Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#195101) kchryss válasza CirrMee (#195096) üzenetére


kchryss
addikt

Erős platoon. :)
Legalább 5 blind kill-t láttam tőlük amíg néztem. Kedvencem az volt amikor csata elején kilőtték KV2-vel az arty-t. :D
[klip]

(#195102) ollie válasza h1mpi (#195087) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem emlékszem, már egy ideje a garázsban volt.

***

(#195103) kchryss válasza ooloo (#195099) üzenetére


kchryss
addikt

Azt bányának szoktuk hívni középen vagy hegynek, nem erődnek. Először nem esett le melyik pálya ez, mert nem az alap minimapot használod. :D
Mines elég rosszul balanszolt pálya, főleg délről főleg heavy-vel egy nagy szívás az egész. Az északi oldalról könnyebb felmenni középre és így általában az az oldal szerzi meg a közepet. Onnantól, hogy a hegy az övék nincs értelme a heavy-kkel középen lenni, mert az arty szétdarál. Ilyenkor az egyetlen taktika ami működni szokott, hogy beállsz a hegy alá proxy spotolni arty safe-ben és vársz, hogy az ellenfél hibázzon és szétlőjék őket a bázisról a sznájperek.
Az IS-3 ahova ment az egy elég jó pozíció ha E8-ban van support. Igazából a WZ-111 és az IS-6 volt elég rossz helyen, közülük ha egyik E8-ban másik G6-7-ben lett volna akkor még meg is lehetett volna fordítani.

(#195104) ooloo válasza kchryss (#195103) üzenetére


ooloo
őstag

Vesszek meg , én középkori várnak vagy kolostornak néztem . Én és egy progetto uraltuk a "bányát" , de a beözönlő ellent már nem tudtuk feltartani . Ha a bejáratnál van legalább két nehéz tank , akkor a büdös életben nem jönnek fel . Mondjuk a WZ-111 és IS6 páros .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#195105) kchryss válasza ooloo (#195104) üzenetére


kchryss
addikt

Azt nem tudtam, hogy ti szereztétek meg előbb a közepet. Akkor ja, elég lett volna ha megakadályozzák, hogy ők felmenjenek a lassabb tankokkal és nagy eséllyel győzelem.
Egyébként ha látni, hogy nincs support és túlerőben fel fognak menni akkor érdemes inkább leesni a hegyről. Annyiból jobb volt a hd előtti verziója ennek a pályának, hogy több helyen is könnyen le lehetett jönni, de azért ha okosan csinálja az ember most is van pár hely ahol le lehet esni hp vesztés nélkül. Például E7-ben szépen le lehet jönni és onnan általában biztonságosan vissza is lehet vonulni a saját bázis felé.

Más:
Jó volt ez a Mailan-Skill szakasz. Jókat röhögtem rajtuk. Mailand 24 órás adást csinál, ennek volt egyik állomása a Skill-lel való szakasz. Most épp Dakival játszik, de voltak gyakorlós játékok a nézőkkel is.
[csúnya fókavadászat1]
[csúnya fókavadászat2]
[yolo vadászat artikra Dakival]

Volt olyan játék, hogy elbújtak a nézők kisebb tankokkal és a streamernek meg kellett találnia őket, úgy hogy a "v" gombbal kikapcsolta a kezelő felületet. Volt egy csóka aki 200 iq-s csellel a kezdőkörben lévő zászlóba bújt el és nem vette észre Mailand. :D

(#195106) e-newsee válasza kchryss (#195103) üzenetére


e-newsee
addikt

Az a vicc, hogy régen valóban bányák voltak ott középen bejárattal, meg talán kocsik is voltak ott, de a HD óta már tényleg valami várrom került oda. A térkép neve viszont maradt. Pedig már egy darab bánya sincs rajta, ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#195107) peterson79 válasza e-newsee (#195106) üzenetére


peterson79
őstag

Én úgy emlékszem még van egy bányabejárat, amit persze nem lehet használni semmire. A város felőli részen van..volt..

Kerestem és találtam. 20-adik mp-nél mutatja, két bejárat...vagy valami olyasmi..
[link]

hogy lehet beállítani, hogy annál a másodpercnél kezdje a youtube videót?

[ Szerkesztve ]

(#195108) CirrMee válasza kchryss (#195105) üzenetére


CirrMee
addikt

Mailand/Skill párosból ez sem volt rossz... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#195109) nanus válasza Barret001 (#195097) üzenetére


nanus
senior tag

Megy ez feljebb is :D

(#195098) zodo : ezt is lehozhattad volna :DDD

[ Szerkesztve ]

(#195110) #21346560


#21346560
törölt tag

Ez is kezdő acc, ugye?! :U :O ;]

(#195111) peterson79 válasza #21346560 (#195110) üzenetére


peterson79
őstag

:F :F :F

szép teljesítmény...

(#195112) e-newsee válasza peterson79 (#195107) üzenetére


e-newsee
addikt

Valóban. :R Mondjuk elég erőltetettnek tűnik.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#195113) notika77 válasza peterson79 (#195107) üzenetére


notika77
senior tag

Pont ennyi értelme van a pályák átdolgozásának! Eddig fel sem tűnt, amiről itt beszélgettek :)

(#195114) galervin93


galervin93
őstag

Na átnyálaztam vagy 150 hozzászólást, a picsogáson túl a mm-es, lightos téma legalább valamennyire érdekes volt, a szpotolás haszontalanságával is egyetértek, manapság sajnos egyre nehezebb jó köröket menni. Botok + kerekesek + gyors meta (talán ebben a sorrendben) játszanak ebben közre. Én anno azzal sem értettem egyet, hogy megszűnjön a +3-as light mm, illetve hogy ki legyenek tolva T10-ig. Előbbit egy az egyben most is simán visszahoznám, utóbbin mondjuk már nem lehet változtatni, de ha mondjuk T9 csak T9-10-et, T10 meg csak T10-et látna, szerintem nem veszítenénk sokat. Darabszámukat max 3-ra kellene korlátozni / oldal, a kerekeseknek pedig a mozgás közbeni pontosságukat jelentősen nerfelni (vagy nehezen eltalálható/átüthető legyen, vagy lőjön, de a kettő együtt sok).
Kiegyensúlyozott tankokkal kiegyensúlyozott csatákat lehet menni. Sajnos jó pár éve már, hogy elkezdték behozni az egy-egy dologban kiemelkedő tankokat, legyen az páncél (Chrysler, Defender), sebesség (kerekesek), tűzerő (Defender 440 alfa) stb. Na ezek bizonyos helyzetekben túl op-k. És ha bekerülsz egy ilyen "bizonyos helyzet"-be, akkor nem nyugtat meg, hogy amúgy egy lighttal is ki lehet lyuggatni a s*ggét, mert nem tudsz eljutni abba a helyzetbe. Ezért sz*r, hogy egy-egy kiemelkedő tulajdonsága van - ráadásul többnyire prémium - tankoknak.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#195115) Barret001 válasza #21346560 (#195110) üzenetére


Barret001
addikt

Nem feltétlenül :) Egy igazi kezdőnek nincs még magas szintű tankja,és nem megy Tier4 fölé! Bizonyíték: [lowtier]

(#195116) Emu válasza galervin93 (#195114) üzenetére


Emu
őstag

Ezért jó a T49 (kivéve szuper hevik) elrohansz mellette beleköpsz 400 körüli sebzést, aztán spuri tovább :) sajnos a kerekesek miatt egyre ritkábban veszem elő...

(#195117) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Valaki elmagyarázza, hogy a legutóbbi szórás nerf óta, hogy a bánatban működik a rendszer?

Többféle szórás mechanikát megéltem már a játék kezdete óta, csak érdekel, hogy most mi a helyzet. Amikor én még abbahagytam a játékot, akkor a legénység fejlesztésével a szórási kör és a kör szűkülési ideje volt fejleszthető, de a lövések többsége (mozdulatlan jármű és teljesen beszűkült célzókör esetén) azért középre tartott és a rendszer csak aránylag ritkán dobott olyat, hogy a célzókör legszélén csapódjanak be a lövések. Számomra ez volt az aranykor, a játékos célzási képességei jobban számítottak, mint egy játékoson kívülálló titokzatos isteni erőhatás közbelépése.

De most a T-43 (ezt húzom éppen az Obj.430 irányába tartva) eléggé szar. A lövéseim kb 60%-a célzókör legszélére megy (álló jármű, beszűkült kör). Oké a legénység sincs még rendesen kihúzva (100% amúgy, de az első skillt most tanulják (ami nem a BIA, mert nekem előbb kell a Sixth Sense). De amúgy a minden idők legnagyobb kedvencének számító Tiger I-nél is megfigyeltem hasonlót, pedig ott egy 5 skilles legénységről beszélünk és igényli a nagy távolságú pontosságot, mert nem közelharcos gép.

Van annak szépsége, mikor 150 méterről nem találod el a mozdulatlan artyt, mert vagy a lába elé vágódik le, vagy centikkel mellémegy, konkrétan a harmadik lövést tudtam csak belé küldeni, de végül nem én kaptam ki őt, hanem egy csapattársam.

Vagy van valami trükkje annak, hogy mitől fog a célzókör közepe felé tartani egy lövés? Ugye nem valami prémium fogyóeszközzel kell etetni a legénységet? Tegnap néztem Quickybaby videóját erről a szovjet med ágról és hát bármivel vádolható, csak azzal nem, hogy béna játékos, de ő is aránylag sok luftot lőtt. Ez ilyen lett? Így kell szeretni?

(#195118) galervin93 válasza Emu (#195116) üzenetére


galervin93
őstag

Ne is mond... Jön az EBR 105, és egy tárból röhögve hazaküld, mert mindenhonnan, minden szögből átüt a magic ágyújával. Te meg imádkozol, hogy eltaláld, de az még luphasz, mert át is kellene ütni, különben kevesebbet sebzel bele, mint ő beléd egy lövéssel. Nevetséges.

Stauffenberg
Pontosan ahogy mondod. A sok bot miatt volt szórás nerf, hogy nekik is beadja néha (akkor is, ha a repülőket célozta), meg hogy az ésszel való játékot megsarcolja (mert a bot az igazi fizető vendég).

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#195119) ooloo válasza Stauffenberg (#195117) üzenetére


ooloo
őstag

Szóráskép ? Ez egy szemfényvesztés ... a valóságban egy fegyver vagy jobbra , vagy balra , vagy fölé , vagy alá hord . Ja.. hogy ez nem a valóság . Akkor nincs szóráskép . A játék fenntartja a jogot arra , hogy hová csapódjon be a lövedék . Ennyi . És igen ... a játék régen lehúzhatta volna a rolót , ha nincs a 25%+/- RNG . Ez van .. ( szerintem )
Jó ez így ... elbohóckodunk , asszisztálunk más sikeréhez , aztán Ő asszisztál a mi sikerünkhöz . Azt hisszük , hogy haladunk , de közben egy helyben járunk .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#195120) ollie válasza ooloo (#195119) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A valóságban is van szórásképe a fegyvereknek, így a tankok ágyúinak is. Rövid távon persze ez elhanyagolható.

Itt van például a Tiger tank 8.8-as ágyújának a pontossága:

[link]

A táblázatban a célpont 2x2,5 méteres, így eléggé nagy, ezt 500 méterről 100% pontossággal találta el, de ez lehetett a cél széle is akár. 1 km-ről az esély ekkora célpontnál már "csak" 93% volt.

Ez volt kb a legpontosabb ágyú annak idején. De persze nagyon függött a találat attól, hogy mennyire pontosan tudta bemérni a célt a lövész, mert ott ugye nem segített egy program, hogy pontosan beállítsa az ágyú magasságát a lövés esésének beszámítása miatt. Szóval sokszor megérzés és tapasztalat alapján kellett beállítani a csövet, hogy pontosan merre nézzen. Ha a célpont mozgott, ez még rosszabb volt. És még idejön az az emberi tényező, hogy egy idő után elfárad mindenki, így többet téved. A játékban az ágyú automatikusan állítódik a célpont távolságával. Szóval a harc hevében kevésbé volt pontos az ágyú, ha nem közelre lőttek vele.

[ Szerkesztve ]

***

(#195121) Stauffenberg válasza ollie (#195120) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Amellett, hogy ez a szóráskép még így is lazán túlteljesíti azt, amit a Tiger I a játékban tud, azért egy kicsit árnyalja a képet, hogy egy 2,5 x 2 méteres célpont eltalálásának valószínűségéről van szó, mi meg itt weak spotokra próbálunk menni, postaláda nyílás méretű kukucskákat akarunk kiszedni (közben persze néha annak is örülni kell, ha 150 méterről egy ház méretű SPG-t egyáltalán méltóztatik eltalálni a T-43).

Szóval akkor most a WoT pont annyira kompetitív játék ebben a formájában, mint a Monopoly, majd a dobókocka eldönti ki fog örülni és ki nem.

[ Szerkesztve ]

(#195122) eddieke666


eddieke666
tag

A karácsonyra kapott legénység az megmarad akkor is ha nem mostanában használom fel őket?

(#195123) Barret001 válasza ollie (#195120) üzenetére


Barret001
addikt

Evvel csak annyi gond van,hogy a játékban a lövedék tud kanyarban repülni! Ez a fizika meggyalázása,amit a WG szemrebbenés nélkül alkalmaz. Mikor beszűkült célkereszttel 100 méterről ellősz az égbe.2 méterrel a tank sziluettjén kívülre... 0,38 garantált pontosság mellett.

(#195124) ollie válasza Barret001 (#195123) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nyilván a játékban rosszabb a pontosság, azért, hogy ne legyen 20-30% nyerési arány különbség a rossz, meg a jó játékosok között. Persze a pontosság nerf előtt jobb volt a játékélmény, viszont valszeg az kellett hozzá, hogy lényegesen nőjön a játékos állomány. Nézd meg, hogy a War Thunder például sokkal kevésbé népszerű, mert az közelebb van a szimulációhoz. Az Armored Warfare is hasonló, de ott más gondok is vannak.

***

(#195125) Moleman


Moleman
addikt

Na egyelőre megoldódott minden problémám a játékkal, a folyamatos laggolást egy szar kínai hálókábel okozta (eddig máskor nem volt feltűnő, de most már a médiaszerverről is szakadozott a film, így szűkült le a kör).

A csata eredmény rendszeres kifagyása pedig a yasenkrasen-xvm párosítás hibája volt, egy régebbi nightly xvm-mel újra jó lett. :C

(#195126) Dr.Én válasza eddieke666 (#195122) üzenetére


Dr.Én
veterán

Igen, meg maradnak.. :)

WOT: kissio

(#195127) Sprq


Sprq
aktív tag

Eddigi legjobb köröm asszem, kb 6,5k csata után.

Do you hear the voices, too?

(#195128) Gyuri27 válasza Sprq (#195127) üzenetére


Gyuri27
félisten

Replayt mutass.

Amd - Radeon - Ryzen

(#195129) Sprq válasza Gyuri27 (#195128) üzenetére


Sprq
aktív tag

pm

Do you hear the voices, too?

(#195130) Emu válasza galervin93 (#195118) üzenetére


Emu
őstag

Most végeztem több ággal is, erősen gondolkodom, hogy kihúzom a 10-es kerekest. Pont a leírtak miatt. Én is szeretném kicsit szívatni a népet :B ELC-t amúgy most vettem vissza. utoljára 84% körüli gunmark körül támasztottam le, most első csatára megkaptam a 3 csíkot...nem keveset csökkent vele az elvárt sebzés...

(#195131) jano_77 válasza ooloo (#195104) üzenetére


jano_77
nagyúr

Elegendő csak a pálya nevét megnézni, és azonnal rá lehet jönni, hogy mik vannak fent. Pedig én aztán szar angolos vagyok. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195132) jano_77 válasza Stauffenberg (#195117) üzenetére


jano_77
nagyúr

Úgy, hogy az enemynek beadja a lövést akkor is, ha totál az ellenkező oldalra néz a csövével, mert onnan várja a ellenséget és Te rárontasz a másik oldalról, mint ahonnan vár és hiába nem fordult még rád a csöve, akkor is beadja a lövést egy IS-4-nek! Ez a mai modernkori szóráskép a WG részéről számunkra 2019-2020-ra! :W :o
Totál elcsalt csata ismét! Ilyen nincs. Az IS4-nek nem fordul villámgyorsan a tornya és láttam, hogy a másik irányba néz! Mégis beadta! :Y :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195133) galervin93 válasza Emu (#195130) üzenetére


galervin93
őstag

Szegény kis ELC, első 3 csíkos tankom, de amikor nerfelték leszereltem, és szerintem nem is mentem vele azóta se. A kerekesekkel nem fogok játszani, ahogy artyval sem nyomom, nem akarok hányni magamtól. :DDD Ezek ilyen elvi kérdések, inkább érzelmi, mint racionális alapon. :N Maradok az igazi lightoknál, a szenvedésnél és az anyázásnál. :D

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#195134) jano_77 válasza galervin93 (#195133) üzenetére


jano_77
nagyúr

melyik ELC-ről beszéltek?
Kifejleszthető ELC vagy a prém ELC Even? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195135) ollie válasza jano_77 (#195134) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A tier 5-ösről beszélnek, a prémiumot nem nerfelték.

***

(#195136) Puculo


Puculo
aktív tag

2 napja kezdtem el a lengyel ágat, az IS 4 jelenleg felfüggesztve az ST-I-nél. Az 5-ös szinttel kezdtem, ami a 25tp-t illeti nagyon kellemes csalódás volt. 30 csata után hagyom ott, lett egy gunmark és tank ász is rajta. Nem vagyok jó játékos, de ezzel kimondottan örültem ha low tier voltam. A 40tp ki lett fejlesztve, csak azt nem tudom mivel szereljem föl. A töltés gyorsító valamint célzás gyorsító mellé vacilálok a periszkóp és a fokozott szellőzés között.. A 25tp-n periszkóp volt, néha jól jött. Van valakinek tapasztalata mivel muzsikál legjobban? :N

" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "

(#195137) ollie válasza Puculo (#195136) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ha periszkóp nélkül nem tudsz jó látótávot elérni, akkor oké.

***

(#195138) jimmy74 válasza Moleman (#195125) üzenetére


jimmy74
őstag

és most mit vettél?
van valami biztos jó cucc(hálózati kábel)amit érdemes megvenni bár sztem minden kinai :D

WoT:jimmbo

(#195139) Papooo válasza jimmy74 (#195138) üzenetére


Papooo
senior tag

"Ami nem kínai az hamis!" :D

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#195140) jano_77


jano_77
nagyúr

Ha ezt látom az Amazon-on, akkor elvileg nem kell lemondanom semmit ugye!? Csak akkor nem értem, mert tutira nem mondtam még le!? :F Lehet, hogy másik acc-ra kaptam meg a csomagot? Ki lehet azt deríteni vhogyan, hogy milyen regisztrációval kaptam meg a Prime csomagot? Kicsit bajban vagyok :F :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#195141) jimmy74 válasza Papooo (#195139) üzenetére


jimmy74
őstag

lehet nekem is kellene néznem ilyet,sokszor laggolok okvetlenül mikor alacsony a ping akkor is

WoT:jimmbo

(#195142) xAttilax


xAttilax
senior tag

Visszatérve a HWK30-ra. Nekem nagyon bejött pont azért amiért Himpinek vagy Lacinak nem, hogy inkább egy átmenet a light és a med között.
én eddig így állok vele:

ez 3000WN8.
Sajnos kiemelkedő (tankász) csatát még nem sikerült vele menni de csak idő kérdése.
Nálam 10/9-es a tank.

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#195143) Barret001 válasza jano_77 (#195132) üzenetére


Barret001
addikt

Tegnap volt olyan csatám,érzésre mintha lőszerrekeszt kaptam volna.Lenéztem,és nem volt sérülés. Persze már nem sokáig éltem utána :)

(#195144) Dobi 562 válasza xAttilax (#195142) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ez nagyon szep eredmeny!

Nekem az elso par csataban nagyon adta, utana hetvegen borzasztoan ment ezzel is, keptelen voltam spottolni barmit... Most egyenlore pihentetem es talan majd az unnepek utan eloveszem ujra es megrpobalok vele mashogy jatszani.

(#195145) kchryss


kchryss
addikt

Most SirFoch és skill4ltu tolják szakaszban, ha valakit érdekel.

(#195146) h1mpi válasza xAttilax (#195142) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Lehet akkor fogom én elővenni, amikor light-med hibridet akarok majd játszani. Nagyon hasonló amúgy az M41GF-hez ez a tank. Tetszik benne a repesz 102-es penje :))

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#195147) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Xvm hasznaloktol kerdeznem, hogy mennyire gyakori az olyan csapatosszeallitas, ahol a csapatbol 8 ember nem eri el a 48% gyozelmi aranyt, valamint egyetlen ember van akinek tobb mint 50% (en) es mindez tier 8-ban.

Az agyam kezdi ledobni a lancot...

(#195148) #21346560 válasza Dobi 562 (#195147) üzenetére


#21346560
törölt tag

Sok! Én pl pont az előbb néztem, hogy 7 embernek konkrétan 45% körül volt tier X-ben! :W

(#195149) Dobi 562 válasza #21346560 (#195148) üzenetére


Dobi 562
addikt

Akkor nem vagyok egyedul... Egyszeruen sokszor nem hiszem el amiket latok...

(#195150) Barret001 válasza Dobi 562 (#195147) üzenetére


Barret001
addikt

Gondolom arra a szintre akarják letolni az átlagos játékosok statját.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.