Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112783) m3ss válasza Elims (#112781) üzenetére


m3ss
veterán

a kocsik fizikaja nem volt rossz, de eleg hasonlok voltak egymashoz. ha tul sok az auto, sztem nem tudjak annyira precizen megcsinalni oket. assetto lehet emiatt is jobb, kevesebb auto, masik elonye hogy konnyebben tanulhato, online is altalaban egy kategoria mindig ugyanazokon a palyakon megy.

viszont a gumimodellezes meg a hangok regi gt-ben...inkabb mostanaban fejlodtek ilyen teren sokat a jatekok. meg baromi nehez volt szobakat talalni online, mar nem emlekszem miert, de valamiert a matchmaking eleg korulmenyes a konzolos autos jatekokban ugy altalaban, assetto egesz jo ilyen teren.
meg valojaban a forcefeedback is elegge el van maradva. jo kormannyal iracingben baromi jo a forcefeedback.
jo ff visszajelzes, meg meglepo modon a hangok baromi sokat szamitanak, ha mar a seggunkon nem erzunk semmit. pl mostani iracingben olyan hangja van a kocsiknak, szekis valtonak, vagy motorfeken a kocsinak...sot a gumi hangja, ahogy tapadashataron mesz...sokat segit. granturismoban pl en amitol kivoltam, ha mar hangok...olyan hangja volt ha nekimentel valakinek, mintha racsaptal volna egy ures hordora egy kalapaccsal, kongott :DDD
mikor jon ki a project cars 2? es a gt?

valojaban en iracing fizikaju jatekot szeretnek, csak casual formaban. mert az tul szaraz, sok koros versenyek, koncentralni, inkabb hobbi mint szorakozas. viszont ha nem valos a fizika, nem elvezetes...assetto egesz jo kozeput. csak az meg grafikailag olyan egyhangu...online pl mindig hideg palyan megyunk, borult, nincs 1 becsillano napfeny vagy eso, vagy ejszakai palya...ezert is varom ezeket.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.