Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-04 15:35:21

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35867) SzlobiG


SzlobiG
(félisten)

Egy kis gta szösszenet: (aki nem akarja ne olvassa spoiler miatt )

Szokásos GTA hangulat már az elejétől megvan a zenék, stílus, környezet minden nagyon frankó. A grafika egyértelműen nextgen, egyedül a távoli részeken látszódnak a recék amire egy kis aa nem jönne rosszul, de szokható mondom ezt úgy hogy 50colt nézek 2m-ről.

Az autó irányítás a sok DC után iszonyat furcsa nekem az első autót rommá törtem egy pillanat alatt. :D Most már kezdem szokni, de még így is fura dc után. A belső nézet kifejezetten jó lett az autókba nem gondoltam, hogy ezt ilyen jól megcsinálták az FPS nézet már annyira nem jön be nekem, maradok a klasszikus nézetnél. A fizikán is sokat csiszoltak sokkal jobb mint volt nem pattognak úgy az autók.

A fegyveres harcok is nagyon jók van auto aim ami kicsit talán túl sokat is segít kb csak kinézegetsz a fedezékből és már az ellenen van a célkereszt.

Kontroller rohadt jól ki van használva a hangszóróján a telefont, rendőröket lehet hallani nagyon nagy feelinget ad meg az elején a színek is változatosak pl ha üldöznek a rendőrök, akkor kék/pirosan villog mint a rendőrök villogója.

Úgy érzem rengeteg játék óra lesz ebben. :K

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.