhez nem kell klán, csak társaság.
Az előzőekhez hozzászólván, nagyon örültem amikor bevezették azt, hogy ha bármilyen medált szereztél de vesztettél, akkor is annyi XP-t stb. kapsz amennyit akkor kaptál volna ha nyersz.
Ez nagyon jó volt.
Aztán kivették a Mesterlövész medált, s innentől meg is halt a sztori.
Hiába a sok sebzés, spot stb. nagyon kevés az XP, credit.
Egy meddel nem könnyű acélfalat összerakni. -
Assimilator
őstag
válasz
dfsz34 #68640 üzenetére
Nem érted amit itt többed magammal beszélek.
Nagyon sokan nem tudják, hogy a teteje a toronynak elölről mindent benyel.
Azért nem lövik sokan, mert ugye az a sztereotípia él, hogy az amcsi tornyok átlőhetetlenek.De egyébként az is írtam, hogy noobok ellen jó, mert se lőni se célozni nem tudnak.
De azt se olvastad el.Még egyszer kihangsúlyozom, nem a fülről beszélünk, nem az elejéről beszélünk.
Hanem a torony felső részéről.Angel1981 : Köszi!
-
Assimilator
őstag
válasz
dfsz34 #68633 üzenetére
A löveg és a lövegpajzs fölött van az a két cső, vagy fegyverre emlékeztető két cső.
Azt soha nem tudod elrejteni, s gyakorlatilag 0 a páncél rajta.
Minden, mindenhonnan belövi.
Ezt nagyon sok SP tulaj nem tudja.T-44-el 10-ből 10-szer lövöm ki neked.
Kb. úgy világít a tankon, mint KV-5-n az R2D2.
-
Assimilator
őstag
válasz
Bingisz #39097 üzenetére
Mert azt feltételezi, hogy a 90% hülye. Mert még ha azt mondja, hogy 90% nem akar gondolkodni, akkor megértem. Mert akkor feltételezi, hogy vannak olyan emberek akik mondjuk meló után hazafelé a buszon nem a weakspot képeket böngészik, meg a frontarmor statokat méregetik. Hanem csak leül játszani, mert szeretne, esetleg élvezi, ettől még nem az van, hogy nem tud gondolkodni=hülye. Csak szabadidejében nem IS-6 küldire veri... (többek közt)
Én is rengeteg olyan emberrel találkoztam aki piros/sárga volt. Leírtam neki mit csináljon és megcsinálta, jól.
Nagyon sok ilyen van.
Meg mondjuk csata betöltésekor még lehet elolvas egy fél oldal tananyagot, nem az XVM statokat bámulja, ha egyáltalán tudja mi az az XVM.Szubjektív vélemény. Jöhet a népharag.
-
Assimilator
őstag
Akkor úgy veszem észre, hogy a legegyszerűbb ha befizetek egy kis pénzt a paypal számlára és akkor azon keresztül elintézem. Köszi mindenkinek!
-
Assimilator
őstag
Aki a fórumozók közül veszi a goldot, (nem nyeri/kapja) az miként szerzi be? Paypal, sms vagy másképp? Vagy bankkártyával? Én most nézegettem ezt a bankkártyás megoldást, ahol írja, hogy lehet Maestro-val fizetni de amikor kiválasztom a payment method-ot, akkor ott már nincs a Maestro ikonja.
-
Assimilator
őstag
Olvass vissza kérlek mielőtt te is a rosszindulatúak között kötsz ki, köszi!
Valaki nem tud egy olyan modot ami a főmenüben a legénység képzettségének szintjét visszaállítja a régi rendszerre? Nagyon irritáló, hogy 110%-os a legénység. Meg amin pl. a 100-at se érte el mégis 102-öt mutat a plusszok miatt.
-
Assimilator
őstag
válasz
L-e-f-i-e #38705 üzenetére
Na de figyelj. Akciós egy TV. Berohansz az üzletbe. Nincs készleten, de felveszik a rendelést. Meg teljes mértékben ki is fizeted. Tegyük fel 100e forint.
Majd amikor megjön a TV azt mondja a boltos, hogy bocsi de 150e, mert mire megjött lejárt az akció. Ilyen a világon nincsen, a vásárlás időpontjában aktuális áron kell jóváírni az adott terméket. Ilyen elven akkor ne akciózzanak le valamit, ha azon az áron nem tudják biztosítani. Ezért akár fel is lehet jelenteni egy céget. Nem kevés cég fizetett már milliós büntetéseket ilyen húzások miatt...Amúgy meg ez szerintem akkora sztereotip baromság, hogy a nagy cég nincs rászorulva ilyesmire. Nem azért lesz egyetlen cégből sem nagy cég, mert olyan fair üzletpolitikát folytat....
-
Assimilator
őstag
válasz
mefistofeles #38703 üzenetére
Hát én úgy szoktam az ilyet csinálni, hogy megnézem a modot amit felraktam, hogy a mappája milyen fájlokat tartalmaz. Aztán azokat törlöm a res vagy res_mods mappából. Nem a leggyorsabb megoldás de a többi mod biztosan nem sérül.
-
Assimilator
őstag
válasz
mefistofeles #38697 üzenetére
Szerintem teljesen jogos a kérésed, az más kérdés, hogy szerintem nem véletlen írták jóvá akción kívül... (gerinctelen módon)
-
Assimilator
őstag
válasz
jano_77 #38676 üzenetére
Az M103 azért kapott sok XP-t, mert:
- túlélte a csatát (bár ezért nem kap 1000-en felül)
- volt 122 bázisvédelem pontja
- volt 6204 HP sebzése
- 2 spot
- 1802 pont sebzés spottolásból
- na meg 22 átütő találata volt, bár azért olyan sokat ez sem számít.Szóval megérdemelten kapott annyit.
-
Assimilator
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #38670 üzenetére
Ez hiba! Tolj le neki egy sallert, hogy térjen magához és inkább cserélgessetek bélyeggyűjteményt, ne a wotra pazaroljátok az időt!
(a saller képletes, egy nőt soha nem szabad bántani!)
-
Assimilator
őstag
válasz
sebijani1982 #38634 üzenetére
Azért szerintem 8.6 óta jelentősen szebb lett a játék. Még akkor is ha máshoz képest nem szép. Szerintem nem is kifejezetten erőforrás igényes. Láttam már sokkal kevésbé optimalizált játékokat is. Azt meg te sem várhatod el, hogy 1,5 évig ne történjen semmi, mert a játékosok egy bizonyos részét hátrányosan érinti.
Amúgy nem kedvelem a WG-t, de még azt az opciót is is megcsinálták, hogy akinek sok volt az "'újabb" graf. az futtathatta a régi grafikával.
-
Assimilator
őstag
válasz
SoulReaver #38547 üzenetére
Szerintem jól van összerakva a T-54-ed. Meg nem is olyan rossz a stat. Ez a winrate meg nagyobb baromság, mint az WN. Ha megvan a sebzés, kill, jelvény stb. szerintem akkor nincs gond.
Az én stratégiám elég egyszerű. Mindig szemből megyek, mozgatva a tank elejét. Elég sokat pattint. Aztán meg a sebességgel és gyors töltéssel szétszedem az illetőt. Távolról meg sniperkedem, gyorsan szűkül és nagyon jó camoja van. Úgy tudok lőni, mint egy TD. Ami fontos, hogy szinte soha nem állok meg. Csak ha messzire lövök, de csak addig amíg lövök. Sniperkedés közben is folyamatosan mozgok. Ha közelharc van soha nem állok meg.
Venti, stabilizátor, töltésgyorsító van fent. Minden tud tüzet oltani, javítani, 6. érzék, sima utazás, pillanatkép. Ezek vannak 100%-on.
Igazából úgy építettem fel a tankot meg a stratégiát, hogy folyamatosan gyors mozgásban tudjak lenni és tudjak lőni mozgás közben is.
Remélem tudtam segíteni valakinek.
-
Assimilator
őstag
válasz
ddt500hu #38518 üzenetére
De most komolyan. Kicsit olvassatok már, kérlek. Vagy itt csak az a lényeg, hogy a másikat mikor lehet oltani?
Ezt írtam: "amelyik falon megjelenik a mögötte álló tank kontúrja az átlőhető."
Nem mondtam, hogy csak azon megy át amin megjelenik a kontúr. Azt mondtam, hogy amin megjelenik a kontúr, a 100%-ig átlőhető.
A többiekre is vonatkozik, nem csak arra akinek válaszoltam.
-
Assimilator
őstag
válasz
Simulacrum #38495 üzenetére
Én nem is akarok türelmes lenni. Az nem én vagyok.
Szeretek a frontvonalon harcolni vagy tiki-takázni meddel is. Amióta meg leálltam a statfigyeléssel, nem is húz fel a játék. Csak ez a TD túlsúly ami nagyon zavaró. Csak annyi a lényeg, hogy nap végére több kilőtt tankom legyen, mint ahány meccset toltam. Nagy ritkán előfordul, hogy annyira noob vagyok, hogy ez nem jön össze. Olyankor szoktam csalni. T18-at előveszem. Megyek vele egy kört. 90%-ban Top gun, és már meg is van a stat.
Cseri0058: Mert a fájl rejtett. Tedd láthatóvá a rejtett a fájlokat és látni fogod.
-
Assimilator
őstag
válasz
dfsz34 #38473 üzenetére
Nem tudom milyen volt a csata, de saját szemszögből nézve nem feltétlen lehetetlen a dolog. Nekem mostanában az elképesztő TD erő és TD túlsúly kezdi betenni a kaput. Nem egyszer volt olyan, hogy 10-15 TD volt a csatában, nem kezdem el felsorolni, mert T9-T10-ben kb. teljesen mindegy mi jön szembe. Na szóval ilyen felállásoknál nekem is volt már olyan, hogy "fa***m kivan én biztos nem megyek előre, hogy spot nélkül kapjak 2 másodperc alatt 1500 sebzést". Pedig én elsővonalas vagyok szinte mindig. Előfordulhat ilyen is.
Egyébként szerintem talán a legveszélyesebb játékosok a zöldek. Tudják a legtöbb esetben, hogy mit kell csinálni. Tudják hova kell lőni. S bemennek a sűrűjébe is. Egy tank kiszedése érdekében beszed egy lövést is. A kék ezt nem csinálja meg, elkezd tilitolizni, aztán meg pislog amikor kiszedem.
A lilák többsége meg teljesen a statok rabjai. Az a legjobb amikor 1v1-ben elkezdi nekem össze-vissza forgatni a testet, hogy pattanós legyen. Kupolán keresztül meg szétszedem.Persze kivételek vannak. Meg azért nem véletlen lesz kék vagy lila valaki. De én úgy gondolom, hogy nem ezek a játékosok döntik el nagyobb részben a csatákat. Nem vállalnak kockázatot. S noha csak zöld vagyok 1v1-ben egyetlen kék vagy lila sem szokott megfogni.
Mielőtt mindenki leolt vegyétek figyelembe a szerintem, gondolom szavakat!
-
Assimilator
őstag
válasz
marked one94 #38350 üzenetére
Nem elsőre is világos volt. Jelenleg nincs géped de érdekel meddig lehet felhasználni, mert lehet addigra lesz/meglesz a géped. Szerintem itt inkább nem akarták érteni egyesek...
-
Assimilator
őstag
válasz
marked one94 #38341 üzenetére
Azt sajnos nem tudom. Eleve úgy volt, hogy csak tavaly. Aztán még ma is lehet. Nem tudom. Aki tudja, szerintem minél hamarabb használja fel.
-
Assimilator
őstag
válasz
Cray Tyler #38337 üzenetére
3 napos prémium: WGNY2014
-
Assimilator
őstag
válasz
Kean_Sorbo #38329 üzenetére
Mennyire igaz. Úgy akartam én tényleg, csak lemaradt a volna.
-
Assimilator
őstag
válasz
Kean_Sorbo #38324 üzenetére
Úristen ezt aztán benéztem rendesen.
Csak ránéztem a tank képére hirtelen. xDAkkor viszont egyenesen semmi. Még ha prém nélkül 1700 XP...
-
Assimilator
őstag
válasz
Simulacrum #38304 üzenetére
Ez az XVM berakja neked ezeket a tankász meg hasonló jelvényeket.
Csak egy configot kell mellé csapni, mert ami benne van az alap. -
Assimilator
őstag
válasz
Cucuska2 #38240 üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam. Direkt hangsúlyoztam, hogy bárhol. Az alsó lemez eddig is lőhető volt én nem mondtam, hogy nem. A felette lévő rész is az volt, de arról rendesen pattogtak még a 9-esek is. A torony meg gyak. kategóriájában átlőhetetlen volt. 8.10 óta meg a 6-os, 7-es medek átlőnek tornyon szemből gold nélkül. S nem kupolát lőnek. Csak úgy telibe. Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR