Hirdetés

2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Riasztó topik

Hozzászólások

(#1) CuKoR


CuKoR
senior tag

Úgy gondoltam, hogy szükség lenne itthon a házban, és a garázsban 1 riasztóra!
2 külön rendszer kellene (vagy félig külön) hogy ha a garázsban be van riasztva attól még a házban ne legyen (éjszaka a garázsban kellene a házban meg nem) valamint ha nem vagyunk itthon akkor a garázsban is meg a házban is!
3 nagyobb helység van ahova összesen 4 érzékelő kellene számításaim szerint + 1 a garázsba
Mindezt mennyiből lehetne megoldani, kihez fordulhatok ? Nem ártana ha meg lehetne venni boltban és csak fel kellene dobálni a falra!

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#2) CuKoR


CuKoR
senior tag

:F

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#3) GBX válasza CuKoR (#1) üzenetére


GBX
aktív tag

Olcsóbb megoldás: Vác, Baji Elektronika (müvházzal szembeni üzletsor a főúton).
http://www.dunaweb.hu/bajielektronika/
itt vettem 3 éve egy riasztorendszert+tápot+érzékrlőket+rádiós riasztokapcsolót stb. szum 12e ért. Persze beszerelni és kábelezni nekem kellett, dehát ha olcsó.

HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD

(#4) CuKoR


CuKoR
senior tag

Riasztó PIC-kel 3800

Készen = 4800 3 zónás. Hurkos bemenetek. Be és Ki-kapcsolást nyugtázza. Akkut tölti. 10-15V 0,1A
A memória a hiba helyét is jelzi. Fesz.-figyelés.Tápellátás: 12V zselés akku +12V/1A adapter. Relés kimenet (10A) Távvezérlő és Pánik bemenet is.

Ultrahang adó - vevő 1000
+ Érzékelők 5*5-ös helyiségben (autóban) minden mozgást érzékel. O. C. kimenet

Erre gondoltál ?
Tényleg nem olyan vészes az ára!
Ez a lassú mozgást is érzékeli? Több ismerősnél is ha be van kapcsolva a riasztó és lassan mozogsz (nagyon lassan) akkor simán bármit/bárhol lehet csinálni a házban....ez azért elég gáz..

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#5) CuKoR


CuKoR
senior tag

Újra felhozom a témát mert akkor nem lett belőle semmi :D

Leginkább a vezeték nélküli risztókkal kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok !

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#6) CuKoR


CuKoR
senior tag

Up!

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#7) CuKoR


CuKoR
senior tag

:F

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#8) Gee-Bee válasza CuKoR (#7) üzenetére


Gee-Bee
tag

Bár nem a legolcsóbb megoldás, de csináltasd egyből távfelügyelettel. Anélkül szvsz nem sokat ér. Az utcában az egyik tag elment 2 hétre, beszart a riasztója, elkezdett szólni, 2 nap múlva pedig nyugodtan kipakolták.
Nagyon jó érzés, hogy ha bármi van 3-5 percen belül ott vannak az erős emberek.

�%-12345X

(#9) CuKoR válasza Gee-Bee (#8) üzenetére


CuKoR
senior tag

Ittvannak a haverok erős embernek...:D és nem is laknak messze (500m)
Meg 2 házzal alrébb lakik egy rendőr is :)

Igazából nem attól félek h ha elmegyünk akkor kipakolnak...hanem mikor itthonvagyunk és alszunk... mert az ember nem pakolja be a bringáját a garázsba, ha már a 2 bringát ellopják is 200 k... 2 bringát meg nem nagy kunszt elvinni,..nem mindig áll be a kocsival sem

[Szerkesztve]

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#10) Flashy válasza Gee-Bee (#8) üzenetére


Flashy
veterán

ha kész egy riasztórendszer, mennyibe kerül havonta a távfelügyelet körülbelül?

(#11) CuKoR válasza Flashy (#10) üzenetére


CuKoR
senior tag

sztem 5k fölött bőven

Bővebben: link erről mi a vélemény ?

[Szerkesztve]

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#12) CuKoR


CuKoR
senior tag

?

Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu

(#13) Gee-Bee válasza Flashy (#10) üzenetére


Gee-Bee
tag

4 ropi. Igaz, hogy helyi cég, de valahogy jobban bízom bennük, mint egy távoli személytelen központban.g

�%-12345X

(#14) Pepy


Pepy
csendes tag

Ajánhatok egy céget nagyon jo minden ijen riasztos dologgal foglalkoznak mi is ott csináltatuk és meg vagyunk vele elégedve már több mint 15 éve
http://www.ha-ho.hu/ ez az email cime
minden fajta riasztoval elvannak látva :))

(#15) Pepy válasza Flashy (#10) üzenetére


Pepy
csendes tag

Van egy olyan nevü cég hogy Rimi-ms ök voltak a piacon legelöször még 1990 ben ha jol tudom és elég jok az árát nem tudom mert apám fizet nekik és mindig ki jönnek ha riasztás van ugy hogy elégjok kb szerintem 5- 6 ezer egy onapban

(#16) mzeperx


mzeperx
tag

Kedves Telepítő Kollégák!
Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy a www.riasztobolt.hu oldalon (Vagyonvédelem 2000, Érd) rendeltem árut, és többszörösen becsaptak vele. A csomagból hiányzott a táp, és az akku ( a Tell Ultimate Kit!-ből, szerintük ez nem volt feltüntetve a weboldalon a termék mellett írásban, csak képen volt, ami illusztráció, tehát nem jár a KIT!-hez, ami egyébként Tell gyártmányú termék (www.tell.hu) és nagyon is jár hozzá, a doboz nem volt hozzá való amit küldtek (furatok helye stb.) a KIT nem volt összeszerelt, mint ahogyan az fel volt tüntetve, Diamec akku helyett egy noname eszközt küldtek, és végül reklamációnál mindezt teljesen rendben találták, ha nem tetszik, nem kell itt vásárolni. Visszavihettem volna az egészet nyilván, de valahogy undorodom már tőlük, piti, jellemtelen hozzáállásuk miatt, és időben sem ér annyit az egész. Amit megtehetek, hogy közreadom ezt az információt mindenki okulására. Pedig szép is volna egy működő becsületes online áruház...

Sony Vaio FW31ZJ bevált... de nyugger már, most Asus G731GU

(#17) raver


raver
aktív tag

Kicsit felhozom a témát. :B

Eléggé körülményes helyen kéne alkalmazni valami olcsó riasztó berendezést.
Csak olyan jöhet szóba, ami elemmel működik és telefonál is ha riasztás van.

A legjobb az lenne, ha találnék valahol olyan nyitásérzékelős riasztót, ami elemmel működik és egy SIM kártya segítségével hívna is egy tel.számot.
Az elem és a SIM azért fontos, mert a területen nincs áram és telefonvonal.

(#18) zsoltinnó válasza raver (#17) üzenetére


zsoltinnó
aktív tag

Na ez jó ötlet! :K

Őrült kell egy őrült ellen!!!

(#19) nagygabor519


nagygabor519
tag

Látom kicsit behalt a topik. Nekem viszont sürgősen szükségem lenne valami riasztó rendszerre. Nagyon nem vagyok otthon a témában, azért is írtam ide. Remélem érdemben válaszoltok.
(A környékünkön mostanában rengeteg a betörés. Gyakorlatilag a körzetünkben lévő házak 50%-ba betörtek az elmúlt 3 hónapban. A sarki abc-t is kirabolták. Hozzánk eddig azért nem törtek be, mert kiszámíthatatlan módon járunk haza... viszont egy hosszabb távollét következik, üzleti út stb egyhuzamban nem leszek itthon sokáig.) Biztos vagyok benne, hogy a mi ingatlanunkat is figyelik, nem szeretném, hogy betörjenek amég nem leszek itthon és szeretnék valami olyan rendszert, szolgáltatást, ami megvéd a betolakodóktól. Az ajtónk nagyon pro, x*y ponton záródó stb, szóval valami riasztó system kéne. A sima visító riasztókon és kamerákon túl....
Köszi a segítséget előre is!

Nagy Gábor

(#20) bigeni válasza nagygabor519 (#19) üzenetére


bigeni
csendes tag

hasonló cipöben járok én is,keresek valami nem szokásos riasztot v riasztorendzsert!én nagyon keveset vagyok otthon,és ha valami baj lenne nem is tudnék egyhamar hazaérni,sajnos nekem ezt is bele kell kalkulálni a választásba...több helyen is láttam h ajánlják a kutyatartást,az elijeszti öket,ha gyakran hazajársz akkor kiprobálhatod,bár énis inkább valami elektromos kütyüben hiszek,igy ezek után kutatok inkább!

(#21) K.Oli


K.Oli
csendes tag

Ezek a riasztó dolgok nem érnek semmit szerintem. Ha valaki ért hozzá, pillanatok alatt elköt egy áramkört vagy mit tudom én mit csinál és nem szól senkinek semmi. Valami újszerű dologra van szükség, amire még nem gondolhatnak, vagy ami észrevehetetlen.

(#22) majkel válasza bigeni (#20) üzenetére


majkel
tag

A kutya nem jó védelem, mert szegényt meg tudják mérgezni. Korábban panel lakást védtem kis rendszerekkel, vezeték nélküli szenzorokat kellett feltenni, ami egy akkuról is üzemelő egységnek küld jeleket, ha esetleg áramszünet van akkor GPRS kapcsolaton küldi tovább a jelet, amúgy meg az állandó internetkapcsolaton keresztül kommunikál. Tartozik hozzá kamera is amit amúgy bármikor, bárhonnan elérhetsz és megnézheted a képét.

Na ezt a rendszert nem igazán lehet kiiktatni egy drót elvágásával, ráadásul a vinnyogáson túl, te is tudod, hogy baj van, tudsz szólni a rendőrségnek, mert a szomszédok tutira nem fognak közbelépni.

Akinek ennél komolyabb védelemre van szüksége (sokszor nem indokolt) az meg rendeljen meg egy drágább szolgáltatást egy távfelügyeleti cégtől. Ők vállalnak rá garanciát, hogy kimennek ha helyzet van, és ha az ő késlekedésük miatt viszik el a cuccaidat, akkor megtérítik a kárt. Persze ennek a havidíja magasabb is, ráadásul a téves riasztások is sűrűn előfordulhatnak, azoknak a kiszállásoknak a költsége is elég magas. Most kertes házban lakom, itt már távfelügyelet van, 2-3 havonta előfordul egy-egy téves riasztás és több mint 15 ezer Ft-ot elkérnek érte alkalmanként...
...plusz a riasztókat is ki kell fizetni a havidíjon felül. Szóval nem olcsó mulatság na.

(#23) nagygabor519 válasza majkel (#22) üzenetére


nagygabor519
tag

Az általad említett rendszernek mik a költségei??? Érdekelnének a részletek.
A kutyusomat meg alapból féltem. Nem is a mérgezés miatt, de: egy kollégámhoz betörtek. Neki mondjuk nem házőrző kutyája volt, hanem egy drága fajtiszta -fajtájára nem emlékszem- zsebkutyája volt, na ő volt talán anyagilag a legkisebb érték, de eszmei értékét tekintve a legnagyobb, amit elvittek :(
Nekem sem házőrző fizikumú kutyám van, nem is szeretnék ilyet, tehát ez a lehetőség kilőve.

Nagy Gábor

(#24) Forchalad válasza majkel (#22) üzenetére


Forchalad
tag

Mi volt ennek a rendszernek a neve, csak mert nagyon hasonlít arra mit én néztem ki?! Lassan már eljutunk oda hogy a lakásokban is olyan védelem lesz mint az Ocean's Thirteen -ben:) kiiktathatatlanok:)

"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde

(#25) alom2


alom2
csendes tag

Szerintem sem rossz ez a rendszer amit májkel ír. Nekem kiscicáim születtek és őket szeretném figyelemmel követni. Nagyon aranyosak és jó néha rájuk nézni a munkahelyemről is. Utána néztem kicsit én úgy hallottam, hogy 5ezer körül lesz a havidíja, bár lehet emelgetnek majd. Találtam egy jó kis videót is erről. Szerintem érdemes ránézni.

(#26) casual84 válasza alom2 (#25) üzenetére


casual84
csendes tag

Már ne is haragudj, de rajtad kívül szted hány olyan lökött ember van,aki a macskái miatt akar otthonfigyelő rendszert beszerezni? :Y ez az ötlet teljesen abszurd . És utánanézni sem tudsz rendesen a dolgoknak :N ez a szolgáltatás már létezik nem csak "lesz" és a havidíja is egy kicsit több. Mielőtt hozzászólnál egy topichoz nem ártana tudni azt , h miről írsz. :DDD

(#27) nagygabor519 válasza casual84 (#26) üzenetére


nagygabor519
tag

:))
Nem tudom, de kicsit drága mulatság macskák miatt ??riasztórendszert?? beköttetni :D és tényleg abszurd!!! :DDD
Többe kerül a leves, mint a hús. Meg úgysem tudsz mit csinálni, hiába látod, hogy épp otthon kaparja a bársonyhúzású bútort. Max te is kaparhatod a falat ideges tehetetlenségedben :DD

Én max a párom miatt köttetném be, ha nem félnék a betöröktől, no meg ha nem bíznék a páromban :) Így maradnak a betörők indokként.

Nagy Gábor

(#28) astroerno válasza casual84 (#26) üzenetére


astroerno
csendes tag

Igazad van mondjuk nem macska stírölésre találták ki, de ha már ott van, akkor még az is belefér:P
Nekem komolyan bejön és ahogy olvastam nem is túl drága még a telepítése sem.
Hajrá vagyon védelem!
\o/ :P
Üdv!

(#29) majkel válasza nagygabor519 (#23) üzenetére


majkel
tag

Gábor!
Változó, hogy mennyibe kerül. Van több féle rendelhető csomag Mindegyikben más arányban vannak a tartozékok, ezért az áruk is változóak. Mindenki eldöntheti, h a saját lakásához melyik szükséges, vagy melyikre van pénze. Szoktak lenni akciók is, szóval ha szeretnél beszerezni te is egy ilyen rendszert, akkor azt javaslom: érdemes kivárni, míg lejjebb megy az ára, vagy nagyobb kedvezmények járnak hozzá. Elég hosszú lenne a komment, ha minden infót kiírnék. Itt a link, ha érdekel még valakit: http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/otthonorzo

(#30) win7 válasza majkel (#29) üzenetére


win7
csendes tag

Hi!
Köszönöm szépen a segítségedet, hogy megosztottad ezt a linket. Elolvastam a T-Home ajánlatát, és nagyon tetszik. Nekem is szükségem van egy ilyen rendszerre, mivel a környékünkön egyre több lopásról hallottam már, és nem érzem magam biztonságban, de elköltözni meg semmiképpen nem szeretnék. Hasznos dolog ez, bárhonnan kontrollálhatom az otthoni eseményeket, s egy telefonhívás segítségével intézkedhetek is akár. Az ára is barátságosnak tűnik, bár ha valóban lesz még kedvezmény, akkor szerintem is érdemes lesz megvárni... Ha van saját tapasztalatod, vagy esetleg bárki másnak valamilyen tapasztalata (pozitív, negatív) a szolgáltatással kapcsolatban, azokat szívesen fogadom. Köszönöm a segítséget előre is! :)

(#31) nagygabor519 válasza majkel (#29) üzenetére


nagygabor519
tag

Nem hinném, hogy a mostani 3 hónapos eszközrészlet elengedésén túl lesz plusz kedvezmény. Általában a termékek bevezetésekor szokott olcsóbb lenni a szolgáltatás, arról meg azt hiszem januárban lemaradtunk :) de köszönöm a tájékoztatást.

Nagy Gábor

(#32) K.Oli


K.Oli
csendes tag

felesleges sztem más tapasztalataira és véleményére alapozni,biztos van olyan akihez riasztoval meg biztos van akihez az otthonörzö melett törtek be!ezeket a dolgokat saját magunknak kell kiprobálni..ami a leglényegesebb h elözzük meg a betöréseket..
nekem sincs sok tapasztalatom az ilyesmiben,de a riasztokkal tele van már a hocipöm,igy adni kell esélyt a megfigyelös rendszernek is!1éves a hüségidö,annyit ki lehet birni,aztán ha nemtetszik lehet váltani!

(#33) Vidala


Vidala
senior tag

Szerintem sem rosszak ezek az otthonfigyelő cuccok, de azért el kell dönteni milyen szintű biztonságot akarunk. Ha épp látod, hogy egy idegen mászkál a laksában a TV-vel a kezében, akkor mit csinálsz (ha már nem csak a TV hiányát veszed észre). Hívod a 107-et? Minden tiszteletem a rendőrségé, de kevesen vannak. Sajnos kevés esetben hallottam, olvastam, hogy időben kiértek. Lehet, mire felveszik a telefont, a betörő már nincs ott.

Aki kicsit komolyabban óvná a lakását, annak inkább én is a távfelügyelettel ellátott, és szakértők által felszrelt riasztórendszereket ajánlanám. Természetesen megkérik az árát is, de megintcsak attól függ mire fizetsz be. Viszont MABISZ ajánlással ellátott, minőségi komponensekkel dolgoznak (nem ócó kínai), plusz 6-7eFt/hó körül már komplett távfelügyelet van (GSM alapú risztás a központba, kb. 5 perces átlagos vonulási idővel). Ha csak lekapcsolják a villanyórád (akksiról megy addig), már hívnak, hogy te voltál-e, nem egy betörő. Bármi más esetén, kábelvágás (ha eltudják egyáltalán), behatolás jelez, hívnak és vonulnak, majd megvárják a rendőrséget, akit szintén riasztanak. Sőt, sok esetben a biztonsági szolgálat emberei maguk is rendőrök, csak másodállásban nyomják.

Én erre szavaztam, döntse el mindenki mennyit ér. Remélem persze, hogy sosem kell megtudnom.

Van persze olcsóbban is, mondjuk csak neked jön a telódra az SMS. :U

CoVboy Forever!

(#34) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Szép napot Mindenkinek!

Engedjétek meg, hogy hozzászólásommal raboljam drága időtöket, ahelyett, hogy más rabolja a TI értékeiteket!

Szolgáltatásaink:

• Lakás riasztó (mozgásérzékelők, kezelők, nyitásérzékelők, kültéri hangjelző, központ, távirányítók)
• Autó riasztó
• Beléptető rendszerek
• Videokamerás megfigyelőrendszerek
• Videós kaputelefon
• Tűzjelző
• És minden egyéb, ami biztonságtechnika, és az Ön biztonságát szolgálja!

Kedvező ár, precíz, gyors, tiszta munka!

Több éves szakmai gyakorlattal rendelkező biztonságtechnikai mérnököktől!

Legalább egy év garancia!

Ingyenes helyszíni felmérés!

Amennyiben további részletek érdekelnek, hívj, írj bizalommal:
Pallai Dávid: 06-30/629-77-83
e-mail: btmernok@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem sokaknak segíteni tudtam!

(#35) Patics


Patics
tag

Sziasztok!

Egy "egyszerű", felhasználóbarát, nem magas árkategóriás riasztórendszert szeretnék a lakásba a következő paraméterekkel:

Első emeleti, kétszobás társasházban lévő lakás egy pincehelyiséggel.
Főleg, vagy teljes mértékben vezeték nélküli kiépítés.
Kültéri sziréna.
Beltéri hangjelző (lehet ki is hagyható).
Egy nyitásérzékelő a bejárati ajtóra.
Két kisállatos mozgásérzékelő a két szobába. Kis termetű, de mozgékony, ugrálós, szaladgálós cica és kutya van.
Egy mozgásérzékelő a 3 nm-es pincehelyiségbe (külön partíción)
Magyar nyelvű, szép designes kezelő és kódos távirányító.
Magyar nyelvű, sokat tudó (jelentések, vezérelhetőség) SMS kommunkátor (távfelügyelet nem kell, esetleg opcióban a jövőben valamikor)
Bővíthetőség könnyű lehetősége 1-2 nyitás és 2-3 mozgásérzékelővel.

Két rendszert néztem eddig át alaposabban.

A DSC ALEXOR KIT szimpatikusnak tűnt de egy telepítő szakember lebeszélt róla, mert csak 868Mhz-en dolgozik, 1 partíciós, nem kódolható a távirányítója, és hamar merülnek az akkujai...

Aztán elkezdtem barátkozni a "PARADOX MG5000 - TM40 - PCS200 - VDMP3" csomaggal. Nagyot csalódtam az SMS moduljában... Nem tud egyenlegértesítőt továbbítani SMS-ben, nem vezérelhető vele távolról a központ, a szakember szerint akkumerülésről se küld értesítést (bár a leírásában benne van, hogy küld), nincs magyar nyelvű vezeték nélküli kezelője (a TM40 magyar, de vezetékes)

Most itt tartok. Azt hittem, hogy akkora a választék a risztók területén, hogy nem győzök majd válogatni, erre még egyet sem találtam ami az "alapvetőket" tudná. De nem is vagyok tájékozott a risztók területén, ezért kérek javaslatot, ajánlatot milyen rendszer tudná az általam szükségesnek gondoltakat és főképpen mennyibe kerül a komplett telepítése?

Köszönök minden segítséget!

Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams

(#36) Patics


Patics
tag

Sorry a DSC 433Mh-es és ezért "gyenge", mondták. A 868-as a jó.. (?)

[ Szerkesztve ]

Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams

(#37) firewolf


firewolf
tag

Nos? Mostanában senki sem szerel magának riasztót?

(#38) CoolBoy323 válasza firewolf (#37) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Én másnak szerelek :)

(#39) stangli


stangli
senior tag

Autóriasztóval kapcsolatban érdeklődöm, hogy mit ajánlotok, és miért ép azt? Tapasztalatok?
Nézelődöm és annyi félével találkoztam az utóbbi napokban, hogy már teljesen készen vagyok a sok infótól...

Thx. :R

(#41) csmiki


csmiki
csendes tag

Sziasztok!

Ha valakinek lakás, vagy egyéb helyre szerelt riasztóra lenne szüksége, nemek van egy egyszerű, olcsó, GSM rendszerű riasztó egységem. 10 zónás, egy csomó programozható funkcióval.

Ha érdekel, keress!

(#42) morpheus133


morpheus133
tag

Sziasztok!
Erről a riasztó tipusról van valakinek tapasztalata:
[link]

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#43) pittbaba válasza morpheus133 (#42) üzenetére


pittbaba
aktív tag

Én is most nézegetek riasztót, de kizártam a rádiósat, szerintem könnyen zavarható/hackelhető, kb olyan mint ha a kábeleidet a ház falán kívül vezetnéd végig körbe. :)

PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

(#44) Tompie válasza stangli (#39) üzenetére


Tompie
őstag

Ez engem is érdekelne :)

(#45) Mákosmetélt


Mákosmetélt
aktív tag

Sziasztok,

van valakinek tapasztalata a távfelügyeletes cégekkel? Árak, megbízhatóság, gyorsaság, stb...
Velük telepíttetnék riszatót is + ugye mellé a távfelügyelet, hogy ha gáz van akkor menjenek ki automatice.
Akikről már hallottam egy nagyon keveset:
- Őrtorony
- Multialarm
- Rimi

Köszi előre is :)

Éljenek a nyulak!

(#46) firewolf válasza Mákosmetélt (#45) üzenetére


firewolf
tag

Mivel szekszárdi vagyok, a helyi erőket ismerem. Tolna megyében az Oktel a legnagyobb, megbízható, van kivonulójuk, műszaki támogatás akár telefonon, akár fizikailag kimegy az ügyeletes és megjavítja a riasztót 0-24 órában. A sima telefonos átjelzés azt hiszem 2000.- +Áfa/hó, kivonulás 800.-+Áfa/hó, ha nagyobb biztonságot szeretnél, akkor van gpsr alapú átjelzés, ennek a pontos árát nem tudom. Itt annyi, hogy meg kell venned pluszba az átjelzőt is... Ha esetleg kell több infó, akkor van ott ismerősöm, tudok infót szerezni.

(#47) Mákosmetélt válasza firewolf (#46) üzenetére


Mákosmetélt
aktív tag

Szia,
köszönöm az infókat :K
Jól hangzik, csak sajnos nekem Bp.-re kellene beszerelni a cuccost, onnan kellenének tapasztalatok.

Szép napot!

Éljenek a nyulak!

(#48) firewolf válasza Mákosmetélt (#47) üzenetére


firewolf
tag

Ha gondolod, van kapcsolatom arra is, adhatok telefonszámot.

(#49) brickm válasza firewolf (#37) üzenetére


brickm
őstag

Most költöttem, szóval szereltem magamnak is...:)

Szerk. Most látom,te 2012-ben írtad...:D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Riasztó topik
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.