Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#35034) dfsz34


dfsz34
őstag

Van mellékes haszna is az ilyen akcióknak, mint most az is6. Ki akarom gyorsan fejleszteni a cromwellt és közben rátaláltam a tökéletes TK tankra a cruiser iv-ben.

50%-os legényekkel nagyon szépen szór a löveg és ráadásul kettőt egymás után. Sikerült ilyen módon egy kattintással két csapattársamat is sebezni és az egyik kiégett. A második katt meg kilőtte az alacsony hp-s ellenfelet, akivel kakaskodtak :) Ezen úgy megharagudott az életben maradt érintett tank, hogy egész csata alatt engem üldözött.

Jó ez az akció, de nagy dilemmában vagyok, mert több tankra nem bírom az ászt mexerezni és addig nem akartam eladni, mert nem vagyok kredit milliomos. A rohadt chaffe 2e és a borsó 2,2e prémes xp-re is csak első osztályt adott. Ezek meg ott fogják nekem a garázshelyet, ami most kéne nagyon más tankoknak.

Ráadásul egy jó tanács, most két ágat akarok gyorsan kihúzni az amx12t meg a cromwell és több mocskos sz.r tank vannak alacsony tier-ben ezeken az ágakon. Aki ezekben gondolkodik, kezdje el azonnal, mert a haját fogja tépni vagy fel kell használjon egy csomó szabad xp-t.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.