Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#178437) RangerFox


RangerFox
Topikgazda

A végére értem a Spider Man-nek, egyúttal megszereztem ezzel a 10. platinámat is :B (Fun fact: hamarabb megcsináltam a körzeteket 100%-ra, minthogy befejeztem volna sztorit.)

Nagyon szórakoztató játék, a látvány szép, néhol nagyon szép, de láthattunk már ennél szebb játékot is idén. A sztorija meglepően jó, jobb, mint bármely pókember filmé. A pókhálón való hintázás nagyon élvezetes és fluid, a harcrendszere is, jól van felépítve az open world része, a küldetések csináltatják magukat, sose érzed kellemetlennek, hogy ha a város egyik pontjából a másikba kell eljutnod, alig használtam a gyors utazás funkciót. Ami viszont nem tetszett, az a mellékküldetések minősége. Önismétlőek, ráadásul egy idő után ugyanazokat az animációkat és feladatokat látod újra és újra. Ezen felül a boss fightok nagyon egyszerűek, bután/hanyagul lettek megvalósítva, de legalább látványosak. Ezekre a részekre ha jobban ráfeküdtek volna, egy közel hibátlan szuperhősös játékot tettek volna le az asztalra.

Összességében élveztem, nagyon addiktív a játékmenete, bekerült a kedvenc játékaim közé, egyértelműen a legjobb pókemberes játék számomra, de nem GOTY alapanyag szerintem. Ha pontoznom kellene, 8.5-öt adnék rá. Ha van egy Ps4-ed, ne egyszer mindenképp tegyél vele egy próbát! :K

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.