Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#195026) Stauffenberg válasza lacibacsi (#195001) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Bár nem én lettem megszólítva, de egy picit árnyalnám a képet. Én a WN8-am alapján "Above Avarage" játékos vagyok, a Win/Lose rate pedig ~52% (a kedvenc tankjaimmal már inkább a 60% felé húz). A statisztikák alapján legalábbis kimutatható a jelenlétem a csatában és a csapatjátékban (még ha vannak tőlem messze jobbak is). Ugyanakkor a nyafogás tárgyát jelentő matchmaking jelenséggel én is találkozom (nem csak most, de már 4-5 évvel ezelőtt is).

Én abba nem akarok belemenni, hogy ez mennyire szándékos dolog a WG részéről, szerintem nem az, mert semmilyen logika nincs mögötte. Én a szopóágra attól függetlenül is rá tudok kerülni, hogy van-e prémium előfizetésem vagy prémium tankban ülök-e (szóval ha ez szándékos, akkor talán a fizető vendéget illene a pélónak a jobbik felére rakni).

De hozzáteszem, hogy én a teljesen egyenlőtlen csapat leosztások közül talán még jobban gyűlölöm azt, amikor az én csapatom gázol át a magatehetetlen ellenségen. Hacsak nem valami gyorsan mozgó medium tankban vagyok, akkor szinte lehetetlen kellő sebzést bevinni a legtöbb esetben, egyszerűen elviszik a műsort azok, akik egy rushnak az élére tudnak állni, sőt amióta kivették a játékból a friendly fire-t, simán érzem azt is, hogy szándékosan beállnak elém blokkolni.

Ha viszont annak a bizonyos bránernek a rosszabbik oldalán vagyok, legalább próbálom nem könnyen adni magam. A rekord nagy sebzéseket szerintem mindig ilyen csatákban hoztam össze (kár, hogy ezek aztán bukók lesznek, mert ritka azt, hogy 8-10 ellenféllel szemben le tudok hozni egy csatát, de azért igyekszem mindenkinek adni egy-két pofont). A cérna csak ott szakad el nálam, ha nem elég, hogy 2 perc alatt elhulló csapattársakat kaptam, de a random generátor azt is eldönti, hogy a lövéseim ebben a csatában a célzókör szélén fognak bevágódni. Mindegyik. Kivétel nélkül.

Önmagában nem azzal van a bajom, hogy a matchmaking néha-néha ilyen vagy olyan csapatba tesz be. De amikor 10-15 körön keresztül folyamatosan egyenlőtlen csatákban vagyok (mindegy, hogy ki számára egyenlőtlen), az iszonyúan frusztráló és szinte felüdülés egy olyan csata, mikor 3 perc elteltével még mindig aránylag kiegyenlítettek az erőviszonyok.

Az én véleményem az, hogy ha kézzel fogható játékélményt akarnak adni a játékosoknak, akkor a matchmaking gatyába rázása elkerülhetetlen.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.