Hirdetés

2022. augusztus 8., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sony PSP (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Mivel már egyre közelebb van ennek a remek kézikonzolnak az európai bemutatója (szept. 1.), ezért legyen ez a nagy PSP-s gyűjtőtopik.

A bennem lakó kisgyerek nagyon dörömböl egy ilyenért, de még nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy kell ez nekem. A Saturnban kipróbáltam ezt a kütyüt, és tényleg elvarázsolt, de nem kötnek le a sport ill. autós játékok, márpedig ahogy nézegettem az elérhető címeket, egyenlőre főként ilyenek vannak rá.

Mondjuk a GTA-Liberty City Stories komoly vonzerővel bír, csak tudnék valami biztosat a megjelenéséről.

Végül pár link:
[link] - SonyPSP.lap.hu
[link] - Hivatalos PSP teaser oldal
[link] - Magyar PSP klub
[link] - egy kis barkács, hogyan futtassunk mindenféle programot PSP-n... A leírás az amerikai verzióhoz van, és természetesen csak saját felelősségre használható.

PSP-re fel!


Mi a PSP?
A PSP (PlayStation Portable) a Sony hordozható játékkonzolja. Játékok mellett használható MP3 fájlok lejátszására, videófájlok lejátszására, képnézegetésre. Van benne wifi és internetböngésző is.

Milyen formátumban jelennek meg a PSP játékok?
A játékok UMD lemezen jelennek meg. Ezek 1.8Gb-os, kisméretű DVD lemezek, gyárilag műanyag tokban, amiből nem kell kivenni a lemezt a használathoz.

Lehet-e másolni az UMD lemezeket?
Nem.

Mekkora a PSP memóriája?
A készüléknek nincsen beépített memóriája. A bővítéshez Memory Stick Pro Duo memóriakártya használható. Értékesítési csomagtól függően a készülékhez járhat 32Mb-os vagy 1Gb-os kártya.

Memóriakártya nélkül használható-e a PSP?
A játékállások elmentéséhez mindenképpen szükség van a memóriakártyára.

Mik a PSP technikai specifikációi?
Itt ([link]) olvashatsz egy jól sikerült összefoglalót.

Mik a lejátszható zeneformátumok?
Jelenleg MP3, WAV, ATRAC3, WMA, AAC, 3GP formátumú zenék játszhatóak le.

Mik a lejátszható videóformátumok?
MPEG4 illetve UMD filmek.

Van-e a PS2 modchiphez hasonló szerkezet PSP-hez?
Van, azonban ezzel kapcsolatban ne kérdezz fórumunkon, mivel ez a hozzászólásod törlését, súlyosabb esetben kitiltásodat is okozhatja.

Hogyan futtathatok nem eredeti játékot a PSP-men?
Ezt máshol kell kiderítened, fórumunkon nem nyújtunk segítséget ezzel kapcsolatban, ne is kérdezz.

Mi az a firmware?
A firmware a készüléket működtető szoftver (operációs rendszer) neve.

Miért fontos a firmware?
A Sony folyamatosan fejleszti a készülék firmware-jét. Ez egyrészt új funkciók megjelenését jelenti, másrészt az időközben felfedezett biztonsági rések befoltozását.

Milyen firmware verziók vannak?
Csak a fontosabb firmware verziók kerülnek bemutatásra:
1.0 - a legelső firmware
1.5 - homebrew programok teljes körű futtatási lehetősége, umd-emulátor, wifi, ir és usb használata. Nincsen benne internetböngésző.
2.0 - a toc2rta által felfedezett TIFF-exploit használatával 1.5-re ''frissíthető'', így az összes 1.5-ös funkció elérhető (ugyanakkor a downgradelés figyelmet igénylő folyamat, úgyhogy csak saját felelősségre babrálj vele). Beépített webböngésző. Az újabb játékok futtatásához alapkövetelmény ez a fw.
2.6 - Viszonylag sok újdonságot raktak ebbe a verzióba: Podcasting (RSS-feed zenehallgatás), WMA lejátszás (ennek az aktiválásához internet hozzáférés kell, de elvileg létezik rá egy patch is).
2.7 - Böngésző Flash támogatása, AAC zenefájlok lejátszása, podcastok mentése a memóriakártyára.
2.71 - Játékdemók letöltésének és memóriakártyára való mentésének lehetősége.
2.8 - A jelenlegi (2006. 08. 01.) legfrissebb firmware. A lejátszható zenefájlok formátuma bővült a 3GP-vel. Újabb letölthető játékdemó.

További (nem részletezett firmware-ek): 1.0, 1.51, 1.52, 2.5.

Honnan tudom meg készülékvásárlás előtt, hogy milyen firmware verziójú a készülék?
Itt ([link]) olvashatsz egy cikket arról, hogy a dobozon melyik kód milyen firmware-t jelent.

Melyik a legjobb firmware?
A legtöbb szabadságot az 1.5-ös firmware nyújtja.

Mi az a downgrade?
Egy magasabb firmware verziójú készülék alacsonyabb verziójú firmware-re történő ''frissítése''.

Mi az a homebrew?
Lelkes programozók által a PSP-re készített programokat nevezzük így. Nagyon sokféle program készül a PSP-re, kezdve a különféle emulátorokkal (C=64, Spectrum, Nintendo Gameboy, SNES, stb.), a játékokon át (Quake, Doom, SCUMMVM) a felhasználói programokig (chat kliensek, zene- és videolejátszók, rendszerbuheráló programok, stb.).

Mik a homebrew-kompatibilis firmware verziók?
Natív homebrew támogatást az 1.0 és 1.5, loaderen keresztüli támogatást (részletesen később) a 2.0, 2.01, 2.5, 2.6 verziók nyújtanak.

MPH Game Loader, DevHook - mik ezek?
Ezek olyan programok, amelyek alacsonyabb firmware-ű gépek esetén emulálnak egy magasabb verziószámú firmware-t, így lehetőség van olyan játékok futtatására az adott gépen, amelyek magasabb verziószámú firmware-t igényelnek az elinduláshoz az adott gépen levőnél. Például 1.5-ös firmware alatt futtatható a 2.0-át igénylő GTA. Mivel legtöbbször illegális dolgokra használják, ezért a használattal kapcsolatban ne kérdezz a fórumon, mivel az ilyen jellegű kérdéseket törölni fogjuk.

Mi az az eLoader?
Az eLoader egy speciális GTA-LCS játékállás, melynek betöltése után egy program indul el, melynek segítségével a legtöbb homebrew program használható 2.01, 2.5 és 2.6 firmware-jű gépeken.

Létezik-e a PSP-hez billentyűzet?
Egyenlőre nem. Voltak hírek arról, hogy egy cég gyártani fog billentyűzetet a PSP-hez, és a Sony-nak is vannak szabadalmai egy PSP-s billentyűzetre, de egyenlőre egyik sem valósult még meg.

Milyen kiegészítők várhatóak a PSP-hez?
A Sony tervei között kamera és GPS-vevő szerepel, valamint (bár ez szoftveres kérdés) terveznek egy PSX emulátort is a készülékhez.

[Hozzászólás utólag szerkesztve, köszönet bLaCkDoGoNe-nak az összefoglalásért. Cathfaern]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#2) HavocS


HavocS
senior tag

Szerintem rengeteg király RPG is lesz rá, bár én nagyon keveset utazom, így túl sok értelme számomra nem lenne (akkor már inkább egy asztali konzol), mindenesetre nem hinném, hogy pont a Sony lenne az, aki hagyná, hogy csak sportjátékok jelenjenek meg :)

(#3) bLaCkDoGoNe válasza HavocS (#2) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Persze, biztosan nem így lesz, de egyenlőre a jelenlegi kínálatban nagyon sok a tipikus konzol játék (mindenféle sport, autós és verekedős játékok). De van rá például Lemmings vagy Frogger is.

Mindenesetre egy weboldalon megtaláltam a GTA-LCS állítólagos kiadási dátumát, ami október 24 lesz.

Valamint nem is csak a játékok a vonzereje ennek a kis kütyünek, hanem hogy mellette MP3 lejátszóként vagy videólejátszóként is tudja az ember használni. A saját lemezformátumát használva már folyamatosan jönnek ki a filmek rá (SpiderMan 2, Ghostbusters, Total Recall, Bourne csapda, stbstb.), bár én inkább a lassan száz darabos DVD kollekciómból rámolok majd rá filmeket.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Nagyon szeretnék én is 1 ilyen kütyüt,de sajnos nincs rá egészben 65k-m:( Esetleg nem tud valaki 1 boltot,ahol részletre meg leehtne kapni?

(#5) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#4) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Saturnban, Media Marktban meg ilyesmi helyeken elvileg tudsz részletre vásárloni, ha majd kijött a kütyü, akkor szerintem nézz körül az ilyen helyeken.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#6) Darth_Revan válasza bLaCkDoGoNe (#5) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Elvileg?:D Van a Saturnnak weblapja?:)

(#7) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#6) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Bővebben: link

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#8) (Kolombusz)


(Kolombusz)
veterán

Lesz mire spóroljak megint.
Amúgy én 1 dolgot nem értek, és lehet magyarországon ezért bukni fog, mint az N-Gage.
Miért kell egy PSP/N-gage (tudom, h teljesitményük közel sem összehasonlitható) játéknak ugyanannyiba kerülni, mint egy pc-rre készültnek? Azért egy PSP-s NFS meg sem közeliti a PC-s verziókat. :F

(#9) Darth_Revan válasza (Kolombusz) (#8) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Mert lehet,hogy a PC-s verzió jobb,de azt a játékot is került annyi energiába elkészíteni,mint a PC-s verziót.

(#10) Gouseppe


Gouseppe
csendes tag

Mennyibe kerül egySony PSP? 60k? 90k? 120k? 160k?

Cool Baby!

(#11) bLaCkDoGoNe válasza (Kolombusz) (#8) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Azért, mert a konzolgyártónak ez az elsődleges bevételi forrása. A gépeket gyártási áron vagy alatta értékesítik, és profitot a játékok eladásából termel magának. A PSP-re készült játékok azért simán megközelítik/elérik egy PS2-es játék szintjét.
Szerintem ez a kütyü nem fog megbukni nálunk sem... Főleg, ha az európai firmware-t is feltörik, és lehet majd játékokat futtatni memóriakártyáról vagy hasonló módon.

Gouseppe: 69.900 az alapgép, és lesznek csomagok is, 1-2 játékkal, némileg magasabb áron.

Azonban számomra a PSP-ben nem is elsődlegesen a játékkonzol funkció a vonzó, hanem hogy MP3-at is lehet rajta hallgatni, filmet is lehet rajta nézni, játszani is lehet rajta és mellette mindenféle programokat is lehet futtatni (pl. portoltak rá Doom/Doom2-t, van rá Quake, Heretic, Pong meg mindenféle más program). Ez az, ami miatt még nagyon sok tartalék van ebben a kis kütyüben - persze ezek házi barkács módszerek, de én pl. szívesebben játszom Doom-ot majd rajta, mint pl. NFSU Rivals-t.
Nem beszélve az internet böngészőről, az esetleges Flash támogatásról, az UMD-n megjelenő filmekről... A lehetőségek sokkal tágabbak, mint egy ''egyszerű'' kézikonzolnál.

[Szerkesztve]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#12) Darth_Revan válasza bLaCkDoGoNe (#11) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Apropó! Jóhogy mondod a netet:) A minap olvastam,hogy szinte olyan formában képes megjeleníteni 1 weboldalt,mint a PC. Csak azt nem tudom,hogy hogy éri el a netet? Van lehetőség arra,hogy bárhol netezzünk vele (aka buszon vagy vonaton?)? Meg hogy írjuk be 1 weboldal url-jét?:D

[Szerkesztve]

(#13) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#12) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Wifin keresztül lehet vele netezni gondolom, és valószínüleg van (vagy lesz) benne valamilyen webböngésző.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#14) Darth_Revan válasza bLaCkDoGoNe (#13) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Wifi? Mi az a Wifi?:D Olyan,mint a GPRS?:F Annak van havidíja? Valamint midnenhol elérhető,vagy csak Pesten? Bocsi,de már sokszor hallottam ezt a Wifi-t,de még sose néztem utánna,hogy mi is ez:B

(#15) Zenty válasza Darth_Revan (#14) üzenetére


Zenty
őstag

Itthon kb sehol :D
Egyetemeken szokot lenni wifi meg talán győrben van ,mint ha azt hallotam volna,de nem bizti!
Olyan mint egy anterna befogod a rádio adodadt és megy a net :D!

Guild Wars - Zenty a survivor

(#16) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#14) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Wifi: vezeték nélküli hálózat, 2.4 GHz-es frekvencián működik. Vannak ún. hotspotok, amikre rácsatlakozva érheti el az ember a hálózatot, ennek a legtöbbje fizetős, de vannak ingyenesek is. Ezeket a linkeket ajánlom olvasgatni: Bővebben: link, Bővebben: link.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#17) (Kolombusz) válasza bLaCkDoGoNe (#13) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Igen. Megjelent a 2.0s firmware, amiben már van böngésző és a wifi-t használja.

Darth Reavan:
Itthon ingyenesen igen ritka, de fizetős hely sok van. Viszont, ha nagyvárosban laksz, akkor kereshetsz olyan wlant, amit nem védenek rendesen és te is szörfözhetsz rajta. Ezt hivják wardriving (talán) nak.

(#18) dodie


dodie
tag

Van ennek valamilyen háttértára? Vagy memóriártyával, vagy cserélhető lemezzel megy? :F Lehet rá írni PC-ről valamit, hogy azt le is játssza? Mert mondjuk nem lenne egy utolsó lehetőség, ha lemezre lehetne írni MP3-at, vagy filmet, amit le is játszana... Vagy ez is csak ugyanolyan, mint a többi konzol, hogy szinte minden kiegészítőt vásárolni kell hozzá?

(#19) bLaCkDoGoNe válasza dodie (#18) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Kezel memóriakártyát, erre lehet MP3-at, filmeket meg mindenféléket rakni, a játékok pedig gyárilag egy UMD-nek nevezett 1.8Gb-os lemezen jelennek meg.
Elvileg okos emberek kitalálták a módját, hogy mindenféle ''idegen'' programokat (játékok, emulátorok, stb.) lehessen futtatni rajta (pl. a Doom vagy a Win95 is megy rajta).

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#20) Darth_Revan válasza bLaCkDoGoNe (#19) üzenetére


Darth_Revan
veterán

LOL:D Ez komoly?! Megy rajta a Win95?!:DDD Mondjuk nemtom mit lehet vele kezdeni:)

(#21) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Ja és nincs már valami mód,hogy lehessen az UMD lemezekre írni? MErt egy PSP-hez minimum 512-1GBos memkártya ajánlott (Sztem) és 70k kipengetése után nem hiszem,hogy sok mindenkinek lenne kedve még 10-20k-t pengetni memkártyára is:)

(#22) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#20) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Állítólag igen. Bővebben: link Mondjuk azt írja az emberke, hogy 10 perc, amíg bebootol, de utána használható.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#23) cyberdoom


cyberdoom
tag

Vigyázzatok a mostani PSP vásárlásokkal mindegyik 1.50 feletti firmware. Ezzel meg egyenlőre nem mennek a tört gamek. Szívtam én is mint állat. Várom hozzá a cracket de sajna 3hónap alatt nem tudták még feltörni. :(

EP45DS5-Quad-4GB-22"-2TB-650W

(#24) birno


birno
addikt

HI!

Lenne egy-két kérdésem.
Egy psp játékot kb mennyi idő alatt lehet végigjátszani?
Nagyjából mint a nagy konzolos verziókat vagy csak jóval kisebb szavatosságú?
Már volt róla szó, de szegényes angoltudásom folytán nem értettem, hogy a win95-őt umd-ről vagy memory stickről futtatták?
Ha umd-ről akkor honnan szereztek olyan lemezt?Ezeket gyártani fogják mint a dvd-ket?
Az új firmwareket le lehet tölteni a gépre vagy csak a megvett verzióval megy?
Számítógépes kapcsolathoz ugye csak egy adatkábel kell s kész, net elérés stb nem szükséges?
Ha már csatlakoztunk a gépre játékmentéseket nem lehet esetleg felmásolni mint az xboxnál?:DD

(#25) P.Dude


P.Dude
őstag

mennyi most egy ilyen psp?

[Szerkesztve]

Zoll

(#26) Frigo válasza P.Dude (#25) üzenetére


Frigo
őstag

Itt 67K :
Bővebben: link

(#27) bLaCkDoGoNe válasza cyberdoom (#23) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Nem tudod, hogy 1.51, 1.52 vagy 2.0-ás? Mondjuk tulajdonképpen teljesen mindegy, de a törés csak késik, nem múlik...

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#28) bLaCkDoGoNe válasza bLaCkDoGoNe (#27) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Utánaolvasgattam, ha hihetünk az internetnek és a pspupdates.com-nak, akkor 1.52-es FW-vel jönnek a masinák, és a demo UMD-n van a 2.0-ás FW, aminek a felrámolására a Sony egy aranyos kis üzenetben meg is kér mindenkit.
Bővebben: link

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#29) Bikerman


Bikerman
aktív tag

Sztem konzol rovat...

ragazzi della curva...

(#30) bLaCkDoGoNe válasza Bikerman (#29) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Szerintem meg ha hallgattál volna...

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#31) MRBLACK


MRBLACK
csendes tag

Hali Valaki tudna segíteni abban, hogy a játékmegosztás funkció miként működik,
értelemszerűen van egy gamém amivel szeretném összekapcsolni a két psp-t de nem akarja az igazságot.Valakinek sikerült már egy játékkal 2gép működtetése?

AZ kizárt dolog mert nemtudom, egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.

(#32) birno válasza birno (#24) üzenetére


birno
addikt

Senkinek nincs tapasztalata, hogy mennyi idő egy gamet végigjátszani.
Pl a NFSU-t vagy az MGS a nagykonzolos társaihoz képest?
Magának a gépnek kb mennyi az élettartama kultúrált használat mellett?

(#33) adalbert1


adalbert1
addikt

A hétvégén volt alkalmam kipróbálni egy ilyen kis masinát, és nagyon ott van a szeren.
A kijelző képe tűéles, és nagyon szép!

Egyedüli hátránya az ára, ennyit nem ér hogy pár hetente használnám 2-3 órát.

Viszont a promós gyerek is tört játékokat emlegetett memory stickről:DD.

(#34) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Már csak 1 dolog választ el engem 1 PSP-től...mégpedig,hogy az MP3-akat és a filmekez hová lehet másolni? Rá lehet írni UMD-re vagy csak a 32MB-os Memó kártyára leeht amit adnak hozzá? Arra nem férne sok videó vagy MP3...vagy a magyar Sony elvárja,hogy a külföldi árnál drágábban adják,nem adnak ajándékba játékot és a 70k kipengetése után még vegyünk 25-30k-ért kellő méretű memóriakártyát is??:(

(#35) bLaCkDoGoNe válasza Darth_Revan (#34) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Igen, venni kell memóriakártyát sok forintért bele.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#36) Darth_Revan válasza bLaCkDoGoNe (#35) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Hát akkor nem lesz PSP:(

(#37) tozso


tozso
tag

Hi all,

A segítségeteket szeretném kérni, mivel nem vagyok egy számtech zseni, sõt...

Szóval van egy PSP-m, ami csak Mpeg-4 formátumu video fájlokat játszik le a memory stickrõl. A kérdésem az, hogy milyen progival lehet, ha lehet a másfajta kiterjesztésû videoimat átconvertálni, hogy le tudjam játszani vele.

Elõre is köszönöm a segítséget.

Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.

(#38) bLaCkDoGoNe válasza tozso (#37) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Bővebben: link ezt elég sokan dícsérik. Mivel nekem még nincs PSP-m, ezért nem tudtam kipróbálni.

Még kipróbálhatod az ImTOO PSP Video Convertert (Bővebben: link) vagy a Xilisoft PSP Video Convertert (Bővebben: link) most hirtelen ezeket találtam gugliban.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#39) tozso válasza bLaCkDoGoNe (#38) üzenetére


tozso
tag

Köszi a segítséget.

Az elsőt próbáltam ki és tényleg jól működik.

Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.

(#40) Sundesz


Sundesz
őstag

En tegnap vettem Kanadaban egy PSP-t (Gretzky Bundle) egy NHL gamel es SM2 filmmel volt 346$ (nem USA, kanadai ami 160 HUF kb.). Aztan vettem FIFA Soccer gamet 35 $-ert, szal itt nem draga. Viszont a region code miatt visszavittem, meg kulonben is 3 dead pixel volt a kepernzon, szal visszafizettek az arat a boltban... hat ennyi. :D Kb. 10 oraig voltam PSP tulaj.
Az UMD Movie-k itthon szinkronosak? Van angol szinkron es angol felirat rajtuk?
Ha vki tobbet tud errol a region code-ra, es hogy gamre van-e az legyen olyan szives firkantani vmit a forumban. THX. :)

Hörcsög Powa'

(#41) kendet válasza Sundesz (#40) üzenetére


kendet
csendes tag

Szerintem még nincs is UMD film itthon (boltban legalábbis nincs), majd ha lesz akkor gondolom magyar felirattal...

Egyébként bp-n elég sok kávézó van ahol lehet netezni WiFin keresztül...

A Windows nem észleli az egeret, kérem kattintson az OK gombra!

(#42) he7edik.


he7edik.
addikt

Hi probált már v.ki tvn/monitoron játszani vele?
Milyen szintű a grafika? mintha azt olvastam volna hogy az ps I és a ps II között valahol

Égő szöveg a flém vázon

(#43) Viktor77 válasza he7edik. (#42) üzenetére


Viktor77
félisten

Jól olvastad, sőt, a hardver valamivel erősebb mint a PS2-ben.

Nézz meg pár játékvideót. Nem is értem, hogy a Nintendo hogy akar labdába rúgni azzal a ''3 pixeles'' kijelzővel ami a DS-ben van. A PSP magasan veri.

(#44) he7edik. válasza Viktor77 (#43) üzenetére


he7edik.
addikt

Köszi

Égő szöveg a flém vázon

(#45) zsulboy válasza kendet (#41) üzenetére


zsulboy
senior tag

Sajnos nincs magyar felirat az UMD filmeken,legalábbis azokon amiket én láttam.
Pókember 2,A hős,Reign of Fire,
Igaz ezeket amerikából hozták nekem,lehet ha majd itthon is lehet kapni öket a boltban akkor lesz rajtuk.Bár nem hiszem.:(

[Szerkesztve]

(#46) gorlin válasza bLaCkDoGoNe (#30) üzenetére


gorlin
őstag

Sziasztok!


Akinek van PSP leírná nekem hány alpixel,pixel hibája van?
Mert én ma vettem de van legalább 8 alpixel hibám,amit sötét háttérben látok.Szerintem ennyi elég a cseréhez.(nagyon remélem)
Nálatok mi a helyzet?

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#47) gorlin válasza gorlin (#46) üzenetére


gorlin
őstag

Na kicseréltem.De még így is van 3 alpixel hiba,de ezzel már nem szórakozok.
Nálatok van hiba?
És ha valaki használ fóliát,leírná milyet?


Köszönettel

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#48) Goatman


Goatman
aktív tag

Üdv! Nem tudja esetleg valaki, hogy van-e fontos/problémás különbség az amerikában és a nálunk kapható psp-k között? Előre is kösz

92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman

(#49) gorlin válasza Goatman (#48) üzenetére


gorlin
őstag

Ahogy elnézem minőségben kehet a különbség.kiváncsi vagyok akinek van Japán vagy Amerikai PSP-je annak van e akár egy alpixel hibája is:(
Mert nem hinném...

[Szerkesztve]

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#50) MRBLACK


MRBLACK
csendes tag

576-ban vásárolt psp-m van,pixelhibám nincs.1004 verzio

AZ kizárt dolog mert nemtudom, egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sony PSP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.