Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#63996) dfsz34 válasza mrszitya (#63991) üzenetére


dfsz34
őstag

Most akkor népszerű vagy OP, mert nem ugyanaz a kettő.

A WG-vel szerintem az a gond ilyenkor, hogy ahogy már többen mondták, hogy csak azt nézi, ha egy tank népszerű, akkor biztos OP, aztán ennyi. Nerfhammert neki, amíg a parasztok tisztelt felhasználók le nem szoknak róla.

Én pl sokkal megbízhatóbb mérésnek gondolom mondjuk az ász szintet egy adott tankra. Már többen is mondták itt a fórumon is és én is tapasztaltam, hogy pl a hellcat ász szintje nagyon lement. Megnéztem wotreplay-en és már 1732 prémes xp-re megadja. Persze ok, ez sem egy egzakt mérés, de szerintem messze pontosabb, mint bármilyen sommás kijelentés, hogy de über op az a tank. Magyarul a játékosok 1% tud 1732 xp-nél többet csinálni a hellcat-al és most egészen komolyan kérdezem, ez mitől OP eredmény? Mert abszolút nem az. Én még emlékszem, hogy vastagon 2000 xp felett kellett menni korábban, amikor még úgymond statpad tank volt és a tényleg jó játékosok nyomták vele. Lehet még mindig az a lila köd van sokak fejében, hogy tényleg a jó játékosok mennek vele és kutya kemény ellenfél a hellcat, de -hozzáteszem- csak akkor, ha olyan a játékos, aki vezet és mivel most már nem stat pad, a tank statja is rohamosan romlik és most már látható is, hogy az átlag massza képes 675 sebzést csinálni vele, viccesen keveset egy OP-nak kikiáltott tanktól.

(#63995) ddt500hu
Az EJ 1925 átlagot megy a Helcat-al. Erre mindenki mondja OP a tank, szerényen csak annyit mondanék, hogy EJ talán a legjobb hellcat játékos az EU-n, ja hogy az nem számít... csak a tank, ok, de akkor miért nincs még a közelében sem egy átlagos játékos?

igen, megyek 1100-t a T49, pontosabban most már többet, de ehhez nagyon komolyan meg kellett tanuljam a tankot, legénységet fejleszteni, modulokat és cuccokat kitesztelni stb. Most akkor mi van? A tank op és az megy 1100-t vagy megtanultam vele játszani? Ha tegyük fel belefektetek ugyanennyi energiát egy másik tankba, akkor szerinted nem lehetne megközelíteni ezt a szintet mással is? Dehogy nem...

Ez az egész onnan ered ugye, hogy amelyik tankot ellepik a jó játékosok, akkor az a tank ki lesz nevezve OP-nak, mert azt sokkal könnyebb rágfogni, mint azt megérteni, hogy hosszú és fáradtságos tanulás, amig az ember eljut oda, hogy komoly ÁTLAG sebzést tud szállítani egy tankkal. Nem a tank fog átlag sebzést generálni.

Egészen komolyan kérdezed, szerinted a tank teljesítményében mekkora % a tank maga és mekkora a játékos felkészültségéé? Innen kéne kiindulni, utána lehetne arról beszélgetni, hogy ok melyik tank OP.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.