Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#195005) peterson79


peterson79
őstag

Én is egyetértek, utóbbi napokban szinte csak Premium-mal megyek, mert farmolom a kreditet, mivel beruháztam 2 X-esre is, abból az egyik rohadtul nem érte meg és ráadásul elfelejtettem, hogy leárazás lesz és még előtte megvettem.. (a Progetto 65-ről van szó, nem nekem találták ki...), ja és ebben az a lényeg, hogy lényegesen jobb a WN8-am és még a winrate-m is...érdekes.
A másik viszont a Jgpz E100. Na, az egy érdekes tank..vagy mi. Már mentem vele 5000 feletti sebzést és csak 2 kritikust vagy mit kelett volna lőni még, hogy meglegyen a küldetés amit kb 1 hónapja hajtok, de sajna nem jött össze. Azóta kb 2-szer mentem 0-ás sebzőt is :D Meg is dícsértek. Hát, hiába, tanulni kell még ezt a popszakmát.

más...

Ha már Premium. A kreditszorzó nem győzelemfüggő, ugye? az csak az XP-re vonatkozik.
Mi adja jól a kreditet? Valaki rájött már? A sebzés? a kill? Nekem eddig nem egyszerű a képlet, mert elég vegyesen adja, van, hogy 3-4k sebzésem van és 0 kill és van, hogy 1K és 4 kill, de pénzben nem veszek észre különbséget vagyis nem számottevőt..mondjuk nem írom minden egyes kör statisztikáját, csak ránézésre tűnik így. Már nagyjából tudom mikor, mennyit kapok.
A másik része, hogy a tankok sem egyformák. De ezt is biztos kiveséztük már. Szerintem nem egyformán adja a szorzót az SU-nak és mondjuk a Löwe-nek...de ez lehet megint konteó...

vélemények?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.