Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
-
dfsz34
őstag
válasz fradi81 #70600 üzenetére
Ez a light küldetés nagyon cummantós tud lenni, főleg a spot része, főleg ha minden második pálya himmelsdorf, harkov stb. Valamit ott is össze lehet kaparni, de akkor még mindig ott a másik feltétel, hogy a társaknak képesnek kell lenni meglőni a felspotolt ellenfeleket.
A tog ehhez képest röhejesen könnyű lesz.
Más, három arty meg aprólék maradt az ellenfélnél a csata végére, de persze a kis rohadékok állandóan felspotoltak. A lóri minden sebességet és minden saját ügyességemet ki kellett használnom, olyan tűzijáték volt körülöttem. Végül megúsztam két láncleszedéssel és minimális bekapott sebzéssel. Ilyenkor jut eszembe, hogy mennyire utálom a klikkelgető artykat, akik ilyenkor istent akarják eljátszani. Most nem jött össze nekik, de a lórainne kényes amúgy az artykra, volt már több 1600hp full kilövésem, utána nagyon szerettem őket.
Ja igen, beírom az utolsó artynak, hogy egy gyors lorainne azért nem olyan könnyű célpont igaz? Itt már nem elég klikkelgetni (lehet, hogy egy jobb artysta elkapott volna, bár fene tudja, elég jól elkerültek a lövések, a lóri elég fürge, csak közben még az aprólékot is irtanom kellett).
Erre megsértődik, hogy most miért írtam neki ezt. Ja igen, azért, mert én vért izzadok itt, egy másodpercre nem állhatok le, szó szerint percekig spot alatt vagyok egy papír tankkal, ő meg esetleg pattogatott kukoricát töm a szájába és fél kézzel klikkelget és még megsértődik. De most ennek örültem, most legalább én nyertem az artyk ellen, ráadásul 3 is volt és a lorraine-el ez ritka, tényleg csak akkor sikerül, ha mozgásban tudok végig maradni. Ma eddig 1:0 lóri - arty
(#70601) KisApám Azt ugye tudod, hogy ezzel soha nem volt ennél sokkal magasabb az ász szint. Tudom, mert rengeteg szereztem. Ja igen, ez a nagyon op tank, csak valamiért nem megy vele a zembereknek a játék, amit pl az alacsony ász szint mutat Ez persze nem ellentmondás, ez így van és ennek így kell lennie, gondolkodni nem szabad összefüggésekben... Mondjuk nincs időm a T67re már, kipróbáltam a buff óta és tetszik a látótávja, de ki kell húzzam az fv4202-t meg az amcsi lightokat meg a batchat-et, ez így még sok is.
OP-ról jut eszembe, már elkezdték a sírást a chat-ban, hogy op a kv-85, behalás komolyan. Mert bevágott neki egy 400 körülit Na ilyenkor röhögök egy jót és várom a folytatást, milyen vinnyogás lesz ebből is várhatóan. Ha majd percenként 1x tud tölteni, szerintem akkor is lesz vinnyogás, hogy op
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
válasz Tuco Ramirez #70580 üzenetére
Szerintem nem, legalább is a giroscope-al felszerelteken biztos nem billeg a cső. A korai gépeken még nem volt, de egy t-54 nehogy fel-le járó csővel közlekedjen már.
“ nem kell mindig nyerni “
-
-
dfsz34
őstag
válasz Dryman #70605 üzenetére
Nincs ellentmondás, mert ahogy írtam az utolsónak megmaradt artynak írtam be, és éppen töltött a lóri. Gondolom ez a részlet elkerülte a figyelmed, vagy nem érted, hogy mit jelent ez.
Ha okosan végig gondolod, akkor ugye nincs ellentmondás ebben, mert ott már ki spotolt volna, ment kettesben előre a tank, bőven van idő chat-be írni, kerestük az utolsó artyt, bár a többiek leginkább csak ültek a dombtetőn én meg futkostam egész idő alatt.
Jajj, amúgy a lényeget lehagytam. Szép kis csapatom volt a szokás szerint és a saját artynk, mert volt nekünk is bőven, elhalálozott és rám haragudott, amiért töltés közben nem rohantam oda és nem védtem meg őt. Az ellenfél artyknak felajánlotta, hogy fizet egy sört annak, aki kiszed. Kedves ember lehet, de most nem kell sört fizetnie, megkíméltem ettől a kiadástól, haha
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #70561 üzenetére
Az durva lenne. Tegnap egyik meccsen 4 kill, 2k dmg és majdnem 10k wn8-at csináltam vk 2801-el strongholdban Ha még le is bénulna az ellenfél ....
Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
vki tolja mobilnettel?
mennyi adatot használ? és mennyire játszható? lag?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Szepi1979 #70604 üzenetére
A T-54 volt az első ruszki tank, amit felszereltek stabival. Igaz ez még csak egy síkú (függőleges) volt. A T-55-ön már két síkú volt. Persze a WoT stabijának nincs sok köze a valódihoz, de ez így is van jól, az túl nagy előny volna a stabi nélküli tankokkal szemben.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Szepi1979
senior tag
válasz Tuco Ramirez #70612 üzenetére
A wotban a célzókör szűkülése kiváltja a lövegcső mozgását, nehogy már még billegjen is. Vagy egyik vagy másik.
-
h1mpi
félisten
Ettől a KV1-S-től kivagyok már. Ennyire játszhatatlan tankot még nem láttam. Ezzel a 0 ágyúsülyedéssel csak az autópályán lehet játszani, mert máshol nem tudsz kilőni...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Bad Pritt
félisten
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom hogy mit alkottam most.Tudom nem egy nagy dolog, de ilyen még nem történt velem. Kis noob vagyok még. Közel 1000 lejátszott csatával. 49%-os.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Szepi1979
senior tag
válasz Tuco Ramirez #70616 üzenetére
Igen ez igaz, ezt megadom.
Directors: nagyon szép, csak így tovább!
Páncél által felfogott sérülés: 3944 Hát nem hátul kempeltél az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Megkedveltem a bulldog-ot, felkerült rá a 10-es tár és azzal most már elég hatékony a kicsike. Szépen lehet köpni vele a meggymagot. A mai legjobb eredményem vele 1187 alap xp, amire ad másod osztályt. Ez ugyanaz lesz, mint a T37 esetében, hogy 1500 alap xp környékén van az ász szint, elég brutális azért, még akkor is ha sok pro játszik vele.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
M41 Bulldog 11/18 1158 3337 (100)[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz dfsz34 #70622 üzenetére
Módosítom, mentem még egy utolsó kört vele és ez jobb lett, de 1319 alap xp is csak másod osztály. Embertelen magasan lehet az ász szint. 3,3e sebzés 196 spot, 1 frag ennyire elég csak.
Map: Airfield M41 Walker Bulldog
1319 32400 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 40)
Csatában elért Achievement Szárnysegéd, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"Szegény T54e1, mialatt vonult 1144 hp-t szedtem le róla. Még szokni kell a játékosoknak, hogy vannak tankok 10-es tárral
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
-
yarsley
aktív tag
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
szbalogh
addikt
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
Meg tudja vki mondani nekem - esetleg egy linkes lehetőség, ahol megtalálhatóak -, hogy EZEKNEK a színeknek az ilyen fajta kódja - "0xFE0E00" - hol nézhető meg, honnan tudnám meglesni, hogy be tudjam állítani!?
Köszönöm előre is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
ma nagyon jól adja a 7/1
-
jano_77
nagyúr
válasz Arpee78 #70630 üzenetére
Ezt köszönöm szépen, viszont ezen az oldalon nem tudom meg a színekhez tartozó kódokat.
Itt esetleg kísérletezgetni tudok, de akkor biztos nem fogom tudni eltalálni ugyan azokat a színeket, mint amiket az új wn8-nál meghatároztak és nekem arra lenne szükségem.
Esetleg vki le tudná nekem írni a színekhez tartozó kódokat?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zozyk
addikt
válasz jano_77 #70634 üzenetére
Jacktor ezt rakta bele:
"wn8": [
{ "value": 300, "color": "0xCC0000" },
{ "value": 450, "color": "0xFE0E00" },
{ "value": 650, "color": "0xFE7903" },
{ "value": 900, "color": "0xF8F400" },
{ "value": 1200, "color": "0x60FF00" },
{ "value": 1600, "color": "0x00CC00" },
{ "value": 2500, "color": "0x02C9B3" },
{ "value": 9999, "color": "0xD042F3" }[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nálatok is 24 gb méretű a játék?
20 éve a Prohardveren
-
dfsz34
őstag
válasz SaNyEe #70632 üzenetére
Azt a qrva, ez durva. Az is gond, hogy a wotreplay-en fent van egy csomó olyan ász, amit akkor szereztek, amikor szabad xp-ből kihúzták ezt a tankot. Nem mérvadó, egyáltalán.
Ha dátumra rendezem, akkor 1637 a legalacsonyabb ász az utóbbi napokban, de orlik medál, 2,7e sebzés + 3,6espot 4 frag. Kb ez a legalja a bulldog ász kategóriának.
Campinovkán, ha délről támadunk és fel tudok menni oldalt a temploming, akkor van esély. Illetve ha az ellenfél nagyon durván kempel. Az egyik amx1390 ászt is így szereztem. A másik megoldás, hogy harcolni vele, ami a csövön kifér, ha el lehet kapni pár nagy TD-t vagy egy csetepaténál az ellenfél nagy tankját.
-
Jarod1
addikt
nálam 24 giga.
-
Bad Pritt
félisten
Bevezetnék egy olyan szabályt a játékba, vagy inkább törvényszerűséget, hogy ha egy tanknak kevesebb a hp-ja, mint az AP, APCR vagy HEAT lövedéked átlagsebzése és átütöd, akkor 100%-osan biztos legyen, hogy kinyírod.
Mi a f*szom az, hogy a Cromwell 135-ös átlagú ágyúja 124-et sebez egy 129 hp-s tankba?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz PR0JECTNR56 #70645 üzenetére
Főleg amúgy most táras tankkal nagyon szembetűnő, hogy szar ez a rendszer, 1550 hp-ról nem tudtam kinyírni 50B-vel egy T34-et, lol. Egy meccs azon ment el, hogy FV215b-vel nem tudtam egylövésezni egy tankot 330 hp-ról, az is elég wtf élmény volt.
De amúgy most is, mikor láttam, hogy 129 hp-ja van a szerencsétlen KV-nak, tudtam, hogy baszhatom az egészet, mert meg fog neki hagyni egy kicsit a kretén WG-rendszer.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
h1mpi
félisten
-
Stigma.HC
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest