Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
üzenetére
Nem tudom mi a baj az SP- vel( az énekessel nekem is van), mondjuk én a küldiben szereztem meg, de simán használható, néha kell gold, a páncélja nagyon jó a tornya gyenge. Meg kell szokni azt a kis átütést. Tudni kell a gyenge pontokat. Aztán egész jó köröket lehet vele menni.
Egyszer a pofámba jött egy 50 100 és kemény 1 lövedék ütötte át a páncélt a 6-ból... És ráadásul magyar volt... Az sem tudta hogy szemből nem lőjük az SP testét amikor be van forgatva...
-
mrszitya
senior tag
válasz
üzenetére
A targetdamage.com oldalon lehet meglesni ezt, (de a vbaddict.net is közli már ugyanezt az adatot).
T29 átlagsebzés-szintek:
1050 sebzés => zöld WN8-szint
1575 => kék
1950 => lilaSzóval 1000 feletti átlagsebzés már jónak számít vele.
-
rlazol
veterán
válasz
üzenetére
a jármű statisztikáinál.
Szolgálati Feljegyzés/Járművek - adott jármű kiválaszt=> kitüntetések a jobb oldali oszlopban - " A Kiválóság jele" fölé viszed az egeret és ott mondja, hol tartasz.Lila vs piros
én piros vagyok és nincs bajom, ha egy lila beszól, nem örülök neki, de nem miatta olyan a statom, amilyen. Lenyelem és igyekszem figyelni, h mit csinál.
Az már inkább idegesít, amikor nálam is gyengébb, vagy nem sokkal jobb játékosok (WN8<500) noobozzák meg tomatozzák a csapatot, akár a játék kezdete előtt, akár a korai haláluk után. Előrerohan középen egyedül Prokhorvoka-n, nyomja az F7-et és amikor 20 mp alatt kilövik fel van háborodva, h senki se segített. Na, az ilyeneknek szoktam felhívni a figyelmét arra, h látom át a stat mutatóit.
A másik ami mostanában többször előfordul, hogy kiharcolom a belem, megyek (magamhoz képest) egy kifejezetten jó csatát (értsd: Pantherrel 1500-2000 sebzés + 1000-2000 spot, 1-2-3 kill), én maradok a végén egyedül vagy kevésmagammal és kapom a noobot meg a tomato-t függetlenül a végeredménytől. Biztos elcseszem, meg lehetne jobban, de - főleg ha nyerünk is - ez bosszant. -
LZs?!
aktív tag
válasz
üzenetére
Cfc_Boy
Nekem van D.Max és PZ4S, így ezekről tudok nyiltakozni.
D.Max - Ne vedd meg, hacsak nem vagy bolondja a klasszikus TD játékmenetnek (pl. Marder II, vagyis ülsz, vársz, lősz), különben nagyon fogod utálni. Én személy szerint szeretem, de rengeteg hátulütője van: sík terepen egész gyors, de még a legkisebb emelkedőn egy pillanat alatt kifullad; kicsi a horizontális lövegkitéríthetőség, így folyton forognod kell és nulláról kezdeni a célzást; a lövedék lassan repül és ívesen, és hajlamos pattogni. Ellenben ha találsz egy jó helyet, akkor csúnyán lehet vele másokat bántani, de ehhez kell gyakorlat és térképismeret.
PZ4S - Ez általában elég jó, de sokkal inkább "sniper" (tornyos TD), mint med tank Az ágyúja jó: gyors, pontos és egyenes lövések. Az emelkedőkhöz szintén kissé alulmotorizált. Ülsz, lősz, ha kell mozogsz, és T6-osok ellen néha még "peek-a-boo"-zni is tud. Csak az én véleményem: szerintem emellett a prémium Panther nem feltétlenül éri meg a különbözetet, de ízlések és pofonok...
+ E-25: StuGIII szteroidon és eksztázin. Amint/amennyiben leárazzák, nekem biztos vétel...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért újrakezdőként ha már tisztában vagy az alapokkal akkor könynebb az ad némi előnyt. Én alapból egy totál új emebrtől 500 csata után még túl sokat nem vérnék csak az alap dolgokat sajátítsa el. Aztán ha azok megvannak lehet fejlődni, többet gondolkodni hogy mi a helyes az adott szituációban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hova ástad be magad? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
téma lezárva részemről.